10 ilmaista WordPress-laajennusta toimituksellisen työnkulun hallintaan

10 hienoa WordPress-laajennusta toimituksellisen työnkulun hallintaan

Me kaikki tiedämme, että WordPress-usean kirjoittajan sivuston tai blogin työnkulun hallinta voi olla vaikeaa ja aikaa vievää. Sisällön johdonmukainen suunnittelu, hallinta ja tehokas jakelu vie valtavasti työtä. Koko prosessin valvominen voi aiheuttaa hiusten repiä ja unettomia öitä. Onneksi tämän ei tarvitse enää olla tilanne sinulle.


Uskomattomien WordPress-laajennusten maailma odottaa antavan kättä, jokainen ratkaisee tietyn osan toimituksellisesta työnkulun palapelistä. Olemme täydentäneet kymmenen välttämätöntä työkalua, joiden avulla pystyt rakentamaan työtäsi sisällön luomisen kolmen tärkeän osan välillä: suunnittelu, hallinta ja jakelu.

Vieritetään hihat, jätetään hyvästit loputtomien sähköpostiliitteiden ja järjestämättömien tiedostojen painajaiseen ja aloitetaan WordPressin toimiminen!

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. Esijulkaise tarkistuslista

Esijulkaisun jälkeisen tarkistusluettelon laajennus

Käytätkö tarkistuslistoja jatkuvasti parhaan sisällön tuottamiseksi? Toivottavasti vastaus on kyllä! No nyt, sinulla on tapa jakaa nämä helposti muiden ryhmäsi kirjoittajien kanssa käyttämällä Pre-Public Check Check -laajennusta.

Tämän laajennuksen avulla voit luoda ja hallita tarkistuslistoja viesteillesi, sivuillesi ja mukautetuille viestityypeille. Luettelon luominen on helppoa. Mene vain Asetukset> Esijulkaisu-tarkistuslista ja käytä luetteloiden Lisää uusi kohde -kenttää. Voit jopa tehdä siitä vaadittavan osan työnkulusta, jotta tarkistuslista täytetään ennen julkaisemista (tai voit ottaa vain varoituksen käyttöön sen sijaan). Hyödyntäkää tarkistuslistojen tehokkuutta tyydyttääksesi lukijasi kysynnän korkealaatuisimmalle sisällölle.

2. Hiiva SEO

Yoast SEO -laajennus

Ei ole mitään tarkoitusta laittaa hienoa sisältöä, jos kukaan ei aio lukea sitä. Sinun on optimoitava sisältösi hakukoneille oikeiden avainsanojen sijoittamiseksi ja liikenteen ohjaamiseksi sivuillesi. Älä tee virhettä – SEO voi todella luoda tai rikkoa sivuston.

Yoast SEO auttaa sinua optimoimaan kaikki sivusivun hakukoneoptimoinnin olennaiset näkökohdat saadaksesi sivustosi paremmuusjärjestykseen ja käymään useammin. Yhtä tärkeää on, että se keskittyy auttamaan sinua paremman sisällön kirjoittamisessa varmistamalla, että painopisteavainta käytetään koko artikkelissa tai viestissä. Meillä on jopa helppokäyttöinen Yoast-SEO-opas, jonka avulla pääset alkuun.

Sekä SEO-asiantuntijat että aloittelijat kiittävät yoast-SEO: ta parhaana SEO-laajennuksena, ja sillä on yli miljoona aktiivista asennusta, joten olet hyvässä seurassa tämän kanssa!

3. Käyttäjäroolieditori

Käyttäjäroolieditori

Jos käytät monen käyttäjän blogia tai sivustoa, on kriittistä, että hallitset käyttäjän ominaisuuksia ja pystyt määrittämään tietyt roolit. Tietysti WordPress antaa sinun rajoittaa rooleja yleisellä tasolla järjestelmänvalvojan, toimittajan, kirjoittajan, avustajan ja seuraajan / katseluohjelman asetusten ulkopuolella. Entä jos kuitenkin haluat määrittää tarkempia tai mukautettuja rooleja?

User Role Editor -laajennus antaa sinun (järjestelmänvalvojana) määrittää tietyt roolit jokaiselle käyttäjälle, jolla on pääsy sivustoosi. Valitse vaihtoehdot, joilla käyttäjillä on pääsy tietylle sivulle tai viestiin, kuka voi ladata laajennuksia, joka voi tehdä muutoksia sivustollesi, ja joukko muita mukautettuja rooleja ja ominaisuuksia. Tämän laajennuksen asentaminen antaa sinulle tiukan hallinnan käyttäjien järjestämisessä ja työnkulun räätälöinnissä.

4. Muokkaa virtausta

Muokkaa Flow WordPress -laajennusta

Muokkaa virtausta on perimmäinen laajennus toimituksellisen työnkulun hallintaan. Se tarjoaa kaiken mitä tarvitset järjestämiseen ja yhteistyöhön toimituksellisen ryhmän kanssa. Edistyneen visuaalisen kalenterin lisäksi Edit Flow sisältää tehokkaan ominaisuuden, nimeltään mukautetut tilat – tilamerkit, jotka auttavat sinua seuraamaan työnkulun tärkeimpiä vaiheita helpommin.

Lisäominaisuudet, kuten kommentit ja metatiedot, helpottavat entistä parempaa viestintää ja synkronointia fantastisesti kiireisen toimittajan sisällä.

5. Oasis Workflow

Oasis Workflow -laajennus

Haluatko yksinkertaistetun version Edit Flow -sovelluksesta? Oasis Workflow on vastaus. Siinä on kaikki avainkomponentit, jotka tarvitset automatisoida ja luoda monimutkainen työnkulku yksinkertaisen käyttöliittymän avulla.

Se tarjoaa kolme mukautettua tilaa, määritys- ja uudelleenmääritysominaisuudet, eräpäivä- ja sähköpostimuistutukset sekä paljon muuta. Lisäosan premium-version avulla voit luoda useita työnkulkuja hinnoittelusta alkaen 49 dollaria. Älä siis mene lankaan ilmaisen version yksinkertaisuuden vuoksi. Se voi auttaa purkamaan jopa kiireisimmätkin työnkulut.

6. Toimituskalenteri

Toimituskalenteri WordPress-laajennus

Useimmilla optimoiduilla toimituksellisilla työnkulkuilla on yksi yhteinen avainkomponentti: yksityiskohtainen ja hyvin ylläpidetty toimituskalenteri. Toimituskalenterin luominen on helposti sulava visuaalinen katsaus suuresta sisältöstrategiastasi. Sisältöideat, tehtävät ja aikataulut on selvästi merkitty.

Toimituksellisen kalenterin laajennus on yksinkertainen visuaalinen kalenteri, joka voi saada jopa kaikkein hajautuneimmat meistä järjestetyksi ja työnkulun päälle. Tämä laajennus tarjoaa sinulle yleiskuvan kaikista viesteistäsi (useilta kirjoittajilta), heidän tilastasi ja milloin ne julkaistaan. Sitä voidaan käyttää kaikissa postityypeissä. Asenna se jo tänään ja olet parantamassa sisältöstrategiaasi huomattavasti.

7. CoSchedule

CoSchedule Free WordPress -laajennus

Lopuksi, all-in-one sosiaalinen toimituksellinen kalenteri WordPressille! CoSchedule-laajennus on visuaalinen sosiaalisen median toimituskalenteri, joka voi ajoittaa sekä sosiaalisen median että blogiviestit samanaikaisesti nopeuttaaksesi työnkulkuasi. Sen avulla voit jonottaa sosiaalisen median viestit lähetettäväksi automaattisesti julkaistujen viestien kanssa. Laajennuksen intuitiivinen vedä ja pudota -käyttöliittymä tekee sosiaalisen toimituksellisen työnkulun visualisoimisesta ja automatisoinnista helppoa ja hauskaa.

8. Jetpack

JetPack-laajennus

Eikö olisi ihmeellistä, jos voisit jakaa loistavaa sisältöäsi sosiaalisiin kanaviin ja olla vuorovaikutuksessa sosiaalisten käyttäjien kanssa suoraan WordPressistä? WordPressin Jetpack-laajennus auttaa sinua tekemään juuri tämän – ja paljon muuta – kaiken WordPress-taustaohjelman mukavuudesta.

Jetpack on täynnä työkaluja ja ominaisuuksia, jotka keskittyvät liikenteen luomiseen ja sosiaaliseen suorituskykyyn. Esimerkiksi julkistamistyökalu antaa sinun jakaa uusia viestejä automaattisesti valitsemillesi sosiaalisen median verkkoille. Voit mitata viestien suorituskykyä myös alustan sisällä. Asenna Jetpack ja aloita jakamisen virtaviivaistaminen jo tänään.

9. Google Site Kit

Google Site Kit WordPressille

Yksi minkä tahansa sisältöstrategian tärkeimmistä osista on analytiikka, etenkin kun otetaan huomioon aika ja raha, jonka sijoitat mahtavan sisällön markkinointiin.

Google Analytics on ilmainen ja antaa sinulle toimivia näkemyksiä yleisöstä, tärkeimmistä sivustomittareista ja markkinoinnin kokonaistehokkuudesta. Tämän jälkeen voit käyttää tätä tietoa sisällön markkinointistrategian tiedottamiseen ja ohjaamiseen.

Ilmainen Google Site Kit -laajennus tarjoaa yksityiskohtaiset liikenne-, väestö- ja avainsuoritusmittarit, jotka kaikki ovat helposti saatavilla WordPress-hallintapaneelissa. Älä enää menetä itseäsi Google Analyticsin syvyydessä. Sinulla on kaikki tarvitsemasi tiedot (yhdessä muiden Google-palveluiden, kuten Adsense, PageSpeed ​​Insights ja muut), jotta voit tehdä päätöksiä siellä missä tarvitset..

10. UpdraftPlus

UpdraftPlus WordPress -varmuuskopiolaajennus

Kuvittele heräämistä löytää vuosia mahtavaa sisältöä, joka on yksinkertaisesti mennyt yhdeksi päiväksi. Se on ajatus, joka täyttää toimittajat pelolla. Varmista, että varmuuskopioit WordPress-sivustosi ja suojaat arvokasta sisältöä UpdraftPlus-ohjelmalla (tai jollakin muulla lisäosalla) säännöllisesti osana työnkulkua. Tämä ilmainen laajennus on suunniteltu erityisesti suojaamaan sivuston kaatumisilta ja helpottamaan tietojen siirtymistä. Lisätietoja tämän laajennuksen ominaisuuksista UpdraftPlus-katsauksessa.

Suudelkaa huolestuttavaasi siitä, että sivustosi nousee liekkiin, ja käytä mielenrauhaa aloittaessasi keskittymistä upeaan sisältöön, jota aiot jakaa huomenna kaikkien luetteloomme kuuluvien WordPress-laajennusten avulla..


Toimituksellisen työnkulun rehellisen hallinnan ei tarvitse olla taistelua. Kannattaa ottaa aikaa tutkia vaihtoehtoja, jotka olemme edellä korostaneet. Hanki prosessisi oikein ja tunnet olosi varmana ja innostuneena sivustostasi kokonaisuutena, ja odotan innolla suurta sisältöä, jonka nyt olet varma, tulossa rivillä..

Asentamalla osa tai kaikki luettelossa olevista laajennuksista olette matkalla kohti toimituksellisen työnkulun automatisointia, optimointia ja virtaviivaistamista. Tämä vapauttaa sinut keskittymästä parhaan mahdollisen sisällön johdonmukaiseen luomiseen onnellisten, tuottavien kirjoittajien ryhmän avulla, joka tukee sinua.

Haluamme mielellämme kuulla mielipiteesi luettelostasi ja jos sinulla on ehdotuksia, jotka olemme unohtaneet. Jaa vinkkisi ja ajatuksesi kommentteihin!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map