10+ WordPress-laajennuksia kuvan suorituskyvyn optimoimiseksi

Verkkosivusto, jolla ei ole kuvia, on hyvä. Tiedätkö, tylsää. Sivusto, jolla on ei-optimoitu kuvat ovat täydellinen veto, ja ne syövät arvokasta kaistanleveyttäsi, hidastavat melkein kaikkea ja pilaavat käyttökokemuksen (UX).


Jokaisen verkkosivuston omistajan on pyrittävä tarjoamaan parhaan mahdollisen käyttökokemuksen vierailijoilleen kaikkina aikoina. Raskaiden, vanhoja kuvia käyttävien kuvien käyttäminen ei tarkoita virtaviivaistetun käyttökokemuksen tarjoamista. Ja jos sivustollasi on painavia kuvia, et todennäköisesti ole optimoinut niitä hakukoneille. Menetät UX- ja SEO-pisteitä vasemmalle, oikealle ja keskelle, ja online-liiketoimintasi on kaiken kaikkea.

Tämän päivän viesti näyttää, kuinka optimoida kuvasi sivuston parhaan suorituskyvyn ja SEO-tarkoituksia varten. Tarkoitan, mitä hyötyä on erittäin nopeasta verkkosivustosta, jolla on crappy-kuva SEO? Lisäksi löydät hyödyllisiä kuvan optimoinnin laajennuksia, jotka parantavat rakastetun WordPress-sivustosi suorituskykyä. Nauti viestistä ja jaa kommenttisi ajatuksesi (tai jotain muuta todella). Odotamme aina sitä ��

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

Kuvien optimointi WordPressille (ennen lähettämistä)

Ennen kuin tarkastelemme WordPress-kuvan optimoinnin laajennuksia, päästään muutamia asioita pois tieltä. WordPress-kuvien optimointi parhaan suorituskyvyn ja SEO saavuttaa pelkkien laajennusten lisäksi. Sinun on esimerkiksi varmistettava:

 • Kuvasi on nimetty asianmukaisesti (sopii hyvin SEO: lle)
 • Kuvat ovat oikean kokoisia (miksi ladata valtavan tiedoston, kun pienempi voi tehdä tempun?)
 • Tuhoat kuvat (pienentää kuvatiedostojen kokoa)
 • Sinä lisäät alt ja otsikko määritteet kuvillesi (sopii hyvin SEO)

Kuvien nimeäminen asianmukaisesti

Kuvasi on nimettävä markkinoijana tai SEO: ta ajatellen. Perustelu tässä on melko yksinkertainen: Oikein nimetyt kuvat ilmestyvät Google Images -hakutuloksissa, mikä lisää valtavasti liikennettä. Lisäksi oikein nimettyjä kuvia on helpompi jäljittää ja löytää. SEO: Jos työskentelet avainsanojen kanssa, olisi hienoa sisällyttää avainsana kuvan otsikkoosi.

Älä lähetä kuviasi, jotka näyttävät PHOTO101.jpg tai vastaavalta, nimeä kaikki kuvasi asianmukaisesti. Teknisesti ottaen kuvien oikealla nimeämisellä ei ole mitään vaikutusta sivuston suorituskykyyn, mutta se on hyvä SEO: lle.

Kuvien käyttäminen oikeiden kokojen kanssa

Jos lataat hulluja suuria kuvia ja myöhemmin koon niitä HTML-muodossa, uskon, että tuhlaat aikaa ja hidastat WordPress-sivustosi samanaikaista kirottua aikaa. Jos haluat näyttää esimerkiksi 300 x 300 -kuvan, varmista, että kuvan koko on 300×300 ennen lähettämistä.

Jos voit pienentää kuvaa ja muuttaa sen kokoa 300 x 300 HTML-muodossa vaarantamatta laatua, sitä parempi. Älä vain tee kuvia suuremmiksi kuin todella tarvitset.

Smushing kuvia

Smushing vähentää kuvien kokoa huomattavasti. Prosessiin sisältyy kuvien poistaminen muunlaisista tiedoista, kuten gps-koordinaatit, käytetyn kameran tyyppi ja luontipäivämäärä.

Spritien käyttäminen

Sprites, melko tunnettu CSS-tekniikka, antaa sinun käyttää yhtä kuvaa erilaisten mallien aikaansaamiseksi verkkosivustollasi. Sen sijaan, että lataat useita kuvia (mikä vie aikaa), Sprites lataa yhden kuvan, mikä säästää paljon sekunteja sivun latausajalla.

Lisää aina ALT-määrite kuviin

Lisäämällä alt kuvasi määrittäminen ei tee WordPress-verkkosivustostasi nopeampaa, mutta se on ehdottomasti hyvä SEO-kampanjallesi. Hakukoneet robotit eivät näe kuviasi samalla tavalla kuin ihmisen lukijat. He luottavat kuvaan liitettyihin tietoihin (esim. Kuvan otsikko ja kuvan sisältö) alt attribuutti) kuvan luokittelemiseksi ja lopulta järjestämiseksi.

Samalla kun alt -attribuuttia tulisi käyttää kuvan vaihtoehtoisen tekstin pitämiseen (jos kuva ei lataudu jostakin syystä tai toisesta, vaihtoehtoinen teksti näkyy paikoillaan), voit käyttää tätä ominaisuutta SEO-tarkoituksiin. Voit heittää avainsanan tai avainlauseen vaihtoehtoiseen tekstiin ja katsoa, ​​kun hakukoneoptimoijasi liukuu.

Kymmenen (10) Image Optimization -laajennusta WordPressiin

Koska ensimmäinen osa on poissa tieltä, ehkä minun pitäisi lopettaa SEO-kaupan salaisuuksien paljastaminen ja siirtyä tämän viestin juicier-osaan; WordPress-kuvan optimointilaajennukset!

EWWW Image Optimizer WordPress -laajennus

EWWW Image Optimizer Kuvan optimointi WordPress-laajennus

EWWW Image Optimizer on yli kolmesataatuhatta (300 000) latausta ja erinomainen luokitus 4,8 / 5,0 tähteä. Kuvan optimointilaajennus säästää WordPress-verkkosivustosi. Ohjelmoitu toimimaan automaattisesti, voit käyttää EWWW Image Optimizer -sovellusta kuvien optimointiin, kun ne ladataan sivustoosi, sekä aiemmin ladattuja kuvia

Lisäksi voit muuntaa kuvat helposti pienempiin tiedostomuotoihin. Plugin käyttää gifsicle-, jpegtran-, pngquant-, pngout- ja optipng-kuvatyökaluja kuvien optimoimiseen menettämättä laatua. EWWW Image Optimizer -ohjelman käytön etuihin kuuluu:

 • Nopeammat varmuuskopiot
 • Verkkosivut latautuvat nopeammin
 • Vähemmän kaistanleveyden käyttöä
 • Plugin on erittäin nopea ja helppo asentaa ja käyttää (Kokeillut sen itse)
 • Parempi PNG-optimointi
 • Jne

CW Image Optimizer WordPress -laajennus

CW Image Optimizer Kuvanoptimointi WordPress-laajennus

Etsitkö tehokasta ja turvallista kuvan optimoinnin laajennusta? CW Image Optimizer on vastauksesi. CW Image Optimizer käyttää Linux littleutils -työkalua pienentämään kuvatiedostojesi kokoa parantaen puolestaan ​​WordPress-sivustosi suorituskykyä.

Lisäksi Jacob Allred – kirjoittaja – haluaa sinun tietävän, kun plugin perustuu WP Smush.it-sovellukseen, sinun ei tarvitse häiritä itseäsi Smush.it-tietosuojakäytännöllä ja TOS: lla (palvelusehdot), koska kuvat eivät koskaan poistu palvelimelta . Linux-pikkutilien asentaminen voi olla hieman haastavaa WordPress-aloittelijoille, mutta vaikuttavalla arvosanalla 4,4 / 5,0 ja yli kaksikymmentä tuhatta (20 kt) latausta CW Image Optimizer on syytä tarkistaa.

WP Smush.it WordPress -laajennus

WP Smush.it Image Optimization WordPress -laajennus

WPMU DEV: n hallinnoima ja ylläpitämä WP Smush.it antaa sinun optimoida kuvia pakkaamalla ne erikseen Mediakirjasto tai irtotavarana tiedotusvälineet valikko WordPress-järjestelmänvalvoja (hallintapaneeli). WP Smush.it integroi WordPressin Smush.it API: n kanssa, joka on alusta, joka mahdollistaa tämän kuvan optimoinnin laajennuksen:

 • Poista JPEG-tiedostoista lisätietoja
 • Optimoi JPEG-pakkaus
 • Muunna GIF-tiedostot PNG-tiedostoiksi
 • Poista käyttämättömät värit hakemistokuvista

WP Smush.it optimoi kuvat automaattisesti kulissien takana. Laajennus voi optimoida kuvia lisäämällä niitä blogiisi, ja voit optimoida olemassa olevat kuvat vain muutamalla napsautuksella. WP Smush.it on ladattu yli 800 000 kertaa, sen luokitus on 4.1 / 5.0 ja voit odottaa suurta tukea ja lisäominaisuuksia WPMU DEV: n ammattitiimiltä.

Laiska Lataa WordPress-laajennus

Laiskakuvan optimointi WordPress-laajennus

Melko nimi laajennukselle, joka tarjoaa suuren kuvanoptimoinnin sivuston suorituskyvyn parantamiseksi. Parasta on, että Lazy Load toimii loppuun, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse määrittää aikaa vieviä vaihtoehtoja. Laajennus, jolla on yli kahdeksankymmentätuhatta (80 kt) latausta ja luokitus 4.5 / 5.0, toimii automaattisesti ja käyttää jQuery.sonaria kuvien lataamiseen vain, kun ne ovat käyttäjän näkyvissä. Kuvasi näkyvät peräkkäin, kun käyttäjä vierittää sivua alaspäin.

Lazy Load on mahtava tulos Jaup Goldmanin (10up LLC, Automattic ja TechCrunch) yhdistetyistä ponnisteluista. Lazy Load on loistava heijastus jQuery.sonarin voimasta ja loistava kuvan optimoinnin laajennus WordPressille.

SEO-ystävälliset kuvat WordPress-laajennus

SEO-ystävälliset kuvat Kuvan optimointi WordPress-laajennus

Jos olet jäljessä imago SEO: stä, olet selvittämässä, miksi SEO Friendly Images on WordPressin kuvan optimoinnin laajennus, jota tarvitset. Luokiteltu myös WordPress SEO -laajennukseksi, SEO Friendly Images lisää automaattisesti alt ja otsikko määritteet kuvillesi. Aseta vain alt ja otsikko valinnat helposti ja työsi on valmis!

Kuten aiemmin näimme, alt ominaisuus on erittäin tärkeä hakukoneiden optimoinnissa. otsikko -attribuutti sisältää tekstin (työkaluvinkki), joka tulee näkyviin, kun hiiri kuvan päällä. SEO Friendly Images kehitti Vladimir Prelovac (tunnettu WordPress-laajennusten kirjoittaja muille suosituille laajennuksille, kuten Älykäs YouTube Pro ja Teemakoe) on luokitus 4.0 / 5.0 ja yli miljoona latausta.

Hammy WordPress -laajennus

Hammy Image Optimization WordPress -laajennus

Haluatko tarjota optimoidun kuvakokemuksen useille laitteille, etenkin matkapuhelimille? Jos sanoit kyllä, Hammy kiinnostaa sinua. Kuvien koon pienentämisen sijasta Hammy tarttuu kuviin viesteistäsi ja sivuilta ja luo pari pienempää kuvaa. Kun lukija pääsee verkkosivustoosi, Hammy näyttää automaattisesti sopivimman kuvan. Tämä antaa matkapuhelimesi käyttäjille paremman kokemuksen.

Plugin luottaa jQueryyn, mutta jos jälkimmäistä ei ole saatavana, Hammy palaa alkuperäiseen kuvaan. Tämä voi aiheuttaa ongelman, ja ehkä se on ainoa syy siihen, miksi laajennuksen luokitus on 3,8 / 5,0 ja vain noin seitsemäntoistatuhatta (16.9k) latausta. Hammy tarttuu metatietoihin samoin alt ja otsikko määritteet alkuperäisestä kuvasta, mikä on suuri plus. Valitettavasti laajennus ei tue mukautettuja viestityyppejä, ja sen määrittäminen vie melkoisen osan.

Imsanity WordPress -laajennus

Imsanity Image Optimization WordPress -laajennus

Oletko kyllästynyt avustajien (tai käyttäjien) lataamiseen imsanely valtavia valokuvia? No, sinun ei tarvitse enää pienentää kuvia manuaalisesti, koska nyt sinulla on Imsanity. Voit määrittää helposti korkeuden ja kuvanlaadun avulla, jotka auttavat Imsanitya pitämään kaikki ladatut kuvat tarkkuudella. Laajennus pienentää suuret kuvat esiasetettuun kokoon ja vaihtaa sitten alkuperäiset. Laajennuksen mukana tulee joukkojen koon muuttamisvaihtoehto, joka hoitaa aiemmin ladatut kuvat. Imsanity-alukset, joilla on muita ominaisuuksia, joita ei ole mainittu edellä, ja sen luokitus on 4.9 / 5.0.

Prizm Image WordPress -laajennus

Prizm Image Optimization WordPress -laajennus

Kirjoittajan Accusoftin mukaan tämän WordPress-kuvan optimointilaajennuksen avulla voit ”… pienentää kuvasi tiedostokokoa jopa 70%…” menettämättä tarkkuutta ja visuaalista laatua. Vain neljällä tuhannella (4 kt) latauksella ja arvosanalla 3.5 / 5.0 voimme väittää, että Prizm Image -optimointilaajennus on päässyt sinne askel askeleelta tai pikemminkin kuvan mukaan.

Prizm Image auttaa sinua optimoimaan JPEG-pakkauksen, optimoimaan PNG- ja GIF-tiedostot, poistamaan metatiedot JPEG-tiedostoista ja niin paljon muuta. Sinun on rekisteröidyttävä ilmaiseksi Prizm Image -tilille, jotta voit käyttää laajennusta. Jos kysyt minulta, tämä kuvan optimointilaajennus näyttää hyvältä, mutta muutama lataus ja alle neljä tähteä antavat sille huonon tunteen.

PB-reagoivat kuvat WordPress-laajennus

PB-reagoivien kuvien optimointi WordPress-laajennus

Olisin halunnut sanoa, että reagoiva web-suunnittelu on tulevaisuus, mutta se on täällä kanssamme, nykyisyydessä. Jos et tiedä sitä jo, reagoiva suunnittelu antaa sinun rakentaa verkkosivustoja, jotka näyttävät hyvältä kaikissa laitteissa näytön leveydestä riippumatta.

Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi tekstisisällön ja kuvien on oltava reagoivia. PB Responsive Images tulee tänne. Laajennus muotoilee kuvat tavallisten CSS-mediakyselyjen mukaan tarjoamalla sinulle paljon joustavuutta. Voit mukauttaa mediakyselyjäsi kuvaa, viestiä tai asettelua kohti. PB Responsive Images -kehityksen ovat kehittäneet Jacob Dunn ja Phenomblue, ja sen luokitus on 4.5 / 5.0.

Mediatiedoston uudelleennimeäjä WordPress-laajennus

Mediatiedoston uudelleennimeäjä Kuvan optimointi WordPress-laajennus

Olet todennäköisesti huomannut ainakin kerran aiemmin WordPress-verkkosivustollasi väärin merkityn kuvatiedoston. Tiedoston uudelleennimeäminen manuaalisesti tarkoittaa, että joudut myös muokkaamaan kaikki viitteet kyseiseen kuvaan. Jos kysyt minulta, se kuulostaa vaivalloiselta, varsinkin jos sinulla on iso verkkosivusto.

Entä jos saisit WordPress-kuvan optimoinnin laajennuksen, joka huolehtii raskaasta nostamisesta puolestasi? Arvaa mitä, Media File Renamer on juuri tuo plugin. Tämän laajennuksen avulla voit nimetä kuvia uudelleen nimeämättä hikeä. Lisäksi Media File Renamer päivittää kaikki viitteet (viestien ja sivujen linkit, src jne.) Automaattisesti, mikä tekee työstäsi helppoa. Voit jopa nimetä kaikki tiedostot kerralla. Ajattele vain, mitä tämä merkitsisi imago-SEO pyrkimyksiisi.

ShortPixel

ShotPixel Image Optimizer

ShortPixel on kuvanpakkauksen laajennus, joka vain toimii: asenna se ja unohda se. WordPressin mukaan yli 20 000 aktiivista asennusta on suosittu valinta niille, jotka ovat tietoisia optimoitujen kuvien merkityksestä sivustollaan.

SEO: lle on tärkeä tekijä on nopeasti ladattava sivusto, jonka kuvat ovat yleensä tietyn sivuston suurin resurssi. ShortPixelin tehokkaat algoritmit varmistavat, että kuvien (JPEG-, PNG- ja GIF-tiedostojen) ja PDF-tiedostojen koko ja koko on optimoitu oikein. Tämä johtaa nopeampiin verkkosivustoihin, joita Google rakastaa! Puhumattakaan sen paremmasta käyttäjäkokemuksesta kävijöille.

ShortPixel ei voi vain muuttaa ja pakata sivustosi vanhempien kuvien / PDF-tiedostojen kokoa, mutta se myös tekee saman automaattisesti jokaiselle uudelle kuvalle, jonka lisäät sivustoosi. Siksi sinun täytyy vain asentaa laajennus, määrittää se ja unohtaa se. Se tekee vain taikuutensa taustalla, kun työskentelet muiden asioiden parissa sivustollasi.

Sinulle …

Sinulla on nyt runsaasti valintoja WordPress-kuvan optimointilaajennusten suhteen. Valitse tarpeisiisi sopiva. Jos haluat kokeilla, voit kokeilla kahta laajennusta kerrallaan, mutta siitä ei ole hyötyä – yhden kuvan optimoinnin laajennuksen pitäisi riittää.

Millä kuvan optimoinnin liitännällä parannat WordPress-verkkosivustosi suorituskykyä? Ole hyvä ja jaa kanssamme alla olevassa kommenttiosassa. Adios amigo!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map