10+ parasta A / B-jaetun testaustyökalua WordPressille muuntokurssien parantamiseksi

Parhaat A / B-jakojen testaustyökalut WordPressille

Jos käytät WordPress-verkkosivustoasi tuotteiden myyntiin, palveluiden mainostamiseen tai lukemaan minkäänlaista vastausta tai toimia lukijoiltasi, niin tänään tarkastelemillamme A / B-split-testaustyökaluilla ja -laajennuksilla on mahdollisuus tehdä verkkosivustostasi paljon tehokkaampi tavoitemuunnostyökalu.


Luomalla muunnelmia sisällöstäsi ja jakamalla tai testaamalla niitä toisiinsa nähden, voit lisätä kävijöiden prosenttiosuutta, jotka suorittavat haluamasi toiminnon. Nämä sisältömuunnelmat voivat olla yhtä pieniä kuin linkkitekstin muuttaminen viestin lopussa, aina kahden eri aloitussivumallin vertaamiseen toisiinsa.

Joten haluat ansaita enemmän rahaa verkkosivustoltasi vai luoda vain lisää keskustelua ja vuorovaikutusta sisällön suhteen, on elintärkeää viettää aikaa testaamalla ja optimoimalla sisältöäsi selvittääksesi mikä toimii ja mikä ei.

Onneksi on olemassa useita laajennuksia, jotka antavat sinulle työkalut juuri tämän tekemiseen, kaikki WordPress-järjestelmänvalvojan käyttöliittymästä. Joten etsitkö oikeaa työkalua verkkosivustollesi? No sinulla onnea. Tässä ovat parhaat jaetut testaustyökalut ja laajennukset WordPressille (tai ainakin mielestämme ne ovat melko mahtavia).

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. Nelio A / B -mittaustestaus

Nelio AB Split -testityökalu WordPressille

Nelio AB Testing on laajennus, jonka avulla voit suorittaa A / B-testejä WordPress-verkkosivustollasi muuntoprosentin parantamiseksi ja sisällön ja suunnittelun optimoimiseksi.

Suoritettavia testejä tai kokeita ovat esimerkiksi kahden viestin version vertailu – pienistä tekstinälytyksistä – kokonaisuuteen ja asetteluun, otsikkojen testaamiseen, teemojen vertaamiseen, widgetien testaamiseen ja valikkoasettelujen vertaamiseen. Melkein mikä tahansa verkkosivuston osa voidaan testata. Viestin toimintakehotuksesta koko asetteluun käyttämällä uutta A / B CSS -testiä. Saat myös tehokkaan lämpökartoitustyökalun nähdäksesi tarkalleen missä kävijät napsauttavat viestejäsi ja sivusi.

Nelio A / B -testaus WordPressille

Testien asettamisen ja hallinnan ohjaimet on integroitu saumattomasti WordPress-järjestelmänvalvoja-alueelle. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse oppia uutta järjestelmää tai hallita toista tiliä aloittaaksesi A / B-testit WordPress-verkkosivustollasi. Koska palvelu on pilvipohjainen, laskenta tapahtuu Nelio-palvelimilla. Tämä estää verkkosivustosi mahdollisen hidastumisen testien ollessa käynnissä ja numeroita murskaamalla.

Vaikka laajennus palvelun integroimiseksi verkkosivustoosi on ilmainen, samoin kuin sinulle pääsyn ilmaiseen 14 päivän kokeiluversioon, sinun on kirjauduttava johonkin heidän maksetusta tilaajasuunnitelmasta käyttääksesi palvelua pitkään.

Hyödyntämällä 14 päivän ilmainen kokeiluversio, sinun pitäisi voida saada hyvä käsitys siitä, mitä Nelio A / B -testaus tarjoaa. Jos verkkosivustosi saa tarpeeksi liikennettä, voit jopa pystyä parantamaan muuntoprosenttiasi ja aloittamaan lisää myyntiä ennen kokeilujakson päättymistä.

2. Otsikkokokeet

Otsikkokokeet A / B-jaetun testaustyökalu WordPressille

Otsikkokokeet on A / B-testauslaajennus WordPressille. Kun olet asentanut otsikkokokeet verkkosivustollesi, voit alkaa testata blogiviestiesi otsikoita nähdäksesi, mitkä kiinnostavat lukijoiltasi eniten.

Viestin luomisnäytöltä voit kirjoittaa otsikkovariantit. Sitten joka kerta, kun viestit luetellaan verkkosivustollasi, kuten viimeisimpien viestien widgetissä tai arkistosivuilla, nämä otsikkovariaatiot testataan toistensa suhteen.

Tämän laajennuksen ei pitäisi auttaa vain lisäämään viestien lukumäärää, jota jokainen kävijä tarkastelee blogissa, vaan myös auttamaan sinua paremmin kirjoittamaan viestin otsikot yleensä – taito, jota ehdottomasti kannattaa viljellä.

3. Yksinkertainen sivutesteri

Yksinkertainen Page Tester WordPress -laajennus

Yksinkertaisen sivun testaajan avulla voit valita verkkosivustollesi viestin tai sivun, jonka haluat optimoida. Sivu voidaan testata muokatun kopion tai jonkin toisen verkkosivustosi poistuvan sivun suhteen, tai voit luoda uuden sivun vertaamalla sitä.

Yksinkertainen sivutesteri

Antamalla jaetulle testikokeelle nimen, voit sitten rentoutua ja odottaa tulosten saapumista. Vaikka tästä laajennuksesta on saatavana ilmainen versio, sen avulla voit vain nähdä kuinka monta käyntiä kukin muunnelma on saanut. Jos haluat tietää tavoitteen muuntamisasteista ja muista hyödyllisemmistä tiedoista, sinun on päivitettävä premium-versioon.

Huolimatta Simple Page Testerin ilmaisesta versiosta, josta puuttuu hyödyllisiä ominaisuuksia, premium-versio on saatavana suhteellisen edulliseen kertaluonteiseen hintaan.

4. WordPress-toimintakehotukset

WordPressin kehotukset toimintaan jakavat testauslaajennuksen

Ilmaisen WordPress-kehotukset -laajennuksen avulla voit luoda toimintakehotuksia verkkosivustollesi. Nämä CTA-testit testataan toisiaan vastaan ​​löytääksesi sellaisen, jonka kanssa vierailijat tekevät vuorovaikutuksessa parhaiten .

Nämä toimintapyynnöt voivat vaihdella yksinkertaisista linkeistä aina sosiaalisen median painikkeisiin, tiedostojen lataamiseen ja paljon muuta. Plugin sisältää valikoiman malleja toimintapuhelujen luomiseksi, vaikka sinulla on mahdollisuus aloittaa tyhjästä kankaasta. Mallien mukauttaminen on helppoa ulkoasuasetusten avulla ja mukautettu viesti lisätään WordPress-editorilla.

Toimintakehotukset voidaan sitten lisätä WordPress-viesteihisi, sivuille ja muille alueille, joilla haluat niiden näkyvän. Lisäksi kun olet luonut toimintakehotuksen, voit sitten luoda siitä muunnelman ja antaa testauksen alkaa.

WordPressin toimintakehotukset

Jos haluat työkalun omien uudelleenkäytettävien toimintakehotuspainikkeiden luomiseen ja mahdollisuuden jakaa testit sitten toisiinsa, tämä ilmainen laajennus on hyvä vaihtoehto.

5. WordPress-aloitussivut

WordPress-aloitussivut jakaa testauslaajennuksen

Paranna muuntamista WordPress Landing Pages -laajennuksella. Tämä ilmainen laajennus käyttää ACF-kehystä pohjana aloitussivumallien luomiseen. Luo vain muunnelmia ja aloita testaus nähdäksesi, mihin lukijasi tai asiakkaasi reagoivat.

WordPress Landing Pages -laajennus sisältää sisäänrakennetut ominaisuudet seurata muunnoksia ja luoda A / B- tai monimuuttujatestejä. Näiden tietojen avulla voit tehdä tehokkaita ja tarkoituksenmukaisia ​​parannuksia aloitussivusi suunnitteluun optimoidaksesi tulosprosentin. Muita ominaisuuksia ovat vaihtoehdot olemassa olevien sivujen kloonaamiseen, esitäytetyille lomakkeille, kappaleiden johtamiselle ja muulle.

6. ConverThis

ConverThis A / B-jaetun testaustyökalu WordPressille

ConverThis-laajennus auttaa sinua toteuttamaan rajoittamattomia kampanjoita ja laajaa tulosseurantaa nähdäksesi tarkalleen, mistä komponenteista sinun pitäisi päästä eroon ja pitää verkkosivustoillasi. Automaattinen jaettu testausalusta integroituu suoraan WordPress-kojelautaan, joten sinun ei enää tarvitse hypätä uuteen ohjelmistoon tarkistaessasi raportteja.

Tärkein syy siihen, että ConverThis erottuu muusta yleisöstä, on se, että se seuraa myös napsautuksia, kun taas muut työkalut näyttävät keskittyvän enemmän muuntamiseen ja jakotestaukseen.

7. Markkinoinnin optimoija

Markkinoinnin optimoijan jaetun testauksen WordPress-laajennus

Markkinoinnin optimoija WordPress-laajennukseen antaa sinulle kaiken tarvitsemasi testaustyökalun, koska pääset seuraamaan automaattisesti verkkosivustosi jokaista sivua.

Laajennus toimittaa sivuluettelon, jonka voit suodattaa läpi ja testata valitsemasi sivut. Voit myös luoda sivutietojen käyttöliittymän muunnelmia olemassa oleville sivuille. Kaikki on helposti hallittavissa yhdessä paikassa, ja sinun ei tarvitse tietää paljon tekniikasta tämän järjestelmän toteuttamiseksi. Äskettäin laajennus päivitettiin sisältämään ilmaiset toimintakehotusmallit (CTA), ponnahdusikkunat ja testityökalut.

8. Optimaalisesti

Optimoi X-jaon testaus WordPress-laajennuksen

Optimizely X -laajennus on yksi jaetun testauksen vaihtoehdoista, joka tarjoaa helpomman tavan testata sivujen ja viestien otsikot. Plugin on melko helppo asentaa verkkosivustollesi, ja siinä on kooditon visuaalinen editori, jotta kuka tahansa voi käyttää sitä testien luomiseen. Optimaalisesti X tuottaa reaaliaikaiset sijoitetun pääoman tuoton tulokset, jotta tiedät mikä toimii ja mikä ei.

Monikanavaoptimoinnista on hyötyä myös tavoittamalla ihmiset riippumatta siitä missä he ovat ja laitteestaan ​​riippumatta. Tarkoittaa, käyttävätkö ne tietokoneita vai mobiililaitteita, sinun pitäisi pystyä palvelemaan jaettua testattua sisältöä.

Sinun on kirjauduttava sisään Optimizely-tilille aktivoidaksesi laajennus (vaikka kaikkia testauksia ja tuloksia hallitaan WordPress-hallintapaneelissa).

9. Elementorin jakamistesti

Elementor WordPress -laajennuksen jakotesti

Käytätkö suosittua Elementor-sivunmuodostajaa räätälöityjen sivustojen tai aloitussivujen luomiseen? Voit kokeilla Elementorin split-testiä. Tämän liitännäisen avulla voit testata erilaisia ​​mukautettuja Elementor-pohjaisia ​​malleja nähdäksesi, mitkä muuntavat paremmin. Testaa otsikoita, kokeile erilaisia ​​huomautusmalleja, selvitä, mitkä painikkeet ovat napsautettavissa ja enemmän.

Jaetun testitoiminnon käyttämiseksi aseta jaetun testin variaatioasetukset yksinkertaisesti ”Advanced” -kohtaan moduulia luotaessa tai muokkaamalla. Seuraa sitten muunnelmien suorituskykyä WordPress-kojelaudan Splittest-välilehdessä luotujen raporttien avulla.

Elementorin jaettu testi käyttää tietoja omalla palvelimellasi – tämä tekee siitä turvallisen valinnan niille, jotka ovat GDPR-vaatimusten mukaisia, koska et kerää ylimääräisiä vierailijatietoja tai jaa niitä kolmannen osapuolen kanssa.

10. V / C Splitter Pro (Premium)

V / C Spitter Pro WordPress -jakoa testaava laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Käytätkö WPBakeryn alkuperäistä Visual Composer -laajennusta Elementorin sijasta? Ei ongelmaa. V / C Splitter Pro -laajennus lisää A / B-jakotestausvaihtoehdot, joista on hyötyä kaikille, jotka käyttävät tehokasta sivuohjelmaa.

VC Splitter -testausmoduuli on saatavana rakennettaessa Visual Composer -asettelua. Luo vain muunnelmasi moduulissa ja anna jaetulle testille nimi. Suorituskyvyn tarkistamiseksi sinun tarvitsee vain siirtyä sivueditoriin ja napsauttaa VC Splitter -moduulia – se päivittyy uusilla tilastoilla, kun avaat / katsot sitä.

Haluatko testata huomiotekstiä, aloitussivuja, rekisteröintilomakkeita, otsikoita tai asetteluja, VC Splitter -laajennus on varma tapa parantaa myyntikanavaa ja tuloksia, jos käytät jo alkuperäistä WPBakery Page Builder -sovellusta. .

11. WooCommerce AB jakotestaus (premium)

WooCommerce AB jakaa WordPress-laajennuksen testausta

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Olemme käsittäneet runsaasti A / B-jakautuneita testaustyökaluja erilaisille WordPress-sisältöelementeille, mutta olemme menettäneet verkkokaupan, joka voi olla hieman hankala. Sieltä tulee WooCommerce Simple Split Testing -laajennus.

Tämä erikoistunut laajennus on luotu tuotevariaatiotestausta varten. Sen sijaan, että lisääisit saman tuotteen sivustoosi useita kertoja ja hämmentäisit asiakkaita, suorita yksinkertaisesti jakotesti. Seuraa tuotevaihtoehtojen näkymiä, tilauksia ja myyntitasoa. Lisäksi voit tarkastella raporttia, jossa luetellaan kaikki tilaukset jokaisesta tuotemuunnelmasta. Tämä on loistava tapa testata uusia tuotekuvauksia, tuotenäyttöjä ja muuta.

12. Google Optimoi

Google Optimize Split Testing Tool

Vaikka se ei ole laajennus, se on annettava Googlelle luomiseksi yksi suosituimmista jaetun testaustyökaluista, jotka ovat käytettävissä millä tahansa verkkosivustolla (WordPress tai ei). Google Optimoi linkit suoraan Google Analytics -tiliisi. Tämä tarkoittaa, että sinulla on pääsy erittäin tarkkoihin tietoihin jaettujen testien todellisen suorituksen perusteella melko heti. Lisäksi se on jo asennettu testaamaan pöytätietokoneiden ja mobiililaitteiden muunnelmia.

Onneksi asennus on erittäin helppoa, jopa muille kuin dev-tyypeille. Sinun tarvitsee vain synkronoida Analytics-tilisi ja lisätä sitten Optimoi katkelma Analytics-seurantakoodiin jo sivustossasi (seuraa vain Optimoi asennusopas). Sen jälkeen olet valmis aloittamaan testauksen! Optimoi nämä ”Kokeilut” -merkinnät ja ne on asennettu lähinnä sivumuunnelmien testaamiseen. Lisää vain ne URL-osoitteet, jotka haluat ristiin testata / vertailla, ja säädä asetusten vaihtoehtoisia painoja (kuinka usein kukin näytetään), tavoitteita ja kohdistusta. Sinulla on myös pääsy hyödyllisiin raportteihin koko kokeilun ajan sekä Optimoi että Google Analyticsissa.

Koska useimmat sivuston omistajat käyttävät jo Analyticsia liikenteen ja tulosten seuraamiseen, Google Optimize on erinomainen valinta jakotestaukseen. Se on edullinen (ilmainen), tarkka ja melko vähän vaivaa toteuttava vaihtoehto.

Viimeiset ajatukset WordPress A / B -jakojen testaustyökaluista

Kuten olemme juuri nähneet, ovat joitain parhaimmista (mielestämme), hyvin suunnitelluista ja hyödyllisistä laajennuksista A / B-jakautumisen testaamiseksi WordPress-sivustolla.

Haluatko aloittaa hitaasti pluginilla, kuten Title Experiments, ja verrata julkaisusi otsikoita, tai sukella syvälle verkkosivustosi kaikkien osien testaamiseen ja optimointiin sellaisella palvelulla kuin Nelio A / B -testaus tai Google Optimize, on vaihtoehto, joka sopii vaatimukset ja budjetti.

Jos sinulla on kysyttävää tai kommentteja A / B-jakautumisen testaustyökaluista ja verkkosivustosi optimoinnista korkeampien muuntokurssien suhteen, jätä viesti alla.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map