10+ parasta ammatillista niche-WordPress-teemaa

10+ parasta ammatillista niche-WordPress-teemaa

WordPress on maailman suosituin sisällönhallintajärjestelmä, siinä ei ole epäilystäkään. Yli 30% kaikista nykyajan verkossa olevista verkkosivustoista toimii tietyllä verkkoalustalla. WordPress-kehittäjien yhteisö kasvaa ja kasvaa. Kun päätät rakentaa verkkosivun, jolla on teema, voit valita kymmenistä teematoimittajista ja markkinapaikoista. Mihin tahansa kapealle kuulut, luettelossa on valmis WordPress-teema, joka soveltuu käytettäväksi tiettyihin tarkoituksiin. Tästä esittelyohjelmasta löydät kymmenen tai useamman verkon kaikkein pienimmistä WordPress-teemoista.


Kun aloitat hakurajoitteisten WordPress-teemojen löytämisen, löydät sekä monikäyttöisiä että niche-aiheisia teemoja huipputason kehittäjiltä. Monitoimisuunnitteluun sisältyy pääsääntöisesti useita niche-erityisiä ratkaisuja, joihin sisältyy toiminnallisuus, joka soveltuu tietyn tyyppisen projektin käynnistämiseen verkkoon. Niche-kohtaiset mallit sisältävät räätälöityjä ja korkealaatuisia laajennuksia, joiden avulla voit rakentaa henkilökohtaisia, liike- tai yritysprojekteja verkkoon. Esimerkiksi näyttelyn mukana oleva salausvaluutta-teema sisältää sisäänrakennetun laskimen, lahjoituslaajennuksen, hinta-widgetin ja muut älykkäät työkalut.

Kaikki kokoelman parhaita kapeita WordPress-teemoja koskevia suosituksiamme on muokattavissa, rakennettu voimassa olevalla koodilla ja optimoitu virheetöntä suorituskykyä varten kaikilla laitteilla ja kaikissa verkkoympäristöissä. Teemat ovat täysin mukautuvia. Suurimpaan osaan niistä kuuluu vetämällä ja pudottamalla Visual Composer tai omat mukautetut sivumallinsa verkkosivun luomisen helpottamiseksi. Kaivataan sisään!

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

Yhteensä (monikäyttöinen)

Yhteensä reagoiva monikäyttöinen WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Tämä tietty WordPress-malli on ladattu suurella valikoimalla ainutlaatuisia vaihtoehtoja, jotka tekevät teemasta all-in-one-ratkaisun, joka sopii moniin tarkoituksiin. Tämä teema, jossa on taitavasti järjestetyt sisältöosat, on juuri sitä mitä tarvitset esitteleessäsi tuotteitasi ja palveluitasi. Jos haluat luoda onnistuneen verkkoresurssin WordPressin avulla, sinun on käytettävä tehokasta ja täysimittaista verkkosivumallia, joka tukee tiettyjä muotoja ja laajennuksia. Täysin reagoiva asettelu tekee teemasta upean jokaisella laitteella, on se sitten työpöytä, tabletti tai älypuhelin.

Crypton (kryptovaluutta)

Crypton - Monikäyttöinen kryptovaluutta WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Crypton on valmis kryptovaluutta-WordPress-teema, joka toimii ThemeRex-kehyksessä. Se on täysin reagoiva ja sisältää toiminnot, jotka soveltuvat erityisen hyvin salausvaluutta-sivustoille. Mukana olevat sisältölohkot ja widgetit elementit tekevät mallin suunnittelusta selkeän. Malli on kehitetty luettavuuden ja parhaan käyttökokemuksen kannalta. Yksityiskohtainen asiakirjakansio on mukana.

Purjehdus (hotelli)

Purjehdushotelli WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Purjehdus on täydellinen ratkaisu, jonka etsit hotellin verkkosivustolle. Viiden tai useamman kotisivun, vedä ja pudota -sovelluksen, WooCommerce, postimuotojen, sosiaalisen ja muun kanssa vieraasi eivät varmasti pidä kauemmin tutkia sivustoasi.

Erinomaisin ominaisuus, jota Sailing voi palvella hotellillesi, on allekirjoituksen varauksen lisäosa. Tämä varausjärjestelmä auttaa sinua hallitsemaan huoneen tilaa, asiakkaita ja niin edelleen. Asiakkaat valitsevat vain saapumispäivän kalenterista, joukko aikuisia ja lapsia. Sitten järjestelmä tarkistaa vaatimuksen täyttävän huoneen saatavuuden yksityiskohtaisella hinnalla. Lisäosa hallitsee myös hinnasuunnitelmia, kuponkien hallintaa, raporttijärjestelmää.

Purjehdus on reagoiva muotoilu. Kaikki hotellin loistavat kuvat näytetään edelleen täysin kaikissa laitteissa, matkapuhelimen pienestä näytöstä HD-työpöydän näytölle. Lisäksi yhden sivun esitys tekee verkkosivustostasi yksinkertaisen, mutta älykkään. Revolution Slider sisältyy myös purjehdukseen uskomattomilla tehosteilla ja animaatioilla, jotka voivat kiinnostaa ketään. Yhteistyössä vetämällä ja pudottamalla Page Builder -sovelluksen kanssa sivustosi hallinta ei voi koskaan olla näin helppoa!

Bazinga (aikakauslehti)

Bazinga - Aikakaus- ja virusblogi WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Tätä WordPress-teemaa on helppo muokata minkä tahansa tyyppiseksi yritysprojektiksi ja laittaa pro web -resurssi omalle. Erilaisia ​​asetteluvaihtoehtoja on integroitu, jotta voit päättää parhaimmasta tapaa esitellä projektiasi verkossa. Luo online-resurssi entistäkin menestyvämmälle tällä räätälöityllä WordPress-suunnittelulla. Teema kehitettiin mahdollisimman kevyeksi, jotta sivustosi voi varmasti latautua nopeasti. Katso live-esittely nähdäksesi sen toiminnassa.

Lifeline2 (hyväntekeväisyys)

Lifeline2 hyväntekeväisyys- ja kansalaisjärjestöjen teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Lifeline 2 tarjoaa kahdeksan verkkomaksujen käsittelyvaihtoehtoa tarjotakseen maailmanlaajuisen kattavuuden lahjoitusten keräämiseen. Se on kokonaisvaltainen paketti kaikille hyväntekeväisyys-, varainhankinta-, kansalaisjärjestö- ja voittoa tavoittelemattomille järjestöille. Toistuva online-lahjoitusjärjestelmä on todella hieno vaihtoehto kerätä lahjoituksia viikoittain, viikoittain, kuukausittain, puolivuosittain ja vuosittain ilman häiriöitä tai tarvetta muistutuksiin lahjoittajille..

Aloita asennus yhdellä napsautuksella, muutaman sekunnin esittelyasennuksella ja räätälöi asettelu ja ominaisuudet nopeasti vetämällä ja pudottamalla -sivun rakennustyökalulla, Visual Composer. Reduxin asetuskehyksen ylläpitämä taustaohjelma tarjoaa rajoittamattomat vaihtoehdot ohjata ja muokata kaikkia etuosan ulkoasun ja toimintojen ominaisuuksia. Ja 7+ ainutlaatuiset esittelyt tuovat dynaamisen ja virkistävän suunnittelun, saumattoman suorituskyvyn ja laajennetun mukautettavuuden.

Rakastat myös sitä, että hyväntekeväisyysverkkosivustollasi on laaja vapaaehtoisten hallintaverkosto – maailman paras vapaaehtoisten hallintajärjestelmä on täällä palvelemaan asiaasi. Jopa voit rakentaa verkkokaupan, jossa on kaikki huippuluokan ominaisuudet, kuten ostoskorin ja kassan hallinta.

LeGrand (monikäyttöinen)

LeGrand - Monikäyttöinen WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Kun valitset tämän korkealaatuisen WordPress-mallin, voit luoda sivustoja, jotka sopivat moniin tarkoituksiin. Tämä reagoiva WordPress-malli on sopiva ratkaisu mihin tahansa yritys- tai yritysverkkoprojektiin. Teema on myös täysin reagoiva, joten sivustosi näytetään oikein missä tahansa laitteessa. Valitsemalla tämän teeman onnistut luomaan vakaan online-läsnäolon, joka paljastaa yrityksesi ammattimaisemmin ja tyylikkäämmin web-yleisölle. SEO-ystävällinen, potentiaaliset asiakkaat löytävät sen helposti riippumatta siitä, mitä hakukonetta he käyttävät.

Ehdokas (poliittinen)

Ehdokas - Poliittinen WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Ehdokas on ehdokas / poliittinen johtaja WordPress-teema, joka on luotu erityisesti poliittisille ja julkishallinnon henkilöille. Teema, jota voit käyttää myös mihin tahansa voittoa tavoittelemattomaan organisaatioon, kuten hyväntekeväisyys, tapahtuma, kampanja jne.

Teema on 100% reagoiva ja mukana on suosituin vetämällä ja pudottamalla WordPress-sivunmuodostaja-laajennus Visual Composer. Voit hallita ja muokata mitä tahansa elementtiä helposti helposti käyttämällä visuaalista säveltäjää. Teema sisältää myös premium Revolution Slider -laajennuksen, joten käyttäjä voi luoda kauniita dioja helposti käyttäjän vetämällä ja pudottamalla.

Hallintateemassa on joitain hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten: tapahtumien hallinta, käyttäjä voi hallita ja luoda tapahtumaa erittäin helposti käyttämällä visuaalisen säveltäjän vetämällä ja pudottamalla -sivua. Käyttäjä voi myös asettaa ajastimen kampanjan päivämäärän laskemiselle. Siinä on tapahtumaaikatauluominaisuus, käyttäjä voi helposti luoda tietyn tapahtuman aikataulun visuaalisen säveltäjän avulla. Siinä on PayPal-lahjoitusjärjestelmä, joten käyttäjä voi kerätä kampanjaa ja paljon muuta.

Valokuvaus (Portfolio)

Valokuvaus WordPress for Photography

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Tässä on reagoiva WordPress-malli, jolla on puhdas asettelu ja lisäominaisuudet. Valokuvaus-teema on helppokäyttöinen malli, joka on erityisesti luotu valokuvaajille ja online-portfolioprojekteille. Reagoiva muotoilu tekee verkkosivustosi asettelusta sopivan erikokoisiin näytöihin, ja mukana toimitetut vaihtoehdot värisävyille (tumma ja vaalea), eri galleriatyylit, valopöylityylit ja sivumallit helpottavat teeman mukauttamista nopeasti työsi esittelyyn..

Konsultti (konsultointi)

Konsultti - Yrityskonsultointi WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Consultor on malli, jonka tarkoituksena on esitellä konsultointiyrityksiä verkossa. Tämä on tahraton, lakoninen ja helposti muokattava malli, joka on erityisesti luotu monille yritysprojekteille. Teema on täysin muokattavissa. Sitä voidaan käyttää myös moniin muihin liike- tai henkilökohtaisiin hankkeisiin. Tämä asettelu on täysin reagoiva ja kehitetty tavalla, jolla nostetaan verkkosivusi sijaintia SERP: ssä. Suurin osa teema-asetuksista voidaan muuttaa välittömästi WordPress-räätälöinnin avulla.

Drone Media (valokuvaus ja videokuvaus)

Drone Media - Ilmakuvaus ja videografia WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Ajattele tämän valokuvaportfolion WordPress-mallin käyttöä, joka tarjoaa kaikki tarvittavat ominaisuudet vastaamaan verkkovastaavan tarpeita. Muotivalokuvaajan, freelance-valokuvaajan tai valokuvaportfolion mainostamiseen tässä näkyvä teema voi olla hyödyllinen. Koska Drone Media keskittyy hienosti tasapainossa olevaan asettelurakenteeseen, siinä on kaikki tarvittavat osiot, joissa esitellä ilmoituksesi ja tuotteesi. Jos haluat luoda vauraan verkkosivuston WordPressin avulla, sinun tulisi työskennellä vahvan ja täysimääräisen verkkosivumallin kanssa, joka tukee tiettyjä toimintoja. SEO-ystävällinen, potentiaaliset asiakkaat löytävät sen helposti riippumatta siitä, mitä hakukonetta he käyttävät. Malli on yhteensopiva selainten kanssa, reagoiva ja tarjoaa kaikki ominaisuudet, joita tarvitset luodaksesi kohtuuhintaisen verkkoprojektin.

Revirta (virtuaaliassistentti)

Revirta - Virtuaaliassistentin WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Jos haluat luoda ammattimaisen verkkosivun, tämä reagoiva WordPress-malli antaa sinun suorittaa tämä tehtävä nopeasti. Tyylikäs ulkonäkö ja upea suorituskyky ovat tämän yritysmallin, joka on suunniteltu erityisesti yritys- ja yrityssivustoille, perusvaihtoehdot. Helppo silmäsivun asettelussa painottaen visuaalisuutta kiinnittää melko helposti asiakkaiden huomion kiinnittämällä heidät sisään. Tämä erityinen verkkosivustosuunnittelu on myös hyvin dokumentoitu ja sisältää kourallisen korkealaatuisia laajennuksia.

Kiinteistöt 7 (kiinteistöt)

Real Estate 7 - Kiinteistöt WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Kun rakennat kiinteistöliiketoiminnallesi verkkosivustoa, yksi parhaimmista vaihtoehdoista on Real Estate Pro 7. Aloita muutamassa minuutissa sisäänrakennetun esittelytuojan kanssa, luo mukana toimitetulla vedä ja pudota -sovelluksella luomalla räätälöityjä listaussivuja tai edustajaprofiileja, myymällä mainosta paikkoja tai ominaisuusluetteloita, joissa on integroidut maksutavat ja paljon muuta. Täällä on paljon otsikoiden, kartoitusten, värien mukauttamisten, yhteisluetteloiden, varausten, walkscoren, IDX: n ja muiden kiinteistökohtaisten asetusten lisäominaisuuksia, joten tämä niche-teema voi rakastaa.

HotLock (lukkoseppä ja turvallisuus)

HotLock - Lukkoseppä ja turvajärjestelmät WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Tässä erityisessä WordPress-tietoturvasuunnittelussa on erilaisia ​​vaikutuksia ja vaihtoehtoja, joita tuskin näet muissa malleissa. Se toimii erinomaisesti pienten ja suurten yritysprojektien esittelyssä. Suurin osa teema-asetuksista voidaan muuttaa välittömästi WordPress-räätälöinnin avulla. Integroituna suosittuihin sosiaalisten verkostojen alustoihin tässä esitetty malli voi olla ihanteellinen työkalu yhteydenpitoon asiakkaidesi kanssa. Lisäksi sen täysin reagoiva asettelu näkyy asianmukaisesti kaikissa gadgeteissa. Verkkosivun luominen tässä tarjotulla teemalla näyttää olevan hyödyllinen Web-tavoitteiden saavuttamisessa.

Lähde (kiertue)

Aloita kiertuevaraus ja matkailuteema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Embark on sekä tehokas että upea WordPress-teema, joka on suunniteltu erityisesti kiertueelle ja matkoille. Teemassa on suora käyttöliittymä vetämällä ja pudottamalla -sivunmuodostaja ja kokonaisvaltainen varausmoottori, joka integroi saumattomasti verkkomaksut. Sen 3 minuutin, yhden napsautuksen asennus antaa sinulle käyttöösi – nopea!

Sen tehokas varausjärjestelmä auttaa sinua hallitsemaan useita varauksia helposti ja järjestämään aikatauluja WordPressin kautta. Luo useita kalentereita, aikavälejä (rajoitetulla saatavuudella tai ilman niitä), mukautettuja lomakekenttiä ja asiakasprofiileja hetkessä. Se on varaus, maksut ja aikataulut pakattuna kauniiseen varausratkaisuun.

Sivustojen luominen matka- tai kiertueyrityksille on helppoa Embarkin live-käyttöliittymän vetämällä ja pudottamalla -sivulla. Luo omat kauniit asettelut tai käytä ammattimaisesti suunniteltua esiasetusta, kuten koskenlaskua seikkailumatkoille, NYC kävelykierroksia tai Hop & Vine viini- ja olutkierroksia varten. Uusia malleja lisätään säännöllisesti. Saat käyttöösi yli 40 widgettiä ja yli 20 modulaarista sivumallia, joiden avulla voit luoda täydellisen kiertue- ja matkasivuston rajattomilla mahdollisuuksilla..

Käärimistä

Missä tahansa niche-sivustossa haluat luoda verkkosivuston, siellä on aina valmis WordPress-teema, joka sopii esittelemään henkilökohtaista tai yritysprojektiasi suotuisimmassa valossa. Näitä kapeita WordPress-teemoja käyttämällä voit käynnistää minkä tahansa verkkoprojektin muutamalla pienellä mukautuksella. Ja koska suurin osa kokoaman tekstin WordPress-teemoista sisältää myös intuitiivisia sivujen rakentajia (tai ovat yhteensopivia CSS live editor -laajennuksen kanssa), myös muut kuin tekniikat voivat luoda ainutlaatuisen näköisen verkkosivujen suunnittelun kooditon.

Mitä mieltä olet teemojen pyöristämisestä? Onko muita WordPress-aihepiirejä, joiden mielestäsi pitäisi olla luettelossa? Jätä kommentti alle!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map