10 ilmaista MailChimp WordPress -laajennusta lisäamaan optiineja

Ilmaiset WordPress-laajennukset kasvattaaksesi MailChimp-luetteloa

Monet bloggaajat pitävät sähköpostilistojaan tärkeimpinä omistamistaan ​​varoista. Vaikka et menisikaan siinä määrin taitava bloggaajana, tiedät, että rahat ovat luettelossa. Toisin sanoen, mitä enemmän korkealaatuisia sähköpostitilaajia sinulla on, sitä suurempia tuloja voit tuottaa online-liiketoiminnan kautta – ja nämä ilmaiset MailChimp WordPress -laajennukset ovat loistava paikka aloittaa.


Verkossa on saatavana useita upeita sähköpostitilausten tarjoajia, mutta tämä viesti keskittyy MailChimpiin – laajalti käytettyyn sähköpostimarkkinointityökaluun, jolla on vankat ominaisuudet blogin postituslistojen luomisen, kasvattamisen ja ylläpitämisen kannalta. Maksuton 2 000 tilaajan luetteloille ja 12 000 sähköpostille kuukaudessa; Tämän lisäksi MailChimp tarjoaa tilaussuunnitelmia, jotka kasvavat yrityksesi mukana.

Asennus on helppoa, ja WordPress-verkkosivustolla MailChimp-laajennusten aktivoiminen voi lisätä päivittäin vastaanotettavien sähköpostiosoitteiden määrää. Tätä silmällä pitäen olemme tässä artikkelissa luetteloineet parhaat ilmaiset WordPress MailChimp -laajennukset, joiden avulla voit kasvattaa sähköpostiluetteloa. Mennään säröilyyn!

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. MailOptin-ponnahdusikkuna MailChimp-integraation avulla

MailOptin - ponnahdusikkunat, sähköpostin Optin-lomakkeet ja uutiskirjeet

Ensinnäkin MailOptin on lyijy sukupolven laajennus, joka integroituu saumattomasti MailChimp-ohjelmaan. Laajennuksen ilmainen Lite-versio tarjoaa sinulle paljon vaihtoehtoja vakuuttaaksesi lukijat kirjautumaan MailChimp-powered uutiskirjeesi. Lisää ponnahdusikkuna, sivupalkin widget tai ennen tai jälkeen viestin tyylimuoto. Tai voit myös kohdistaa tiettyihin viesteihin ja sivuihin sivutasolla kohdistamalla.

MailOptin Campaign Builder

MailOptinilla on sisäänrakennettu kampanjan rakentaja, jonka avulla optin lomakkeiden luominen on helppoa. Valitse malli, mukauta otsikko, lisää kenttiä ja tietysti valitse sähköpostipalveluntarjoaja ja luettelo. Voit myös valita lomakkeen täyttötoiminnon, kuten sulkea lomakkeen ja ladata sivun uudelleen tai ohjata mukautettuun URL-osoitteeseen

Tai voit päivittää MailOptin-premium-suunnitelmaan lisätäksesi lyijynmuodostusominaisuuksia, sähköpostiautomaatioita ja jopa uutiskirjeitä. Näillä premium-vaihtoehdoilla voit A / B-jakaa testin, rekisteröidä lomakkeita, lisätä ilmoituspalkin tai liu’uttaa asetteluja, havaita mainosten estoaineita, valita 30+ CSS3 -animaation joukosta, luoda automaattivastaajan uusille ilmoittautumisille ja tonnia enemmän. Se on hyvä sijoitus, jos uutiskirje on suuri osa markkinointistrategiaasi.

2. MailChimp WordPressille

MailChimp WordPressille

MailChimp for WordPress on ilmainen laajennus, jonka on luonut ibericode. Kun olet aktivoinut laajennuksen ja tarttanut API-avaimesi MailChimpistä, MailChimp-tietosi ovat saatavilla laajennuksen asetusnäytössä. Pidän tätä kätevänä, koska jokaiselle sähköpostiluettelolle on taulukko, joka sisältää kaikki kentät ja jopa tilaajien lukumäärän kussakin ryhmässä. Näiden tietojen avulla voit määrittää, kuinka monta kenttää haluat sisällyttää opt-in-lomakkeeseesi.

MailChimp WordPressin yläpalkin asetuksiin

Tämä laajennus antaa sinulle useita näyttövaihtoehtoja. Esimerkiksi yläpalkin opt-in-muodossa valitset sähköpostiluettelosi avattavasta valikosta ja muokkaat sitä sitten. Palkki, painike ja sähköpostin paikkamerkkiteksti voidaan kaikki täyttää kopiossasi. Voit myös sijoittaa palkin sivun ylä- tai alareunaan, muuttaa sen väriä ja määrittää painikkeen ja tekstin värin – kaikki hienot työkalut, jotka auttavat sinua pysymään blogin värimaailmassa. Muuta ilmoittautumisruudun ulkoasua ja premium-versiota entisestään.

Suuremmat opt-in-lomakkeet voidaan sijoittaa mihin tahansa lyhyen koodin avulla. Uudelleenohjaus-URL-asetukset ovat käytettävissä, joiden avulla voit ohjata uusia tilaajia valitsemallesi “Opt-in Success” -sivulle.

Viimeinkin MailChimp for WordPress tarjoaa myös valintaruudun asetukset. Vierailijat, jotka jättävät kommentin tai rekisteröidyvät verkkosivustollesi, voivat myös valita sähköpostiluettelosi napsauttamalla ruutua.

3. MailChimp-lomakkeet lähettänyt MailMunch

MailMunch-lomakkeet

Rakastan MailMunchin lähettämiä MailChimp-lomakkeita siitä, että sinulla on hieman enemmän vapautta mukauttaa opt-in-lomakkeita päivittämättä heidän premium-suunnitelmaansa. Tämä laajennus synkronoidaan helposti MailChimp-tilisi kanssa, ja voit luoda niin monta lomaketta kuin haluat. Joten jos tarjoat sisältöpäivityksiä jokaisessa blogikirjoituksessa, voit luoda halutessasi erillisen lomakkeen jokaiselle. Tämä laajennus tarjoaa viisi muotoa: ponnahdusikkuna, upotettu, yläpalkki, vieritysruutu ja sivupalkki.

mailmunch-plugin-popup-muodossa

Yllä oleva kuvakaappaus on esimerkki popover-valintamuodosta. Sen animoituja vaihtoehtoja ovat: kuminauha, pomppu alas, heilua, lentää sisään, tada ja heilu. Tämä on melkoinen valinta ilmaiseksi MailChimp WordPress -laajennukselle. Voit myös valita, haluatko tämän lomakkeen avautuvan sivun lataamiseen ja / tai poistumiseen. Jos et halua, että usein vierailijat häiritsevät ponnahduslomakkeita, muuta vain tämän lomakkeen näyttämistiheyttä samalle vierailijalle.

Riippumatta siitä, minkä tyyppisen valitset, voit julkaista sen valikoivasti näyttösääntöjen avulla. MailMunch antaa sinun näyttää lomakkeita verkkosivustosi tietyillä URL-osoitteilla. Tämä laajennus tarjoaa paljon vaihtoehtoja; Ainoa varoitus on, että jos haluat suorittaa A / B-testit, sinun on päivitettävä johonkin heidän maksetusta suunnitelmasta.

4. MailChimp-lomakkeet, kirjoittanut Optin Cat

Optin Catin MailChimp-lomakkeet

Toinen ilmainen WordPress MailChimp -laajennus on Optin Catin lähettämät MailChimp-lomakkeet. Tämän laajennuksen avulla voit sisällyttää upotettuja muotoja, ponnahdusikkunoita ja sivupalkin widgettejä verkkosivuillesi. Voit myös säätää kunkin ponnahdusikkunan näkyvyyttä ja ohjata uudet tilaajat mille tahansa verkkosivustosi sivulle kirjautumisen jälkeen.

Optin Cat Analyticsin MailChimp-lomakkeet

Heidän analysointitoiminto on vakiona pluginin ilmaisen version kanssa, mutta mukautusvaihtoehdot ovat jonkin verran rajoitetut, ellet päivitä tiliäsi. Vaihda painikkeen, reunuksen ja tekstin värit kaikilla kolmella lomakkeella. Optin Catin MailChimp-lomakkeilla voit luoda rajoittamattoman määrän lomakkeita promootiota, sisältöpäivityksiä, e-kursseja tai muuta luovaa tarvetta varten, jolloin se on yksi suosituimmista ilmaisista MailChimp WordPress -laajennuksista..

5. Helppo lomake MailChimpille

Helppo lomake MailChimpille

Kesti enemmän aikaa, ennen kuin sain sopeutua Yikesin MailChimp-sovelluksen Easy Forms for MailChimp -sovellukseen, mutta he nauhoittivat video-opetusohjelman, joka auttoi alustavassa asennuksessa.

Kun olet yhdistänyt MailChimp-sovellusliittymän, liitä kaikki sähköpostiluettelosi uuteen rekisteröintilomakkeeseen. Ne voidaan upottaa sivuille, viesteihin tai widget-alueisiin lyhytkoodin avulla. Vaihtoehtoinen tapa on kirjoittaa uusi tai olemassa oleva viesti tai sivu napsauttamalla Helppo lomake -kuvaketta ja valitse sitten haluamasi ilmoittautumislomake. Katso alla oleva esimerkki:

helposti lomakkeet-MailChimp-sivu-upottaa

Sivuston kävijät voivat valita sähköpostiluettelosi jättäessään kommentin tai rekisteröityessäsi verkkosivustollesi myös tällä laajennuksella. Tiliasetukset näyttävät uusien tilaajien lukumäärän, tilaaman tilauksen ja keskimääräisen liittymäasteen.

Tämä on tähän mennessä vähiten muokattava laajennus, jonka olemme käsittäneet tässä viestissä, mutta jos se vastaa tarpeitasi, se on kokeilun arvoinen. Yli 20 000 aktiivista asennusta ja usein päivityksiä, tämä laajennus on toiminut monille ja saattaa sopia hyvin verkkosivustollesi.

6. MailChimp-käyttäjän synkronointi

MailChimp-käyttäjän synkronointi

Jos annat käyttäjien rekisteröidä WordPress-sivustossasi, saatat haluta kaapata heidän sähköpostiosoitteensa ja muut avaintiedot samanaikaisesti. Tämän avulla voit lisätä ne sähköpostiluetteloon ja kohdistaa heidät sisältöön ja tarjouksiin. Jos aiot markkinoida käyttäjien sähköpostiosoitteita tällä tavalla, MailChimp User Sync -laajennus voi olla juuri tarvitsemasi.

Tämä laajennus synkronoi WordPress-rekisteröityjen käyttäjien luettelon minkä tahansa MailChimpissä valitsemasi sähköpostiluettelon kanssa. Tällä tavoin sinun ei tarvitse kopioida manuaalisesti kunkin uuden käyttäjän tietoja yhdeltä alustalta toiselle. Tämä sopii erinomaisesti A / B-testaukseen sekä tiettyihin yleisöihin kohdistamiseen.

MailChimp-käyttäjän synkronoinnin asetukset

MailChimp-käyttäjän synkronoinnin avulla voit myös tilata uusia käyttäjiä automaattisesti, synkronoida kaikki muutokset, jotka he tekevät profiiliinsa (mukaan lukien sähköpostiosoitteensa), ja jopa poistaa yhteystietoja sähköpostiluettelostasi, jos heidän WordPress-tilit poistetaan jostain syystä. Tämä säästää paljon aikaa ja vaivaa ja pitää tilausluettelosi ajan tasalla. Plugin on ilmainen, vaikka joudut asentamaan MailChimp WordPress -laajennukselle ensimmäinen. Onneksi kyseinen laajennus ei myöskään maksa sinulle mitään (se on mainittu aiemmin ilmaisten MailChimp WordPress -laajennusten luettelossamme), vaikka se tarjoaa premium-version.

7. MailChimp-yläpalkki

MailChimp-yläpalkin laajennus

Toisin kuin joistakin käsitellyistä vaihtoehdoista, jotka ovat luonteeltaan kattavampia, MailChimp Top Bar -laajennuksella on hyvin tarkka tarkoitus. Se lisää muokattavan kirjautumispalkin sivustosi ylä- tai alaosaan, joten tilauksesi CTA on entistä näkyvämpi ja näkyvämpi käyttäjille. Sen sijaan, että piilottaisit kirjautumislomakkeen pois sivupalkista tai yhteystietosivulta, tämä työkalu vie sen mahdollisimman pian kävijöiden edessä.

Lisäksi rekisteröintipalkki sisältää useita vaihtoehtoja ja sitä on helppo mukauttaa. Voit muokata tekstiä, värejä ja sijainteja ja jopa käyttää koodia lisätäksesi ylimääräisiin kenttiin. Lisäksi voit valita ennakolta, mihin luetteloon ihmiset, jotka käyttävät palkkia, tilataan, jos sinulla on useampi kuin yksi.

Opt-in-palkki on helppo asentaa ja asentaa. Valitset vain luettelon ja voit mennä. Vaihtoehtoisesti voit muokata tekstiä ja värejä niin, että ne vastaavat tuotemerkkiäsi, tai käyttää vastakkaisia ​​värejä, joten tämä tärkeä CTA erottuu. Etupäässä palkki on yksinkertainen ja huomaamaton, ja kävijät voivat hylätä sen halutessaan. Lopuksi on syytä huomata, että kuten MailChimp User Sync, sinun on asennettava MailChimp for WordPress ennen tämän laajennuksen lisäämistä.

8. Ota yhteyttä lomake 7 MailChimp -laajennus

Ota yhteyttä lomake 7 MailChimp -laajennus

Jos et ole vielä kokeillut Yhteydenottolomaketta 7, se on WordPress-laajennus, joka kannattaa tutustua. Tämän suositun työkalun avulla on helppo luoda ja mukauttaa kaikenlaisia ​​muotoja ja lisätä ne sitten sivustoosi. Jos sinä olemme käyttämällä tätä pluginia MailChimp-rinnalla, sinun kannattaa ehkä lisätä Contact Form 7 MailChimp -laajennus luetteloon.

Tämän laajennuksen avulla voit kaapata sähköpostiosoitteita Contact 7 -lomakkeisiin ja lisätä ne automaattisesti valitsemasi MailChimp-luetteloon. Tämän tekniikan avulla voit luoda räätälöityjä lomakkeita, lisätä niitä sivustoosi ja integroida ne sitten sähköpostimarkkinointikampanjoihisi. Koska se tukee useita postituslistoja, voit käyttää saumattomasti erilaista jokaiselle lomakkeelle, mikä tarkoittaa, että voit luoda kohdistettuja CTA-sopimuksia ja luoda segmentoituja luetteloita.

Ota yhteyttä lomakkeen 7 asetuksiin

Sen lisäksi, että laajennus on helppo käyttää, se on erittäin mukautettavissa. Voit valita, lähetetäänkö tilaajille vahvistusviesti, sisällyttää valintaruutu ja lisätä mukautettuihin kenttiin. Lisäksi laajennus päivitetään jatkuvasti ja sisältää sähköpostituki MailChimp Extension -kehittäjän kautta. Jotta voit käyttää sitä, sinun on ensin asennettava yhteyslomake 7.

9. WooCommerce MailChimp

WooCommerce MailChimp -integraatio

Seuraavaksi meillä on toinen integraatiotyökalu. Jos olet viettänyt paljon aikaa WordPress-yhteisössä, olet epäilemättä kuullut WooCommerceista. Se on suosituin työkalu verkkokaupan lisäämiseen verkkosivustollesi. Tietenkin, jos käytät myymälää, haluat todennäköisesti lisätä asiakkaasi sähköpostilistaan ​​tuotteiden markkinointia varten.

WooCommerce MailChimp antaa WooCommerce-asiakkaille tilata markkinointiluettelosi suoraan verkkosivustoltasi. Sinulla on mahdollisuus kaapata nämä tiedot yhdellä kolmella tavalla: tilauksen luomisen jälkeen, kun se on käsitelty, tai sen jälkeen, kun se on valmis. Tämä on loistava tapa kerätä sähköposteja jo sitoutuneelta yleisöltä ja käyttää niitä kampanjoissasi. Laajennus tarjoaa myös useita suostumusvaihtoehtoja, jotta pysyt kansainvälisten opt-in-lakien mukaisina.

WooCommerce MailChimp -asetukset

Tämän liitännäisen kanssa on huomautus, joka on mainitsemisen arvoinen. Vaikka kokonaisarvostelut ovat korkeat ja sillä on yli kaksikymmentätuhatta aktiivista asennusta, viimeisimmät arvostelut ovat hieman sekoitettuja. Monet käyttäjät rakastavat sitä, mutta jotkut ovat ilmaisseet ongelmia sen toimivuudesta oikein. Suosittelemme, että testaat tämän laajennuksen kokonaan vaiheittaisella sivustolla nähdäksesi, vastaako se tarpeitasi, ennen kuin sitoudut käyttämään sitä.

10. N-Media MailChimp -tilaus

N-Media MailChimp -tilaus

Viimeinkin, N-Media MailChimp Subscription -laajennuksen avulla pystyt räätälöimään tilausluettelosi maksimaalisen vaikutuksen aikaansaamiseksi. Se vetää kaikki MailChimp-luettelot tililtäsi ja antaa sinun luoda kohdistettuja lomakkeita luettelomuuttujien ja sidosryhmien perusteella.

Mikä tekee tästä liitännästä todella erottuvan, on kuitenkin se, kuinka muokattavissa se on. Sen lisäksi, että siinä on visuaalinen muotoilija, voit myös luoda muotoilun CSS: llä, jos olet niin taipuvainen. N-Media MailChimp -tilauksen avulla voit myös luoda rajoittamattomia lomakkeita käyttämällä kätevää ohjattua työkalua ja luoda ponnahdusikkunoita käyttöönottoa varten.

N-Media MailChimp -muotoilija

Tällä laajennuksella ei ole niin monta aktiivista käyttäjää kuin muilla luettelossa keskusteltuilla käyttäjillä, mutta se tarjoaa positiivisia arvosteluja ja on tarkistamisen arvoinen työkalu. Kuten minkä tahansa laajennuksen kanssa, anna sille testi, jotta näet sopivatko tarpeisiisi, ennen kuin asennat sen live-sivustollesi. Vaikka peruslaajennus on ilmainen, saatat myös olla kiinnostunut tietämään, että kehittäjät tarjoavat premium-version.


Ilmaiset MailChimp WordPress -laajennukset ovat loistava tapa lisätä sähköpostiasetuksia verkkosivustollesi. Hyödyllisen sisällön lisäksi mikä tahansa näistä plugineista voi tukea tehtävääsi rakentaa blogiisi liiketoiminta.

Jos et vielä ole, kirjaudu MailChimp-tilille, luo luettelo ja lataa ja aktivoi sitten yksi yllä olevista laajennuksista, joka parhaiten vastaa tarpeitasi. Verkkosivustollesi parhaan lomaketyypin, sijoittelun ja suunnittelun määrittäminen voi viedä jonkin aikaa, mutta se on osa prosessia. Ajan myötä saat kuvan sivustosi kävijöiden mieltymyksistä.

Joten olet aktivoinut kaikki ilmaiset MailChimp WordPress -laajennukset WordPress-verkkosivustollasi? Oletko huomannut eroa sähköpostiosoitteiden lukumäärässä? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map