10+ parasta pelaamista WordPress-teemaa vuodelle 2020

Paras pelaamista WordPress-teemoja pelaajablogille ja -lehdille

Etsitkö hyvää WordPress-teemaa uudelle pelaajablogillesi tai -lehteesi? Älä etsi enää, koska olemme laatineet kattavan artikkelin, jossa valitaan parhaat saatavissa olevat WordPress-peliteemat laadun ja ominaisuuksien mukaan, hyvästä parempaan parhaimpaan.


Hyvän pelilehden hankkiminen ei ole helppoa, jos haluat kirjoittaa useita artikkeleita päivässä, se on välttämätöntä, jotta se pystyy sijoittumaan oikein Googlessa ja pysymään ajan tasalla kaikkien uutisien kanssa, mutta entä jos haluat kirjoittaa omia arvosteluja tai muodostavat sijoitukset. Tässä artikkelissa aiomme tarkastella markkinoiden parhaita teemoja helposti saavutettavista, joissa on vähemmän ominaisuuksia, parhaisiin teemoihin, joissa on ominaisuuksia. Artikkeli kattaa käytettävissä olevat hyvät, erittäin hyvät ja parhaat WordPress-peliteemat, tilaajan ominaisuuksien ja sijoituksen perusteella.

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

Hyvät pelaamista WordPress-teemat

Tämä WP-teemat on suunniteltu niille, jotka aloittavat omat pelilehtensä, niillä on kunnollinen blogisyöttö ja mukava näköinen modulaarinen suunnittelu. Näitä teemoja suositellaan niille, jotka haluavat jotain lähtökohtana ja suunnittelevat laajentumista lähitulevaisuudessa.

1. STK Magazine (ilmainen)

SKT Magazine on reagoiva ilmainen uutis- ja aikakauslehti WordPress-teema, jota voidaan käyttää sanomalehtien, julkaisujen, henkilökohtaisten ja yritysblogien sekä toimituksellisten verkkosivustojen kanssa.

Kotisivun ja blogin kirjoitusten rakenne on mukava, puhdas ja helppo lukea. Se on resurssien valossa, monikielinen yhteensopiva ja käännös valmis. Kehittäjä toteaa myös, että se on Woocommerce- ja Nextgen Gallery -yhteensopiva, mikä voi osoittautua hyödylliseksi, jos teet tonnia arvosteluja, jotka tarvitsevat gallerioita.

Tämä on tietysti perusteema, joten et voi odottaa arvostelu- / pistemoduulia tai sijoitusta, joudut tekemään kaiken itse tai valitsemaan paremman teeman tästä artikkelista. Se on hieno lähtökohta, koska se on periaatteessa ilmainen ja ilmaisimmassa lehden teemassa ei ole tällaista esitystä ja ominaisuuksia.

2. ELRT

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Gametime on melko hyvä teema pelisivustolle, joka sisältää mukautettuja arvosteluita, joten voit esitellä viimeisimmät pelisi tai mediakatsauksesi tyylillä, mukaan lukien luokitusjärjestelmä. Teema sisältää myös mukautettuja uusimpia uutisia widgetteinä kategoriavalinnalla ja tukee myös esiteltyjä kuvia.

Demo on aika vaikuttava, ja jos olet hyvä taiteilijaosastolla, voit rakentaa melko paljon pelisivuston pelkästään tämän aiheen perusteella. Kotisivun arvostelupisteet ja sijoitus on yksi parhaista mitä olemme nähneet.

Gametime on rakennettu sisään, debug-tilassa olevan kehittäjän mukaan, joka tekee siitä rock-solid HTML5: n kelvollisen. Se perustuu myös Bootstrapiin, joten voit melkein taata, että se näyttää hyvältä millä tahansa laitteella. Se on erittäin hyvän näköinen teema, jolla on erityinen korostus väreillä, mikä voi aiheuttaa rakkauden / vihan reaktion maustasi riippuen.

Teema maksaa 45 dollaria, ja sen voi ostaa CreativeMarketista.

3. Peliportaali

Peliportaali on hieno teema pelisivustolle, sillä on uskomattoman hyvä esitelty viesti kotisivulla, erittäin hyvin jäsennellyt blokit blogi-viesteille, erinomainen värivalikoima, hienot fontit, erittäin puhdas muotoilu ja ajax-latauslaite. Huono puoli, teema on erittäin kallis, hinta on 75 dollaria, eikä se sisällä arvostelu- / pisteytysjärjestelmää.

Uskomattoman hyvännäköinen esitelty viesti, puhdas muotoilu ja useita blogin kirjoituksia ovat niiden vahvuuksia, vaikka sen hinta ja arvostelu- / pisteytysjärjestelmän puute on vaikea sivuuttaa. Jos aiot luoda virtaviivaisen pelisivuston keskittymättä liikaa eri osioihin ja arvosteluihin / pisteisiin, tämä voi olla erittäin hyvä vaihtoehto. Jos etsit monipuolista ratkaisua useiden luokkien ja pisteytysjärjestelmän saamiseksi, sinun kannattaa ohittaa se.

4. Gamezone

Tiedot ja lataaNäytä esittely

GameZone on erittäin taitava teema ja yksi parhaista WordPress-peliteemoista sivuston luomiseen, jos olet klaanin / joukkueen tavaraa. Teema on sopiva myös nykytilanteisiin, pelaajatilastoihin, arvosteluihin, yhteisöön, peliin ja blogiin yleensä.

Teema on rakennettu WP Bakery Page Builder -sovelluksen pohjalta, ja totta puhuen, se on jonkin verran raskas resursseilla, plus sillä on tonnia vaikutuksia fontteihin ja kuviin, joten se pyrkii tuottamaan hitaasti useimmissa selaimissa, teema on myös yhteensopiva tonniin lisäosista, kuten:

 • Vallankumouksen liukusäädin
 • Yhteydenottolomake 7
 • Välttämätön ruudukko
 • MailChimp WP: lle
 • WooCommerce
 • YITH WooCommerce -toivelista
 • WooCommerce sosiaalisen median jakamispainikkeet
 • YITH WooCommerce -vertailu
 • ThemeREX-lisäosat

Uskomattoman hyvän ominaisuusviestin ja esiteltyjen artikkeleiden, tarpeeksi lohkojen blogi-viestien, eri osioiden ja jopa digitaalikaupan tuen avulla tämä teema sopii erittäin hyvin useimpiin pelisivustoihin, jos pystyt ohittamaan jonkin verran hitaan renderoinnin, arvostelu / pisteytysjärjestelmä ja 56 dollarin hintalappu. Tällä hetkellä sijoitus 23 on ThemeForestissa.

5. Avantura

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Avantura ei ole pelikohtainen teema, se on enemmän yleistä lehden teemaa, mutta pelkää ei, koska mitä korkeammalle sijoitukselle menemme, sitä “yleisemmin suuntautuneiksi” heistä tulee. Vastoin luulet, että ylempi aikakauslehden teemat, jotka ovat yläreunassa, sopivat parhaiten pelilehteen useista syistä.

Avantura on yksi ensimmäisistä, joka markkinoi yleisenä teemana ja jolla on useita eri tarkoituksiin sopivia demoja. Miksi tämä on niin hieno teema pelilehdelle, jota saatat kysyä? Olen iloinen, että kysyit.

Avanturalla on yksi parhaista rakennuspalikoista, joita olemme nähneet pelisivuston rakentamisessa, se tukee ainutlaatuisia värikategorioita (pakollinen kaikille vakaville pelilehdille), voidaan yhdistää suosittuihin widgetteihin, se voidaan väreihin mukauttaa sivua kohden, sillä on useita vaihtoehtoja otsikolle ja alatunnisteelle, ja sillä on uskomattoman hyvännäköinen blogin kirjoitusmuoto. Lisäksi siinä on erittäin hyvä kirjoittajamoduuli ja hienoja seuraavan ja edellisen artikkelin koukkuja. Kaiken kaiken lisäksi se tukee mukavaa megavalikkoa, jossa on kuvia.

Huono puoli, että teemassa ei ole sisäänrakennettua arvostelu- / pisteytysjärjestelmää, sinun on tehtävä yksi itse liitännäisillä. Avantura maksaa 49 dollaria ja on tällä hetkellä 18. sijalla ThemeForestissa.

6. GeekMag

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Geekmag on aikakauslehti, uutis- ja blogilehtien yleinen teema, se sopii erittäin hyvin tekniikka-, televisio-, kulttuuri-, elokuva- ja pelilehdelle. Meidän tapauksessamme GeekMagilla on helvetti hyvää suunnittelua, laaja valikoima ominaisuuksia, tuki bbPressille, jonka avulla voit rakentaa yhteisön WordPress-pelilehden ja BuddyPressin sisälle. Se tukee myös sivuston Ajax-latausta paljon hienommalle esitykselle.

GeekMag on Site Builder -teema, joka on rakennettu SiteOrigin-sivun rakentajalle, mikä tarkoittaa, että sinulla on paljon parempi vaihtoehto vaihtoehtoja sivustosi lohkojen rakentamiseen. Teemalla on yksi parhaimmista arvostelu- / pisteytysjärjestelmistä, jonka olemme nähneet, mikä on todella hyvä arvostelu-sivustolle. Huono puoli, teemalla on joitain huonoja värivaihtoehtoja pelilehdelle, ja sinun olisi mukautettava sitä hiukan, eikä sillä ole värikoodattuja osastoja.

GeekMag maksaa 49 dollaria ja tällä hetkellä sijoitus 19. sijalla on ThemeForestissa.

Parempi pelaaminen WordPress-teemat

Tätä teemaa suositellaan niille, jotka joko jo käyttävät pelisivustoa ja haluavat parantaa sitä hiukan edelleen tai ovat vakavasti suunnittelemassa erittäin hyvän pelisivuston luomista, jota voidaan laajentaa ajan myötä. Teemoissa on oltava pisteytys- / arvostelujärjestelmä, niiden on myös ladattava erittäin nopeasti.

7. Kappa

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Kappa on erittäin tiukasti suuntautunut pelaamista WordPress-teema, joka keskittyy esitykseen ja hyvä arvostelu- / pisteytysjärjestelmä. Teemalla on paras liukusäädin, jonka olemme tähän päivään nähneet kotisivulla. Erittäin hyvä blogiviesti, mutta hiukan rajoitettu ja 3 parhaan pisteytysjärjestelmän esitys.

Hyvä asia tässä teemassa on, että siihen on rakennettu erittäin pelitunne, jossa on puhdas ja järjestelmäsuunnitelma, joka vaihtaa monimutkaisuuden ja lisää ominaisuuksia pelisuuntautuneemmalle sivustolle keskittyen paremman näköiseen. Huono asia on, että siinä ei ole värikoodattua järjestelmää, eikä siinä ole laajempaa valikoimaa rakennuspalikoita kotisivusi rakentamiseksi. Jos aiot rakentaa mukavan pelisivuston, jossa ei ole liian paljon tavaraa, tämä on vain täydellinen teema. Hinta ei ole paras verrattuna ominaisuuksiin, jotka sillä on ja se on 49 dollaria, ja se on tällä hetkellä myös 10. sijalla ThemeForestissa.

8. Kolyoum! Sanomalehti WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Kolyoum! on tyylikäs monikäyttöinen lehden teema, joka sisältää paljon lisäominaisuuksia. Siinä on kotisivun asettelut, yli 10 ennalta määritettyä demoa, se on optimoitu nopeuden ja suorituskyvyn kannalta, ja se perustuu WP Bakery Builderiin, joten sinulla on paljon mukautettuja moduuleja, jotka ovat valmiita pelaamaan.

Teemaominaisuudet eivät lopu siihen, sen mukana on yli 10 ennalta määritettyä otsikkoa, 60 lohkon sisältöä, 20 liukusäädintä ja ruudukkoa integroitu Visual Composeriin ja se on jopa täysin AMP-yhteensopiva. Luuletko että se riittää? On syytä, miksi tämä teema on erittäin hyvien teemaluetteloidemme sisällä. Se sisältää layerlider-laajennuksen, se on valmis WooCommerce-palveluun, joten voit jopa integroida kaupan siihen, sillä on tarttuva sivupalkki ja jopa tumma iho. Mutta tämä teema ei ole täydellinen ilman piste- / arvostelujärjestelmää, jolla sillä onkin.

Huono puoli, että teemassa ei ole ennalta määritettyä demoa pelisivustolle, sinun on tehtävä yksi sen kanssa, mitä sinulla on, mutta tällä teemalla voi olla vain niin paljon, että et voi vain hylätä se sen takia. Teema on myös erittäin halpa, maksaa vain 29 dollaria, se on halvempaa kuin kaikki muut täällä julkaistut teemat, joissa on paljon enemmän ominaisuuksia. Jos olet tosissasi erittäin hyvän pelisivuston rakentamisesta, et voi vain mennä pieleen tämän kanssa. Tällä hetkellä sijoitus 8. sijalle ThemeForestissa.

Parasta pelaamista WordPress-teemat

Nämä teemat on tarkoitettu niille, jotka haluavat ehdottoman parasta. Ammattimaiset pelikirjailijat, bloggaajat ja pelihuviläiset, joilla on jo pelisivusto, tuntevat yhden tai kaksi suunnittelusta ja haluavat parantaa sitä entisestään. Teemoissa on laaja valikoima vaihtoehtoja, ja se vaatii enemmän tietoa niiltä, ​​jotka haluavat käyttää niitä, jos haluavat saada niistä parhaan mahdollisen hyödyn. Nämä teemat ovat ehdottomasti parhaita, ja niitä tulisi käyttää suurissa pelisivustoissa. Viimeiset kolme ovat suosituimpia ja suosituimpia pakattuja niitä kaikkia.

9. Newsmag Mews

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Newsmag-teeman on laatinut TagDIV, yksi ThemeForestin huipputekijöistä. Teemassa on täydellinen pelilehden rakenne, tukee Youtube ja arvostelu- / pistejärjestelmä. Se käyttää SEO: n parhaita käytäntöjä ja on erittäin nopea. TagDIV on toistuvasti tunnustettu yhdeksi parhaimmista teemien kehittäjistä. Heillä on vankka maine ja he parantavat aiheitaan jatkuvasti. He aloittivat Visual Composer -sovelluksella ja myöhemmin he korvasivat sen omalla TagDIV-säveltäjällä, joka on rehellisesti sanottuna paras lohkon rakentaja ajalle, jonka olemme koskaan nähneet.

Koko pelilehden rakentaminen TagDIV-säveltäjän kanssa on jotain uskomattoman helppoa saavuttaa ja yksi syy siihen, miksi sinun pitäisi hankkia tämä teema. Newsmag tukee vähemmän moduuleja kuin niiden numero 1 -teema, sanomalehti, mutta se on silti myös uskomattoman voimakas ja ansaitsee paikan pelilehden parhaimpien teemojen joukossa. Sillä on myös widgettejä Instagram-säälle, sää, sosiaalinen laskuri, suosittu luokka, kirjailijalaatikko, mainoslaatikko, nimeät sen.

Etkö ole vakuuttunut? Siellä on enemmän. Siinä on kuvien mukautettu valopöytä, älykäs sivupalkki, räätälöidyt vedä ja pudota -galleriat, älykkäät luettelot, youtube / vimeo-lohkot, tarttuvat valikot ja tukee Google-fontteja, Adobe-tyyppisiä Kitit ja Fonttipinoja. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, sillä on myös Ajax Login / Register -moduuli ja Speed ​​Booster -optimoinnit.

Mitä muuta voisit haluta? Tietenkin Newsmag on yksi kaikkien aikojen ajankohtaisimmista teemapeleistä. Lehden hinta on 49 dollaria. Et voi todella mennä pieleen hankkimalla tämä. Ainoa haittapuolia on pelaamiseen ennalta määritetyn mallin ja jonkin verran kapean sisällönkuvauksen puute, lukuun ottamatta sitä, että se on yksi parhaimmista. On syy siihen, miksi se on tällä hetkellä sijoittunut 1. sijalle ThemeForestissa.

10. News Gamer

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Todennäköisesti paras teema olemassa olevalla pelimallilla, News Gamer on syystä kolmen parhaan joukossa. NewsGamer on ammattimaisesti reagoiva WordPress-malli, joka sopii pelilehdille, sanomalehtien kustantajille, aikakauslehdille tai edistyneille blogeille. Miksi meidän mielestämme tämä on parasta pelailehdelle? Useita syitä.

News Gamerilla on erityinen malli pelisivustolle, rehellisesti sanottuna paras malli kaikista täällä käsitellyistä teemoista. Tämä ei olisi riittävä syy suositukselle, ellei laajan ominaisuusjoukon vuoksi, joka sisältää esimerkiksi: Visual Composer -lohkot, yläruudukkoasettelut, luokkaasettelut, viestiasettelut, otsikkoasettelut, ajax-sivutus, rajaton sivupalkki ja tietysti pisteet / arvostelujärjestelmä.

Teema on rakennettu lisätehoon, joka takaa hyvän näköisen teeman kaikissa laitteissa. Sen rakennuspalikoita hallitaan Visual Composer -sovelluksella, ja siinä on muun muassa:

 • Laajennetut luokka-asetukset – määritä yleiset asetukset luokille tai jokaiselle luokalle:
  • Luokan asettelu (12 eri asettelua)
  • Sivupalkin sijainti (3 eri asettelua)
  • Viestejä sivua kohti
  • Sivumallimalli (2 eri asettelua)
  • Mainosjärjestelmä (yläreunan sijainti, taustakuva banneri tai banneri asettelussa)
 • Lisäasetukset Post / sivu -asetukset – määritä yleiset asetukset luokille tai jokaiselle luokalle:
  • Post-asettelu (7 eri asettelua)
  • Sivupalkin sijainti (3 eri asettelua)
  • Aiheeseen liittyvät postilaatikot (vain viestit)
  • Tarkista viesti (vain viestit)
  • Ääniviestien vaihtoehdot
  • Videopostin vaihtoehdot
  • Laajennettu sosiaalinen jakaminen
  • Mainosjärjestelmä (yläreunan sijainti, taustakuva banneri tai banneri asettelussa)

Kaiken lisäksi teema on epäilemättä paras malli pelaamisarvosivulle kaikista muista tämän luettelon teemoista..

Ja myös paras arvostelumalli tulokselle!

News Gamer on vakaa voittaja, ja siinä on tonnia sivumalleja, luokkamalleja, pisteytysjärjestelmää ja mukautettuja arvosteluja sisältäviä sivuja. Tämä teema on yksi parhaimmista. Jos ei kaikkien aikojen paras.

11. Sanomalehti

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Sanomalehden rakentaa TagDIV, samat kaverit Newsmagin takana. Sanomalehdessä on kaikki samat ainesosat kuin Newsmagilla (lue lisätietoja Newsmag-kuvauksesta) paitsi sanomalehdessä on enemmän moduuleja, enemmän otsikoita ja enemmän kaikkea. NewsPaper on epäilemättä TagDIV: n paras teema. Sanomalehti on suunniteltu Visual Composerin ympärille, mutta myöhemmin moduulieditori korvattiin TagDIV-säveltäjällä, joka on rakennuskokemuksen ydin, joka antaa niin paljon hyviä arvosteluja ThemeForestissa. Sanomalehti on kuin Newsmag ladattu, se sisältää kaiken, joka Newsmagissa on, siihen on lisätty moduuleja, enemmän määritysvaihtoehtoja ja enemmän joustavuutta. Se on edelleen yleinen uutislehden teema, joka sopii täydellisesti pelilehdelle. Sanomalehti on tällä hetkellä 1. sijalla ThemeForestissa, näet kuinka paljon rakkautta tähän aiheeseen on. Kehittäjät parantavat sitä jatkuvasti, ja se on nyt saavuttanut ennenkuulumattoman kypsyysasteen kaikissa muissa myytävissä olevissa teemoissa. Sanomalehti on joustavin teema, jonka voitte keksiä lehdelle, ja se on ehdottoman välttämätöntä.

Sen hinta on tietysti korkeampi kuin Newsmag, 59 dollaria, mutta se on ehdottomasti suositeltava. Sitä on äskettäin päivitetty versioon 8.8 lisätuella lisäosalla, että pystyt rakentamaan TagDIV-säveltäjään täydelliset mukautetut lakisivut, joissa on lisäominaisuuksia, jolloin voit tehokkaasti rakentaa aloitussivuja oman pelisivustosi sisälle ja laajentaa tehoa ja joustavuutta huomattavasti. Sanomalehti on parasta mitä voit saada pelilehdelle ja se jopa lisäsi viime aikoina täydellisen mustan esiasetuksen. Siihen sisällytettyjen vaihtoehtojen määrä on vertaansa vailla, ja se on parhaan suosituksen parhaimmalle olemassa olevalle.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, kaikista täällä luetelluista teemoista Sanomalehti on ainoa, jolla on yli 55 ennalta määritettyä mallia! Yhdellä napsautuksella pääset valitsemaasi ennalta määritettyyn malliin, joka on valmis pieneen säätämiseen. Kaikille tarpeeksi kokenutille sanomalehti mahdollistaa sivuston luomisen kokonaan vain muutamalla painikkeen painalluksella ja säästää aikaa tonneilla.

Mene asiaan…

Joten olet lukenut kaiken artikkelin. Haluat tietää, mitkä ovat tämän luettelon todelliset helmet? Tiivistämme sen sinulle. Jos olet kokematon bloggaaja ja haluat perustaa uuden pelisivustosi, suosittelemme Gametimea. Jos olet jonkin verran kokenut ja haluat hienoa teemaa uudelle pelisivustollesi, suosittelemme varmasti Kappaa. Jos olet kokenut ammattilainen tai haluat vain parhaan teeman, paras paikka on varattu kahdelle teemalle: Sanomalehti ja News Gamer.

Jos etsit seuraavia vaiheita, tarkista oppaamme blogin perustamiseen oppiaksesi teemaasi asentamisesta ja sisällön lisäämisestä, tai sosiaalisen median markkinointioppaamme saadaksesi selville, kuinka voit käyttää sosiaalista mediaa kasvattaaksesi lukijasi yleisöä.

Toivon, että tämä artikkeli oli hyödyllinen ja informatiivinen sinulle. Jos sinulla on aiheita koskevia huomautuksia, älä epäröi jakaa niitä alla oleviin kommentteihin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map