10+ parasta WordPress-kirjailijalaajennusta

WordPress Author Box -laajennusten parhaat puolet (ilmainen ja premium)

Yksi yleinen, mutta usein huomiotta jätetty ominaisuus monissa WordPress-verkkosivustoissa on kirjoittajan biolaatikko. Kirjoittajalaatikko, joka löytyy yleensä blogiviestin lopusta, lisää mainetta, siis verkkosivustosi uskottavuutta ja legitiimiyttä.


Lukijasi voivat oppia lisää sinusta tai kirjailijoistasi yhdellä silmäyksellä. Lisäksi voit kasvattaa sosiaalisen median vaikutusvaltasi ja näyttää sosiaalisia todisteita lisäämällä linkit tiliisi kirjailijakenttään. Ja nämä ovat vain kaksi käyttötapausta.

Toisin sanoen, kirjoittajan biolaatikko, aivan kuten kommenttiruutu, on myös upea tapa houkutella vierailijoita. Siksi on surullista, että monet ihmiset laiminlyövät kirjoittajan laatikon, etenkin kun meillä on monia WordPress-kirjailijaruudun laajennuksia työn tekemiseksi erittäin helpoksi.

Tämän päivän viestissä käsittelemme sekä ilmaisia ​​että premium-kirjoittajan WordPress-lisälaatikoita. Toivomme, että löydät täydellisen ratkaisun tarpeisiisi. Jaa WordPress-kirjailijaruudun laajennuksesi kommentteihin.

Menkäämme töihin ilman enempää.

Valitsetpa ilmaisen tai premium-kirjailijalaatikon, täältä löytyvät pluginit tekevät työn. Valintasi menee siis henkilökohtaisiin mieltymyksiisi ja erityistarpeisiisi. Muista myös testata kirjailijalaatikkosi mobiililaitteissa tarkistaaksesi, näyttääkö kaikki hyvältä ja toimiiko sujuvasti.

Tästä huolimatta tarkastellaan parhaita WordPress-kirjailijaruudun laajennuksia.

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. Yksinkertainen kirjoittajaruutu

yksinkertainen kirjailijalaatikko

Ensimmäinen kokoonpanossa on Simple Author Box, loistava ja helppokäyttöinen WebFactory Ltd. Sen avulla voit näyttää kirjoittajan nimen, avatarin, kuvauksen ja sosiaalisen median profiilit.

Voit mukauttaa plugin-tyylit täysin vastaamaan teemaasi tyylikkään ja yhtenäisen ilmeen. Yksinkertainen tekijä -ruutu lisää kirjailijaruudun viesteihisi automaattisesti. Vaihtoehtoisesti voit lisätä tekijä-ruudun manuaalisesti mallitiedostoihisi. Se tukee RTL: tä ja AMP: tä.

2. Ultimate Author Box Lite

lopullinen kirjailija lite

Ultimate Author Box Lite on loistava laajennus, jonka avulla voit lisätä yksityiskohtia kirjoittajistasi joko automaattisesti tai käyttämällä lyhyitä koodeja. Se tukee viestejä, sivuja ja mukautettuja postityyppejä tarjoamalla sinulle laajan valikoiman kirjoituslaatikoiden näyttämiseen saakka.

Aluksi sinulla on viisi kauniisti suunniteltua mallia. Lisää hallintaa varten käytettävissäsi on rajaton määrä mukautettuja värejä. Lisäksi voit näyttää kirjailijahahmoja Facebookista, Twitteristä, Instagramista tai käyttää mukautettuja kuvia. Lisäksi voit valita, näytetäänkö tekijä-ruutu tietyillä viesteillä tai sivuilla. Kymmenen sosiaalista kuvaketta ja muita ominaisuuksia sulkee sopimuksen.

3. Ultimate Author Box Pro

lopullinen kirjailijalaatikko

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Ultimate Author Box on maksettu versio Ultimate Author Box Lite -laajennuksesta, jonka käsittelemme aiemmin. Laajennus päivitettiin äskettäin, ja se lisäsi uusia ominaisuuksia jo tehokkaaseen WordPress-kirjoittajalaajennukseen. Se on yksi parhaista tavoista esitellä ja arvostaa kirjoittajia WordPress-sivustossasi.

Erinomaisten vaihtoehtojen, kuten viimeisimmät viestit-välilehden, sosiaalisen median välilehtien, kuvakkeiden, avatarien, profiilien, sähköpostien, puhelinten ja kirjoittajien nimien, ansiosta mikään ei estä kirjailijoita loukkaantumasta. Laajennus päivitettiin äskettäin entistä tehokkaammilla ominaisuuksilla, joten voit odottaa hauskaa Ultimate Author Box -sovelluksen kanssa.

4. (Yksinkertaisesti) Vieraskirjailijan nimi

(Yksinkertaisesti) Vieraskirjailijan nimi

Jos työskentelet useiden vierasviestien kanssa, vieraskirjailijan nimi -laajennus on erittäin hyödyllinen. Kun vieraskirjailijat lähettävät viestejä, niitä tarkistetaan yleensä, kunnes päätät julkaista ne. Voit käyttää joko vieraskirjailijatiliä, mutta jos sinulla on paljon avustajia, siitä voi tulla väsyttävää.

Mutta yllä olevan laajennuksen ansiosta voit nopeasti lisätä vieraskirjailijan viestiin ja linkittää heidän blogiinsa yhdellä napsautuksella. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, kuinka kirjailijaruutu näyttää lukijoille; lisää vain haluamasi vieraskirjailijan nimi ja linkki, ja se on se. Jos olet taipuvainen, voit jopa lisätä tekijän avatarin helposti.

5. Starbox – kirjailijalaatikko ihmisille

starbox wordpress -kirjailijaruudun laajennus

Haluatko luoda upeita kirjailijoiden biolaatikoita, jotka saavat lukijat napsauttamaan ja lukemaan lisää sinusta tai kirjoittajistasi? Jos niin, tulet rakastamaan Starboxia suurten kavereiden kautta Squirrly UK: lla. Lisäosassa on mukava joukko ominaisuuksia, joiden avulla voit luoda kauniita toimivia kirjailulaatikoita.

Jotta saat vauhtiin nopeasti ja nopeasti, Starboxissa on valmiita teemoja, jotka tekevät tekijälaatikon luomisesta helppoa. Tämän lisäksi voit sijoittaa kirjailijaruudun viestien ylä- tai alaosaan. Lisäksi liitännäis sisältää sosiaalisia profiileja, Google- ja Facebook-kirjoituksia, rikkaita katkelmia Google-hakutuloksista, linkkejä kirjoittajan viesteihin, kirjoittajan työnimikkeen ja paljon muuta.

6. Fancy WordPress -kirjailijaluettelo

fancy kirjailija

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Jos etsit muuta kuin kirjailijalaatikkoa, Fancy WordPress -kirjailijalisäosa tarjoaa sinulle uuden ratkaisun. Laajennuksen avulla voit näyttää luettelon kirjoittajistasi kauniissa ruudukossa, johon lukijat pääsevät helposti. Mutta tämä ei vielä ole kaikki, laajennuksessa on monia muita ominaisuuksia.

Voit näyttää kirjailijaluettelon helposti sivupalkissa, sivulla tai millä tahansa muulla widget-alueella. Laajennus lisää tervettä kilpailua kirjoittajien välillä, mikä tarkoittaa hienoja asioita blogiisi. Lisäksi voit lähettää mukautettuja kuvia, sosiaalisen median kuvakkeita ja lisätä dynaamisia tehosteita houkuttelemaan uusia kävijöitä.

7. Kirjailijan biolaatikko

kirjailijan biolaatikko

Author Bio Box on yksinkertainen WordPress-kirjailijalaatikko-laajennus, joka tarjoaa melko iskun. Se auttaa sinua lisäämään tekijän biossa, avatareissa ja sosiaalisen median kuvakkeissa. Monien ominaisuuksien avulla kauniin avatar-biolaatikon luominen ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Kirjoittajan biolaatikossa on helppokäyttöinen järjestelmänvalvojan käyttöliittymä, joka tekee sivustollesi täydellisten kirjailulaatikoiden luomisen yksinkertainen. Riittävien asetusten ansiosta voit muuttaa kaiken väreistä, joissa kirjailijaruudut näkyvät, ja niin paljon muuta.

8. WP-viestin kirjoittaja

WP-kirjoittaja

Jos olet markkinoilla monipuolista WordPress-kirjailijaruudun laajennusta, et voi mennä pieleen WP Post Author -sovelluksen kanssa. AF-teemojen, WP Post Author, aivoriihe tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja, kuten tekijän bio, sosiaaliset kuvakkeet, lyhytkoodit ja niin edelleen.

Toisin sanoen, laajennus auttaa sinua näyttämään viestin alla kirjoittajan nimen, avatarin, roolin, sähköpostiosoitteen, sosiaaliset profiilit ja lyhyen biografian. Voit valita näyttää / piilottaa tietyn tekijän sisällön tarpeitasi mukaan. Lisäksi liitännäisohjelmassa on widgetit, joiden avulla voit lisätä kirjoituskenttiä sivupalkkeihin ja muihin widget-alueisiin..

9. Fanciest-kirjailija

fanciest kirjailija laatikko

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Fanciest Author Box on premium-luokan WordPress-kirjailijalaatikko, joka auttaa sinua antamaan identiteetti blogiisisi muutamassa vaiheessa. Esitetty tuote CodeCanyonissa, Fanciest Author Box, ovat kehittäneet ja ylläpitäneet Slobodan Manic, Dragan Nikolic ja ThematoSoup-ryhmän ohjausryhmä..

Fanciest Author Box toimii heti laatikosta. Siinä on tusinaa ominaisuutta, kuten sosiaaliset profiilit, lyhytkoodit, widgetit, Google Authorship, mukautetut värit, käännösvalmis, reagoiva muotoilu, laiska lataus ja niin edelleen. Se on fantastinen kirjailijalaajennus kaikille käyttäjille, aloittelijoille ja ammattilaisille.

10. Molongui-kirjallisuus

molongui-kirjoitus

Amitzy, intohimoinen ja hyvämaineinen WordPress-laajennuskehittäjä, tuonut sinulle Molongui Authorship on kokonainen sarja kirjailijaruudun ominaisuuksia. Se laajentaa WordPress-oletuskirjauslaatikkoa uusilla ja mielenkiintoisilla tavoilla. Laajennus on ehdottoman välttämätön edellytys, varsinkin jos haluat hyvittää kaksi kirjailijaa yhteen viestiin.

Molongui-kirjallisuuteen sisältyy pitkä ominaisuus, mukaan lukien, mutta ei niihin rajoittuen, useita kirjoittajia, vieraskirjailijoita, täysin varustellun kirjailijan laatikko säännöllisille kirjoittajille, aiheeseen liittyvät viestit, kirjailijahahmot, reagoiva muotoilu, joustavat suunnitteluvaihtoehdot ja yli 70 sosiaalista verkostoa, muiden joukossa.

11. Booster-laajennus

tehosterokotus

Tehostetun ThemeInWP-ryhmän luoma Booster Extension on muutakin kuin WordPress-kirjailijaruudun laajennus. Se on sarja tehokkaita ominaisuuksia, jotka ovat täydellisiä kaikille WordPress-blogeille ja -lehdille. Jos etsit tekijän biolaatikkolaajennusta, Booster Extension tarjoaa sinulle juuri tämän ja sitten joitain.

Lisätietoja Booster Extension -laajennuksessa on sosiaalisen jakamisen painikkeet, joissa on osuus laskea, laskea ja näyttää lukuaika, palaute-hymiöt, reaktiopainikkeet, kirjailijaruutu sosiaalisilla profiileilla ja vastaavat / pidä postitus-painikkeet. Voit mukauttaa laajennusta laajasti, kunnes pudotat.


On olemassa muutamia ilmaisia ​​WordPress-kirjailijaruudun laajennuksia ja vielä vähemmän premium-laajennuksia. Markkinat eivät ole tyydyttyneitä kuin odotit, koska tekijälaatikko on niin pieni ominaisuus. Sellaisenaan monia laajennuksia ei ole päivitetty vuosien mittaan, mikä hylkäsi ne automaattisesti luettelomme perusteella.

Kaiken kaikkiaan kirjailijaruutu antaa sinun parantaa sitoutumista WordPress-sivustollesi auto-pilotissa. Se tarjoaa lukijoilleen mahdollisuuden tavata kirjoittajia ja blogia yleensä ja olla tekemisissä niiden kanssa. Yllä oleva luettelo tarjoaa sinulle tarpeeksi vaihtoehtoja lisätäksesi minkä tahansa tyyppisen kirjailijaruudun.

Mikä on suosikki kirjailijaruudun laajennus WordPressiin? Kerro meille kommenteissa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map