10+ parasta laajennusta WordPress-mediakirjaston järjestämiseen

Parhaat laajennukset WordPress-mediakirjaston järjestämiseen

Nykyisten verkkosivustojen taipumus vie tilaa tilaa näyttää enemmän kuvia ja käyttää vähemmän tekstiä. Sisältää myös suuren määrän mediatiedostoja, kuten ääni-, video- ja muita multimediatuotteita, tekstin sisällön vahvistamiseksi. Mutta tässä on asia. Kuvittele, että lähetät noin 10 tai 20 kuvaa päivässä. Jos kerrotaan tämä kymmenillä tai satoilla viesteillä, mediakirjastosi tiedostojen määrä on ylitsepääsemätön!


Suoraan sanottuna WordPress ei tarjoa tarpeeksi työkaluja mediatiedostojen järjestämiseen. Tähän WordPress-mediakirjastojen hallintalaajennukset tulevat sisään. Nämä laajennukset helpottavat elämääsi käsitellessäsi WordPress-mediakirjaston tiedostoja. Voit lisätä ominaisuuksia, valita useita tiedostoja ja luoda tai poistaa kansioita muutamassa sekunnissa.

Tässä viestissä olemme pyöristäneet yli 10 kätevää laajennusta auttaaksemme sinua hallitsemaan WordPress-mediakirjastoasi paremmin ja pitämään sen siistinä ja järjestäytyneinä.

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. FileBird – WordPress Media Library -kansiot

FileBird - WordPress-mediakirjastokansiot

FileBird on niin hieno ja luotettava hengenpelastaja, joka auttaa sinua järjestämään WordPress-mediakirjasto paremmin vain muutamalla napsautuksella.

Tämä laajennus on erittäin helppokäyttöinen ja sisältää tehokkaita ominaisuuksia. Huomaavaisin toiminto on älykäs kontekstivalikko, jonka avulla voit luoda hiiren kakkospainikkeella luoda, muokata tai poistaa kansioita mediakirjastojen järjestämistä varten. Tiedostojen siirtäminen ympäri tai tiedostojen lähettäminen suoraan työpöydältäsi on nyt vetämällä ja pudottamalla -käyttöliittymän avulla yhtä helppoa kuin osoita ja napsauta. Aika siistiä?

Joitakin tärkeimpiä ominaisuuksia ovat:

 • Älykäs kontekstivalikko
 • Vedä ja pudota -liitäntä
 • Sivunmuodostajan yhteensopivuus
 • Useiden kielten tuki

2. WP Media-kansiot

WP Media-kansiot

On aika pysäyttää kuvan etsiminen tuhansien mediatiedostojen kautta, aivan kuten teet työpöydän tiedostoselaimessa. WP Media Folder -sovelluksella voit lähettää ja vetää mediaa kansioihin ja alikansioihin.

WP Media Folder on niin helppokäyttöinen ja reaaliaikainen säästölaajennus, joka auttaa hallitsemaan ja tilaamaan tiedostoja ja kuvia lähettämällä yhden tai useita tiedostoja suoraan haluamaasi kansioon, luomalla kansioita, alikansioita ja niin edelleen. . Lisäksi tämän laajennuksen avulla voit suodattaa mediatiedoston koon, tyypin tai otsikon ja minkä tahansa. Voila, kirjastosi näyttö on puhdasta ja siistiä, kun avaat WordPress-mediakirjasto seuraavan kerran.

Sen ominaisuusluettelo on tutustumisen arvoinen:

 • Luo galleria mediakansiosta
 • Lisää automaattisesti galleriaan uusilla medioilla kansiosta
 • Määritä gallerian kuvan koko
 • Valitse kuvan koko
 • 4 teemaa: WordPress-oletus (parannettu), muuraus, liukusäädin, portfolio

3. Mediakirjaston avustaja

Mediakirjaston avustaja

Mediakirjastoassistentti on toinen hieno mediakirjastolaajennus, jonka avulla voit hallita mediatiedostoja. Lisäksi sitä voidaan käyttää myös kuvien lisäksi myös muiden mediatiedostojen lisäämiseen viesteihisi.

Laajennuksen avulla voit lisätä diaesityksiä, pikkukuvien nauhoja ja erikoistehosteita uusiin gallerioihisi ilman ongelmia. Se on myös samanlainen kuin käytät WordPressin oletusmediakirjastoa, eikä sinun tarvitse huolehtia uuden prosessin oppimisesta.

4. Mediakirjaston järjestäjä

Mediakirjaston järjestäjä

Nimi kertoo kaiken. Mediakirjasto Järjestäjä ei petä sinua yksinkertaisen käyttöliittymän ja tehokkaiden ominaisuuksien avulla. Se auttaa luokittelemaan ja suodattamaan valokuvia, videoita ja muita mediatyyppejä WordPress-mediakirjastoon.

Joitakin tämän laajennuksen mielenkiintoisia ja huomattavia ominaisuuksia ovat:

 • Lajittele tiedostot päivämäärän tai nimen mukaan
 • Käytä kaikkia mediakirjastojen näkymiä
 • Tuo ja vie tietoja kirjastosta tai WordPressistä

5. Kansiot

Kansioiden laajennus

Etsit WordPress-mediakirjastojen hallintalaajennusta, jonka avulla mediatiedot voidaan järjestää mahdollisimman hyvin. Joten annamme seuraava laajennus, sen nimi on Kansiot. Laajennuksen avulla voit järjestää nopeasti kaikki sivut, viestit ja mediatiedostot kansioihin.

Kansio on helppokäyttöinen työkalu, jonka avulla voit luoda alikansioita eri sisällölle ja pitää asiat kunnossa. Kansioiden tärkein ominaisuus on, että voit helposti vetää ja pudottaa tiedostoja mihin tahansa ja muuttaa kansioiden puunäkymää haluamallasi tavalla. Muita ominaisuuksia ovat:

 • Joukko valitaan kuvia ja mediatiedostoja ja vedä ne mihin tahansa kansioon
 • Lisää ja poista kansiovalikko sivuilta, viesteistä ja mediasta
 • Pienennä kansioiden alue, jos tarvitset lisätilaa

6. WordPress Media Library -kansio

WordPress Media Library -kansio

Nimi selittää kaiken hyvin, WordPress Media Library -kansioilla voit luoda mediakirjastoon kansioita pitääksesi kuvat tai muut tiedostot järjestetyinä. Tämä laajennus on ihanteellinen, jos haluat lisätä luokkia mediatiedostoihisi.

Ominaisuudet yhdellä silmäyksellä:

 • Lisää ja rakenna uusia WordPress Media -kirjaston kansioita
 • Siirrä, kopioi, nimeä uudelleen ja poista tiedostoja ja kansioita vetämällä ja pudottamalla
 • Regeneroi pikkukuvat
 • SEO-kuvat määritellä ALT- ja TITLE-määritteet lataamisen aikana

7. Järjestä mediakirjasto kansioittain

Järjestä mediakirjasto kansioittain

Tämän laajennuksen nimi on melko itsestään selvä. Järjestä mediakirjasto kansioittain on eräänlainen lisä WordPress-hallintapaneeliin, jonka avulla voit luoda erilaisia ​​kansioita sisältöllesi. Lisäksi on paljon helpompaa tietää, mistä mediatiedot löytyvät, jos teet erilaisia ​​karttoja.

Voit myös käyttää uusia URL-osoitteita, jotka olet luonut kansioillesi sisällössä, ja siitä on paljon hyötyä bloggaajille tai online-lehden / -lehden omistajille. Muita ominaisuuksia ovat:

 • Järjestä tiedostot määritettyyn kansioon
 • Voi luoda kansioita
 • Voi suodattaa haun kansioiden perusteella

8. Mediakirjastokategoriat

Mediakirjastokategoriat

Tämä tehokas mediakirjastolaajennus mahdollistaa luokkien käyttämisen joustavammin WordPress Media Libraryssä. Voit muuttaa, lisätä tai poistaa useita kohteita kerralla.

Tämän laajennuksen avulla voit järjestää mediakategoriat järjestelmänvalvojan kautta samalla tavalla kuin hallitset viestiluokkia. Sen avulla voit myös suodattaa WordPress-mediakirjaston mediatiedostoja mukautetun taksonomian avulla sekä luettelo- että ruudukkonäkymissä.

Ominaisuudet yhdellä silmäyksellä:

 • Vaihda useiden kohteiden luokka kerralla joukkotoiminnoilla
 • Luokittele vaihtoehdot ja hallinta mediakirjastossa
 • Suodata mediakirjaston luokkiin

9. WP-medialuokan hallinta

WP-medialuokan hallinta

WP Media Category Management on ilmainen ja helppokäyttöinen laajennus, joka lievittää ahdistusta mediaryhmien hallinnassa, mukaan lukien joukkotiedot.

Voit järjestää mediakategorioita järjestelmänvalvojan kautta samalla tavalla kuin hallitset viestiluokkia. Laajennuksen avulla voit myös lajitella mediakohteita WordPress-mediakirjastoosi käyttämällä taksonomiaa sekä luettelo- että ruudukkonäkymissä. Kun lähetät mediatiedostoja, voit valita oletusluokan. Muita tärkeitä ominaisuuksia ovat:

 • Irtotavarana voit vaihtaa mediataksonomian määrityksiä mediakirjastoista järjestelmänvalvojan kautta
 • Käytä uutta tai olemassa olevaa lyhytkoodia suodattaaksesi mediat gallerioissa viesteissä
 • Käytä oletusluokkaa lataamisen aikana

10. Ota Media Replace käyttöön

Ota Media Replace käyttöön

Päivän luettelomme lopullinen jäsen on ShortPixelistä ilmaisella, kevyellä ja erittäin helppokäyttöisellä laajennuksella, Enable Media Replace. Tämän laajennuksen avulla voit helposti korvata mediakirjastoissasi olevan kuvan tai tiedoston uudella. Sinun ei tarvitse poistaa vanhoja tiedostoja, nimetä niitä uudelleen tai ladata niitä uudelleen tänään! Tarpeeksi helppoa, eikö??

Laajennus toimii melko hyvin, jos haluat korvata tai päivittää lisää kuvia mediakirjastostasi. Et enää ole tylsää ja ärtynyt, kun poistat tiedoston ja lataat sitten uuden samannimisen tiedoston joka kerta, kun haluat päivittää jotain. Tällainen hieno säästäjä!

11. Oikea mediakirjasto

WordPress Real Media Library

Tiedot ja lataaNäytä esittely

WP Real Media Library (RML) on erittäin hyödyllinen WordPress-laajennus, jolla voit järjestää tuhansia mediatiedostojasi mediakirjastoon. Sen avulla voit luoda yksilöllisen ja rajoittamattoman kansiorakenteen WordPress-mediakirjastokokoon. Paras tämä laajennus on, että natiivia WordPress-mediahallintajärjestelmää käytetään kaikkien nykyisten mediatiedostojen, kuten kuvien, audioiden ja PDF-tiedostojen, järjestämiseen.

Mediakirjastonäkymän pääongelma on, että sinun on etsittävä pitkään kuvaa löytääksesi kuvan. Ei WP RML: n kanssa! Vedä ja pudota tiedostosi luomiin kansioihin ja käytä niitä jokaisessa mediavalintaikkunassa – esimerkiksi “Featured Image” -dialog viesteissä. Voit luoda, nimetä uudelleen, poistaa ja järjestää kansioita yhdellä napsautuksella selkeässä suunnitellussa työkalurivissä.

Mitä RML tuo verkkosivustosi käyttöliittymään? RML antaa sinun luoda albumi- ja galleriasuhteen normaalien kansioiden rinnalle. Tämä tarkoittaa, että voit näyttää dynaamisia kansiogallerioita verkkosivustollasi. Jos haluat käyttää tämän albumi-galleriakonseptin edistyneempää käyttöä, sinun on tarkistettava yhteensopivuus premium-laajennuksen ”Justified Image Grid” (JIG) kanssa. Se pelaa käsi kädessä JIG: n gallerioiden kanssa.


Kuvat, videot ja muut mediat vievät valtavan määrän tilaa WordPress-verkkosivustolla. WordPress-mediakirjaston järjestäminen kansioiden kanssa tekee kuvien hallinnasta paljon helpompaa. Tällä tavoin voit välttää samojen kuvien lähettämisen kahdesti tai löytää ja korvata sivupalkin bannerit. Edellä mainitut medialaajennukset auttavat ehdottomasti paremmin hallitsemaan WordPress-mediakirjastoasi ja pitämään sen puhtaana ja siistinä. Ne auttavat luokittelemaan ja lisäämään taksonomioita, jotta voit etsiä ja lajitella kuvia paljon helpommin.

Käytätkö jotain näistä plugineista tai muita laajennuksia mediakirjaston hallitsemiseksi? Kerro kokemuksestasi alla olevassa kommenttiosassa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map