10 tuoretta ja hyödyllistä WordPress-sosiaalista liitännäistä

Kuten me kaikki tiedämme, sosiaalinen media on äärimmäisen tärkeä jokaiselle, jolla on verkkosivusto tai blogi. Sosiaalisen verkostoitumisen ja kirjanmerkkien merkitys on paitsi markkinointitarkoituksiin myös nyt SEO. Onneksi on olemassa monia hyviä WordPress-laajennuksia, joiden avulla saat sosiaalisempaa.


Alla on luettelo 10 erilaisesta sosiaalisen median WordPress-laajennukset joita olen käyttänyt tai käytän tällä hetkellä mielestäni mahtavia. Olen sisällyttänyt 5 ilmaista laajennusta ja 5 premium-laajennusta, joten sinulla on enemmän vaihtoehtoja valita. Joten, jos haluat saada sosiaalisempaa blogiisi, sinun kannattaa tarkistaa nämä laajennukset, testata muutama ja nauttia!

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

5 ilmaista WordPress-sosiaalista laajennusta

Alla on 5 ilmaista WordPress-sosiaalista liitännäistä, joiden avulla blogisi voi muuttua sosiaalisemmaksi ja rohkaista ihmisiä lisäämään viestisi kirjanmerkkeihisi. Olen testannut monia laajennuksia ja nämä ovat joitain niistä, joista pidän todella mielestäni hyödyllisinä.

1. Wickett Twitter -widget

On vaikea löytää bloggaajaa, joka ei näytä viimeisimpiä tweettejään blogissaan. Aion näyttää sinulle tavan tehdä tämä manuaalisesti, mutta tällä välin Wickett Twitter -widget on loistava laajennus, jonka avulla voit näyttää twitter-tiliesi uusimmat tweetit widgetisoiduilla alueilla. Sen avulla voit mukauttaa näytettyjen tweetsien määrää, suodattaa @ vastauksia, sisällyttää uudelleentwiittauksia sekä linkittää automaattisesti tweetideissäsi mainitut käyttäjänimet, luettelot ja hashtagit..

Se näyttää hiukan raa’alta, mutta pienellä CSS-rakkaudella tämä laajennus on mahtava!

2. Seksikäs kirjanmerkit – sosiaalisen kirjanmerkin kuvakkeet

Sexy Bookmarks on ollut olemassa jo jonkin aikaa ja on lähellä miljoonan latauksen merkkiä. Käytin tätä pluginia viime vuonna kaikissa sivustoissani ja rakastin sitä todella. Näen, että he ovat tehneet joitain parannuksia ja lisänneet uusia sosiaalisen kirjanmerkkisivuja, mikä on mahtavaa. Taustaosaa on erittäin helppo käyttää, voit valita, mitkä sosiaaliset kirjanmerkit haluat näkyä sivustossasi, ja se lisää ne automaattisesti viesteihisi. Lisäksi se näyttää hyvältä ja mukana on viileä, hiiren osoitin-animaatio kuvakkeille, mikä tekee siitä hauskaa käyttää.

3. Jaa-palkki

WordPress sharebar-laajennus on toinen erittäin suosittu sosiaalinen laajennus. Se lisää dynaamisen ja täysin muokattavissa olevan ruudun, joka sisältää linkit / painikkeet suosittuihin sosiaalisen verkostoitumisen sivustoihin, kuten uudelleentwiittauspainike, facebook share, buzz ja digg.

Jaa-palkki-laajennuksen avulla voit asettaa sen pystysuoraan palkkiin vasemmalla, jossa käytetään suuria painikkeita, tai voit valita vaakavaihtoehdon, joka näkyy viestiesi alla pienillä painikkeilla. Voit myös kytkeä automaattitilan pois päältä ja sisällyttää koodin teemaasi manuaalisesti missä haluat.

Staattinen pystysuora sosiaalisen kirjanmerkin ulkoasu on erittäin suosittu, ja monet parhaista blogeista tekevät sitä. Sosiaalipainikkeidesi pitäminen koko ajan voi todella auttaa parantamaan todennäköisyyttä, että ihmiset jakavat viestisi. En tee sitä … mutta sisältöni on niin hienoa, että haluat jakaa sen riippumatta siitä, mitä ��

4. Tweet vanha viesti

Tweet Old Post on kaikkien roskapostittajien, markkinarakoilijoiden ja laiskojen bloggaajien suosikkilaajennus. Tämä liitännäinen muodostaa yhteyden twiitti-tiliisi ja voit asettaa aikavälin, jonka kuluessa se twiittii satunnaisen viestin sivustollasi. Jos sinulla on niche-verkkosivustojen verkosto, se on täydellinen tapa lähettää tweetit joka tunti toiseen viestiin sivustollasi. Me kaikki tiedämme, kuinka paljon Google rakastaa Twitteriä, jotta se voi auttaa sivustosi indeksointia useammin.

Bloggaajille se on hyödyllinen tapa palauttaa vanhat blogiviestit. Asenna plugin twiittiä muutaman tunnin välein, jotta et häiritsisi seuraajiasi. Varmista vain, että sinulla on paljon viestejä, muuten tuet aina samoja juttuja uudestaan ​​ja uudestaan, ja se on surkea.

5. Facebook kuten pikkukuva

Aloin äskettäin käyttää tätä laajennusta WPExplorer.com-sivustossa. Se lisää metatunnisteen (meta property = ”og: image”), joka määrittelee kuvan, jonka pitäisi näkyä Facebookissa, kun joku “tykkää” viestistäsi. Voit tehdä sen manuaalisesti, mutta laajennus helpottaa asioita ja vie vähän resursseja.

Et todellakaan halua, että sivupalkkimainoksesi ilmestyvät facebook-suosikkeihisi esitetyn viestin sijaan, joten hanki tämä laajennus ja käytä sitä!

5 Premium WordPress -sosiaalisia laajennuksia

Tiedätte kaikki, että pidän premium-tavaroista, koska uskon valtavasti sanoun: “saat mitä maksat”. Alla on 5 todella hienoa CodePaynon WordPress-sosiaalista liitännäistä, joista et todennäköisesti ole kuullut, joten saatat puuttua!

6. WordPress Like Locker – saat lisää tykkäyksiä

Kuten Locker WordPress -laajennusWordPress Like Locker -laajennus auttaa sinua käyttämään Facebookin 620 miljoonaa käyttäjää. WP Locker antaa sinun lisätä uusia faneja sivustoosi melkein ilman työtä. Me kaikki tiedämme, että enemmän tykkää = lisää liikennettä, mikä tarkoittaa viime kädessä enemmän rahaa!

Laajennuksen avulla voit kääriä viestisi sisällön “kaltaiseen kaapiin”, joka vaatii käyttäjän pitämään postistasi, ennen kuin hän voi tarkastella sen sisältöä. Jos saat jo kunnollista liikennettä, mutta harvat tykkäävät, tämä laajennus voi auttaa sinua rakentamaan sosiaalisen median superläsnäolon yön aikana lukitsemalla kaikki viestit tai niiden osat.

Olen ajatellut tämän laajennuksen lisäämistä ilmaisen teemaosioni latausosioon … harkitsen edelleen. Katsotaan.

7. Yksinkertainen jako

Yksinkertainen jako WordPress-laajennusKaverini ja työtoverini loivat Simple Share -laajennuksen PippinsPages.com. Se muistuttaa Sharebar-laajennusta, mutta vain noin miljoona kertaa viileämpi. Simple Share ilmoittaa staattisen sosiaalisen jakokentän jokaiselle viestillesi, jolloin lukijasi voivat helposti jakaa viestisi moniin suosituimpiin sosiaalisiin verkostoihin..

Lisäosassa on 8 integroitua jakamisprotokollaa, helppokäyttöinen järjestelmänvalvojan käyttöliittymä, täydellinen paikannuksen hallinta, muotoiluvaihtoehdot, mahdollisuus valita näytettävät protokollat ​​ja tietysti kauniit työkaluvihjeet. Vain 18 dollarilla voit hankkia erittäin suloisen kirjanmerkkien laajennuksen ja alkaa lisätä sosiaalisen median näkyvyyttäsi.

8. SocialPop

WordPress-sosiaalinen pop Sosiaalinen pop on pohjimmiltaan kommentti Luv crackistä. Tämän liitännäisen avulla voit integroida mahtavia sosiaalisen kirjanmerkin kuvakkeita / linkkejä viesteihisi viileällä “pop” js -animaatiolla hover. Mutta tämä laajennus tekee siitä niin hienon, että se on täynnä vaihtoehtoja. Voit asettaa kuvakkeiden suunnan, valita neliömäisten tai pyöreiden kuvakkeiden välillä, valita yksivärisen väritehosteen leijaamalla, bit.ly-integroinnin, valita kuvakkeiden haltijat ja haltijatyylit, määritellä taustan värin, valita tonnia sosiaalisen kirjanmerkkisivustojen välillä. käyttää ja paljon muuta!

Ostin tämän laajennuksen viime vuonna ja minulla oli hauskaa käyttää sitä. Rakastin kaikkea siitä ja sen erittäin helppokäyttöistä. Lisäksi sekaisin jonkin verran ytimen laajennustiedostojen kanssa ja sen kanssa työskentely oli melko helppoa.

Alla on nopea kuvan esikatselu yhdestä SocialPop WordPress -laajennuksen monista vaihtoehdoista.

Sosiaalinen boomarking WordPressille

9. WordPressin sosiologia

Sosiologia WordPress -laajennusWordPressin sosiologia on palkkiolaajennus, joka lähettää viestit Twitteriin ja Facebookiin suoraan postieditorista, joten joka kerta, kun julkaista uusi viesti, se julkaistaan ​​automaattisesti molemmissa sosiaalisissa verkostoissa. Se on hieno peruslaajennus, mutta erittäin hyödyllinen tietyille ihmisille. En ole kokeillut tätä itse, mutta se on saanut 93 myyntiä ja 4 tähden arvosanan, mikä on aika hyvä.

10. Twitter-widget Pro

Twitter Widget Pro -laajennus Viimeisenä, mutta ehdottoman tärkeänä asiana on Twitter Widget Pro -laajennus, jonka avulla voit näyttää sivupalkin viimeisimmät viestit erittäin muokattavan ja käyttäjäystävällisen laajennuksen kautta. Jos omistat twitter-laajennuksen, tämän pitäisi olla yksi. Plugin on valmis käytettäväksi valmis, se sisältää twitter-avatareita, nimiä, aikoja, se linkittää automaattisesti hashtageja, twitter-käyttäjiä ja linkkejä, se sisältää välimuistin tuen ja paljon muuta! Twitter-widget pro on täydellinen uusin twiittilaajennus ja se on “naurettavan helppo käyttää”.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map