10+ paras WordPress Photoblogging-teemat

Me kaikki tiedämme, että kuvat puhuvat paljon (noin tuhat sanaa kuvaa kohti, eikö?), Joten on ymmärrettävää, että haluat ehkä käyttää valokuvia jakaa elämäsi verkossa perinteisten blogiviestien kirjoittamisen sijasta. Tämä tarkoittaa tietysti sitä, että tarvitset teema, joka tekee valokuvista (ja elämästäsi) näyttäviä, mutta mistä aloittaa?


Käytettävissä on monia WordPress-teemoja, joiden avulla valokuvablogin luominen, päivittäminen ja ylläpitäminen on helppoa. Jokainen on suunniteltu yhden mielessä – sijoittamalla verkkosivustosi painopiste käyttämiisi kuviin.

Tässä artikkelissa tarkastellaan kymmentä parhaista käytettävissä olevista valokuvablogien WordPress-teemoista, joiden avulla valokuvablogisi erottuu missä tahansa erityisessä järjestyksessä. Olemme jakaneet luettelomme ilmaisiksi ja premium-teemoiksi, joten aloitetaan ilmaisilla teemoilla (rakastamme kaikki ilmaisia ​​juttuja, eikö?).

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. Ananas (ilmainen)

Ananas ilmainen WordPress-teema

Etsitkö puhdasta ja yksinkertaista teemaa? Ananas on juuri sinulle sopiva. Tämä ilmainen valokuvausteema luotiin täällä WPExplorerissa, jotta valokuvien ja mainostajien on helppo saada verkkosivusto pystyyn ja toimimaan nopeasti.

Puhtaalla yhden sarakkeen keskitetyllä asettelulla lukijoiden on helppo keskittyä sisältöön. Lisätty tuki kuville, tarjouksille, äänelle ja videolle on luovan työn lisääminen helppoa riippumatta siitä, mitä mediamuotoa käytät. Muita hienoja ominaisuuksia ovat sisäänrakennetut otsakkeen sosiaaliset linkit, mukautetun logon lataus, teeman muokkausasetukset ja paljon muuta.

2. Luukku (ilmainen)

Luukku teema

Tällä hetkellä asennettu yli 9000 verkkosivustoille Luukku teema AlienWP: ltä on erittäin suosittu ilmainen teema valokuvakeskeisiin sivustoihin. Vaikka sillä on vähän arvioita, se on hyvännäköinen teema, jota monet käyttävät – joten sen sisällyttäminen tähän on perusteltua.

Luukku on yksinkertainen ja minimaalinen, se on rakennettu Hybrid Core -kehykseen ja käyttää sisäänrakennettuja WordPress-toimintoja kuvan ja gallerian hallintaan. Kaiken kaikkiaan Hatch esittelee kuvia kauniisti.

3. Pictorico (ilmainen)

Pictorico-teema

Pictorico tulee meille Automattic, ja julkaistiin alun perin heidän WordPress.com käyttäjät – mutta nyt se on annettu käyttöön niille meistä, jotka itse isännöivät WordPressiä. Tällä hetkellä aktiivisesti asennettuna yli 5000 sivustoon Pictoricolla on 4,5 tähden tyytyväisyysluokitus, ja suurin osa arvioijista antaa teemalle parhaan arvosanan.

Kaunis ruudukkoon perustuva teema esittelee viestisi kuvien seinässä, joten se on täydellinen valokuvablogissivustolle. Vaihtoehtoisesti voit käyttää sivun yläosassa olevaa liukusäädintä kuvaamaan joitain suosikki viesteistäsi.

4. Magnus (ilmainen)

Magnus-teema

Magnus on viiden teeman tuoma, ja se on asennettu yli 3 000 sivustoon. Vain kourallinen käyttäjistä on saanut sen arvosanan, joten ota 4,5 tähden luokitus suolajyvällä – mutta sitä käytetään laajalti ja kannattaa katsoa.

Tämä teema näyttää kuvat näkyvästi, käyttämällä suurta ruudukkoasettelua ja vahvaa typografiaa vaikutuksen aikaansaamiseksi. Jos käytät korkealaatuisia kuvia, tämä teema auttaa sinua hyödyntämään niitä valokuvablogissivustossasi.

5. Pronto (ilmainen)

Pronto ilmainen muurausgalleria WordPress-teema

Pronto on ilmainen muuraushilatyylinen galleriateema, joka on luotu täällä WPExplorerissa. Tuhanteilla latauksilla tällä teemalla on vankka kokemus ja se on jatkuvasti suosikki lukijoidemme keskuudessa.

Pronto käyttää puhdasta ruudukkoasettelua kotisivulle, ja voit käyttää WordPress-gallerioiden sisäänrakennettua tukea ja mukautettuja pikakoodeja kauniiden (ja reagoivien) sivujen luomiseen. Jos käytät valokuvablogiasi valokuvaesteiden tai kuvakokoelmien näyttämiseen, tämä teema voi olla ihanteellinen sinulle.

6. Optiikka (ilmainen)

Optiikan teema

Graph Paper Pressin ihmisistä tuomme sinulle viimeisen ilmaisen teeman tässä luettelossa – Optiikka. Graph Paper Press on erikoistunut valokuvaajien teemoihin, joten he tietävät yhden tai kaksi siitä, kuinka luoda upea valokuvablog.

Optiikka on kaunis muurausasennusteema, joka käyttää hyvällä tavalla negatiivista tilaa. Jos tavoitteena on lopulta myydä kuviasi, premium-luokan optiikka integroituu saumattomasti WooCommerce, Easy Digital Downloads ja Graph Paper Pressin oman Sell Media -laajennuksen kanssa..

7. Yhteensä

Kokonaiskäyttöinen portfolion WordPress-teema

Luettelomme ensimmäinen premium-teema on Total. Tässä joustavassa uber-teemassa on laajennettu versio Visual Composer -sovelluksen vetämällä ja pudottamalla -sivusta, jotta voit luoda minkä tahansa haluamasi verkkosivuston. Vielä parempaa on jo tonnia upeita demoja, joita voit tuoda saadaksesi etumatkan suunnitteluun.

Yllä olevassa Lefty-portfolio, Mason-muurausristikko ja TinyFolio-yksinkertainen galleria osoittavat, mitä voit luoda Totalilla. Kaikissa näissä demoissa kuvat on sijoitettu eteen ja keskelle, ja lisättyjä vaihtoehtoja otsikkosuunnitteluun, vierittäminen yläpainikkeeseen, parallaksikuvan tuki, reagoiva asettelu ja muuta luo kaunis käyttökokemus.

8. Yin ja Yang

Yin & Yang Portfolio -teema

Yin & Yang on toinen premium-teema, joka on suunniteltu täydellisesti antamaan sinulle vankka valokuvablogien kokemus ja joitain erittäin hienoja ominaisuuksia. Esitelty luovana valokuvablogiteemana sekä valokuvaajille että bloggaajille, tämä teema on ehdottomasti sen arvoinen.

Puhdas kotisivun asettelu, ainutlaatuinen valikkotoiminto, kuvan hiiren osoittimen tehosteet ja suodatettava ajaxed-portfolio ovat kaikki tämän ihanan teeman erottuvia piirteitä. Kaiken kaikkiaan tämä teema tekee valokuvablogistasi todella erottuvan, kaikki edulliseen hintaan.

9. Paljasta Pro

Paljasta Pro-teema

StudioPressiltä (Genesis-kehyksen päättäjät) tulee tämä premium-Genesis-lapsiteema, joka on täydellinen esittelemään kauniita kuviasi. Expose Pro on Genesis-lapsiteema, jonka hinta on 99,95 dollaria.

Tässä teemassa on useita värimaailmia sekä lukemattomia muokattavissa olevia vaihtoehtoja, ja yhden sarakkeen kotisivun asettelu esittää kuvat puhtaalla ja yksinkertaisella tavalla. Jos haluat upean valokuvablogin, joka perustuu Genesis-kehykseen, tämä voi olla teema sinulle.

10. Suora

Rehellinen WordPress-teema

Candid on kaunis, kauniisti suunniteltu valokuvausteema Array Themes -ohjelmasta teosten luomiseen ja jakamiseen. Teema suunniteltiin ”tyhjäksi kankaalle”, jolla luovat ihmiset jakavat sisältöään verkossa.

Teeman mukana tulee helppokäyttöisiä sisäänrakennettuja mukautusvaihtoehtoja live-teeman räätälöinnin kautta. Tämän avulla on helppo vaihtaa värejä, fontteja, reunuksia, painikkeita, logoa ja muuta. Voit myös muuttaa muurausruudukon pylväsasettelut (1–3 saraketta), lisätä ääretön vierittäminen ja lisätä mukautettuja widgettejä mihin tahansa viestiin tai sivulle. Lisäksi, jos rakastat tätä teemaasi ja haluat lisää, voit myös liittyä Array-teemakerhoon 89 dollarilla saadaksesi pääsyn kaikkeen, mitä heillä on tarjolla.

11. Om

OM-teema

Om on valokuvablogien ja visuaalisten tarinoiden teema, jonka tarkoituksena on tehdä sisällöstäsi upeita. Tämä premium-teema, jonka hinta on 44 dollaria, on 4,89 tähden luokitus ja yli 900 myyntiä ThemeForestilla. Lisäksi he tarjoavat teemastaan ​​testattavan version, joten voit todella kokeilla ennen ostamista.

Om käyttää hyväksi typografiaa, värivalintoja ja tyylikkäitä yksityiskohtia kuvien korostamiseen, ja kolme kotisivun asettelua tarjoavat erilaisia ​​tapoja näyttää sisältöäsi. Jos etsit puhdasta aikakauslehteä, tämä teema voi olla etsimäsi.

12. Suunnittelija

Suunnittelijan Professional WordPress Portfolio -teema

Luettelomme viimeinen teema on Designer – ThemeBeansin ammattimainen portfolion teema. Tämä premium-teema on erinomainen esimerkki siitä, että minimalistisesta suunnittelusta tulee moderni ja jännittävä.

Suunnittelija käyttää sujuvaa parallaksi-asettelua selataksesi kotisivusi kuvia hyödyntämällä negatiivista tilaa, tyylikkäitä fontteja ja paljon muita mukautusvaihtoehtoja Customizer-sovelluksen kautta. Suunnittelija integroituu myös WooCommerce-palveluun mukana olevan lapsiteeman kautta. Muita hienoja ominaisuuksia ovat kaakeloidut galleriat, laiska lastaus, muokattava portfolio ja paljon muuta.


Jos olet päättänyt, että kuvat voivat kertoa tarinasi paremmin kuin sanat, valokuvablogit ovat loistava tapa dokumentoida elämäsi. Oikean teeman löytäminen voi kuitenkin osoittautua vaikeaksi, jos et tiedä mistä aloittaa.

Koska WordPress on nopea ja nopea käynnistyä, se sopii mainiosti valokuvablogin ylläpitämiseen. Lisäksi saatavilla on monia teemoja, joiden avulla voit esitellä kuviasi – ja kymmenen yllä esitetyn luettelon avulla sinun pitäisi pystyä löytämään täydellinen teema valokuvablogisi luomiseen..

Onko sinulla oma suosikki ilmainen tai premium-valokuvablogien WordPress-teema? Jaa se kanssamme alla olevassa kommenttiosassa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map