12+ parasta Elementor-lisäosaa WordPress 2020: lle

Parhaat Elementor-lisäosat WordPress-sivustojen luomiseen

Siitä lähtien, kun se otettiin käyttöön vuonna 2016, Elementor on täysin ottanut haltuunsa WordPress-teollisuuden. Sen 1 miljoona aktiivista käyttäjää puhuu äänenvoimakkuuden puolesta. Jos et ole perehtynyt siihen, anna meidän antaa se sinulle lyhyesti.


Elementor on WordPress Page Builder -laajennus, joka tarjoaa käyttäjille ainutlaatuisen verkkosivujen suunnittelukokemuksen. Kuka tahansa voi vain vetää ja pudottaa hienoja elementtejä ja luoda uskomattoman verkkosivun muutamassa minuutissa. Koodaustietoja ei enää tarvita!

Lisäksi Elementor Page Builder tarjoaa valmiita malleja, joiden avulla käyttäjät voivat hakea heti verkkosivustolla ja päästä alkuun. Se antaa sinulle vapauden mukauttaa kaikki ominaisuudet muotoiluominaisuudellaan. Siksi pystyt osoittamaan luovuuttasi ja keksimään omia ainutlaatuisia ideoitasi.

Elementorin ansiosta sinun ei tarvitse enää huolehtia kehittäjien palkkaamisesta, koska voit tehdä sen itse ilman aikaisempaa ohjelmointikokemusta tai tietoa.

Miksi saatat haluta käyttää Elementor-lisäosia?

Koskaan ei ole koskaan helppoa tyydyttää kaikkien vaatimuksia täydellisesti. Joten vaikka Elementor tarjoaa yli 80 Fantastic Elementtiä, on erittäin mahdollista, että haluat ehkä jotain vielä edistyneempää ja ainutlaatuista. Tästä syystä kolmansien osapuolien kehittäjät ovat päättäneet laajentaa Elementorin toimintoja ja kehittää omia Elementorin lisäosia.

Tällä hetkellä markkinoilla on 131 Elementorin lisäosaa. Joten, sinulla on ehdottomasti paljon vaihtoehtoja valita ja alkaa käyttää oikeaa laajennusta verkkosivustollesi.

Nämä lisäykset antavat sinulle mahdollisuuden vahvistaa verkkosivujen suunnittelua uskomattomilla ominaisuuksilla ja asetteluilla. Lisäksi voit luoda erityisen tunnelman käyttämällä Elementor-laajennuksia.

Tämän artikkelin loppuun mennessä et enää ole varma siitä, mistä aloittaa Elementor-laajennukset. Koska keskustelemme parhaista lisäosista, joita tarvitset, jotta sivusi rakennuskokemus paranee helposti.

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. Elementor Pro

Elementor Pro

Ennen vaihtoehtoisen ratkaisun etsimistä, sinun tulisi ehdottomasti antaa kuva Elementor Prolle. Huolimatta ilmaisesta versiosta, joka tarjoaa 29 peruselementtiä, premium-luokka rikastaa numeroita jopa suuressa mittakaavassa. Se tarjoaa esimerkiksi edistyneempiä widgettejä, kuten Viestit, WooCommerce, Lomakkeet, Sosiaalinen media ja paljon muuta.

Elementor Pro tarjoaa joustavuutta Theme Builderiin, jotta voit myös suunnitella helposti teemasi. Tämä erinomainen ominaisuus antaa sinulle mahdollisuuden tehdä muutoksia otsikkoon, alatunnisteeseen, WooCommercean, blogeihin ja kaikkiin muihin dynaamisiin sivuihin, jotka eivät ole mahdollisia perusversion kautta.

Lisäksi voit heti rakentaa aloitussivun käyttämällä sen valtavaa mallipohjaa. Sen jälkeen voit mukauttaa sen mieltymyksesi mukaan melko helposti. Lisäksi, jos olet koodaamassa, voit lisätä mukautetun CSS: n itse Elementorin kojetaulusta. Seurauksena on, että voit tarkistaa kaikki tekemäsi muutokset reaaliajassa.

Säästäksesi aikaa, Elementor Prossa on ‘Global Widget’ -ominaisuus. Tallenna vain malli ja voit käyttää sitä millä tahansa tulevilla sivuillasi Vedä ja pudota -ominaisuuden kautta.

Periaatteessa sinun on käytettävä Premium-versiota, jotta voit käyttää absoluuttisen parhaan hyödyn Elementor Page Builder -sovelluksesta.

2. Plus-lisäosat

Elementorin Plus-lisäosat

Elementorin lisäysten osalta et todennäköisesti löydä sellaista, jolla olisi enemmän vaihtoehtoja kuin The Plus. Yli 8 000+ räätälöityä se on all-in-one-laajennus suositulle sivunmuodostajalle.

Tämä laajennus on helppo tapa rakentaa ja mukauttaa Elementor-käyttöistä sivustoasi nopeasti. Plus-lisäosat sisältää yli 300 käyttöliittymälohkoa luomisprosessin nopeuttamiseksi. Ja ne ovat tosiaankin melkein kaikesta. Lisää nopeasti kuvaketta ruudukot, hinnoittelutaulut, sankariosat, ominaisuusluettelot, karttaosat, lomakkeet ja paljon muuta. Nämä lohkot on suunniteltu ja suunniteltu sinulle, joten voit yksinkertaisesti lisätä sisältöäsi. Tai meille sisäänrakennettuja vaihtoehtoja värien, taustat, kuvakkeiden ja muun mukauttamiseksi edelleen.

Haluatko tietää, mitä muuta sisältyy hintaan? 50+ yksilöllistä widgettiä (taulukot, kaaviot, inforuutu, lähtölaskenta, otsikot, animoitu teksti, flipbox, aikajana, parallaksi, Google Maps, välilehdet jne.), Tehokas listausrakentaja, SEO ja käännösvalmis koodi (käytä POT-tiedostoa ja se on vain jäävuoren huippu. Laajennus sisältää myös huippuluokan tuen ja voit ostaa jopa laajennetun lisenssin, jos olet kehittäjä, joka haluaa käyttää Plusia kaikilla asiakassivustoillasi (ja miksi et sinä?).

Bonuksena on myös Plus Lisäosat Lite voit napata ilmaiseksi WordPress.org-sivustosta. Ajattele sitä premium-version kokeiluversiona. 20+ widgetillä ja 4 mukautetulla viestityypillä on hieno tapa testata Plus-lisäykset ennen päivitystä.

3. Master-lisäosat Elementorille

Elementorin päälisäosat

Elementorin Master Addons -sovelluksella voit suunnitella modernit asettelut verkkosivustollesi. Tämä ilmainen laajennus lisää yli 30 uutta lohkoa, joiden kanssa voit rakentaa. Ja jos haluat vielä enemmän, on olemassa premium-versio, jossa on lisälohkoja,

Käytä Master Addons -animoituja otsikoita, uutiskirjeitä, kuvagalleriaa ja blogia rakentaaksesi omat trendikkäät uutissivut tai aikakauslehtityylisivustosi. Yhdistä ryhmän jäsenmoduulit (liukusäädin mukaan lukien), etenemispalkit ja aikajana osoittaaksesi henkilöstösi kyvyt tai saavutukset. Tai suunnittele online-portfolio työsi varten käyttämällä kuvansiirtojärjestelmiä, hotspoteja, kääntölaatikoita, työkaluvihjeitä ja luovia linkkejä. Siellä on myös lohkot kaksoisotsikoille, välilehdille, info-ruudulle, toimintakehotukselle, luoville painikkeille, vaihtopäivälle, työaikoille, sisällysluettelolle ja hinnoittelutaulukoille.

Plus Master Addons lisää mukautettuja lomakeelementtejä yhteensopiviin laajennuksiin, kuten Yhteyslomake 7, Ninja-lomakkeet, WP-lomakkeet, Caldera-lomakkeet ja weForms. Ja Master Addons lisää myös laajennuksia hiukkasille, animoituja gradientin tai liukusäätimen taustoja Elementor-osastoille. Kaikissa Master Addons -lohkoissa on mukautettavia vaihtoehtoja, jotta voit suunnitella sivustosi juuri haluamallasi tavalla. Bonuksena kehittäjä sisältää jopa 11 teemaa, joita voit käyttää sivustosi muokkaamiseen!

4. Dynaaminen sisältö Elementorille

Dynaaminen sisältö Elementorille

Säästä aikaa suunnitellessasi sivustoasi Elementorilla ja virtaviivaista työnkulkuasi dynaamisella sisällöllä. Miten? Elementorin dynaamisen sisällön lisäosa sisältää 58 widgettiä, 20 laajennusta, 4 sivuasetetta ja muuta. Näillä uusilla ominaisuuksilla voit lisätä tarttuvan otsikon, interaktiivisen kohdistinseurannan, kiinnostavan animoidun sivustotekstin, lomakevaiheet (Elementor Pro -lomakkeille), tulostaa pdf-painikkeisiin ja jopa uusia sivujen vieritystehosteita (mukaan lukien napsautus osioon ja hitausvieritys). Nämä ovat hienoja tapoja luoda interaktiivinen sivusto, joka muuntaa. Mutta se on vain pieni osa Elementorin dynaamista sisältöä!

Siellä on paljon uusia suunnitteluvaihtoehtoja (kuten parallaksi, kallistus ja muokattavat muunnelmat), SVG-muodot, nopea mallijärjestelmä mukautetuille postityypeille (luo ja tallenna omat mallit), integrointi ACF: ään (plus mukautetut vaihtoehdot kenttiä, ACF-gallerioita ja liukusäätimet, toistinkentät, kartat ja suhteet), sivustojenvälinen kopiointi ja liittäminen, dynaaminen näkyvyys ja paljon muuta. Mutta teoksissa on jopa LISÄÄ widgettejä! Dev-ohjelmat ovat vaikeita töitä PayPal-integraation, lomake-allekirjoitusten, off-canvas-valikon ja muiden ainutlaatuisten vaihtoehtojen parissa.

5. Elementorin tärkeät lisäosat

Oleelliset lisäosat Elementorille

Jos puhut kolmansien osapuolien lisäyksistä Elementor Pron jälkeen, sinun on tarkistettava Oleelliset lisäosat Elementorille ensimmäinen. Se on hiljattain saavuttanut virstanpylvään olla ensimmäinen Elementor Addon, joka saavuttaa 100K + aktiiviset asennukset. Lisäksi Essential Addons -palvelimella on eniten aktiivisia käyttäjiä kaikista markkinoilla olevista kolmansien osapuolien laajennuksista.

Essential Addons tarjoaa sekä ilmaisen että premium-version, jonka avulla voit suunnitella houkuttelevia verkkosivustoja helposti. Ilmaisesta versiosta voit käyttää yli 30 erinomaista elementtiä, kuten muotoilijoita, viestejä, sosiaalista mediaa ja monia muita. Se tyydyttää kaikki käyttäjien perustarpeet, jotta voit vetää hämmästyttävän näköisen sivuston.

Tämän lisäksi Elementorin välttämättömät lisäosat ovat erittäin kevyitä, eivätkä hidasta sivustoasi, koska sen Modular Control -ominaisuus mahdollistaa minkä tahansa elementin käytön tai poistaa sen käytöstä milloin tahansa.

Voit kokeilla edistyneempiä ja erikoisominaisuuksia myös kokeilemalla Essential Addons Prota. Hienoa on, että saat pääsyn yli 59 fantastiseen elementtiin tällä liitännällä. Voit osoittaa luovuuttasi ja tehdä verkkosivustosi leukoista sen premium-widgetillä, kuten Off-Canvas, Lightbox & Modal, edistyneillä Post & Gallery -widgetteillä, Parallax-tehosteilla, Form Stylers -palvelulla ja monilla muilla.

Lisäksi Essential Addons -sovelluksen premium-versio tarjoaa yli 100 valmiuslohkoa. Voit tuoda nämä mallit helposti sivuillesi ja aloittaa mukauttamisen ja saada haluamasi tuloksen heti.

6. Crocoblock – JetPlugins Elementor -laajennus

Crocoblock Elementor -laajennus

Crocoblock sisältää kaikki JetPlugins-paketit ja tarjoaa upean kokoelman valmiiksi valmistettuja malleja. Lisäksi Crocoblock-kimpun avulla voit lisätä korkealaatuisia malleja verkkosivustoosi. Voit mukauttaa sivustosi sen elementeillä, kuten Viesti, WooCommerce, Ponnahdusikkuna ja muut.

Koska Crocoblock sisältää JetWidgetit erillisinä lisäosina, kannattaa ehkä kokeilla sitä ensin localhostilla. Mitä enemmän laajennusta käytät, sitä suurempi mahdollisuus on ristiriitoihin – joten varmista, että muista tarkistaa ennen asentamista verkkosivustollesi.

7. JetElements-lisäosa Elementorille

JetElements-lisäosa Elementorille

JetElements on premium-laajennus, joka sisältää yli 40 fantastista elementtiä. Se antaa sinulle joustavuuden käyttää kaikkia elementtejä helposti verkkosivustosi mukautusvaihtoehtojen kanssa.

Voit suunnitella uskomattomia blogi- ja kuvaasetteluja käyttämällä sen korkealaatuisia Post & Gallery -elementtejä. Lisäksi JetElements tarjoaa hienon kokoelman valmiiksi valmistettuja malleja. Voit käyttää niitä heti sivustoillasi saadaksesi huippuluokan asettelun verkkosivustollesi.

8. Elementorin viimeisimmät lisäosat

Viimeisimmät lisäosat Elementorille

Elementorin perimmäiset lisäosat on toinen erittäin arvostettu Elementorin laajennus, jota et voi ohittaa. Se tarjoaa yli 21 widgettiä, jotka toimitetaan edistyneillä ja ainutlaatuisilla ominaisuuksilla.

Voit käyttää sen modulaarista ohjausta pitääksesi sivustosi nopeasti. Lisäksi Ultimate Addons tarjoaa WooCommerce & Post -widgetit näyttämään hienosti kaikki tuotteesi / sisältösi verkkosivustollasi.

Huolimatta vaikuttavista widgetteistä, Ultimate Addonsin tarjoamien widgetien määrä on melko rajallinen. Koska siinä ei ole ilmaista versiota, jota voit kokeilla, sinun on ostettava premium-versio saadaksesi live-kokemuksen.

9. JetBlocks-lisäosa Elementorille

JetBlocks-lisäosa Elementorille

JetBlocks on erittäin kapea ja tarkka. Tämä paketti sisältää elementtejä, jotka auttavat sinua luomaan kauniita ylä- ja alatunnisteita.

Voit kysyä, mitä tarvitaan erillinen lisäosa, joka sisältää elementtejä otsikon ja alatunnisteen kaunistamiseen? No, tarve syntyy siitä, että jokainen yritysverkkosivusto palvelee erittäin erityisiä asiakkaita ja kuuluu tietyille markkinarakoille.

Mutta sitten jälleen kerran yrityksenä, joka on huolissaan online-läsnäolostasi, sinun pitäisi kysyä itseltäsi tämä kysymys, jos ostan lisäosan, jolla on erittäin kapea käytettävyys, tai jos ostan lisäosan, joka yhdistää erityyppisiä elementtejä, mikä antaa minulle joustavuuden käyttää sitä erilaisiin tarkoituksiin, jotka saattavat vaikuttaa nyt vähämerkityksisiltä?

10. Elementtipakkaus

Elementor-paketti Elementorille

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Elementor Pack on toinen hieno lisäosakirjasto Elementorille, pakkauksessa on tarpeeksi elementtejä uskomattomien huippuluokan elementtien rakentamiseksi. Sillä on kaunis kokoelma sekä huippuluokan että yleisimmin käytettyjä widgettejä verkkosivujen rakentamiseen. Vaikka elementtien kokoelma antaa tälle lisäykselle oikeudenmukaisen reunan, sen haittapuoli on, että sillä ei ole ilmaista versiota.

11. Elementor PowerPack

Elementor PowerPack

PowerPack sisältää joukon luovia elementtejä. Tässä nipussa on yhteensä 42 elementtiä, mikä on erittäin kohtuullinen verrattuna muiden nippujen tarjoamaan. PowerPack for Elementor -paketissa ei myöskään ole ilmaista versiota, joka voi olla suuri käänne alas, jos etsit ilmaisia ​​vaihtoehtoja.

12. JetTricks Addon Elementorille

JetTricks-lisäosa Elementorille

Nimi JetTricks antaa reiluja vinkkejä tämän paketin sisältämiseen. JetTricks sai joitain elementtejä, jotka ovat houkuttelevia ja vetoavat lukijoihisi.

Tässä on mitä sinun pitäisi kysyä itseltäsi. Voivatko vain animaatiot lisätä liikennettä? Jos kyllä, niin oletko kiinnostunut ostamaan lisäosan, joka sisältää vain tällaiset elementit, tai etsitkö monipuolisia lisäosia, jotka sisältävät elementtejä jokaiselle tarpeellesi? Jos animaatio on sinulle tärkeämpää, voit päättää siirtyä tämän lisäosan kanssa. Sillä ei kuitenkaan ole myös ilmaista versiota.

13. Envato Elements ilmaiset mallisarjat

Envato Elements ilmaiset mallisarjat

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Envato Elements sisältää useita mallisarjoja. Template Kit on kokoelma kauniita malleja, jotka on erityisesti suunniteltu auttamaan sinua luomaan verkkosivusto tietylle niche-teollisuudelle sivunrakentajan, joka tässä tapauksessa on Elementor, avulla.

Vaikka tällä lisäosalla ei vielä ole omistettuja osia Gutenbergille, lisäyksen takana oleva tiimi työskentelee sen parissa.

14. Kaikki yhdessä Elementorin widgetit

Elementorin kaikki widgetit

Tiedot ja lataaNäytä esittely

All in One -widgetit auttavat sinua lisäämään Laajenna Ruudukko, Image Hotspot -työkalunvihjeen, Flip Box -sovelluksen, Card Slider -sovelluksen, ennen ja jälkeen, iHover, aikajanan, Float Block -sovelluksen jne. Elementor Page Builder -sovellukseen. Nipussa on kaikkiaan kahdeksan alkuainetta. Lisäosan takana työskentelevä joukkue toivoo, että tulevaisuudessa he lisäävät widgettejä kimppuun. Valitettavasti tähän lisäosaan ei ole ilmaista versiota.

Parhaiden Elementor-lisäosien kääriminen

Joten, oletko päättänyt, mitä lisäosaa aiot käyttää seuraavassa projektissasi? Älä tunne pahaa, jos olet edelleen hämmentynyt siitä, kumpi valita. Olet tietysti omistautunut työllesi, minkä vuoksi luet tätä blogia, ja tarkoituksena on löytää ihanteellinen Elementor-lisäosa tarpeisiisi. Mutta muista, että siellä on Elementorille kourallinen hienoja lisäosia. Joten minkä valitset?

Tässä on nopea temppu sinulle. Nykymaailmassa kaikki on kuluttajakeskeistä. Ja tämä pätee myös WordPress-laajennuksiin. Jokaisella asiakkaalla on mahdollisuus lähettää arvostelu ja arvio. Jos Elementorin lisäosa ei ole hieno, sen arvostelut ja arviot puhuvat puolestaan. Toisaalta aktiivisten käyttäjien lukumäärä osoittaa myös tuotteen uskottavuuden. Siinä tapauksessa, Oleelliset lisäosat Elementorille on tulostaulun kärjessä.

Se on kuitenkin vain yksi näkökulma. Älä jaa kanssamme, mistä muista näkökulmista voit punnita Elementor Addons -sovelluksia toisiaan vastaan ​​ennen oston tekemistä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map