10+ hyödyllisiä WordPress-laajennuksia sähköpostiluettelon kasvattamiseksi

“Jos haluat kasvattaa yritystäsi, tehokkaan sähköpostiluettelon luomisen tulisi olla etusijalla.” – Tämä on neuvosto, jonka sain muutama vuosi sitten, kun aloitin blogin kirjoittamisen. Ja se on edelleen arvokas tähän päivään asti.


Monet teistä saattavat jo ymmärtää, miksi se on arvokas neuvo. Kun sinulla on kasvava luettelo luotettavista tilaajista, on helpompaa ohjata liikennettä ja saada lisää sosiaalisia osuuksia uusimpiin blogiisi. Paitsi, että voit ansaita myös paljon rahaa lähettämällä erikoistarjouksia luetteloosi.

Tässä artikkelissa aion jakaa joitain WordPressin parhaista ilmaisista ja premium-luettelon rakennuslaajennuksista, jotka auttavat sinua luomaan lisää tilaajia, joilla on vähemmän liikennettä. Olen sisällyttänyt luetteloon myös pari ilmaista laajennusta niille, jotka ovat vasta aloittamassa bloggaamista tai joilla ei ole ylimääräistä rahaa viettämiseen.

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. Getsitecontrol

Getsitecontrol - WordPress-ponnahdusikkunat, optiinit, kyselyt ja muut

Erinomainen sekä aloittelijoille että kokeneille ammattilaisille. Getsitecontrol on kattava ponnahdusikkuna, optin muoto, kysely ja toimintakehotus-laajennus, joka on suunniteltu auttamaan sinua kasvattamaan sähköpostiluetteloa nopeasti. Kaikilla sisäänrakennetuilla ominaisuuksilla voit suunnitella täydellisen ponnahdusikkunan tai lomakkeen yksilöllisiin tarpeisiisi (jopa evästeilmoituksen).

Getsitecontrol tarjoaa helppokäyttöisiä widget-malleja, jotta voit luoda optinen lomake nopeasti. Valitse vain malli, jota haluat käyttää, ja säädä värit, teksti, animaatiot ja jopa elementtien sijainnit. Tai voit suunnitella oman lomakkeen mukautetulla CSS: llä. Voit myös tuoda kuvia Instagramista, lisätä kyselyelementtejä (valintaruudut, valintanapit, arviointiasteikot) tai käyttää sovellusliittymää lisätäksesi lisätoimintoja lomakkeisiisi – kuten näyttää henkilökohtaisia ​​viestejä vierailijoille. Kun olet valmis widgetisi kanssa, aseta se vain WordPress-sivustoosi laajennuksen kautta!

Mutta mikä tekee Getsitecontrolista standout-työkalun luetteloiden kasvattamiseksi, on se, että se on integroitu 29 eri markkinointiympäristöön. Tähän sisältyy Google Analytics, Convertkit, Drip, Hubspot, MailCHimp, Sendinblue, VerticalResponse ja paljon muuta. Kehittäjille on myös muutama verkkohaku, joiden avulla voit nähdä reaaliaikaisia ​​tietoja Getsitecontrol-widgetteillesi.

Ominaisuudet:

 • Askel askeleelta lomakkeen rakentaja
 • Mukautusvaihtoehdot
 • Mallinegalleria valmiilla asetteluilla
 • Poistu aikomusvalvonnasta kaapataksesi johtoja ennen niiden lähtöä
 • A / B-jakotestaus jopa 5 variaatiolle
 • Reaaliaikaiset tilastot plus Google Analytics -integraatio
 • Mahdollisuus jakaa tilauslomakkeet suoran linkin kautta

Hinta: Suunnitelmat alkavat 9 dollaria kuukaudessa

2. MailOptin

MailOptin - ponnahdusikkunat, sähköpostin Optin-lomakkeet ja uutiskirjeet

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Kasvataksesi sähköpostiluetteloa sinun on keskityttävä lyijyn luomiseen – ja MailOptin tekee juuri sen. Tämä laajennus sisältää tehokkaan lomakemuodostajan, jonka avulla voit luoda erilaisia ​​optiineja sivustollesi. Mukauta optimaalisen lomakkeen suunnittelua, tekstiä, kenttiä, animaatioita ja jopa määrittää näytön säännöt (kuten poistumistarkoituksen liipaisin tai tietyn ajan kuluttua sivustollasi). Valintalaatikoiden, ilmoituspalkkien, sisällön (ennen / jälkeen tai upotettuna riviin) ja muiden kanssa on helppo luoda yleisöllesi sopiva optimaalimuoto. Ja koska A / B-jakotestille on sisäänrakennettu analyysi ja tuki, voit todella optimoida strategian kasvattaaksesi sähköpostiluetteloasi nopeammin.

Mutta tämä ei vielä ole – MailOptin tarjoaa integroinnit melkein jokaiselle sähköpostipalvelulle ja CRM: lle, jota voit ajatella. Voit linkittää optiinilomakkeesi helposti MailChimp-, Campaign Monitor-, aWeber-, GetResponse-, SendinBlue-, MailPoet- ja muihin. MailOptin toimii myös saumattomasti Google Analyticsin ja suosittujen käännöslaajennusten, Polylangin ja Weglotin kanssa. Vaikka on ilmainen MailOptin Lite versio, joka on saatavana WordPress.org-sivustosta, tarvitset premium-version avataksesi kaikki laajennuksen mahtavat ominaisuudet.

Ominaisuudet:

 • Optin-tyylit: lightbox, ilmoituspalkki, sivupalkin widget, liu’uttaminen, ennen / jälkeen, rivillä
 • Liipaisimet: poistuminen, aika sivustolla, sivun katselut, vieritä, napsauta käynnistä, laitekohdistus
 • Muuntamistoiminnot, joilla voidaan ohjata käyttäjiä tiettyyn URL-osoitteeseen
 • A / B-jakotesti optiineille
 • Mainoslohkon havaitseminen
 • Älykäs Honeypot-roskapostisuojaus
 • Integrointi suosittujen sähköpostin tarjoajien, CRMS: n, käännöslaajennusten ja Google Analyticsin kanssa
 • Uutiskirjeen hallinta (mukaan lukien automaatio, aikataulut ja muut)

Hinta: Alkaen 79 dollaria / vuosi

3. Menestyvät johdot

Menestyvät johdot

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Thrive Leads on Thrive Themes -kehittäjien luoma luetteloiden rakennuksen laajennus. Tämä liitännäinen pakkaa rei’ityksen ja sisältää melkein kaiken tyyppisiä opt-in-lomakkeita, joista voit ajatella: voit luoda ponnahdusikkunoita, dia-muotoisia lomakkeita, nauhamaisia ​​muotoja, jotka näkyvät näytön ylä- tai alaosassa, kaksivaiheinen opt-in-linkit tai -painikkeet, näytön täyttölomakkeet, ”Scroll Mat” -lomake, joka on samanlainen kuin SumoMen tervehdysmatto, voit lisätä opt-in-lomakkeet viestien alaosaan, widget-alueisiin tai mihin tahansa sisältösi sisältöön.

Laaja lomakevalikoima ja mukana toimitettu vedä ja pudota -editori antavat paljon joustavuutta opt-in-lomakkeiden luomiseen ja näyttämiseen sivustollasi. Kaikkien Thrive Leads -yritysten mainostamien pääominaisuuksien on kuitenkin tehtävä konversioiden optimointiin. Laajennettu A / B-testaus ja yksityiskohtainen raportointi ovat osa laajennusta. Toinen kohokohta on se, että voit piilottaa opt-in-lomakkeet kävijöille, jotka ovat jo tilanneet luettelosi, ja voit jopa näyttää vaihtoehtoisen sisällön olemassa oleville tilaajille tavallisten opt-in-lomakkeiden sijasta.

Ominaisuudet:

 • Kymmenet ennalta suunnitellut mallit + vetämällä ja pudottamalla mallien rakentaja
 • Jokainen valinnainen lomaketyyppi, jota voit ajatella
 • Varmuuskopiointi ja vienti-toiminto tilaajaluettelollesi
 • A / B testaa erilaisia ​​opt-in-lomakkeita, erilaisia ​​tarjouksia, erityyppisiä lomakkeita ja anna laajennuksen valita voittaja automaattisesti
 • Näytä erilaista sisältöä nykyisille tilaajille
 • Poistu tarkoituksesta, SmartExit, vierityslaitteet, napsautusliipaisimet, ajastetut liipaisimet jne.
 • Monia, monia animaatiovaihtoehtoja

Hinta: Alkaen 59 dollaria / vuosi

4. Sumo

SumoMe-uutiskirje

AppSumo: n Sumo on kätevä laajennus yksinkertaisten ponnahdusikkunoiden näyttämiseen, jotka eivät maksa sinulle yhtäkään senttiä. Se sisältää paljon upeita ominaisuuksia, jotka löydät yleensä premium-laajennuksista, kuten OptinMonster tai Ninja Popups.

Tämä on täydellinen laajennus aloittelijoille tai muille, jotka eivät halua käyttää rahaa, koska ne voidaan helposti integroida ilmaiseen automaattivastauspalveluun Mailchimp (enintään 2000 tilaajalle). Vaikka sähköpostien enimmäismäärä on 12 000 kuukaudessa. Mailchimp on ollut markkinoilla niin kauan ja sillä on maine laadukkaasta palvelusta.

Huomaa: Sinun on kirjauduttava tilille Sumo-verkkosivustolla.

Ominaisuudet:

 • Asynkroninen lataus, joka ei vaikuta sivun latausnopeuteen
 • Älykkään sähköpostin ponnahdusikkunan ajoitus (kuten Exit Monitor)
 • Aseta oma esityksen ajoitus
 • Popover-sisällön täydellinen HTML-hallinta
 • Tarkastele sähköpostitilaustilastoja koko ajan

Hinta: Vapaa

5. WP-sähköpostin sieppaus

wp-emailcapture-WordPress-plugins

WP Email Capture on luonut hyvä ystäväni Rhys Wynne. Laajennus on loistava ratkaisu niille, jotka eivät halua käyttää automaattivastaajapalveluita sähköpostien keräämiseen. Se lisää 2 kentän muodon (nimi ja sähköposti) sähköpostien sieppaamiseksi.

Suuri ero tässä laajennuksessa on, että sinun ei tarvitse kuluttaa rahaa kolmansien osapuolien palveluihin (Aweber tai GetResponse), kaikki tehdään suoraan WordPressin Asetukset-sivulta. Ilmaisella versiolla on rajoitettu toiminnallisuus, josta voi olla hyötyä, jos haluat testata laajennuksen ennen ostamista.

Ominaisuudet:

 • Vie luettelo helposti suuriin automaattivastaajapalveluihin
 • Käytä WordPressin sisäistä wp_mail-toimintoa sähköpostien lähettämiseen.
 • Tupla-optiini todennusta varten
 • Luo useita luetteloita sivustollesi
 • Seuraa sivustosi kävijöitä ja mistä ilmoittautumiset ovat lähtöisin.
 • Tuki mukautetuille postityypeille

Hinta: Ilmainen (rajoitetuilla ominaisuuksilla)

6. OptinMonster

OptinMonster WordPress Optin -lomakkeet

Tiedot ja lataaNäytä esittely

OptinMonster on toinen tehokas laajennus, jonka avulla tyylikkäiden ponnahduslomakkeiden lisääminen on erittäin helppoa. Sen avulla voit myös lisätä mukautettuja lomakkeita viestien, sivupalkin widgetien, sivujen, sivuston pohjan ja liukukytkentälomakkeiden alle. Sitä voidaan helposti kuvata WordPressin all-in-one list -rakennuksen laajennukseksi, mutta tämä ei ole kaikille (ainakaan ei niille, jotka ovat vasta aloittamassa), koska se on melko kallis verrattuna tämän segmentin muihin laajennuksiin..

Esimerkiksi – suurin osa markkinoilla olevista ponnahdusikkunoista ei maksa yli 50 dollaria, yksi tällainen laajennus on Ninja Popups, olen käyttänyt sitä omalla sivustollani 6 kuukautta, enkä ole koskaan joutunut vaikeuksiin. Mutta hinta ei ole ainoa asia, joka erottaa OptinMonsterin muista plugineista, vaan sen mukana tulee myös Exit-Intent -teknologia, joka havaitsee vierailijoiden käyttäytymisen ja kehottaa heitä kohdennetulla kampanjalla juuri sinä päivänä, jolloin he aikovat lähteä. Mielestäni tärkein syy siihen, miksi laajennus on niin kallis, johtuu siitä, että siihen sisältyy poistumistarkoitustekniikka, jota aiemmin voitte löytää vain Bounce Exchangessa.

Ominaisuudet:

 • Kauniita Optin-lomakemalleja
 • Testaa eri sisältö, otsikot, asettelut ja tyylit helposti A / B Testing -moduulilla
 • Poistu aikomustekniikasta
 • Analysoi napsautuksia, näkymiä ja yleisiä tulosprosentteja sisäänrakennetulla analyysillä.

Hinta: $ 199

7. Hei baari

HelloBar

Hei-palkki antaa sinun luoda kauniita ilmoituspalkkeja, jotka on korostettu näytön yläosassa verkkosivustosi kävijöille. Voit käyttää palkkia uusien liidien luomiseen joko myyntisuppilon tai mukautetun optin-muodon kautta.

Se luo mukautetun koodin, joka voidaan lisätä WordPress-laajennuksen kautta, tai jos et halua käyttää laajennusta, voit lisätä koodin teemoon manuaalisesti. Se on tällä hetkellä rajoitettu neljään tärkeään automaattivastaajapalveluun – Aweber, Mailchimp, Campaign Monitor ja Constant Contact.

Ominaisuudet:

 • Sisäänrakennettu Analytics
 • Hyvin suunnitellut Optin-lomakkeet
 • Itse luotu WordPress-laajennus

Hinta: Vapaa jopa 10 napsautusta

Saatavana on myös premium-versio 4,95 dollaria / kuukausi, jossa on lisäominaisuuksia – SSL-tuki, ei tuotemerkkiä, RSS & Twitter-syötteet ja jopa 100 napsautusta.

8. Optimoi painos

OptimizePress WordPress -jäsenyyslaajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

OptimizePress on suosikki WordPress-laajennus, kun on kyse ammattimaisen aloitussivun luomisesta. Se ei ole vain aloitussivujen ja myyntisuppiloiden luominen; OptimizePressiä voidaan käyttää myös jäsenportaalien luomiseen.

Siinä on vedä ja pudota -editori, jota on erittäin helppo käyttää, mutta voit myös luoda aloitussivuja joutumatta sukeltamaan kaikkiin vaihtoehtoihin.

Yksi iso OP: n etu – siinä on kaksi vaihtoehtoa, plugin ja teema. Voit käyttää laajennusversiota, jos haluat säilyttää nykyisen blogin suunnittelun.

Ominaisuudet:

 • Vedä ja pudota -editori
 • Lyhytkoodituki
 • Yksinkertainen automaattivastaanotin
 • Helppo seurata oppaita ja koulutusta
 • Integroidut SEO-ominaisuudet
 • Yli 30 mallia, joista valita

Hinta: $ 197

9. Sähköpostin tilaajat ja uutiskirjeet

Kuvakaappaus sähköpostien tilaajista ja uutiskirjeistä.

Sähköpostin tilaajat ja uutiskirjeet on ilmainen sähköposti-, uutiskirje- ja liitäntäsuodatin. Vaikka tämä ei olekaan muokattavissa, tämä on hieno, helppo tapa lähettää uutiskirjeitä WordPressin avulla (vaikka suosittelemme, että tutustu tähän artikkeliin uutiskirjeen WordPress-laajennuksista, jos haluat lisätietoja). Tämän liitännäisen avulla voit lähettää artikkeli-ilmoituksia, luoda tilaajaluettelon ja lisätä yhden ja kahden vaihtoehdon menetelmiä.

Vaikka tämä laajennus ei ole kaikkein ulkoisimmin muokattavissa, se on loistava vaihtoehto päästä alkuun, jos et halua käyttää alustaa, kuten MailChimp tai MadMimi.

Ominaisuudet:

 • Pidä tietosi palvelimellasi
 • Luo rajoittamaton määrä lomakkeita, sähköpostimalleja ja ilmoituksia
 • GDPR valmis
 • Automaattinen tervetuliaisviesti
 • Helppo käyttää HTML-editoria

Hinta: Vapaa

10. Ninja-lomakkeet

Kuvakaappaus Ninja Forms -laajennuksesta.

Ninja Forms Lite on tiukasti lomakerakentaja, mutta se sisältää oman premium-tilaajaluettelon integroinnin MailChimp, lisäosa, jonka hinta on 29 dollaria.

Kun olet perustaa MailChimp Ninja-lomakkeilla, Tämän laajennuksen avulla voit luoda lomakkeita MailChimp-tilillesi Ninja-lomakkeiden tarjoaman voiman ja joustavuuden avulla.

Tarvitset lisäosan, jotta voit määrittää tilaajaluettelon tämän laajennuksen avulla, mutta sen tarjoamat ominaisuudet ovat kohtuullisten kustannusten arvoisia. Lisäksi Ninja Forms -ominaisuuden avulla voit luoda huomiota herättäviä tilauslomakkeita tehokkaan vetämällä ja pudottamalla -lomakkeen luomisen kautta..

Ominaisuudet:

 • Muokattavat tilaustiedot
 • Esivalmistetut mallit
 • Vedä ja pudota -muodonmuodostaja
 • Ryhmän tilaajat
 • Useita MailChimp-tilauksia lomaketta kohti
 • Mahdollisuus tuoda / viedä tilaajaluetteloa

Hinta: 29 dollaria (MailChimp-lisäosalle – Ninja Forms itsessään on ilmainen)

11. Jetpack

Jetpack WordPress -laajennus

Viimeisin luettelossamme on Jetpack, jonka on kehittänyt Automattic, sama WordPressin takana oleva yritys. Sen Tilausmoduuli antaa vierailijoille mahdollisuuden kirjautua päivityksiin sähköpostitse suoraan blogistasi. Tilaajat päivitetään, kun on uusia blogin viestejä ja kun uusia kommentteja lisätään viestiin, jota he seuraavat.

Koko tilaajaluetteloa ei voi viedä Jetpackilla, mutta voit viedä niiden henkilöiden tiedot, jotka ovat kirjautuneet sähköpostiosoitteidensa sijaan heidän WordPress-tilinsä. Jos pidät siitä, että tilauksesi käsitellään puolestasi, Jetpack voi olla ihanteellinen. Lisäksi helppokäyttöisyys ja tilausvaihtoehtojen laajuus tekevät siitä arvokkaan laajennuksen, ja siellä on premium-versio, jossa on vielä enemmän ominaisuuksia.

Ominaisuudet:

 • Pika-asennus (varsinkin jos käytät jo Jetpackia sivustossasi)
 • Helppo ”tilaa sivustoon” ja ”tilata kommentteja” -vaihtoehdot
 • Tilauslomakewidget
 • Lyhytkoodi lomakkeen lisäämiseen viesteihin ja sivuille

Hinta: Vapaa

Miksi sähköpostiluettelon laatiminen on tärkeää

WPExplorer-uutiskirjeen rekisteröintilomake

Haluamme pitää sen yksinkertaisena täällä WPExplorerissa, valitsemalla tilaajien luomiseksi sivupalkin ilmoittautumislomakkeen.

Sähköposti (tai uutiskirje) tilausluettelo on täsmälleen miltä se kuulostaa – luettelo asiakkaista tai asiakkaista, jotka ovat valinneet vastaanottamaan markkinointiviestejä sinulta. Oletko koskaan saanut uutiskirjeitä tai erikoistarjouksia suosikkikaupastasi sähköpostitse? Jos sinulla on, se johtuu todennäköisesti siitä, että olet osa heidän tilaustasi.

Vaikka nämä sähköpostit saattavat tuntua haitalta, kun saat liian paljon niitä, liiketoiminnan kannalta ne ovat kätevä työkalu. Tilaajaluettelon avulla voit:

 • Luo enemmän tuloksia ja myyntiä. Mitä enemmän ihmisiä, jotka näkevät tarjouksesi ja toimintakehotuksesi, sitä enemmän ostoja ja ilmoittautumisia sinun pitäisi houkutella. Otetaan esimerkiksi Amazon: yksi tapa, jolla he saavat sinut jatkamaan tuotteiden ostamista, on sähköpostin lähettäminen säännöllisesti.
 • Lisää liikennettä. Aina kun julkaiset uuden viestin tai päivität sivustosi tärkeillä tiedoilla, voit ilmoittaa siitä heti tilaajillesi. Tämän pitäisi auttaa lisäämään toistuvaa liikennettä ja pitämään yleisö kiinnostuneena sisällöstäsi.

Hienoa tilaajaluettelossa on, että se antaa sinulle suoran yhteyden yleisöösi. Välittäjää ei ole mukana, ja sinun ei tarvitse varmistaa, että noudatat sosiaalisen median alustojen erilaisia ​​sääntöjä ja ohjeita. Sinä hallitset luetteloa ja voit käyttää sitä millä tahansa tavalla, joka on parasta sinulle ja tilaajillesi.

Onneksi yhden tai kahden pf-liitännäisen avulla voit varmasti lisätä sähköpostiluettelosi tilaajia. Jos olet käyttänyt jotain näistä plugineista, kerro meille ajatuksesi kommenttiosassa. Tai jos sinulla on laajennussuositus, meidän pitäisi lisätä, kerro meille, mikä se on ja miksi!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map