10 uutta pluginia aloittelijoille ja kokeneille WordPress-käyttäjille

Tämä kokoelma sisältää 10 uutta ja huomionarvoista laajennusta, joista sekä aloittelijat-bloggaajat että kokeneet WordPress-käyttäjät ovat hyödyllisiä. Vaikka uudet bloggaajat voivat parantaa verkkosivustoaan asentamalla joitain näistä ilmaisista laajennuksista, jopa kokeneiden WordPress-käyttäjien pitäisi löytää täältä yksi tai kaksi uutta laajennusta, joita he voivat käyttää päivittämään blogiaan.


Tämän kokoelman joukosta löydät muistiinpanopisäkkeitä, joiden avulla voit seurata blogaamiasi aiheita, sosiaalisen median liitännäisiä, jotka kannustavat lukijoita jakamaan sisältöä, sähköpostimarkkinointityökaluja tilaajaluettelon hallintaan ja kasvattamiseen sekä muutamaa muuta työkaluja, joiden avulla vierailijat voivat löytää ja lukea lisää hyvää sisältöäsi.

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

OneNote Publisher for WordPress

Bloggaajien laajennukset OneNote

Jokainen bloggaaja tarvitsee hyvän muistiinpanosovelluksen. Et koskaan tiedä, milloin inspiraatio uutta viestiketjua kohtaan, joten kaikkien ideoiden nopea tallennuspaikka on bloggaajien työkalupakin tärkeä ominaisuus..

Microsoft OneNote on käyttöympäristöjen välinen muistiinpanosovellus, jota voidaan käyttää vapaasti. Sen avulla voit leikata verkosta offline-käyttöä varten myöhemmin, vastaanottaa hyödyllisiä linkkejä sähköpostitse ja tallentaa puhelimen kameralla otetut valokuvat virtuaalikirjasi.

Mikä parasta, WordPress-käyttäjille on nyt saatavilla virallinen laajennus. Tämä laajennus lisää julkaisun OneNote-painikkeesta WordPress-editoriin, jolloin voit hakea muistiinpanoista nopeasti ja lisätä tallennetun sisällön viestiin. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden kirjoittaa viestisi ääriviivat OneNotessa, ennen kuin ne tuodaan WordPress-blogiisi loppuun saattamista varten.

Parempi napsauttamalla Tweet

Napsauta Tweet-laajennusta

Rakasta heitä tai vihaa heitä, ne napsauttamalla twiittilainauksia ovat varmasti yhä suositumpia. Ne voivat olla hieman ärsyttäviä, jos tweettable-tarjous ei ole kovin inspiroiva, mutta oikein käytettynä, ne voivat olla loistava tapa kannustaa lisää sosiaalisia osuuksia blogiisi ja toivottavasti saada lisää kävijöitä takaisin verkkosivustollesi.

Tämä äskettäin julkaissut laajennus poistuu siitä, mihin Clickmaten napsauttama -lisäosa valmistui, ja sisältää parannetun merkkien laskemisen ja käännösvalmiuden..

ChimpMate: WordPress MailChimp Assistant

ChimpMate WordPress -laajennus

Blogisi sähköpostiuutiskirjeiden tilaajaluettelon aloittaminen on yksi tärkeimmistä suoritettavista tehtävistä. Koska MailChimp tarjoaa ilmaisia ​​tilejä kaikille, joilla on alle 2000 tilaajaa, ilmainen ChimpMate-laajennus on hyvä valinta uusille bloggaajille, jotka vasta alkavat matkallaan..

Tämä ilmainen laajennus sisältää hyvän valikoiman erilaisia ​​sähköpostiosoitteita, jotka auttavat sinua kasvamaan tilaajaluetteloa. Käyttöliittymä saattaa olla hiukan tahmealla puolella, mutta ei ole monia ilmaisia ​​laajennuksia, joiden avulla voit luoda lightbox-, liukusäädintä- ja widget-valintamuodot yhdessä paketissa.

Huomautus: Muokatun sisällön sivupalkin widget

Huomaa mukautetun widget-laajennus

Huomautus on yksinkertainen mutta tehokas laajennus, jonka avulla voit kirjoittaa monen tyyppistä sisältöä blogin sivupalkkialueelle. Asennuksen jälkeen plugin voit lisätä uuden widgetin sivupalkkialueellesi ja aloittaa sitten sisällön lisäämisen siihen WordPress Live Customizer -työkalun avulla..

Tämä antaa sinulle live-esikatselun, kun lisäät mukautetun widget-sisältöä. Huomautus luotiin alunperin Kapellimestari-laajennukselle, jota tarkistimme jonkin aikaa sitten. Sen pitäisi kuitenkin toimia minkä tahansa WordPress-teeman kanssa.

Postmatic: Viestit ja kommentit sähköpostitse

Postmaattinen viesti sähköpostilaajennukseen

Jos haluat lisätä käyttäjien sitoutumista blogiisi, ilmainen Postmatic-laajennus saattaa auttaa sinua. Kun tämä laajennus on asennettu sivustoosi, lukijasi voivat valita, että uudet viestit lähetetään heille automaattisesti sähköpostitse sen sijaan, että sinun olisi jatkuvasti tarkistettava blogiisi uutta sisältöä.

Sisällöstä käytävän keskustelun edistämiseksi tilaajat voivat sitten jättää kommentin vastaamalla yksinkertaisesti uuteen viestiin. Tämä poistaa monia esteitä, jotka saattavat estää lukijaa jättämästä kommenttia, kuten lomakkeen täyttämisen tai tilin luomisen. Postmatic käyttää MailChimp- ja Rackspace-sovelluksia sähköpostin kirjeenvaihdon käsittelemiseen varmistaen, että he pystyvät toimittamaan vankan palvelun.

Popslide: Mukautetun sisällön dia-Windows

Popslide-liitetyn sisällön laajennus

Jos et halua aiheuttaa ponnahdusikkunoita kävijöillesi, mutta haluat silti käyttää joitain tuloksia, joita he voivat tuottaa, uusi ja ilmainen Popslide-laajennus voi olla hyvä kompromissi.

Sen sijaan, että pop-up-ikkunoita ampua vierailijoillesi, Popslide näyttää hiukan vähemmän häiritsevän liu’utusikkunan. Toisin kuin aikaisemmin esitelty ChimpMate-laajennus, tämä vaihtoehto ei rajoita sinua näyttämään vain sähköpostin opt-in-lomakkeita.

Sen sijaan Popslide-käyttöliittymän kautta voit lisätä minkä tahansa mukautetun sisällön liukuvaan alueeseen WYSIWYG-editorin kautta. Saat myös hyvän määrän hallintaa liitettävän alueen ulkoasusta ja toiminnasta, ja tällä hetkellä voit päivittää ilmaiseksi pro-versioon, vaihtamalla linkin sivulle Facebookissa.

Automaattinen esitelty kuva nimikkeestä

Automaattinen esitelty kuva

Lähes kaikkia blogin viestejä voidaan parantaa hyvällä esillä olevalla kuvalla. Jos kuitenkin unohdat lisätä nämä kuvat blogiisi, ilmainen Auto Featured Image from Title -laajennus saattaa kiinnostaa sinua.

Tällä liitännällä on kyky luoda mukautettu esityskuva jokaiselle sivustosi viestille, jos unohdat lisätä yhden itse. Laajennus käyttää viestin otsikkoa ja soveltaa sitten tekstin yhteen mukana olevista seitsemästä kuvasta. Valittavana on myös kolme kirjasinta.

Joko lopulta rakastat näitä itsensä luomia esiteltyjä kuvia niin paljon, että sinun ei tarvitse koskaan huolehtia lisäämällä omia uudelleen. tai niiden käytön uhka pakottaa sinut aloittamaan sopivien pikkukuvien lähettäminen blogiisi.

TimeSpan: Aika lukea laajennus

TimeSpan-aika lukea laajennus

Jos haluat kertoa lukijoillesi, minkä tyyppisiä investointeja heidän on tehtävä saadakseen blogiteksteihisi loppuun, ilmainen TimeSpan-laajennus tehtiin juuri sinulle.

Kun äskettäin julkaistu laajennus on asunut sivustossasi, se vie aikaa lukea tietoja kaikkien viestien alussa. Vaikka laajennus käyttää kokeiltua Pohjois-Amerikan keskiarvoa 250 sanaa minuutissa, voit ohittaa tämän omalla arvolla.

WP-sohvatila: Häiriötön lukutila

Häiriöiden lukeminen plugin

Jos julkaiset pitkän lomakkeen sisältöä, sinun tulee olla yksi tärkeimmistä prioriteeteistasi sen tekeminen vierailijoillesi niin helpoksi lukea kyseisiä viestejä häiritsemättä. Vaikka voit siirtyä erittäin minimalistiseen WordPress-teemaan, toinen tapa poistaa häiriötekijät on asentaa WP Couch Mode -laajennus.

Tämä ilmainen laajennus antaa lukijoille mahdollisuuden katsella viestejäsi häiritsemättömässä tilassa. Napsauttamalla lukutila-painiketta, avaa viesti uudessa häiriöttömässä ponnahdusikkunassa. Tämän jälkeen vierailijoillesi on mahdollisimman helppoa keskittyä sisältöön, jota he yrittävät nauttia.

Lataa seuraava viesti automaattisesti

Lataa seuraava viesti automaattisesti

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, juuri julkaistu Auto Load Next Post -laajennus antaa sinulle mahdollisuuden lisätä ominaisuus sivustoosi, jota ei vielä ole nähty monissa WordPress-blogeissa..

Kun tämä laajennus on aktiivinen sivustossasi, lukijasi pääsevät viestin loppuun, seuraava artikkeli ladataan automaattisesti. Tämän pitäisi toivottavasti lisätä viestien lukumäärää, jokainen jokainen sivustosi näyttökerran kävijä, ilman, että heitä todella vaaditaan etsimään näitä artikkeleita manuaalisesti.

Valitettavasti tämä laajennus ei toimi kaikissa teemoissa, ja se voi vaatia vähän vaivaa asentamiseen oikein. Jos kuitenkin vie aikaa, voit lisätä verkkosivustollesi mukavan ominaisuuden, joka helpottaa kävijöiden lukemaan enemmän sisältöäsi.

johtopäätös

Oletpa uusi bloggaaja tai vanha, toivottavasti olet löytänyt ainakin yhden uuden laajennuksen, jota voit käyttää verkkosivustollasi. Kaikille täällä pitäisi olla jotain, lisäämällä sähköpostiluetteloasi ja auttamalla lukijaasi löytämään enemmän upeaasi sisältöäsi.

Oletko löytänyt mielenkiintoisia uusia WordPress-laajennuksia viime aikoina? Mitä ominaisuuksia luulet jokaisen uuden bloggaajan käyttävän laajennusta lisätäkseen sivustoonsa? Jaa ajatuksesi alla olevissa kommenteissa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map