10+ paras tytäryhtiö WordPress -laajennus

Paras Affiliate WordPress -laajennukset

Ennen kuin suoritat ja asennat kymmenen tytäryhtiö WordPress-laajennusta, miten viettää minuutin keskittyäksesi tarkkaan siihen, mitä haluat saavuttaa viittausohjelmallasi. Miksi? Se on ainoa tapa valita täydellinen tytäryrityslaajennus tarpeisiisi.


Tässä on hypoteettinen skenaario. Sinulla on teema, liitännäinen, isännöinti tai jotain muuta tarjottavaa maailmalle, mutta ei vain voi näyttää löytävän täydellistä markkinointistrategiaa. Nyt olet saanut silmäsi koulutukseen tytäryhtiömarkkinoinnista ja sissi sanoo, että se on juuri sitä mitä tarvitset työntääksesi tuotteitasi eteenpäin.

Ehkä niin ei ole. Ehkä olet suunnittelija, jonka tehtävänä on rakentaa tytäryhtiöiden hallintajärjestelmä. Olet markkinoilla tytäryhtiö WordPress-laajennuksella, jota voit mukauttaa tarpeisiisi. Sillä miksi olet täällä, on vähemmän merkitystä; on hyväksytty tosiasia, että tytäryhtiöohjelma auttaa sinua lisäämään liikennettä ja myyntiä.

Hyvää mielenkiintoa, tässä on yli 10 kaunista WordPress-liitännäislaajennusta ja lähetyspäällikkö, jotka voivat luoda kumppaniohjelman ja kasvattaa yritystäsi.

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. AffiliateWP

Parhaat Affiliate WordPress -laajennukset: AffiliateWP

AffiliateWP on täysin toimiva tytäryhtiöiden hallintajärjestelmä, joka on uskomattoman helppo asentaa, mutta yllättävän ketterä. Se tekee koko lähetysohjelman hallintaprosessin helpoksi niin kuin sen pitäisi olla. Sekä tytäryhtiö- että hallintoalueet ovat ilo työskennellä. Pidä ohjelmasi yhdellä silmäyksellä, reaaliaikaiset kaaviot ja edistynyt tytäryhtiöiden hallintapaneeli pitämään ohjelmasi järjestyksessä ja kannattavana.

AffiliateWP integroituu saumattomasti moniin suosituimpiin verkkokaupan ratkaisuihin, mukaan lukien Easy Digital Downloads, WooCommerce ja iThemes Exchange vain muutamia mainitakseni. Tämä tarkoittaa, että sinun on helppo seurata, mitä tytäryhtiöt myyvät, joutumatta vaihtamaan myymälääsi, joka sinulla on tällä hetkellä. Ja voit helposti seurata, ketkä ovat tärkeimmät tytäryrityksesi, mitkä ovat parhaimmat myyjät ja näet viittauksesi ajan myötä helposti ymmärrettävässä kaaviossa.

Tämä mahtava laajennus tekee paljon enemmän kuin se. AffiliateWP sisältää myös vaihtoehtoja tytäryhtiöiden ja käännösten manuaaliseen lisäämiseen. Jos kevyt premium-lisäosa, voit lisätä jopa porrastettuja tytäryhtiösihteereitä. Voit helposti määrittää palkkioprosentit, evästeiden keston, kumppanisivut ja muut asiat helposti. Voit integroida AffiliateWP: n joukkoon mahtavia laajennuksia, kuten Yhteyslomake 7, WooCommerce, Helppo digitaalinen lataus, MemberPress, PayPal-painikkeet, ja niin paljon muuta työntääksesi kumppaniohjelmasi suurempaan korkeuteen..

Affiliate WordPress -laajennusten kuningas

Lisäksi voit helposti määrittää tytäryhtiöiden rekisteröintilomakkeet sekä tervetulossähköpostit tarpeitasi vastaaviksi. Muita sekalaisia ​​asetuksia ovat reCAPTCHA, jotta robotit pysyvät poissa, ja joukko automaattisia asetuksia vain hyväksi. Tytäryrityksesi saavat hauskaa AffiliateWP: llä toimivan tytäryhtiöohjelman kanssa.

Ihmiset, mukaan lukien teollisuuden raskaansarjan Chris Lema, sanovat hienoja asioita AffiliateWP: stä:

Oikeastaan ​​kaikista tytäryrityksistäni WordPress-laajennuksista, jotka ovat täynnä ominaisuuksia, hyvin koodattu ja melko helppo asentaa kevyelle laajennukselle, joka toimittaa kaikki saamasi hienot asiat. AffiliateWP on tunnettu WordPress-laajennuskehittäjä Pippin Williamson, joka toi meille muita hienoja laajennuksia, kuten edellä mainitut Easy Digital Downloads ja Restric Content Pro..

Hanki AffiliateWP

2. Lähetä Affiliate Pro

Lähetä Affiliate Pro

Kun harkitset sivustoosi käytettävää tytäryhtiöjärjestelmää, sinun tulisi etsiä jotain helppoa toteuttaa ominaisuuksien avulla, jotka seuraavat toimeksiantojen seurantaa, kampanjoiden hallintaa, bannerien lähettämistä ja tietenkin raporttien tuottamista. Post Affiliate Pro vain niin tapahtuu toimittamalla kaikki nämä avainkohdat ja tarjoamalla tonneja enemmän WordPress-käyttöiseen kumppaniohjelmaasi.

Joten miksi Post Affiliate Pro? No, tukee yli 170 CMS: ää ja maksuyhdyskäytäviä – mukaan lukien WordPress (tietysti), jolla on oma kätevä Lähetä Affiliate Pro -laajennus jonka avulla voit yhdistää tytäryhtiöjärjestelmän sivustoosi. Ja se integroituu suosituimpiin verkkokaupan ja jäsenliittymien kanssa. Tähän sisältyy (mutta ei rajoittuen) WooCommerce, Easy Digital Downloads, MemberPress, S2Member, WP Simple Pay Pro ja muut. Joten kuitenkin päätät ansaita rahaa sivustollesi, voit helposti asettaa tytäryhtiöohjelman mainostamaan sitä!

Ja Post Affiliate Prolla sinulla on runsaasti vaihtoehtoja räätälöidäksesi tytäryhtiöohjelmasi tarpeitasi varten. Voit luoda omia linkityylejä (valitsemalla ankkurista, URL-parametreista, modin uudelleenkirjoituksista, suorasta tai uudelleenohjauksesta), lisätä mukautettuja tytäryhtiöiden seurantakoodeja, ottaa käyttöön voimamatriisin (jotta tytäryritykset tekevät prosenttiosuuden tytäryhtiöiden myynnistä), luoda yksityisiä kampanjoita, määrittele komission rakenne (mukaan lukien toiminnot, elinikäiset tai toistuvat toimeksiannot, suorituspalkkiot ja muut), luo kuponkeja, lisää kaikenlaisia ​​bannereita (kuva, flash, pyörivä, HTML, lightbox ja muut), aseta kieli / valuutta ja paljon muuta. Tämä on vain osa mitä Post Affiliate Pro tarjoaa!

Hanki Post Affiliate Pro

3. Affiliate Manager

Parhaat Affiliate WordPress -laajennukset: Affiliate Manager

Ilmaiseksi tytäryhtiöiden hallintajärjestelmäksi tämä laajennus on melko lyöty. Tarkoitan, se kilpailee premium-kumppanina toimivien WordPress-laajennusten kanssa, vaikkapa sarja ominaisuuksia, jotka ajavat sinut hulluksi. Tämän vauvan asentaminen ja käyttö on helppoa, koska kaikki on selvästi asetettu.

Tytäryhtiöiden ja lähetteiden hallinta on yhtä helppoa kuin A, B, C, koska sinulla on täysi hallinta kaikessa tytäryhtiöiden rekisteröinnistä maksuihin ja yksittäisiin palkkioihin vain muutamien mainitsemiseksi. Voit helposti seurata napsautuksia ja tehdä joukkomaksuja PayPalin kautta, joka on hengenpelastaja.

WordPress-järjestelmänvalvojan asetusnäyttö on täynnä kaikkia ominaisuuksia, joita tarvitset onnistuneen kumppanijärjestelmän ajamiseen. Se, sekä lisäosa, pelaa hyvin WordPress-laajennuksissa, kuten WooCommerce, iThemes Exchange, S2Member ja JigoShop. Lisäksi voit seurata rajatonta määrää tytäryhtiöitä reaaliajassa!

Tämän lisäksi voit luoda bannerimainoksia ja mainoksia tytäryhtiöillesi, integroida laajennuksen MailChimpiin, seurata mainosten näyttökertoja ja muokata tytäryhtiöviestejä muun muassa. Affiliates Manager on käännösvalmis, mikä tarkoittaa, että kumppaniohjelmasi on avoin koko maailmalle.

Hanki Affiliate Manager

4. Tytäryhtiöt

Parhaat Affiliate WordPress -laajennukset: Affiliates

Itthinx ja Kento ovat tuoneet sinulle Affiliates on monipuolinen tytäryhtiö WordPress-laajennus, joka on ihanteellinen, jos etsit tytäryhtiöiden hallintajärjestelmää, joka toimii heti laatikosta. Se antaa monille muille tytäryhtiö WordPress-laajennuksille mahdollisuuden suorittaa rahaa, esimerkiksi työkaluilla, jotka sopivat hyvin myyjille, verkkokaupoille ja jäsensivustoille..

Katsotaanpa mitä Affiliates WordPress -laajennus tarjoaa. Aluksi uusien tytäryhtiöiden lisääminen on niin helppoa, että tytäryhtiöohjelmasi pitäisi ansaita rahaa nopeasti. Ja miljoonan ja yhden integroinnin ansiosta voit kytkeä tämän laajennuksen mihin tahansa verkkokauppaan tai jäsenympäristöön.

Voit seurata rajoittamattoman määrän tytäryhtiöitä, ja liikennetilastojen avulla voit sormittaa mitä toimii ja mikä ei. Aivan kuten luettelon tytäryhtiö WordPress-laajennukset, tytäryritykset on helppo asentaa ja käyttää. Loppujen lopuksi yli 7 000 aktiivista käyttäjää ei voi olla väärässä.

Näkeminen tytäryhtiöiksi on helppo mukauttaa ja toimitetaan sovellusliittymän mukana. Kehittäjät voivat panostaa tämän laajennuksen avulla rakentaa räätälöityjä tytäryhtiöiden hallintaohjelmia ilman kaikkea raskasta työtä. Tarkoitan, että kaikki tarvitsemasi kumppaniohjelman suorittamiseen on jo saatavilla laajennuksessa. Ja saat kaiken tämän ilmaiseksi.

Hanki tytäryhtiöitä

5. Ultimate Affiliate Pro

Parhaat Affiliate WordPress -laajennukset: Ultimate Affiliate Pro

Niistä palkkioihin kuuluvista tytäryhtiö WordPress-laajennuksista, jotka Ultimate Affiliate Pro voittaa, on mahtava luettelo ominaisuuksista, jotka osoittavat täydellisen tytäryhtiöiden hallintaratkaisun, joka on sekä halpa että joustava. Phew, se on pitkä ��

Eliittikirjoittajan, azzarocon, meille tuoma Ultimate Affiliate Pro -laajennus tarjoaa parhaat tytäryhtiöominaisuudet, kuten tytäryritysjärjestys, rajoittamaton määrä tytäryhtiöitä, mukautetut palkkiot, erityiset tulospalkkiot ja tarjoukset, Stripe- ja PayPal-voitot sekä elinikäiset palkkiot.

Muita merkittäviä ominaisuuksia ovat bannerit, porrastetut toimeksiannot, ilmoittautumisviitteet, sosiaalinen jakaminen, useita integrointeja, lyhytkoodit, mukautetut lomakekentät, raportit, ilmoitukset, kupongit, aloitussivukomissiot, lompakko, monikielinen tuki, QR-koodit ja ystävälliset tytäryhtiölinkit.

Ihannetapauksessa tämä on johtava valinta markkinoilla olevien tytäryhtiö WordPress-laajennusten joukossa (plus lisäosalla on melko vaikuttava ostaja-arvio).

Hanki Ultimate Affiliate Pro

6. WordPress-kumppaniksi ja viittaukseksi

Parhaat Affiliate WordPress -laajennukset: WordPress Affiliate & Referral

Etsiessämme kaikkien aikojen parhaimpia tytäryhtiö WordPress-laajennuksia, olemme valinneet WordPress Affiliate & Referral -laajennuksen ja olimme vaikuttuneita, tai mitä? Minua myydään erityisen helposti, sillä tytäryritysohjelmasi hallinta on helppoa tällä liitännällä.

Se on kaunis ja puhdas, tarkoittaen kaikkea mitä tarvitset kumppaniohjelmasi menestymiseen on aivan ulkona. Tytäryhtiöiden lisääminen ja seuranta on yhtä helppoa kuin piirakka, ja PayPal Mass -maksujen ansiosta voit maksaa kaikille tytäryhtiöillesi rikkomatta hikeä.

Tämä laajennus on halpa, maksaa vain 20 dollaria, mutta älä anna hintalappua harhaan. Tämä tytäryhtiö WordPress-laajennus tarjoaa melko lyönnin. Voit nauttia ominaisuuksista, kuten reaaliaikaisesta raportoinnista, rajoittamattomista viittauksista, mahtavista lyhykoodeista, Android-sovelluksesta, jolla voit seurata ohjelmaa liikkeellä ollessa, sosiaalisen jakamisen painikkeista, ilmoituksesta ja evästeistä mm..

Hanki WordPress-kumppaniksi ja viittaukseksi

7. YITH WooCommerce-tytäryhtiöt

Parhaat Affiliate WordPress -laajennukset: YITH WooCommerce Affiliates

Jos työskentelet yksinomaan WooCommerce-palvelun kanssa, tässä on 100% ilmainen sisaryrityslaajennus juuri sinulle. YITH WooCommerce Affiliates tekee yhden työn ja tekee sen uskomattoman hyvin. Laajennus laajentaa WooCommerce-palvelua, jolloin voit luoda tytäryhtiöprofiileja ja perustamiskomissiota.

YITH WooCommerce Affiliates -yrityksen tarkoituksena on helppokäyttöisyys heti asennuksesta ensimmäisen lähetysten pakkaamiseen. Se on täynnä kaikkia ominaisuuksia, joita tarvitset menestyvän kumppaniohjelman suorittamiseen WooCommerce-pohjaisessa myymälässäsi.

Ensinnäkin, voit asettaa evästeet vanhenemaan milloin tahansa, mikä tarkoittaa, että voit seurata viittausta tulevina päivinä. Toiseksi, voit ottaa tytäryhtiöiden rekisteröinnin käyttöön helposti lyhytkoodien avulla, luoda tytäryhtiöitä nykyisiltä käyttäjiltäsi ja hyväksyä / kieltää tytäryritykset milloin haluat.

Lisäksi voit asettaa erilaisia ​​palkkioita ja laskea palautukset automaattisesti. Tytäryhtiöillä on intuitiivinen kojetaulu, josta he voivat seurata edistymistään. Kaiken kaikkiaan YITH WooCommerce-tytäryhtiöt vahvistavat WooCommerce-kauppaasi liikenteen ja myynnin tuottamiseen saakka.

Hanki YITH WooCommerce-tytäryhtiöt

8. Affiliate Royale

Parhaat Affiliate WordPress -laajennukset: Affiliate Royale

Viimeisenä, mutta ehdottoman tärkeänä asiana on Affiliate Royale, todellinen haastaja tytäryhtiö WordPress-laajennuksiin. Se integroituu WordPressiin ja tarjoaa sinulle tytäryhtiöiden hallintajärjestelmät, jotka osallistuvat suoraan tuloosi.

Affiliate Royale -sovelluksella voit käynnistää täysin toimivan kumppaniohjelman muutamassa minuutissa. Ohjelmasi sisältää tavallisia juttuja ja sitten joitain. Menettämättä brändivalitustasi, tytäryrityksesi voivat helposti seurata napsautuksia, myyntiä ja maksuja keskitetystä henkilökohtaisesta hallintapaneelista.

Voit integroida Affiliate Royalen helposti esimerkiksi MemberPressin, WooCommercein, PayPalin, Authorize.netin, Shoppin ja muiden kanssa. Yhteenvetona voidaan todeta, että Affiliate Royale on tytäryhtiöiden hallintaratkaisu, joka toimii mainostetulla tavalla. Älä ota sanojani, sinun on todella tarkistettava se uskoaksesi.

Hanki Affiliate Royale

9. Suosittele ystävää WPGens-sivustolle WooCommerce

Parhaat Affiliate WordPress -laajennukset: WPGensin suosittele ystävä WooCommerce-palveluun

Jotkut tytäryhtiöohjelmat tarjoavat kannustimia, jotka eivät ole ehdottomasti rahallisia. Esimerkki on tarjota nykyisille asiakkaille palkintoja ystäviensä ja perheensä ohjaamisesta sinulle verkkosivustolle. WPGensin Suosittele ystävää -palvelulla voit palkita aktiivisia asiakkaitasi yksinoikeudella kuponkeilla.

Asenna ja aktivoi vain ilmainen Suosittele ystävä -laajennus ja määritä palkintosi. Laajennus luo automaattisesti räätälöityjä linkkejä rekisteröityneille asiakkaille. Asiakkaasi voivat sitten jakaa linkin ystävien kanssa, lähettää sen perheelle, lähettää sen sosiaaliseen mediaan tai jotain muuta. Sitten kun joku tekee ostoksen, he saavat kuponin.

Kupongin arvon, tyypin ja minimitilausten asettamiseen on helppo hallita vaihtoehtoja. Ja jos päivität premium-luokkaan, voit myös lisätä vanhenemispäivän, jakaa ystävän kanssa (asiakas ja hänen ystävänsä saavat kuponin) ja paljon muuta.

Get Katso Ystävää

10. ReferralCandy WooCommerce-palveluun

Parhaat Affiliate WordPress -laajennukset: ReferralCandy WooCommerce-palveluun

ReferralCandy for WooCommerce on toinen palkintotyyppinen liitännäislaajennus. Olet kohdistanut kiinnostuneita asiakkaita (tai jopa potentiaalisia asiakkaita) jakamaan WooCommerce-myymälän verkossa olevien ihmisten kanssa. Ainoa varoitus on, että tämä ilmainen laajennus toimii yhdessä ReferralCandy-suunnitelman kanssa, joten joudut kirjautumaan heidän sivustolleen (ilmainen kokeiluversio on, mutta kuukausittain jäsenyydet alkavat noin 4 dollaria kuukaudessa).

ReferralCandy on kuitenkin mahtava ja tehokas palvelu. Luo ensin kampanja, jonka jälkeen voit lisätä sen verkkosivustollesi ilmoittautumisen yhteydessä. Kun uusi henkilö ilmoittautuu, he saavat sähköpostin kampanjasi kanssa (esimerkiksi: 10 dollaria ostostasi) ja kannustimen jakaa promo ystäviensä kanssa. Jokaisesta linkkiä käyttävästä ystävästään he saavat uuden promo-tilin (esimerkiksi: saat palkkion lisäyksellä 10 dollaria jokaisesta ystävästä).

Hanki ReferralCandy WooCommerce-palveluun

11. virusrekisteröinnit, kirjoittanut iRefer

Parhaat Affiliate WordPress -laajennukset: iRefer

Viral Sign Ups -laajennus on WordPressin kertaluonteinen lähetysohjelman hallintaohjelma. Kun asennat laajennuksen, seuraa vain ohjatun asennustoiminnon avulla viittaustarjoustasi. Voit myös luoda verkkosivustollesi rekisteröintilomakkeen, joka voidaan lisätä mihin tahansa helposti käytettävällä lyhytkoodilla.

Verkkosivustolomakkeen kanssa verkkosivustollasi sinun on vain odotettava uusien käyttäjien tilaamista. Kun henkilö lähettää lomakkeen, hän saa sähköpostiviestin, jossa he ilmoittavat saavansa erityisen palkinnon, alennuksen, ilmaisen tuotteen tai minkä tahansa mitä haluat tarjota, jos hän viittaa niin moniin ystäviin (esim. Viittaa 5 ystävää avaamaan 25% alennus).

Sinun on kirjauduttava iRefer-tilille, jonka hinta on 19 dollaria kuukaudessa. Mutta heillä on 14 päivän ilmainen kokeiluversio, joten voit kokeilla sitä, onko se hyvä kuusi yrityksellesi.

Hanki virusmerkkejä

Viimeiset sanat

Valitsitpa sitten tytäryhtiö WordPress-laajennuksen tai ohjelman käynnistämisen ShareASalen kaltaisen verkon kautta, kuuluminen liikenteen ja viittausten luomiseen on suuri strategia. Keskity vain tuotteeseesi, kun käyttäjät markkinoivat helvettiä siitä. Päivän lopussa käyttäjä ansaitsee palkkion ja sinä myyt. Kaikki voittavat.

Suoritatko tai suunnitteletko tytäryhtiöohjelmaa WordPress-verkkosivustollasi? Mitkä ovat suosikki kumppanisi WordPress-laajennukset? Onko sinulla kysyttävää tai ehdotusta tästä viestistä? Voit vapaasti ilmoittaa meille alla olevassa kommenttiosassa. Kiitos jo etukäteen ja ilahduta menestykseesi!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map