12 parasta tytäryhtiömarkkinointia WordPress-teemaa vuodelle 2020

10+ paras tytäryhtiömarkkinointi WordPress-teemat

Rahan ansaitseminen verkossa sisaryhtiömarkkinoinnilla on yksi helpoimmista tavoista parantaa ansiosi. Nykyään tytäryhtiömarkkinoinnista on tullut trendi melkein kaikille Internet-markkinoijille. Tytäryhtiömarkkinoijana voit mainostaa linkittämällä palveluiden tai tuotteiden yhdistämiseen. Sitten ansaitset sisaryrityspalkkion jokaisesta myynnistä tai johdosta, jonka tuotat. Jotta tämä tapahtuisi, ensinnäkin sinulla on oltava hyvin muotoiltu verkkosivustosuunnittelu, jotta kävijät kiinnostuisivat. Siksi suosittelemme käyttämään yhtä parhaista tytäryhtiömarkkinoinnin WordPress-teemoista. Parempi suunnittelu lisää tuloksia, joten saman pitäisi olla tytäryhtiöteemoissa, eikö niin?


Markkinapaikalla olen nähnyt, että on niin paljon laatuteemoja, jotka ottavat tytäryhtiömarkkinoinnin toissijaiseksi prioriteettiksi. Tytäryhtiötuotteiden esittely voi olla vaikeaa, jos teemaasi ei ole suunniteltu tytäryhtiömarkkinointiin. Pitäen tosin mielessä, tässä artikkelissa aion jakaa joitain parhaimmista tytäryhtiömarkkinoinnin WordPress-teemoista (mielestäni) nopeuttaaksesi menestystäsi.

On olemassa kohtuullinen määrä laadukkaita teemoja, jotka on kehitetty ja suunniteltu yksinomaan tytäryhtiömarkkinointiin. Toivottavasti tämä artikkeli voi auttaa sinua valitsemaan kumppaniksi laadun parantavan teeman poistamalla asiasta aiheutuvat sekaannukset. Olen maininnut täällä kaikki teemat, jotka ovat huippuluokkaa ja ylläpitävät monimuotoisuutta, mikä voi helpottaa erilaisten markkinarakojen vaatimuksia. Joten aloitetaan!

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. Genesis-teeman puitteet

Genesis WordPress-teemakehys

Tiedot ja lataaNäytä esittely

StudioPressin kehittämä Genesis-kehys on yksi markkinoiden suosituimmista teemoista. Se on todella WordPress-kehys kuin teema. Tämä on intuitiivinen ja helposti saavutettavissa oleva WordPress-teema, jonka avulla voit siirtyä aloittelijasta asiantuntijaksi. Tätä teemaa käyttämällä voit luoda ammattitaitoisen verkkosivuston vaivattomasti tytäryhtiömarkkinoinnin ajamiseksi mahdollisimman nopeasti.

Kun Genesisissä on runsaasti teemavaihtoehtoja, saat vapauden käsitellä kaikkia sivustosi komponentteja yhdestä sarakkeesta kolmeen sarakkeen sisältöasetteluihin. Lisäksi voit saada raittian, tyylikkään värimaailman, sisäänrakennetut SEO-työkalut, täysin muokattavissa olevan sivupalkin, muokattavat valikot ja monipuoliset sivupalkit. Sinulla on jopa hakukoneiden indeksointitekniikoita sivustosi sijoituksen parantamiseksi hakutuloksissa.

2. Kupon (päivittäiset tarjoukset ja kupongit)

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Tämä on kuponkipohjainen teema tytäryhtiömarkkinoijille ja bloggaajille. Teema on erityisesti rakennettu päivittäisille tarjouksille ja kuponkisivustoille. Kupon sisältää käyttäjäystävällisen käyttöliittymän, jonka avulla käyttäjä voi käyttää teemaa helposti. Sinun ei tarvitse asentaa mitään kolmannen osapuolen laajennusta, kun käytät tätä teemaa. Lisäksi se on perusteellinen räätälöintimahdollisuus, joka tarjoaa helpon, nopean ja vaivatonta kokemusta.

Tytäryhtiömarkkinoijat voivat käyttää Kuponia monipuolisten ominaisuuksiensa ansiosta. Voit mukauttaa otsikot, alatunnisteet ja sivupalkit helposti. Voit integroida teeman useisiin alustoihin. Voit esimerkiksi integroida teeman WooCommerce- ja WC-toimittajiin. Tämän lisäksi, jos tytäryhtiömarkkinoija tarvitsee vankan kehyksen monipuolisten ja monipuolisten luetteloiden esittelyyn kaikille tytäryhtiökumppaneille, Kupon voisi olla paras vaihtoehto. Teema sisältää WooCommerce PDF -kupongien integroinnin dynaamisen haku- ja suodatusmahdollisuuden kanssa.

3. Simpli Pro (WooCommerce / Kauppa)

Simpli Pro WordPress -teema

Simpli Pro on palkittu WooCommerce- ja Blogging-teema naisyrittäjille. Vaikka teema suunniteltiin ja rakennettiin naisellinen kosketus, sitä voidaan käyttää lähes mihin tahansa verkkosivustoon. Säädä vain värit ja fontit. Käytät teemaa myös bloggaamisessa ja verkkokaupan verkkosivuilla. Tytäryhtiömarkkinoijana voit luoda blogisivustoja tuotteiden mainostamiseen tai myös luoda WooCommerce-palvelun myydäksesi muita tuotteita sivustollasi. Yksi käytön tärkeimmistä näkökohdista Simpli Pro on sen monipuolinen käyttö kaikilla alueilla. Teema voi käyttää naisyrittäjiä, bloggaajia, terveysvalmentajaa, poliitikkoja ja jopa motivoivia puhujia.

Aihepiirissä on lukuisia ominaisuuksia ja toimintoja. Sen kätevä räätälöintilaite tekee asioista entistä käyttäjäystävällisempiä. Tärkein osa tätä teemaa on sen sisäänrakennettu integrointi King Composer -sivun rakennustyökaluun ja WP sujuva muoto plugin, jonka avulla jokainen käyttäjä voi hallita koko verkkosivustoa kirjoittamatta minimikoodia. Suurin osa kohderyhmästäsi saattaa käydä sivustossasi ajatellen, että sivustosi näyttäisi samalta kaikissa laitteissa, ja Simpli Pro -teema saa tämän tapahtumaan sinulle tekemällä sivustosi mobiiliystävälliseksi.

4. Yhteensä

Yhteensä reagoiva monikäyttöinen WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Total on älykäs, joustava ja reagoiva premium-monikäyttöinen teema. Teema antaa verkkovastaavalleen helpon verkkosivustojen rakennuskokemuksen helppokäyttöisellä käyttöliittymällä. Teema sopii parhaiten moniin erilaisiin verkkosivustoihin ja tarkoituksiin. Esimerkiksi, voit käyttää teemaa yritysblogien, yritysverkkosivustojen, ammatillisen portfolion ja kaupallisten verkkokauppojen yhteydessä.

Total -sovelluksen avulla voit integroida WooCommerce -sivustosi, jonka avulla voit luoda minkä tahansa markkinapaikkapohjaisen verkkosivuston, jolla voit aloittaa online-liiketoiminnan, ja myydä melkein kaiken sivustolla olevan. WooCommerce-integraation lisäksi teema tarjoaa sisäänrakennetun vallankumouksen liukusäätimen laajennuksen kuvaesityksiin. Lisäksi Total tarjoaa käyttäjilleen kymmeniä elementtejä, lyhytkoodeja ja joukko ominaisuuksia. Teemassa on 40 erilaista elementti-animaatiota, mikä tekee siitä interaktiivisemman. Saat myös useita sivutusvaihtoehtoja ja useita otsikkovaihtoehtoja.

5. MagPlus

MagPlus-blogi- ja aikakauslehti WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

MagPlus on moderni, dynaaminen ja GDPR-yhteensopiva WordPress-lehden teema. Teeman on kehittänyt eliitti Web-kehittäjätiimi nimeltään ”Theme Bubble”. Sanotaan, että ennen teeman luomista he viettivät yli puolitoista vuotta markkinoiden ymmärtämiseen ja muihin aiheeseen liittyviin aiheisiin. MagPlusissa on yli 40 sisäänrakennettua mukautettua mallia käyttäjille.

MagPlus-teeman avulla voit luoda minkä tahansa verkkosivuston valitsemastasi kapeasta riippumatta. Tytäryhtiömarkkinoijalle tämä voi olla hyvä vaihtoehto työskennellä teema-teemalla. Käyttäjän näkökulmasta ajatellen teema tarjoaa käyttäjilleen yli 25 mukautettua asettelua. On kymmeniä mukautettuja tyylejä, joita voit käyttää sisältöön. Lisäksi MagPlusissa on yli 20 yksinomaan rakennettua räätälöityä widgettiä verkkosivustosi siirtämiseen seuraavalle tasolle.

6. Markkinointi

Markkinointi Pro SEO WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Marketing Pro on älykäs WordPress-teema tytäryhtiömarkkinointiin, digitaaliseen markkinointiin ja verkkokauppaan. Tämä teema tarjoaa 7 sisäänrakennettua demia, joilla on erinomaiset lisäominaisuudet. Se esittelee myös 9 valmiiksi rakennettua mallia yhden napsautuksen tuontitoiminnolla. Kaikki mitä voi saada tietämättä mitään koodaustietoa. Käytä erilaista demoversiota kuin löydät virallisesta asennuksesta.

Lisäksi teema käyttää Visual Composeria sivunrakentajana. Lisäksi se sisältää suositun Slider Revolution -laajennuksen käynnistystä varten. Lisäksi teema tukee käännösten WPML-muotoa ja typografian Google-fontti-tyylejä. Lisäksi kaupat ja kaikki rahaan liittyvät vaihdot tehdään WooCommerce-moduulin kautta. Teeman monipuolisen suunnittelun avulla saat mahdollisuuden leikkiä kuuden erillisen otsikon, rajattoman sivupalkin ja yli 30 sisäisen sivun avulla. Marketing Pro on uskomaton tytäryhtiömarkkinoijille, jotka haluavat aloittaa erilaisilla markkinarakoilla.

7. Themify Ultra

Themify Ultra WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Ultra on yksi Themifyn luomista suosituimmista monikäyttöteemoista maassa. Tässä teemassa on 60 ennalta suunniteltua asettelua. Tämä mahtava teema tarjoaa sinulle sisäänrakennetun vedä ja pudota -sivun rakennustyökalun. Kymmenillä sisäänrakennetuilla malleilla, asetteluilla ja malleilla voit tehdä verkkosivustostasi dynaamisemman tyyppisen. Tytäryhtiömarkkinoijille, jotka haluavat aloittaa blogin, tämä teema voisi olla paras vaihtoehto heille.

Ultran avulla saat aivan paljon mahtavia ominaisuuksia, kuten vieritys parallaksilla, animaatiot, laskurit, liukusäädin, Google maps ja monet muut. Sen avulla voit mukauttaa verkkosivustosi monella tavalla. Voit muuttaa logon, värit, taustan jne. Helppokäyttöisestä asetuspaneelista. Sisäänrakennetun sivujen rakennustyökalun avulla voit myös luoda kauniita sivuasetteluja aina tarvittaessa.

8. Rehub (hintavertailu)

Rehub-hintavertailu ja tytäryhtiömarkkinointiteema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Rehub on premium-teema, joka on varustettu lukuisilla ominaisuuksilla tytäryhtiömarkkinointiyrityksille. Rehubissa on paljon vaihtoehtoja, kuten liittyvä tuotteen näyttöominaisuus, arvostelujen, vertailujen, tuoteesittelyjen ja monien muiden lisäys verkkosivustollesi. Jos liität muita tuotteita tai myyt omia tuotteitasi, tämä voi olla paras vaihtoehto sinulle. Lataamalla tämä mahtava teema, saat täyden tuen kahdelle johtavalle tehokkaalle laajennukselle, nimeltään WooCommerce ja Easy Digital Downloads..

Saat myös sisäänrakennettuja tytäryrityslaajennuksia, joista yksi on tarkoitettu vertailutaulukoiden luomiseen ja toinen lähtevien tytäryhtiölinkkien hallintaan. Toisen laajennuksen toiminnallisuus on seurata linkkien saamiasi napsautuksia ja kaikkea mitä pystyt käsittelemään yhdestä kojetaulusta.

Teeman mukauttamismahdollisuus on mahtava, koska saat paljon joustavuutta teeman määrittämiseen eri muodoissa. Se käsittää erilaisia ​​asettelujärjestelmiä, verkkokaupan muodon tai aikakauslehden asettelumuodon.

Sanalla sanoen, tätä teemaa käyttämällä saat täysimittaisen modernin suunnittelun, jossa on paljon tytäryhtiöihin liittyviä ominaisuuksia.

9. Vakaa tulo

SteadyIncome WordPress -teema

SteadyIncome on suunniteltu ja rakennettu erityisesti WordPress-tytäryhtiöohjelmille. Teema on MyThemeShop-tiimin tuote, joka osoittaa, että se olisi erinomainen tuote ympärillä. Yksi teeman tärkeimmistä näkökohdista on sen nopea suorituskyky, joka johtaa viime kädessä korkeampiin muuntokursseihin ja parempaan sijoitukseen hakukoneissa.

Lisäksi SteadyIncome-ohjelmalla saat joukon ominaisuuksia, jotka auttavat sinua ansaitsemaan rahaa verkossa tytäryhtiöohjelmien kautta. Voit esimerkiksi hankkia sähköpostiluettelon rakennustyökalun, esiteltyjen tuotteiden näytöt ja sosiaalisen median kuvakkeet mobiililaitteilla reagoivalla tuotoksella. Voit valita kotisivun asettelun tarpeidesi mukaan käyttämällä rakeista asetusjärjestelmää. Kun ostat jonkin tuotteen SteadyIncome-klubiin liittymisen jälkeen, saat enemmän pääsyä muihin alhaisen hinnan tuotteisiin.

10. MoneyFlow

MoneyFlow WordPress -teema

MoneyFlow on moderni ja ammattimainen blogin teema, jota voidaan käyttää tytäryhtiömarkkinoinnissa. Tämä teema tarjoaa kokoelman edistyneitä ominaisuuksia ja suojatun kaupallistamismahdollisuuden. Tämä teema on myös MyThemeShop-tuote, joka tarjoaa joukon asetteluja, joista valita. Lisäksi puhdas, käyttäjäystävällinen muotoilu ja ominaisuudet voivat parantaa tytäryhtiöyrityksen kannattavuutta.

Jos olet tytäryhtiömarkkinoija ja bloggaaminen on tärkein tulolähde, MoneyFlow on täydellinen tapa ansaita rahaa. Se luotiin verkkosivustoille, joilla on paljon sisältöä usein mielessä. Jos kassat teeman esittelyversion, saat käsityksen sen tarjoamista ominaisuuksista ja toiminnallisuuksista. Yksi teeman merkittävimmistä piirteistä on sen integrointi WooCommerce-palveluun, jonka avulla voit lisätä kokonaisen tytäryhtiökaupan verkkosivustoosi. Voit lisätä muokattavia sähköpostin opt-in-lomakkeita, tähtiarvioita tuotearvosteluihin ja mega-valikon parannettua navigointia varten. Lisäksi teema on myös SEO-ystävällinen, jonka avulla voit sijoittaa sivusi hakukoneeseen.

11. Sähkö

Sähköelektroniikkakauppa WooCommerce-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Oletko tytäryhtiö joihinkin kuuluisiin verkkokauppasivustoihin, kuten Amazon, Walmart, Aliexpress, SnapDeal, flipkart jne.? Haluatko, että omalla tytäryhtiösi verkkosivustolla olisi sama joukko vetoomus kuin sivustoilla, joihin olet sidoksissa? Tervetuloa Electro-verkkokauppaan, WooCommerce-teemaan.

Electro-kehittäjät ovat rakentaneet tämän teeman erityisesti tytäryhtiöille ja kauppojen omistajille, jotka etsivät Amazonia, Walmartia, Aliexpressiä ja muita vastaavia verkkosivustoja. Teema sisältää hyödyllisen pystysuoran ja vaakasuuntaisen mega-valikon, tuotekorusellin, kategorialistat, yksittäisten tuotetyyleiden, lisävarusteiden ja muiden ominaisuuksien, antaa aiheelle suuren vetovoiman.

Electro integroituu myös monen myyjän laajennuksiin, kuten Dokan tai WC Vendors, jotta voit myös asettaa monen myyjän liikkeen. Electro on myös täysin yhteensopiva Visual Composer -sivun rakennustyökalun, Slider Revolution premium WordPress -liukusäätimen, YITH WooCommerce Wishlist ja YITH WooCompare hintavertailun laajennuksen kanssa..

12. Smart Passive Income Pro (Genesis-lapsiteema)

Smart Passive Income Pro - Genesis-lapsiteema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Ja viimeinen luetteloon lisättävä teema on Genesis-lapsiteema. Vaikka Genesis onkin itsessään hieno, se paranee vain lapsiteeman avulla. Entä mikä olisi parempi tytäryhtiömarkkinoijalle kuin markkinoijakumppanin suunnittelema teema?

Smart Passive Income Pron on luonut ja suunnitellut Pat Flynn – tytäryhtiömarkkinoija. Tämä paketti sisältää Genesis-kehyksen yhdessä Patin omien räätälöityjen lasten teemojen kanssa, joiden avulla voit luoda paremman tytäryhtiömarkkinoinnin verkkosivuston. Lihavoitu muotoilu ja sisältöalueiden luominen tekevät siitä loistavan lähtökohdan blogiisi tai markkinointisivustollesi. Lataa mukautettu logo, valitse silmiinpistävät tuotemerkkivärit ja lisää jopa WooCommerce-kauppa.

Parhaiden Affiliate Marketing WordPress -teemien loppusanat

Affiliate-markkinointi on yksi näkyvimmistä tavoista ansaita rahaa verkossa. Mutta jos haluat olla menestyvä tytäryhtiömarkkinoija, sinun on käytettävä oikeita työkaluja oikeassa paikassa. Korkealaatuinen WordPress-teema on yksi tärkeimmistä työkaluista laadukkaan tytäryhtiö-verkkosivuston luomiseksi. Nämä edellä mainitut tehokkaimmat teemat voivat olla loistava vaihtoehto aloittaa kumppanimatkasi kokonaisuutena.

Markkinoilla on paljon tytäryhtiöteemoja, ja vaihtoehdot voivat olla hämmentäviä. Tämän artikkelin tarkoituksena on antaa sinulle vankka idea valita oikea teema seuraavalle tytäryhtiöprojektillesi. Joten valitse sopivin tytäryhtiömarkkinoinnin WordPress-teema omaan tarkoitukseen. Ota sitten markkinointisuunnitelmasi käyttöön mahdollisimman pian.

Toivon, että tämä artikkeli auttoi sinua paljon valitsemalla oikea teema verkkosivustollesi. Jos käytät luettelossa kaipaamaasi tytäryhtiömarkkinointiin sopivaa teemaa, ilmoita meille alla olevassa kommenttiosassa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map