12+ parasta roskapostin torjuntaa WordPress 2020: lle

12 parasta roskapostin torjuntaa WordPress 2019: lle

WordPress-kommentti roskapostin torjunta on jatkuva prosessi, ja se voidaan tehdä (a) plugins-ohjelmien avulla tai (b) mukauttamalla vähän WordPress-keskustelun asetuksia. Tässä opetusohjelmassa keskitymme molempiin menetelmiin. Kahden tekijän, jotka sinun tulee ottaa huomioon päättäessäsi seuraavasta roskapostin torjuntaa koskevasta laajennuksesta, tulisi olla seuraavat:


  1. Liikenteen määrä
  2. Kommenttien lukumäärä

Jos molemmat numerot ovat alaosassa (esimerkiksi aloittaessasi blogia), voit siirtyä tekniikkaan (b), ts. Säätämällä WordPress-asetuksia roskapostin estämiseksi manuaalisesti. On melko mielenkiintoista nähdä kuinka paljon WordPress tarjoaa.

Osassa (a), eli roskapostin estämiseen käyttämällä WordPressin roskapostin torjunta-liitännäisiä, tarkastellaan ensin tärkeitä ominaisuuksia, jotka roskapostin vastaisella liitännällä pitäisi olla. Sitten sukellamme laajennusluetteloon.

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

Oleelliset ominaisuudet WordPressin roskapostin torjuntaa varten

On paljon, mitä voit etsiä roskapostin vastaisesta WordPress-laajennuksesta, mutta on olemassa kourallinen keskeisiä ominaisuuksia, jotka sinun on todella otettava huomioon. Katsotaanpa!

Zero Client Side -toiminnot

Asiakaspuolen toimet, muut kuin kommentin kirjoittaminen, tulisi pitää mahdollisimman alhaisena – mieluiten nolla. Laajennuksesi ei pitäisi pyytää aitoa kommentaattoriasi tarkistamaan valintaruutu tai poista sen valinta tai kirjoittamaan käsittämätön captcha-kuva. Captcha-koodin kirjoittaminen kommentteihin haittaa huomattavasti käyttökokemusta, ja sitä tulisi välttää.

Minimaalinen WordPress-tietokannan vaikutus

Nipistä se alkuunsa

Hyvä roskapostin estolaajennus ei saisi antaa roskapostikommentin kirjoittaa WordPress-tietokantaan. Seurauksena SQL-tapahtumien määrä vähenee, mikä tarkoittaa pienempää palvelinkuormitusta, ts. Parantunutta suorituskykyä – jopa ruuhka-aikoina. Tämä riski on kuitenkin, että jos roskapostin torjunta-algoritmi menee pieleen, aito kommentti voi kadota lopullisesti (oho).

Estä uuden käyttäjän rekisteröinti Roskapostit

WordPress-rekisteröintisivulla käyttäjät voivat rekisteröityä verkkosivustollesi. Rekisteröintiprosessi on melko suoraviivaista ja robotit voivat helposti automatisoida sen.

Miksi meidän on lopetettava se? Rekisteröityäänään käyttäjä voi lähettää niin monta kommenttia kuin haluaa, ilman suodattamista. Tämä on normaalia keskustelu asetus uudessa WordPress-asennuksessa. Siksi voit joko muuttaa oletusasetuksia tai käyttää laajennusta, kuten WP-SpamShield, joka estää uusien käyttäjien rekisteröinti-roskapostin.

Trackback-validointi

Trackback-validointi koostuu suodattimesta, joka vertaa saapuvan trackback-asiakkaan IP-osoitetta palvelimen IP-osoitteeseen. Jos molemmat eivät vastaa toisiaan, se on roskapostia.

tilasto

Tilastot auttavat tietojen seurannassa ja analysoinnissa. Laajennuksen tulee tarjota viikoittain tai kuukausittain tilastot havaitusta roskapostista.

Kustannus

Kuten monet lisäosat, jotkut ovat ilmaisia ​​ja osa maksetaan. Jotkin lisäosat, kuten Antispam Bee, ovat täysin ilmaisia. Muut ratkaisut, kuten Akismet ja CloudTalk, ovat maksullisia vaihtoehtoja kaupallisille ja yrityssivustoille.

1. Akismet

akismet roskapostin torjuntaa

Automattic-tiimin kehittämä arkiston roskapostisuojauslaajennus numero yksi – Akismet tuo yritystason roskapostisuojauksen WordPress-sivustoosi. On totta, että luettelomme ei olisi täydellinen, jos emme mainitseisi Akismetia, WordPressin defacto-roskapostin torjuntaa. Yli 5 miljoonalla aktiivisella asennuksella Akismet on epäilemättä suosituin WordPressin roskapostin torjuntaohjelma. Se on loistava ratkaisu roskapostin, etenkin kommentti Roskapostin torjuntaan.

Akismetin roskapostin torjuntaohjelma on esiasennettu jokaiselle luomallesi WordPress-sivustolle. Sinun tarvitsee vain aktivoida laajennus ja muodostaa yhteys Akismet-tiliisi API-avaimen kautta. Prosessi on niin yksinkertainen kuin A, B, C. Kun yhteys on muodostettu, Akismet käynnistyy heti, auttaen sinua lopettamaan roskapostin monimutkaisilla algoritmeilla ja sääntöjä. Plugin toimii lähettämällä kaikki saapuvat kommentit Akismet-palvelimelle. Kommentit käyvät läpi satoja * roskapostin torjunta-algoritmeja (* emme todellakaan tiedä tarkkaa lukumäärää). Oikeat kommentit julkaistaan, kun taas loput siirretään roskapostijonoon. Voit jopa tarkastella jokaisen kommentin tilahistoriaa nähdäksesi, mitkä moderaattori on lähettänyt roskapostin tai lisäänyt ne spam-kansioon automaattisesti.

Laajennus on ilmainen VAIN henkilökohtaisille verkkosivustoille ja järjestöille (tarkastella lisenssiehtoja). Sinun on maksettava vähintään 5 dollaria kuukaudessa, jos haluat käyttää Akismet-palvelua kaupallisella verkkosivustolla. Palkkiojärjestelmissä on lisäominaisuuksia, kuten edistyneet tilastot ja ensisijainen tuki, joten se on hintansa arvoinen.

2. Roskapostin torjunta

roskapostin torjunta

Seuraava paras valinta Akismetin jälkeen olisi roskapostin esto. Tämä ilmainen laajennus on täynnä hienoja ominaisuuksia, eikä se vaadi rekisteröintiä, kuten Akismet tekee. Anti-Spam Bee on ilmainen henkilökohtaiseen ja kaupalliseen käyttöön, joten verkkosivustostasi riippumatta voit olla roskapostiton. Roskapostinvastainen Bee on ainoa ratkaisu, jonka tarvitset poistamaan roskapostikommentit ja seuraamiset tehokkaasti.

Antispam Bee on helppokäyttöinen. Voit lopettaa roskapostittajien nopeasti vaatimatta CAPTCHASia ja lähettämättä henkilökohtaisia ​​tietoja kolmansien osapuolien palveluille. Laajennus on myös GDPR-yhteensopiva ja mukana on erinomaiset ominaisuudet.

Voit odottaa vaihtoehtoja, kuten kykyä luottaa hyväksyttyihin kommentoijiin, vahvistaa IP-osoitteet, estää tiettyjen maiden käyttäjiä, poistaa roskapostikommentteja suoraan, asettaa järjestelmänvalvojan ilmoituksia, lokitiedostojen lähettäjät Fail2Banin avulla, tyhjentää WordPress-tietokanta roskapostista tietyn päivän jälkeen ( roskapostin puhdistaminen), ja luettelo jatkuu. Lisäksi laajennus tarjoaa kuukausittain roskapostitilastoja hallintapaneelissa.

3. Piilota WP

Piilota WP

Tiedot ja lataa

Hide My WP on yli 27 000 onnellinen ostaja, joka myy WordPress-tietoturvalaajennuksen CodeCanyonissa. Älä kuitenkaan pidä nimeä huijata – Piilota My WP tarjoaa sinulle täydellisen suojauksen roskapostista ja paljon muuta. Se on premium-joukko työkaluja, jotka tekevät verkkosivustostasi näkymättömän ja voittamattoman hakkereille, teemailmaisimille ja roskapostittajille (katso yllä oleva video).

Piilota työryhmäni tekee juuri sen. Se piilottaa koko sivustosi turmeltuneilta pojilta. Se suojaa mitä tahansa URL-osoitetta, mukaan lukien wp-login, ja nimeää wp-admin-URL-osoitteen uudelleen sekoittaakseen pahat pojat vielä enemmän. Turvallisuutesi vuoksi Hide My WP tunnistaa ja piilottaa mm. SQL Injection -hyökkäykset alkuunsa.

Piilota My WP: llä on erinomainen käyttäjäarvio ja se on yhteensopiva BuddyPressin, bbPressin ja muiden kanssa. Se on WordPress-verkkosivustosi perimmäinen turvallisuus- ja roskapostin torjuntalaajennus.

4. Cleantalk-roskapostisuojaus

Cleantalk-roskapostisuojaus

Cleantalk Spam Protection on yksinkertainen mutta tehokas pilvipohjainen WordPressin roskapostin torjuntaohjelma, joka sopii sekä aloittelijoille että kokeneille käyttäjille. Se estää ominaisuuksien paisumisen, tarjoamalla sinulle juuri sen, mitä tarvitset estääksesi roskapostittajien häiritsemättä verkkosivustoasi. Vaikka he tarjoavat 14 päivän ilmaisen kokeilujakson, sen voimassaolon päätyttyä joudut ostamaan Cleantalk-palvelun erittäin vaatimattomalla 8 dollarilla vuodessa.

Laajennus auttaa sinua lopettamaan roskapostin rekisteröinnin, kommentit, yhteystiedot, sähköpostitilaukset, tilaukset, varaukset, tilaukset, tutkimukset sekä roskapostin widgetteissä, hakulomakkeissa ja WooCommerce-sivustossa. Kommentit ladataan ensin CleanTalksin pilvipalvelimille, joissa heille tehdään useita validointitarkastuksia. Nämä tarkastukset sisältävät – kommentti lähetetty liian nopeasti, JavaScripti poistettu käytöstä, mustalla listalla olevat HTTP-linkit ja monet muut. Voimassa olevat kommentit sallitaan, kun taas loput lähetetään roskapostijonoon. Lisäksi Cleantalk tarkistaa ja poistaa olemassa olevat roskapostikommentit ja käyttäjät.

Cleantalk-roskapostisuojaus on yhteensopiva suosikkityökalujen, kuten Yhteyslomake 7, Ninja-lomakkeet, WPForms, MailChimp, Jetpack-kommentit, BuddyPress, S2Member, Mailpoet, ja niin edelleen. Sitä on helppo käyttää, koska se ei tule CAPTCHA: n, palapelien, kysymysten, matemaattisten arvoitusten ym..

5. Titanin roskapostin torjunta ja tietoturva

titaanin roskapostin torjunta ja tietoturva WordPress-laajennus

Titan Antispam & Security on muutakin kuin vain WordPressin roskapostin torjuntaa; se on kokonainen sarja turvaominaisuuksia. Laajennus tarjoaa sinulle turvaskannerin, palomuurit, turvatarkastukset, reaaliaikaisen IP-mustan listan, haittaohjelmistoskannerin ja mahdollisuuden korjata vioittuneita tiedostoja.

Mutta jopa kaikilla näillä ominaisuuksilla, Titan Antispam & Security on helppokäyttöinen ja intuitiivinen käyttöliittymä, joka roskapostin torjunnassa on helppoa. Laajennus oli alun perin yksinkertainen roskapostin estäjä. Äskettäisen megapäivityksen ansiosta laajennus muuttui kuitenkin kattavaksi WordPress-tietoturvaratkaisuksi kaikenlaisille verkkosivustoille.

Tyypillisiä CAPTCHA-tiedostoja ei ole, ja jos tarvitset lisää ominaisuuksia, Titan Antispam & Security tarjoaa sinulle upean valikoiman premium-lisäosia. Sillä on yli 200 000 aktiivista asennusta kirjoittamishetkellä, mikä tarkoittaa, että olet turvallisissa käsissä.

6. WP Bruiser

wp bruiser WordPressin roskapostin torjuntaohjelma

WPBruiser, joka tunnetaan aiemmin nimellä Goodbye Captcha, on fantastinen WordPressin roskapostin torjunta. Laajennus käyttää roskapostin torjuntatoimia rekisteröintisivuilla sekä kirjautumis- ja salasanan palautussivuilla estääksesi roskapostin ennen sen alkamista. Se on melko tehokas ilmaiseksi, ja puhtaan järjestelmänvalvojan käyttöliittymän ansiosta voit säätää asetuksiasi helposti.

WPBruiser on loistava WordPressin roskapostin estolaajennus, joka auttaa suojaamaan yhteystietolomakkeesi, kadonneet salasanalomakkeesi, kirjautumislomakkeet, rekisteröintilomakkeet ja kommentit. Sen mukana tulee myös suojausominaisuuksia, joiden avulla voit estää IP-osoitteita ja estää robotteja lukemasta käyttäjiä ‘/? Author = N’ -skannausten avulla.

Laajennus lähettää sinulle ilmoituksia, kun raa’at voimahyökkäykset havaitaan. Lisäksi saat yksityiskohtaisia ​​spam-raportteja, jotta voit pysyä asioiden päällä. WPBruiser tarjoaa sinulle lukuisia laajennuksia, kuten Yhteyslomake 7, WooCommerce, Gravity Forms, Ninja Forms, AffiliateWP, Easy Digital Downloads ja paljon muuta.

7. Roskapostin hävittäjä

roskapostin tuhoaja WordPress roskapostin torjuntaa

Roskapostin hävittäjä on suunniteltu olemaan lukijoillesi niin häiritsemätön kuin mahdollista. Tämä kevyt laajennus pysäyttää automaattisen roskapostin lähettämättä kommentoijaasi, ja se on jotain, mitä voit harkita pienessä blogissa tai vähäliikenteisessä verkkosivustossa.

Paras osa Spam Destroyerista on luultavasti sen täydellinen yksinkertaisuus. Tarkoitan, että plugin toimii suoraan laatikosta. Asenna vain Spam Destroyer ja lopeta automaattinen roskapostin koskettamatta yhtä asetusta. Laajennus ei lisää kohdetta WordPress-järjestelmänvalvojan hallintapaneeliin aktivoinnin jälkeen. Se toimii kulissien takana.

8. Cerber-suojaus, roskapostin torjunta ja haittaohjelmien tarkistus

cerber-tietoturva ja roskapostin estolaajennus

Toinen WordPress-tietoturvaohjelmisto, Cerber Security -laajennus, tarjoaa kaikki työkalut, joita tarvitset roskapostin poistamiseen WordPress-sivustosi kovettamisen aikana. Oikein; roskapostin estäminen on vain yksi ominaisuuksista, joita Cerber Security -laajennus tarjoaa. Sen avulla voit poistaa roskapostin rekisteröinti-, yhteys- ja kommenttilomakkeissa.

Muita merkittäviä ominaisuuksia ovat raa’an voiman estäminen, IP-estäminen, mukautetut sisäänkirjautumisen URL-osoitteet, lokitiedot, käyttäjän istunnonhallinta, wp-adminin piilottaminen vierailijoilta, WP REST API -sovelluksen estäminen, näkymätön reCAPTCHA, eheyden tarkistaja, haittaohjelmaskanneri, ajoitetut turvatarkistukset, kaksi- tekijän todennus ja niin edelleen.

9. WordPress Zero Spam

Wordpress nolla roskapostia

Pidän no-CAPTCHA-lähestymistavasta, jota monet roskapostin torjuntaohjelmien kehittäjät noudattavat nykyään. Se säästää lukijoillesi vaivaa vastata kysymyksiin, täyttää CAPTCHA-tiedostot ja ratkaista arvoituksia, mikä virtaviivaistaa käyttökokemusta. Samalla se säästää roskapostikommenttien valvomiseen liittyviä ongelmia, mikä vie aikaa.

WordPress Zero Spam on ilmentänyt tätä lähestymistapaa tarjoamalla sinulle stressitöntä tapaa poistaa roskapostisi verkkosivustoltasi. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on asentaa ja aktivoida WordPress Zero Spam -laajennus, ja se on se. Laajennus ottaa haltuunsa ja estää 99,9% verkkosivustosi roskapostista käyttämällä palvelin- ja asiakaspuolen JavaScript-avaimen validointia estääksesi robotteja roskapostista. Pohjimmiltaan käyttäjät eivät voi kommentoida ilman JavaScriptin sallimista.

WordPress Zero Spam integroituu saumattomasti tavallisten epäiltyjen, kuten Yhteyslomake 7, Gravity Lomakkeet, Ninja Lomakkeet, BuddyPress ja WPForms, kanssa. Lisäksi? Voit estää roskapostin IP-osoitteiden näkemisen koskaan verkkosivustollasi.

10. Pysäytä roskapostittajat

lopeta roskapostittajat

Sikäli kuin WordPressin roskapostin torjuntaohjelmat menevät, Stop Spammers on tunnettu roskapostin salamurhaaja. Stop Spammers on naurettavan helppo määrittää ja käyttää. Se tarjoaa sinulle paljon voimaa suojautuaksesi roskapostin demonilta. Se toimii heti laatikosta, eli sinun ei tarvitse koskettaa mitään roskapostittajien tuhoamiseksi.

Pysäytä roskapostittajat Roskapostin ehkäisy auttaa estämään kommenttiräpäriä ja rajoittaa kirjautumisyrityksiä. Laajennuksella on yli 50 määritysvaihtoehtoa ja se käyttää yli 20 erilaista roskapostin ja haittatapahtumien tarkistusta roskapostin havaitsemiseksi. Kun laajennus merkitsee kommentin tai kirjautumisyrityksen, käyttäjät saavat toisen yrityksen evätyn pyynnön sivun kautta. Täällä käyttäjille esitetään captcha-näyttö heidän estämisen estämiseksi. Captcha voi vaihdella OpenCaptcha, Google reCaptcha tai SolveMedia Captcha.

Nyt uudella, parannetulla käyttöliittymällä voit helposti torjua roskapostikommentteja, sähköposteja, rekisteröintejä, spamboteja ja roskapostittajia. Aina tarvittaessa voit suorittaa diagnostiikkatestejä ja tarkastella roskapostitoimintaa yhdellä napsautuksella.

Stop Spammersin takana oleva joukkue syrjäytti itsensä. Voit nauttia monista ilmaisista ominaisuuksista, vaikka voisitkin keksiä premium-suunnitelman, joka tarjoaa sinulle tehokkaamman ja dynaamisemman suojauksen WordPress-sivustollesi. Ei sanaakaan enemmän.

11. NoSpamNX

nospamx wordpress roskapostin torjuntaa

NoSpamNX on viimeinen (mutta ei vähäisimpänä) WordPressin roskapostin esto ilmaisessa kategoriassa. Satusin sen vahingossa ja minua kiehtoi Sci-Fi-kuulostava otsikko. Joten asensin NoSpamNX-testin vesien testaamiseksi. NoSpamNX lisää kohteen alle Asetukset> NoSpamNX aktivoinnin jälkeen.

Sitten löydät suoraviivaisen ja puhtaan järjestelmänvalvojan kojelaudan, jolla on muutama vaihtoehto. Melko helppo määrittää ja käyttää. Yhdellä napsautuksella voit tarkastella tilastoja, estää roskapostin kokonaan tai siirtyä roskapostikansioon ja luoda mustia luetteloita, joita voit käyttää useissa WordPress-verkkosivustoissa.

Ei pörröisyyttä, ei ominaisuuksien paisumista, vain suoraviivainen WordPressin roskapostin torjuntaohjelma, joka keskittyy juuri siihen – pysäyttää roskapostittajien kuolleet heidän kappaleilleen.

12. Captcha Plus

Captcha Plus

Tiedot ja lataa

Captcha Plus on yksinkertainen premium-roskapostin torjuntaohjelma kaikenlaisille WordPress-sivustoille. Se on erityisen hyödyllistä, jos haluat estää roskapostin kirjautumis-, rekisteröinti-, salasanan palautus- ja kommenttilomakkeissa.

Uusien päivitysten ja integrointien ansiosta Captcha Plus -sovelluksen avulla voit estää muun tyyppisten lomakkeiden, ei vain edellä mainittujen, roskapostin. Laajennuksen avulla voit lisätä yksinkertaisia ​​matemaattisia laskelmia, näkymätöntä captchaa, merkkintunnistusta ja liu’uttaa captchasia eri muotoihin rikkomatta hikeä.

13. Lopeta WP-kommenttien roskapostin lähetys

Lopeta WP-kommenttien roskapostit

Siivoa kommenttiosi kohta Stop WP Comment Spam -laajennuksella. Se on nopea, helppo ja ilmainen tapa estää roskapostia ottamasta viestejäsi. Kun laajennus on asennettu, voit estää roskapostin automaattisesti ja pitää merkittyjä kommentteja tarkistettavaksi ”roskapostit” -välilehdellä (jossa voit tarkistaa ja hyväksyä tai poistaa kommentteja manuaalisesti). Tai voit ottaa asetuksen käyttöön, jotta kaikki roskapostit poistetaan automaattisesti – joko heti tai sen jälkeen, kun niitä on pidetty tietyn päivän ajan.

Merkittäviä ominaisuuksia ovat automaattiset roskapostisuodattimet, mahdollisuus poistaa tai pitää arvosteluja ja yhteensopivuus muiden WordPress-tietoturvalaajennusten kanssa. Voit päivittää Stop Spam Pro -sovellukseen lisäominaisuuksien, kuten ihmisten roskapostin tunnistamisen ja koneoppimisen, lomakesuojauksen, väärennettyjen WordPress- ja WooCommerce-käyttäjien rekisteröintien estämisen, roskapostitilastot ja paljon muuta.

Bonus: WordPress-keskustelun asetukset roskapostin estämiseksi

Asetukset kommenttien hallitsemiseksi WordPressissä ovat saatavissa kohdasta Asetukset> Keskustelu. Huomaa, että tämä on manuaalinen menetelmä roskapostin estämiseksi / torjumiseksi ja on yleensä tehokkain, kun sinulla on muutama kommentti päivittäin. Jos sinulla on kuitenkin yli 1 000 päivittäistä kommenttia, on käytännöllisempää käyttää roskapostin torjuntaa.

Keskustelemme tietyistä tavoista käyttää näitä WordPressin oletusasetuksia roskapostin estämiseksi. Keskustelemme yhdestä osasta kerrallaan.

Artikkelin oletusasetukset

manuaalinen-anitspam-01-oletusartikkeliasetukset

Poista yksinkertaisesti trackbacks ja pingbacks säästääksesi puolet roskapostiliikenteestä. Salli ihmisten vain kommentoida uusia artikkeleita.

Muut kommentti-asetukset

muut kommenttiasetukset

On melkein aina välttämätöntä, että kommentin kirjoittaja kirjoittaa nimensä / sähköpostinsa ennen kommentointia. WordPress ottaa tämän käyttöön oletuksena. Jos vaadit käyttäjiä kirjautumaan sisään ennen kommenttien jättämistä, tämä vähentää huomattavaa määrää roskapostia. Tämä vaihe saattaa olla sammutus harvalle lailliselle lukijalle, jotka haluavat jättää kommentin, mutta eivät halua kirjautua sisään. Siksi sinun on analysoi huolellisesti ennen tämän ominaisuuden käyttöönottoa.

Sinun tulisi poistaa käytöstä yli 90 päivää vanhojen viestien kommentit melko aktiivisessa blogissa. Jos kuitenkin päivität artikkeleita, muista julkaista päivämäärä siten, että 90 päivän raja ei ole päällekkäinen. Pidä kierteitetyt kommentit oletusasetuksina tai lisää niitä tarvittaessa.

Lähetä minulle sähköpostia aina

lähetä sähköpostia minulle aina

Voit käyttää tätä ominaisuutta, jos et saa tuhansia kommentteja viesteistäsi. Saat sähköposti-ilmoitukset jokaisesta näkyviin tulevasta kommentista ja voit merkitä sen roskapostiksi heti vähentämällä roskapostikommenttien osaa..

Ennen kommentin näkymistä

ennen kuin kommentti tulee näkyviin

Antamalla lukijoille, jotka ovat aiemmin jättäneet kommentin, jättää kommentin uudelleen ilman erillistä hyväksyntää, autat vähentämään oikeutettujen kommenttien luonnetta jonossa. Sinun on keskityttävä vain jäljellä oleviin käyttäjiin, joista suurin osa on roskapostia.

Kommentin moderointi

kommentin moderointi

Ehdotan, että käytät arvoa 2. Tämän avulla vieraat bloggaajat voivat ihanteellisesti jättää kommenttiinsa enintään yhden lähtevän linkin (linkin syötti). Tehokkaan kommenttivalvonta-mustan listan luominen on erittäin aikaa vievä prosessi, jolla on yhtä hyödyllisiä voittoja. Voit kuitenkin hyödyntää tätä asetusta tehokkaana ripaussuodattimena. Lisää vain turmeltuneet sanat luetteloon ja kaikki tällaiset kommentit lisätään moderointijonoon.

Kommentoi mustaa luetteloa

kommentti musta lista

Kommenttien musta lista on tiukempi versio kommentin moderoinnin mustasta listasta. Jos kommentti sisältää mustalla listalla olevan sanan, se lähetetään roskapostijonoon moderointijonon sijaan. Hyöty – säästää aikaa.


Käsittelimme paljon tässä viestissä, ja toivottavasti löydät siitä jotain hyödyllistä roskapostin estämisessä. Mikä on suosikkitapasi torjua roskapostia? Tiedätkö mahtavaa roskapostin torjuntaa, jota meillä ei ole luettelossa? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map