10 parasta WordPress-sivutuslaajennusta

Parhaat WordPress-sivutuslaajennukset

Onko blogissasi valtava kuorma sisältöä? Jos nyökkäsit sopimuksella, sinun tulee harkita vakavasti blogisivujesi numerointia, jotta lukijoiden on helpompi selata. Itse asiassa sivutus on osa WordPressin ydinominaisuuksia – WordPress lisää automaattisesti ”Seuraava viestiTai ”Edellinen viesti”Jokaisen viestin lopussa, jotta lukijat voivat helposti siirtyä viestistä toiseen. Tässä viestissä tarkastelemme muutamia WordPress-sivutuslaajennuksia, jotka auttavat numeroimaan sivujasi ja viestejäsi.


Kun lisäät sivutusta, lukijoiden ei tarvitse etsiä tonnia sisältöä. Sen sijaan he voivat napsauttaa suoraan haluamaansa sivua.

Miksi sinun pitäisi käyttää WordPress-sivutuslisäosia

On olemassa useita syitä, miksi sinun pitäisi lisätä sivutus blogisivuillesi

  • Se tekee blogiisi käyttäjäystävällisen ja auttaa lukijoita löytämään sivut helposti
  • Kaikki sivusi eivät välttämättä lataudu samanaikaisesti, mikä tekee verkkosivustostasi entistä nopeampaa
  • Voit käyttää sivutusta myös jakaa pitkän viestin moniin osiin. Tämä voi auttaa sinua näyttämään enemmän mainoksia viestiä kohden

Myös monet WordPress-teemat sisältävät sivutoimintoominaisuuden. Mutta jos haluat hallita viestien numerointia, muotoilla numerointia käyttämättä koodia, WordPress-sivutuslisäosat voivat olla parempi vaihtoehto.

WordPress-laajennusten arkisto sisältää useita ilmaisia ​​laajennuksia, jotka auttavat WordPressin sivuuttamisessa. Jotkut jopa auttavat sinua linkkien muotoilussa tai sivunumeroiden näyttämisessä liukusäätimessä. Mutta ennen kuin sukellamme näihin laajennuksiin, sinun pitäisi tietää, että voit myös sivuttaa sivuja lisäämällä koodia tematiedostoihisi.

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. WP-PageNavi

WP-PageNavi-laajennus

Lähes miljoonalla aktiivisella asennuksella on luonnollista, että WP-PageNavi tulee tämän WordPress-sivutuslaajennusten luettelon kärkeen. Se luo mallitunnisteen wp_pagenavi () jolla voit korvata WordPressin oletusnavigoinnin. Se auttaa sinua luomaan hienoja sivutuslinkkejä blogiisi.

Laajennus lisää uuden välilehden Asetukset-kohtaan. Napsauttamalla tätä välilehteä, voit korjata näytettävien sivujen määrän ja valita nykyisen, ensimmäisen ja viimeisen sivun tekstin. Pudotusvalikko paljastaa käytettävissä olevat vaihtoehdot muutosten tekemiseksi sivutuksen oletustilaan. Voit muokata indikaattoreita Seuraava ja Edellinen sivua ja aseta näytettävien sivujen lukumäärä.

Ja jos blogiisi on todella valtava, lukijat iloitsevat siitä, että voit asettaa sarjanumerot näytettäväksi kerrannaisina, esimerkiksi 5, 10, 15 20…. Lisäksi, jos haluat kohdistaa sivutuksen blogin teemaasi, se on myös mahdollista.

Sivutustavan muuttamiseksi joudut kopioimaan CSS-tiedostot laajennushakemistosta, liittämään sen teemaasi ja tekemään haluamasi muutokset siihen. Tällä tavalla et menetä muutoksia päivittäessäsi laajennusta.

2. WP-Paginate

WP-Paginate -laajennus

WP-Paginate on toinen laajennus, joka on suosittu WordPress-käyttäjien keskuudessa. Se väittää parantavansa SEO tarjoamalla enemmän linkkejä sisältöön. Lisäksi sen avulla voit lisätä hienoja navigointiominaisuuksia verkkosivustollesi.

Laajennuksen asetussivulla on CSS-välilehti, josta voit muokata sivulinkkejä. Voit mukauttaa sivutustarrat sekä Edellinen ja Seuraava Lähetä linkkejä. Aktivoidessasi laajennuksen, on välttämätöntä korvata jokin koodi tematiedostojesi koodilla.

Jos sivustollesi löytyy runsaasti kommentteja, olet erityisen onnellinen siitä, että laajennus voi sivuttaa myös kommenttisivuja. Voit myös valita näytettävien linkkien määrän ennen ja jälkeen nykyisen sivun. pro-versio tukee useita sivustoja, sisältää yksitoista valmista asettelua ja räätälöintiohjelman tekstin ja painikkeiden näyttämiseksi haluamallasi tavalla.

3. Sivun alkuun kirjoittanut BestWebSoft

BestWebSoft-sivutuslaajennus

Voit käyttää BestWebSoftin Pagination -sovellusta lisätäksesi mukautetun sivun paitsi viesteihisi, myös tunnisteisiisi, luokkisi, hakutuloksesi ja kirjoittajan sivuille. Laajennus on yhteensopiva myös BestWebSoftin Portfolio- ja Galleria-laajennusten kanssa, joten voit helposti ottaa sivun käyttöön myös gallerioissa ja salkkuissa. Voit myös näyttää Seuraava ja Edellinen nuolet ja mukauta niitä. Ja jos haluat ohittaa sivunvalinnan tietyille sivuille, se on myös mahdollista.

Asetuksista voit muuttaa ja mukauttaa sivutustyyppiä. Numerointi voi näkyä sisällön ylä- tai alapuolella ja kohdistaa vasemmalle, oikealle tai keskelle. Kaksi näyttötyyppiä on mahdollista – pitkä näyttöversio, joka luettelee kaikki sivunumerot peräkkäin, ja lyhyt näyttöversio, joka näyttää sivunumerot moninkertaisesti. Pro-versio Downloads Lataa lisää painikkeet ja ääretön vieritys.

4. Pitkälle edennyt postitus

Edistynyt sisällönjälkeinen sivutuslaajennus

Advanced Post Pagination auttaa jakamaan pitkät viestit useisiin pienempiin sivuihin. Se ei yksinkertaisesti lisää sivutusta, sen avulla voit lisätä painikkeita ja lisätä tekstiä ja kuvia niihin. Saatavana on viisi erilaista painikkeiden asettelua ja erilaista sisältötyyppiä, ja voit käyttää niitä sivua tai postia kohden. Voit sijoittaa painikkeet viestin ylä- tai alaosaan tai molemmiin paikkoihin. Painikkeita voi mukauttaa myös WordPress-hallintapaneelin avulla.

Laajennus tukee lyhyitä koodeja ja auttaa jakamaan pitkien viestien sisällön useille sivuille. Voit valita yksinkertaisen ja Ajax-sivutuksen välillä. (Ajax on nopeampi, koska sivua ei tarvitse ladata uudelleen joka kerta, kun käyttäjä päivittää sivun). Se lisää erityisen painikekuvaketta TinyMCE-julkaisujen julkaisijaan jakamaan sisällön monille sivuille.

Laajennus integroituu täysin ja on yhteensopiva Visual Composerin kanssa. Jos haluat, voit näyttää sivutuspainikkeet liukusäätimessä.

Painikkeiden asettelut

On myös mahdollista kääntää oletus automaattisesti Seuraava sivu nappiin. Mutta tehdäksesi niin, sinun on ostettava premium-versio. Tämä versio lisää myös sivun otsikon ja kuvauksen sivutuspainikkeisiin.

5. Kaupan etusivut

Kaupan etusivun sivutus

Kuten saatat arvata, Storefront-tuotteen sivutus on tarkoitettu näyttämään sivutus tuotesivuilla. Se tarvitsee kuitenkin Storefront-teeman sekä WooCommerce-laajennuksen.

Se lisää a Seuraava ja Edellinen linkki yksittäisille tuotesivuille. Mutta se ei ole kaikki, se antaa myös mahdollisuuden lisätä tuotteen pikkukuvan linkkeihin. Otsikko näkyy hiirellä pikkukuvan päällä. Mukautusohjelma auttaa muokkaamaan näyttöä haluamallasi tavalla.

Tämä laajennus, joka sisältää yli 30000 aktiivista asennusta, on varsin suosittu WooCommerce-kaupan omistajien keskuudessa.

6. Seuraava viesti perhorasia

Seuraava viesti perhorasia

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Next Post Fly Box eroaa hiukan muista tämän luettelon WordPress-sivutuslisäosista. Sen avulla lukijat voivat navigoida Seuraava tai Edellinen Lähetä napsauttamalla kelluvaa ruutua. Se kiinnittää lukijan huomion poputtamalla kelluvaksi ruuduksi, jopa kun lukija vierittää alas. Laatikko voi näkyä ikkunan vasemmalla tai oikealla puolella riippuen pluginin asetuspaneelissa valituista ehdoista.

Tämä jQuery-käyttöinen laajennus tukee mukautettuja viestityyppejä ja viestiluokkia. Plugin-asetusten avulla voit lajitella postiasetukset ja säätää laatikon mittoja.

7. Helppo sivutus

Helppo sivutus WordPress-laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Kokeile Easy Pagination -sovellusta saadaksesi sivusi ja viestit näkymään kauniina diaesityksinä. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on lisätä muutama tunniste ja napsauttaa muutama vaihtoehto. Easy Pagination tukee automaattista toistoa ja on mobiiliystävällinen.

Kolme animaatiotyyliä on mahdollista siirtyessään diasta toiseen – pystysuora, vaaka ja haalistuminen. Mutta se ei ole kaikki, kaksi ensimmäistä voidaan yhdistää 32 jQuery-helpotustehosteeseen. Kuusi navigointimallia auttavat sinua pääsemään alkuun, ja voit mukauttaa ne kaikki. Voit halutessasi luoda alatunnisteen, joka toistuu kaikissa dioissa. Navigointi nuolet voidaan muotoilla neljällä eri tavalla. Pikkukuvien navigointivaihtoehdot ovat käytettävissä sekä ylhäältä että alhaalta.

Voit käyttää sivunjakotunnistetta jakaa sivusi tai viestin moniin osioihin ja luoda otsikon, joka voidaan näyttää kaikilla dioilla. Lisäosa käyttää ensimmäistä otsikkotunnistetta ja kunkin osan ensimmäistä kuvaa diojen luomiseen.

Ja sinun ei tarvitse huolehtia, jos dioit ulottuvat näkyvän alueen ulkopuolelle. Plugin laskee automaattisesti näyttöportin korkeuden ja leveyden. Selaa alkuun -vaihtoehto osoittautuu hyödylliseksi.

Muutama WordPress-sivutuslaajennus

Jos etsit tiettyä ominaisuutta, nämä WordPress-sivutuslaajennukset saattavat olla sopivia:

  1. Aakkosellinen sivutus auttaa suodattamaan sivuja, viestejä, WooCommerce-tuotteita, mediaa, kirjoittajia tai mitä tahansa sisältössasi ja näyttää hakutulokset yhdellä sivulla tai viestin aakkosjärjestyksessä. Tämä laajennus voi toimia hyvin musiikkisivustoilla, kirjakaupoissa tai verkkokaupan verkkosivustoissa tai luetteloida käyttäjiä tai hallita jäsenprofiileja.
  2. Ajax-sivutus ja ääretön vieritys tarjoaa sinulle kolme sivutyyppiä – normaali sivutus, ääretön vieritys ja Lataa lisää (käyttäen Ajaxia). Voit käyttää sitä viesteissä, sivuilla, haussa, mukautetuissa viestityypeissä ja WooCommerceissa.
  3. Page-Links Plus tarjoaa yhden sivun vaihtoehdon verkkosisällölle, jolloin lukijat voivat tarkastella artikkelia yhdellä sivulla. Pro-versio käyttää Ajaxia käyttökokemuksen ja SEO parantamiseen.

Käärimistä

Voit luottaa WordPressin ydinominaisuuksiin, jotta navigoit helposti verkkosivustolla, jolla ei ole liikaa sisältöä. Mutta jos etsit houkuttelevia navigointiominaisuuksia, jotka parantavat käyttökokemusta, tämän luettelon WordPress-sivutuslisäosat voivat osoittautua hyödyllisiksi. Sivun hallinta on helpompaa, ja mainostuloja voi lisätä. SERP: si voivat parantaa, koska sivun katselukertojen määrä voi kasvaa minimoimalla poistumisprosentin. Löydät lisää tapoja parantaa käyttökokemusta blogistamme.

Varoituksen sana – liiallinen sivutus voi johtaa siihen, että hakukoneet katsovat sivuitasi olevan ohuita tai jopa päällekkäisiä. Joten, käytä näitä WordPress-sivutuslisäosia viisaasti paremman UX-tekniikan saavuttamiseksi ja ole iloinen siitä, että SEO voi parantaa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector