10+ parasta YouTube WordPress -laajennusta käyttäjien sitoutumisen parantamiseksi

Parhaat WordPressin YouTube-laajennukset käyttäjien sitoutumisen parantamiseksi

Jos olet kuin minä, olet todennäköisesti varannut merkittävän osan verkkosivustosi budjetista mainostamiseen. Loppujen lopuksi 80-20 -sääntö sanoo, että 80 prosenttia ajastamme ja työstämme on käytettävä sisällön mainostamiseen (vinkki: YouTube WordPress -laajennukset voivat auttaa).


Oletetaan, että käytit 50 dollaria Facebook-mainoksiin saadaksesi ihmiset käymään aloitussivullasi tai blogiviestissäsi. Mutta jotenkin, poistumisprosentit ovat aivan liian korkeat! Ihmiset näyttävät lähtevän jo ennen kuin he ovat sivun puolivälissä!

Emme ole yksin. Maailmassa, jossa digitaalista sisältöä tuotetaan räjähtävällä vauhdilla, on vaikea saada ihmisten huomio. Mutta on yksi pyhä graali, joka näyttää saaneen nykypäivän huomion – ja se on videosisältö.

Oikealla videosisällöllä poistumisprosentti laskee ja ihmisillä on taipumus viettää enemmän aikaa sivustossasi katsomassa videota ja lisätä lopulta konversioita. Kun lisäämme videoita blogisisältöömme, lukijamme todennäköisemmin seuraavat ja katsovat videota. Jos video ratkaisee heidän ongelmansa, he ovat paljon taipuvaisempia jakamaan sitä. Katsotaanpa tätä mielestä joitain parhaista YouTube WordPress -laajennuksista.

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. YouTube Upota Plus Freemium WordPress -laajennus

YouTube Upota Plus Freemium Youtube WordPress -laajennukset

YouTube Embed Plus on yksi suosituimmista YouTube-laajennuksista, jossa on yli 200 000 aktiivista asennusta. Tämän laajennuksen avulla voit luoda YouTube-kanava- tai soittolistagalleriaan useita mukautusvaihtoehtoja. Lisää automaattinen toisto, upota automaattisesti suoratoistoja, mukauta videon aloitusasetuksia, luo toiminnallisen saavutettavuuden arvioinnin (FAE) valmis sisältö ja muuta.

Ominaisuuden kohokohdat:

 • Luo reagoiva YouTube-kanava- ja soittolistagalleria
 • Lisää kanavien tilauspainike gallerian pikkukuvien yläpuolelle
 • Lokalisointituki
 • Pro-versio tukee YouTube-videoiden laiskaa lataamista

2. Essential Grid Premium WordPress -laajennus

Essential Grid WordPress -laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Jos haluat integroida YouTube-videoidesi ruudukon, yksi parhaista YouTube WordPress -laajennuksista Essential Grid -työhön. Tämä kaikki-yhdessä-ruudukon rakennusratkaisu WordPress-verkkosivustollesi on helppo integroida YouTube-videoita mihin tahansa viestiin tai sivulle tyyliseksi ruudukkoksi (yhdessä muiden sisältömuotojen, kuten blogin, hinnoittelun, portfolio, liukusäätimien jne.) Kanssa. Plugin sisältää myös elävän ihon muokkausohjelman, joten voit muokata nopeasti YouTube-mediaruudukon koostumuksen, ulkoasun, väreiden ja muun ilmettä..

Ominaisuuden kohokohdat:

 • Tukee Youtubea, Vimeoa, itse isännöimää videota, iFrameja, kuvia, viestejä, sivuja, mukautettuja postityyppejä, WooCommercea ja gallerioita
 • Visuaalinen ihon toimittaja
 • Sisäänrakennetut animaatiotyypit ja esikuormaimet
 • Responsiivinen ja optimoitu mobiililaitteille
 • Premium-tuki

3. Visuaalisen säveltäjän YouTube-kanava Carousel Premium -laajennuksella

Visuaalisen säveltäjän YouTube-kanava karuselli WordPress -laajennuksella

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Tämän liitännäisen avulla on helppo lisätä Youtube-kanavasi mihin tahansa viestiin tai sivulle suositun WPBakery-sivunmuodostajan avulla. Visuaalisen säveltäjän YouTube-kanava ja karuselli lisää uusia moduuleja, joiden avulla voit lisätä muokattavan kanavan tunnelman. Lisää viimeisimmät videot-ruudukko, luo luettelo suosituimmasta sisällöstäsi tai jopa lisää videokaruselli, jotta sivustosi kävijöiden on helpompaa selata sisältöäsi.

Ominaisuuden kohokohdat:

 • WPBakery Visual Page Builder -laajennus
 • Ruudukko- tai karuselli-asettelut
 • 7 Esiasetetut tyylit
 • Täysin muokattava muotoilu
 • Muuraus- ja sovitusriviasetus
 • 132 elementti-animaatioita
 • Ääretön vieritä, lataa enemmän tai perinteinen sivutus
 • Yhteensopiva Total WordPress -teeman kanssa

4. YouTube-esittely – Video Gallery Free WordPress -laajennus

YouTube Showcase Video Gallery ilmainen laajennus

YouTube Showcase tarjoaa sinulle mahdollisuuden luoda reagoivia galleriasivuja, jotka on täytetty YouTube-videoilla. Voit rakentaa videogalleria-sivun, jossa seuraavat videot näytetään alkuperäisen videon alapuolella sivutuksella. Voit myös rakentaa videoruudukkon gallerian, jossa videot esitetään nelisarakkeisessa ruudukkoasettelussa. Tämä liitännäinen on hieno esittelemään useita liittyviä videoita, kuten verkkokurssi, ohjevideosarjat, tuotedemos- ja sovellusvideot..

Ominaisuuden kohokohdat:

 • Mahdollisuus rakentaa kaksi erillistä videogalleriaa – perusvideogalleria ja videoruudukkogalleria
 • Aseta mukautettu videoiden pikkukuvasuhde – valitse joko 16: 9 tai 4: 3
 • Sivupalkin widgetit uusien ja esiteltyjen videoiden esittelyä varten
 • Sivumäärävaihtoehto käytettävissä pidemmille videosarjoille

5. Yottie YouTube WordPress -galleria YouTubeen

Yottie YouTube WordPress -galleria YouTubeen

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Yottie on premium-laajennus integroidaksesi YouTube-kanavasi WordPress-blogiisi. Yottie-laajennuksella on yli 100 säädettävää parametria youTube-syötteesi asettamiseen, useita esimuotoiltuja värimaailmia ja 16 kieltä, joita tällä hetkellä tuetaan. Se sopii erinomaisesti jokaiselle vloggerille. Lisäksi se on yhteensopiva suositun Visual Composer -sivunmuodostajan kanssa, joten voit suunnitella mukautetun sivun asettelun helposti mukana olevalla videosyötteellä.

Ominaisuuden kohokohdat:

 • Tukee YouTubea, Vimeoa ja Dailymotionia
 • Luo helposti muokattavia videogallerioita
 • Innovatiiviset lisäosat, kuten yksityisten Vimeo-videoiden toistaminen
 • Valitse itsenäisestä tai pilvi-isännöidystä ratkaisusta. Viimeksi mainittu tukee useita alustoja ja sisältää pääsyn kaikkiin lisäosiin ja ominaisuuksiin

6. Flow Flow Sosiaalisen streamin Premium WordPress -laajennus

Flow-Flow Youtube -sosiaalivirta

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Flow-Flow on yksi WordPressin suosituimmista sosiaalisen stream-laajennuksista, ja mikä parasta, se tukee useita videolähteitä – Youtube, Vimeo ja jopa Instagram. Tämä laajennus on nopea ja helppo tapa lisätä sinulle viimeisimpiä videoita muistiinpanoon tai sivulle. Synkronoi vain tilisi ja lisää sitten YouTube-kanavavirta mukana toimitetuilla lyhytkoodeilla (tai Visual Composer -sivun rakennuselementillä). Se siitä! Kaikki uudet videosi lisätään automaattisesti WordPress-sivustoosi, kun lähetät ne.

Ominaisuuden kohokohdat:

 • Integroi videoita YouTubesta, Vimeosta ja Instagramista
 • Tukee kaikkia tärkeimpiä sosiaalisia verkostoja (YouTube, Facebook, Twitter jne.)
 • Yhteensopiva Visual Composer -sivun rakennuslaajennuksen kanssa
 • CSS3-muunnokset ja lightbox-galleriat
 • Vastuullinen muotoilu
 • Käännös valmis

7. Youtube-videogalleria Visual Composer Premium WordPress -laajennukselle

Youtube-videogalleria Visual Composer Premium WordPress -laajennukselle

Tiedot ja lataaNäytä esittely

YouTube Video Gallery -laajennus luotiin nimenomaan lisäosaksi hte WPBakery Visual Composer -sivun rakentajalle (mikä tarkoittaa, että se on loistava kohtelu jokaiselle Visual Composer -yhteensopivalle teemalle, kuten Total). Tämän laajennuksen avulla voit nopeasti ja helposti lisätä yksittäisiä videoita, kanavasyötteitä tai jopa soittolistojasi. Siellä on sisäänrakennetut vaihtoehdot sarakkeille, sivutus, ruudukkotyyli, luettelot, karusellit, kuvan rajaus, tykkitiskit ja paljon muuta.

Ominaisuuden kohokohdat:

 • Lisäosa WPBakery Visual Composer -sovellukseen
 • Sisäänrakennetut mainontavaihtoehdot
 • Reagoiva ja verkkokalvo valmis
 • Ruudukon ja sivun muokkausvaihtoehdot

8. Piilota YouTube-videoita ilmainen WordPress-laajennus

Piilota YouTube-videoita ilmainen WordPress-laajennus

Useimmissa tapauksissa haluamme, että vierailijamme katsovat tuotevideon ja vierittävät sitten alas lukeaksesi todellisen sisällön – mikä voi olla blogin viesti tai aloitussivun kopio. Oikea?

WordPressiin YouTube-videot upotetaan kuitenkin oletusarvoisella oEmbed-ratkaisulla. Tällöin YouTube lopulta näyttää liittyviä videoita sen jälkeen, kun alkuperäinen video on toistettu. Tämä yleensä häiritsee käyttäjiä näyttämällä heille hauskoja kissavideoita heti, kun he ovat nähneet Long Tail SEO -tuotteesi videon. (Puhun henkilökohtaisesta kokemuksesta haha!)

Emme todellakaan halua sitä nyt, eikö niin? Piilota YouTube-aiheisiin videoihin estää tämän tapahtumisen estämällä YouTube OEmbedia näyttämästä niihin liittyviä videoita.

Ominaisuuden kohokohdat:

 • Estää liittyvien YouTube-videoiden näkymisen alkuperäisen videon toiston jälkeen

merkintä: Joskus päivitettäessä laajennusta, se ei ehkä toimi välimuistiongelman vuoksi. Yksinkertainen korjaus on kytkennän deaktivointi ja aktivointi manuaalisesti. Tämä tyhjentää välimuistin ja alkaa toimia uudelleen.

9. YouTube Upota Freemium WordPress -laajennus

YouTube Upota Freemium WordPress -laajennus

YouTube Embed WordPress tuo sinulle paljon parannuksia ja mukautusvaihtoehtoja upotettaessa YouTube-videoita WordPressiin.

Ensinnäkin voit upottaa videoita viesti-, sivu- ja mukautettuihin viestityyppeihin. Voit myös luoda luovia ja upottaa YouTube-videoita widgetisoiduille alueille, kuten sivuston otsikkoon, mukautettuihin sivupalkkeihin ja alatunnisteisiin (vaikka en voi ajatella verkkosivustoa, joka käyttäisi videota alatunnisteessa! Voitko?)

Laajennuksen premium-versio sisältää ominaisuuksia, kuten liittyvien liittyvien videoiden piilottamisen näkymisen videon lopussa, yksittäisten videoiden asetusvaihtoehtoja jne..

Ominaisuuden kohokohdat

 • Näytä videoita viesteissä, sivuilla, mukautetuissa viestityypeissä ja widgetteillä alueilla
 • Määritä oletusasetukset, kuten soittimen mitat, koko ruudun, merkinnän ja kuvatekstin asetukset
 • Mukauta soittimen edistymispalkin väriä tuotemerkin johdonmukaisuuden takaamiseksi

10. Youtube-widget-reagoiva ilmainen WordPress-laajennus

Youtube-widget-reagoiva ilmainen WordPress-laajennus

Toistaiseksi tässä parhaiden YouTube WordPress -laajennusten viestissä olemme jakanneet laajennuksia, joiden avulla voit upottaa YouTube-videoita WordPress-sivustollesi. Jos haluat näyttää YouTube-kanavan tai videoita vain sivupalkistasi, tämä ilmainen YouTube-widget on plugin sinulle.

Laajennus lisää mukautetun YouTube-widget sivustollesi, jotta voit helposti lisätä videoitasi sivupalkkeihin tai alatunnisteeseen muutamalla napsautuksella. Lisäksi on olemassa yksinkertainen lyhytkoodi, jonka avulla voit lisätä videoitasi viesteihin tai sivuille, jos niin valitset.

Ominaisuuden kohokohdat:

 • Widgetit ja lyhytkoodien lisäysvaihtoehdot
 • Ohjauspalkin teema ja etenemispalkin väriasetukset
 • Ota videoseuranta käyttöön Analyticsissa
 • Lisää mukautettuja kuvauksia

11. Youtube-videot WordPress-viesteihin Premium WordPress -laajennus

Youtube-videot WordPress-viesteihin Premium WordPress -laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Oletko ensisijaisesti YouTuber, mutta haluat mainostaa videoitasi omassa blogissasi? Ei ongelmaa! YouTube-videot WordPress-viesteihin -laajennus tuo automaattisesti uusimmat YouTube-videosi WordPress-sivustoosi viesteinä. Tuo videoita käyttäjän, kanavan, tunnuksen tai mukautetun kyselyn mukaan. Sinulla on mahdollisuus joko massatuonti, sivuuttaminen tai aikataulutus pitääksesi WordPress-viestit ajan tasalla kanavasi kanssa.

Ominaisuuden kohokohdat:

 • Luo WordPress-viestit automaattisesti YouTube-videoistasi
 • Joukotuotanto tai aikataulu
 • Tukee kaikkia WordPress-videosisältöjä (YT, Jw jne.)
 • Tarkista, ettei videoita ole rikki tai poistettu
 • Tukee videorikkaita katkelmia

12. YourChannel: YouTube Channel Free WordPress -laajennus

Oma kanavasi: YouTube Video Gallery Free WordPress -laajennus

Oma kanavasi auttaa sinua näyttämään mukautetun version YouTube-kanavasta WordPressissä. Aloitaksesi, sinun on hankittava kopiosi YouTube API -avain, käyttäjätunnus ja kanavan tunnus ja tallenna ne laajennuksen asetuksiin. Sitten voit määrittää useita kokoonpanoasetuksia, esimerkiksi käyttämällä lightbox-videotoistinta tai ottamalla käyttöön tai poistamalla käytöstä ominaisuuksia, kuten bannerikuvan, soittolistojen, videoiden kokonaismäärän, näkymien ja monien muiden näyttämisen..

Ominaisuuden kohokohdat:

 • Kyky näyttää valikoivasti useita elementtejä, kuten kanavatiedot, tilaaja / videomäärä, soittolistat, kanavan bannerikuva jne..
 • Visuaalinen rakentaja, joka toimii lyhytkoodilla
 • Näytä videon pikkukuvat seitsemässä eri tyylissä, jotka kaikki reagoivat

Parasta YouTube WordPress -laajennusta

Mikä tekee hyvistä YouTube WordPress -laajennuksista? No, jos haluat vastata tähän kysymykseen, sinun pitäisi kysyä “Mitä tarvitsen?” Eri ihmisillä on erilaiset vaatimukset kuin tietyntyyppisillä tuotteilla. Siksi “YouTube for WordPress” -kategoriassa on aktiivisesti kehitetty yli kymmenen YouTube WordPress -laajennusta.

Toivottavasti olet löytänyt luettelon yli kymmenestä parhaasta YouTube WordPress -laajennuksesta hyödylliseksi. Valitse vain hetki valitaksesi sinulle sopiva laajennus. Suosittelen, että et valitse laajennusta, jossa on kymmenen ominaisuutta, joista käytät vain yhtä. Kirjoita muistiin, mitä yrität saavuttaa laajennuksella. Kun olet selvittänyt vaatimuksesi, käy läpi luettelo ja valitse laajennus, joka täyttää kriteerisi.

Kaipaimmeko tärkeätä laajennusta? Oletko kehittäjä ja haluaisit nähdä laajennuksesi näkyvän tässä luettelossa? Kerro meille kommenteissa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map