10 WordPress-laajennusta kaikilla pitäisi olla

kaikki inErityisesti aloittelijoille, laajennukset voivat auttaa sinua muuttamaan ja parantamaan WordPress-asennustasi kokonaan. Nämä suloiset koodipalat voivat todella auttaa rikastuttamaan sivustoasi ja suorittamaan aiemmin mahdotonta tehtäviä. Lisäksi ne auttavat monia uusien aloittelijoiden saavuttamaan tiettyjä helppoja tehtäviä tarvitsematta koskettaa mitään koodia.


Henkilökohtaisesti en usko, että sinulla on tonni plugineja, koska ne voivat todella hidastaa sivustosi ja lisätä hakkeroinnin haavoittuvuutta. On kuitenkin olemassa joitakin TOTEEN mahtavia laajennuksia (joista osaa käytän henkilökohtaisesti), jotka ovat todella hienoja saada käytännöllisesti katsoen mikä tahansa blogi. Tässä on kymmenen suosikkini ja mielestäni kymmenen parhaan WordPress-laajennuksen joukossa. Nauttia!

1. Kaikki yhdessä SEO-paketti

Kaikki yhdessä SEO -paketti on perimmäinen hakukoneoptimoinnin laajennus WordPressille. Tämän laajennuksen avulla voit tehdä muutoksia kaikkiin viestien, sivujen ja jopa kotisivujen metakuvauksiin ja avainsanatunnisteisiin. Lisäksi sen avulla voit tehdä joitain säätöjä, jotta vältetään päällekkäisen sisällön koko blogissa. On olemassa vielä muutama todella hieno SEO-laajennus, mutta olen aina käyttänyt ja rakastanut All In One SEO -pakettia.

Hanki kaikki yhdessä SEO

2. Akismet

Ei ole roskapostin välittäjää, kuten Akisment. Tämä laajennus laittaa automaattisesti sen, mitä se pitää roskapostikommentteina, suoraan roskapostikansioon, joten sinun ei tarvitse käsitellä niitä. Joissakin blogeissani saan satoja automaattisia roskapostikommentteja joka päivä, tämä laajennus tekee elämästäni paljon helpompaa käydessäsi läpi ja hyväksyessään kommentteja.

Hanki Akismet

3. Google XML -sivustokartat

Oletko koskaan yrittänyt koodata omaa xml-sivukarttaasi? Jos niin, kuin tiedät kuinka paljon se imee. Se kestää ikuisesti ja on erittäin toistuva. Google XML Sitemaps -laajennus päivittää sivustokarttasi automaattisesti, kun lisäät sisältöä sivustoosi sekä ping-hakukoneet ilmoittamaan heille päivityksistäsi. Tämä on välttämätöntä, kun yrität parantaa blogisi SEO-tasoa.

Hanki Google XML -sivustokartat

4. Robotit Meta

Tämä on plugin, jonka löysin äskettäin, mutta rakastuin nopeasti. Robots Meta -asetukset antavat sinun lisätä helposti sopivat robottien sisällönkuvauskentät kaikille sivuillesi ja syötteillesi sekä poistaa käytöstä käyttämättömät arkistot ja seurata tiettyjä linkkejä blogissasi. Tämä laajennus toimii taustalla auttaaksesi sivustoasi hakeutumaan ja sijoittumaan oikein.

Hanki robotit Meta

5. Hyper-välimuisti

WordPress-teemat toimivat soittamalla tietyt puhelut tietokantaan ja palauttamalla nämä puhelut selaimeen, jotta se voi tehdä HTML-muodossa. Tämä on hienoa, koska se mahdollistaa järjestelmänvalvojan paneelin ja taustarakenteen, mutta joka kerta, kun joku lataa sivun blogistasi, sivustosi on tehtävä kaikki nämä PHP-puhelut ja saatava sopiva sisältö, mikä hidastaa sivustosi toimintaa. Hyper Cache luo välimuistissa olevat HTML-versiot sivustostasi ja näyttää ne, kun kävijät katsovat sivustoasi, mikä nopeuttaa sivustosi lataamista. Ja kuten tiedät, iso-G harkitsee nyt sivuston nopeutta tekijänä sijoituksissa.

Hanki Hyper-välimuisti

6. jQuery Image Lazy Load

Olet ehkä huomannut, että suurin osa nykypäivän blogeista on täynnä kaikenlaisia ​​kuvia. “Kaikilla” on pikkukuvat viesteissä ja “kaikki” tekee jättiläisiä luetteloita “parhaasta riippumatta” (kuten minä) näiden valtavien ja kauniiden kuvien kanssa. Ongelmana on, että kaikki nämä kauniit kuvat voivat tehdä sivustosi lataamisen reiän hitaammaksi eikä kukaan halua odottaa ikuisesti sivuston latautumista. JQuery Image Lazy Load -laajennus käyttää jQueryä lataaksesi kuvia blogiisi, kun kävijät vierittävät sivua alaspäin. Mahtava!

Hanki jQuery Image Lazy Load

7. WP125

Kaikki blogoivat rahaa ansaitsemiseksi. Ok, ei kaikki, mutta ehdottomasti suurin osa ihmisistä. WP125 on loistava ase aloittaa ansaita rahaa blogiisi. Tämän wp-laajennuksen avulla voit helposti lisätä ja seurata 125 × 125 pikselin mainospaikkoja sivustossasi. Joten, jos olet tytäryhtiöohjelmissa tai myyt sivustosi mainospaikkoja käymättä kolmannen osapuolen kautta, tämä on plugin sinulle.

Hanki WP125

8. Lähetä Twitteriin

Lähetä Twitteriin on todella yksinkertainen laajennus, kaikki mitä se tekee, on, että se lähettää automaattisesti twiitin viimeisimmälle blogiisi. Heti kun julkaiset jotain blogissasi, laajennus tweetää viestin automaattisesti. Jos olet kuin minä ja et todellakaan välitä liikaa Twitteristä, mutta kuten SEO tarjoamat edut ja ylimääräinen liikenne, se on erittäin kätevä työkalu. Post to Twitter -palvelun avulla sinun ei koskaan tarvitse kirjautua sisään twitteriin, jotta ihmiset tietävät mitä olet tekemässä… päivitä vain blogiisi.

Lähetä viesti Twitteriin

9. Tilaa kommentteja

Ei ole parempaa tapaa hankkia ylimääräisiä käyntejä sivustollesi ja rohkaista keskustelua kuin antaa ihmisille tilata kommentteja viesteihisi. Henkilökohtaisesti en tilaa useita viestejä, mutta löydät aina ajoittain melko kiihkeän keskustelun tai mahtava blogin ja se on vastustamaton. Tilaa kommentit lisää pienen valintaruudun kommenttilomakkeesi alaosaan. Jos tämä valitaan, kun käyttäjä lähettää kommentin, heille lähetetään sähköpostia, kun uusia kommentteja lähetetään kyseiseen viestiin.

Tilaa kommentteja

10. reCaptcha-lomake

ReCaptcha-lomake on luultavasti helpoin ja yksinkertaisin WordPress-yhteydenottolomake-laajennus, jolla on legit roskapostisuodatin. Aktivoi vain laajennus, lisää reCaptcha-avaimet asetukset-paneeliin kuin käytä lyhytkoodia näyttääksesi perustiedot yhteystietosi sivustollasi. Upea, kun luot kontaktisivun blogiisi.

Hanki reCaptcha-lomake

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map