10 parasta WordPress-roppussuodatinta ja roskapostin estäviä laajennuksia

Roskapostit ja ripaus ovat suuri ongelma kaikille, joilla on WordPress-sivusto. Olipa omasi yksinkertainen verkkosivusto, jolla on muutama sivu tai monikäyttäjäympäristö, joka ylläpitää paljon käyttäjän luomaa sisältöä, sinun on oltava varovainen ripaukselle ja roskapostittajille kahdesta tärkeästä syystä:


 1. Roskaisuus pelottaa mahdollisuuksia jättäen sinulle ohuemman pankkitilin.
 2. Roskapostittajat vahingoittavat välittömästi SEO-sijoituksiasi Googlessa ja muissa hakukoneissa

Käytetyn verkkosivustotyypin (tai yhteisön) tyypistä riippuen ripaus voi olla ongelma tai ei. Mutta kurjen ja aikuisten kielen liiallinen käyttö vähentää online-myyntiäsi ja mahdollisuuksiasi houkutella elinkelpoisia kumppaneita. Oikein; yritykset harkitsevat kahdesti yhteistyötä kanssasi, jos verkkosivustosi on liian turhaa.

Roskapostit puolestaan ​​vahingoittavat uskottavuuttasi hakukoneiden ja ihmisten verkkokäyttäjien kannalta. Luotettavuus on online-valuutta – menetä se ja menetät liiketoimintaa. Tämä opas paljastaa viisi räikeyssuodatinta ja viisi roskapostin laajennusta, joiden avulla voit parantaa sijoitusta Googlessa ja tarjota paremman käyttökokemuksen WordPress-sivustossasi.

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

Viisi suosituinta WordPress-tarkistussuodatinlaajennusta

Ohessa on viisi WordPress-tarkkuuden suodatinta ja roskapostin estävää laajennusta. En sano, että sinun on käytettävä tai käytettävä kaikkia laajennuksia, mutta ne kaikki toimivat ehdottomasti, koska ne ovat todella huippuluokkaa.

WebPurify räpyläsuodatin

webpurify-suodatin-wordpress-laajennus

WebPurify on luultavasti yksi parhaista turmeltumisen suodattimista. Ensinnäkin sinun ei tarvitse luoda luetteloa turmeltuneista sanoista / ilmauksista suodattaaksesi, koska liitännäisen mukana tulee laaja luettelo paitsi englanniksi, myös useilla muilla kielillä, mukaan lukien espanja, ranska, arabia, italia, portugali ja jopa kiina.

Aina kun käyttäjä julkaisee turmeltumatonta sisältöä, sanotaan esimerkiksi kommenttiosion kautta, plugin käyttää WebPurify Profanity Filter API -sovellusta korvaamaan turmeltuneet sanat tähdellä välittömästi.

Jos haluat aloittaa premium-palvelun, WebPurify voi tehdä paljon muutakin kuin tekstin suodattamisen. Sisällön lajittelu on ylämäkeen liittyvä tehtävä, mutta kuvien ja videoiden lajittelu voi rikkoa jopa kaikkein kestävimmän verkkomestarin takaosan.. WebPurify-palkkio sisältää hyödyllisen videovalvonnan säästääksesi arvokasta aikaa.

Lataa WebPurify

Sanakorvaaja

Tämä ilmainen liitännäinen toimii kuin taikuus, joka korvaa turmeltuneet sanat omalla sanasi. Jos WordPress-sivustosi keskustelu on täynnä tiettyjä turmeltuneita sanoja tai ilmauksia, voit kääntää sen Word Replacer -laajennuksen avulla.

Ainoa haittapuoli on, että joudut viettämään suhteellisen pitkän ajan sanakirjojen asentamiseen. Maksat hinnan, mutta kun vaihto on paikallaan, laajennus tekee loput automaattisesti.

Wordin korvaaja antaa sinun myös määrittää, mitkä sivustosi alueet valvotaan tarkoitusta varten. Voit suodattaa sanoja verkkosivustosi tietyissä osissa jättämättä huomioimaan muita alueita kokonaan..

Lataa Wordin korvaaja

Word Filter Plus

wordfilterplus-WordPress-plugin

Word filter plus toimii samalla tavalla kuin Word Replacer. Olisi reilua sanoa, että Word Filter Plus on enemmän kuin ripaussuodatin, koska voit korvata eksplisiittiset sanat ja ilmaukset omilla sanoilla.

Kun olet ladannut ja asentanut Word Filter Plus -sovelluksen, pääset laajennukseen napsauttamalla WordPress-hallintapaneelissa ”Työkalut” ja sitten ”Word Filter Plus”..

Tämän vaihtoehdon valitseminen vie uudelle näytölle, jossa voit määrittää suodattimet. Word Filter Plus on loistava turmeltussuodatin, ja heti kun olet määrittänyt sanasuodattimet, plugin tarkistaa koko verkkosivustosi turmeltumisen suhteen. Se kampaa koko WordPress-sivustosi, tarkoittaen, että se korvaa kaikki rumalaiset sanat, jotka olivat jääneet syvälle menneisyyteen tai juuri äskettäin.

Tämä liitännäinen auttaa sinua käsittelemään turmeluutta ja mahdollistaa nopeiden muutosten tekemisen sisältöön. Voit esimerkiksi käyttää laajennusta muuttaaksesi puhelinnumeroasi useilla sivuilla tarvitsematta muokata kutakin sivua manuaalisesti.

Lataa Word Filter Plus

WP-sisällösuodatin

WP-sisällön suodatin on tullut iäksi ja kasvanut älykkäämmin jokaisen päivityksen myötä. Tässä ripauden suodattimessa on nyt joustavat, mutta tiukat suodatusvaihtoehdot. Esimerkiksi, jos merkitsemäsi sanat / avainsanat näkyvät koko sanan keskellä, se (koko sana) jätetään huomioimatta..

Tässä tarkoitan:

Sanotaan, että merkitsit potin. Jos käyttäjä kirjoittaa ”potbelly”, koko sana jätetään huomioimatta toisin kuin aiemmin, missä se olisi ilmestynyt “*** vatsa”.

Toinen hieno ominaisuus on kyky korvata kaikki kirjaimet valitsemillasi jokerimerkeillä tai säilyttää korvatun sanan ensimmäinen tai viimeinen kirjain. Esimerkiksi ”pothead” suodatettaisiin näyttämään ”*******” tai “p ******” tai p ***** d ”..

Lisäksi voit suodattaa verkkosivustosi eri osia viesteistä kommentteihin tunnisteisiin ja viestin otsikoihin jne. WP-sisällösuodatin on erityisen hyödyllinen työkalu estämään kaikki rumalaisuuden käytännöt, mukaan lukien selkeä kieli, väärinkäyttävät kommentit ja vannot..

Lataa WP-sisällösuodatin

Defensio Antispam

Tuo on oikein; tämä laajennus sopii laskuun sekä turmeltussuodattimena että roskapostin estäjänä. Defensio Anti-Spam auttaa sinua pyöristämään ja rankaisemaan kaikkia WordPress-sivustosi vilpillisiä käyttäjiä.

Laajennus on yksi harvoista ripauslaajennuksista, joka pystyy käsittelemään roskapostittajia sekä roskaa tai rumalaa sisältöä. Laajennus on suunniteltu tarjoamaan URL-luokittelua, räikeän suodatusta, komentosarjojen havaitsemista ja haitallisen sisällön havaitsemista muun hienon ominaisuuden joukossa..

Kehittäjien, Websense Inc.:n mukaan Defensio Anti-Spam “oppii ja sopeutuu käyttäytymiseen ja käyttäjiisi käyttäytymiseen ajan myötä…”

Ainoa haittapuoli on, että et voi käyttää Defensio Anti-spam -sovellusta muiden roskapostin torjuntaohjelmien, kuten Akismetin, kanssa, koska se johtaa vain yhteensopivuusongelmiin. Tämä tarkoittaa, että sinun on deaktivoitava Akismet ja muut sellaiset laajennukset edes yrittää Defensio Anti-spam -sovellusta.

Lataa Defensio anti-spam

Puhumme roskapostin torjuntaa koskevista liitännäisistä: viisi roskapostin torjuntaa jonka avulla voit antaa roskapostittajille käynnistyksen?

Viisi parasta WordPressin anti-spam-lisäosaa

Akismet

Akismet-WordPress-plugin

Vihaat roskapostia, vihaan roskapostia ja me kaikki vihaamme roskapostittajia, koska he ovat epätoivoisia, vaikkakin erittäin päättäväisiä. He haluavat huomiota ja me kaikki tiedämme kuinka pahe on yhtä vastenmielinen kuin apina huomiomiehellä. Mutta melkein kaikki WordPress-sivuston omistajat, joiden kanssa olen puhunut, piilottavat lukuisat linkit ja käsittämättömät kommentit, jotka eivät ole asiayhteydessä..

Jotkut roskapostittajat ovat kuitenkin uskomattoman hauskoja, mutta piileviä. Tiedän tämän ensikäden, koska taistelin tappiotaistelua kaikenlaisten roskapostittajien kanssa, kunnes löysin Akismetin. Itse asiassa se löysi minut oikealta kojelaudaltani ja minun täytyi vain määrittää API-avain.

Akismet on erittäin suosittu roskapostin torjuntaohjelma, joka auttaa jopa aloittelija WP-käyttäjää poistamaan roskapostin.

Vaikka latausten lukumäärän ei pitäisi välttämättä tarkoittaa mitään tehokkuuden kannalta, olen käyttänyt ja rakastanut Akismetia suuresti. Mielestäni miljoonat laajennuksen ladanneet käyttäjät tuntevat samalla tavalla.

Akismet on ilmainen pienille WordPress-blogeille, mutta joudut osallistumaan 5 dollarin kuukausimaksulla suuriin kaupallisiin verkkosivustoihin.

Vuonna 2005 lanseeratulla Akismetissa on monimutkainen suodatusmoottori, joka seuraa blogin kaikkia kommentteja, palautuksia ja pingbaareja. Näitä tietoja käyttämällä se suorittaa tiukkoja testejä roskapostin suodattamiseksi. Laajennus työntää sitten kaikki roskapostikommentit roskapostikansioonsa, jos sinun on tehtävä vastatarkistus.

Akismet voi olla toisinaan liian innostunut, estäen edes aitojen lukijoiden kommentit. Laajennuksesta on kuitenkin tullut varsin älykäs, koska se oppii jatkamalla sen käyttöä.

Lataa Akismet

WP-reCAPTCHA

Facebook, Twitter ja Google ovat valtavia reCAPTCHA-faneja. Mutta mitä sillä on tekemistä WordPressin kanssa? WP-reCAPTCHA – reCAPTCHA-version WordPress-versio – antaa sinulle voiman, jota Google ja Facebook tykkäävät roskapostittajia vastaan..

Lisäosalla on jatkuvasti kasvava määrä kannattajia sekä kriitikkoja, jotka laulavat kiitosta sen tehokkuudesta.

WP-reCAPTCHA käyttää ainutlaatuista järjestelmää, joka käyttää arkaaista sanayhdistelmää CAPTCHA: hansa, toisin kuin suurin osa roskapostin torjuntaa käyttävistä laajennuksista, jotka käyttävät samaa virheellistä vahvistusjärjestelmää. Luultavasti tästä syystä ihmiset, jotka lukevat Googlea, Facebookia ja Twitteriä, rakastavat sitä niin paljon.

Jopa älykkäät spambotit, jotka käyttävät optista merkintunnistusta (OCR) CAPTCHAS-salauksen purkamiseen, eivät voi mennä WP-reCAPTCHA: n ohi, koska laajennus vääristää sanamuotoja luodakseen uusia kuvia, jotka poistavat kaikki roskapostittajat.

Lataa WP-reCAPTCHA

Roskapostitulppa

Tämän laajennuksen otsikko ei voinut saada enemmän ehdotusta. “Jee! Pysäytämme roskapostin ja tavarat Spam Stopperilla. ” Se on niin ilmeistä, eikö niin? Eteenpäin.

Spam Stopper -laajennus täyttää nimensä. Se käyttää CAPTCHA-vahvistusprosessia (aivan kuten WP-reCAPTCHA) tarkistaaksesi ja validoidaksesi kaikki käyttäjien jättämät kommentit. Sitten, jos se havaitsee roskapostikommentin, se pysäyttää sen kuollut kappaleensa.

Spam Stopper on helppo asentaa ja käyttää. Laajennus kohdistaa yleensä spamotit, jotka hyökkäävät blogeihin loputtomilla roskapostisarjoilla. Spam Stopper -laajennus toimii automaattisesti ja tarkistaa jopa varmistaakseen, että käyttäjät täyttävät kaikki vaadittavat kentät ennen kommenttien lähettämistä.

Kun olet asentanut laajennuksen, sinulla on hyvä mennä ja näet sen vain, kun olet kirjautunut ulos. Se on loistavaa, eikö niin? Yksi haittapuoli, joka on pidettävä mielessä, on kuitenkin se, että laajennusta ei ole päivitetty kahden vuoden ajan (vain fyi).

Lataa Spam Stopper

Growmap

growmap-antispambot-WordPress-plugin

Jos sillä olisi niin monta latausta kuin Akismetilla, tämä roskapostin torjunta-kilpailu kilpailisi (ja todennäköisesti syrjäyttää) Akismetin johtavana roskapostin estäjänä. Kun henkeäsalpaava WordPress-luokitus on 4.9 / 5, on helppo nähdä, miksi Growmap olisi uhka Akismetille.

Se on tehokas roskapostin torjuntatyökalu, joka auttaa sinua pääsemään eroon automatisoidusta roskapostista – roskapostista, jonka lähettävät spambotit. Se on virheetöntä roskapostien torjunnassa, mutta vakavasti vammainen todellisten ihmisen roskapostittajien ja pingbakkien kohdalla. Itse asiassa Growmap-tyypin kaverit eivät ole lainkaan kiinnostuneita pingbacksista tai trackbacksista – heidän liiketoimintansa alkaa ja päättyy automatisoidulla roskapostilla.

Sen pitäisi selittää, miksi Growmap käyttää valintaruutua, jossa ihmisten lukijoiden on valittava, että he ovat todella lämminveriset. Mutta arvaa mitä, ihmisten roskapostittajat voivat myös rasti ruudun.

Kaiken lisäksi Growmap on tappava roskapostin torjuntaohjelma, joka vie taistelun spamboteihin käyttämällä yhtä älykkäimmistä roskapostin vastaisista tekniikoista.

Lataa kasvukartta

SPAM Free WordPress

Roskapostittomat WordPress on jälleen yksi tappava roskapostin torjunta-laajennus, joka on juuri taattu pitämään sivustosi roskapostista poissa..

SPAM Free WordPress on yksi parhaista roskapostin torjuntaa tekevistä kehittäjistä, jotka väittävät, että se voi estää kaikki automatisoidut roskapostitapaukset ilman vääriä positiivisia positiivisia tuloksia. Hei Akismet?

SPAM Free WordPress -laajennuksella on arvokkaita ominaisuuksia, kuten nolla luottamus CAPTCHA: han, pieni tietokantakuormitus etenkin raskaan palvelinliikenteen aikana ja IP-osoitteen mustaluettelo. Kuulostaa melko siistiltä, ​​jos kysyt minulta.

Laajennuksen avulla käyttäjät voivat valita, haluavatko roskapostin poistuvan automaattisesti, mikä on hieno tapa säästää aikaa.

Lataa SPAM Free WordPress

Kertaus

Siellä se on. Kymmenen loistavaa laajennusta, joiden avulla WordPress ei ole roskapostia ja turhaa. Tiedän, että tämä artikkeli oli melko pitkä, joten tässä on nopea yhteenveto.

Viisi parasta ripaussuodatinta

 1. WebPurify räpyläsuodatin
 2. Word Filter Plus
 3. Sanakorvaaja
 4. WP-sisällösuodatin
 5. Defensio Roskapostin esto

Suosituimmat roskapostin estolaajennukset

 1. Akismet
 2. Growmap
 3. WP-reCAPTCHA
 4. Roskapostitulppa
 5. SPAM Free WordPress

Tiedätkö muita roskapostin torjuntaa ja turhan suodattimen laajennuksia, joita ei mainittu artikkelissa? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map