10+ hauskaa WordPress-laajennusta verkkosivustosi jazziin

Hauskat WordPress-laajennukset jazzia verkkosivustollesi

Uskon, että olet samaa mieltä, kun sanon: aloittelijana houkuttelevan verkkosivuston luominen on yksi helvetin tehtävä. Mistä edes aloitat? Ja koska et tiedä hauskoja WordPress-laajennuksia, mitkä valitset? Tiedämme, että se voi olla hämmentävä, mutta rentoutua.


Olet todennäköisesti tekemisissä esimerkiksi seuraavien kysymysten kanssa:

 • Kuinka voin tehdä verkkosivustostani mielenkiintoisemman tai interaktiivisemman?
 • Voinko parantaa muuntokursseja rikkomatta pankkia?
 • Miksi WordPress-sivustollani on niin korkeat poistumisprosentit? Tarkoitan, miksi monet ihmiset käyvät verkkosivustollasi ja lähtevät melkein heti?
 • Onko verkkosivustoni sisältö hyvä vai mitä teen väärin?
 • Pitääkö paljon vaivaa (ja aikaa) saadaksesi enemmän sivustoosi tulevia ihmisiä??

Katkaise kaikki kysymykset. Osoittautuu, että voit lisätä verkkosivustosi interaktiivisuutta nopeasti muutamien hauskojen WordPress-laajennusten ansiosta! Tämän seurauksena verkkokävijät viettävät enemmän aikaa sivustossasi, mikä tarkoittaa parempia muuntokursseja ja parannettua WordPress SEO: ta.

Nykyään saat hauskoja WordPress-laajennuksia sivustosi sitoutumisen lisäämiseksi. Lue lisää löytääksesi yli 10 laajennusta, jotka mielestämme ovat kokeilun arvoisia, pitäen mielessä hauskojen / outojen / interaktiivisten laajennusten markkinat ovat pienet. Tästä syystä jaa suosikki hauskat / outot WordPress-laajennuksesi kommentteihin. Pidä hauskaa kuitenkin kuluttamatta uutta sekuntia!

Kaikki täällä olevat laajennukset lisäävät hauskanpitoa WordPress-sivustoosi. Ja vaikka se on hämmästyttävää, ne ovat myös hyödyketuotteita, jotka palvelevat toiminnallista tarkoitusta. Lisäksi useimmat ovat ilmaisia, mutta virrankäyttäjälle on joitain premium-vaihtoehtoja. Riippumatta siitä, valitsetko ilmaispelien tai haastaa rahaa, kaikki täällä olevat hauskat WordPress-laajennukset ovat varmoja tapoja lisätä sitoutumista WordPress-sivustollesi.

Antakaamme muuten WordPress-sivustosi entistä kiinnostavammaksi.

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

Liukusankari

hauska wordpress plugins liukusäädin

Aikana WordPressin kanssa olen tavannut useita erinomaisia ​​WordPress-liukusäätimiä (Slider Revolution keegi?), Mutta Slider Hero on jotain muuta. Keskellämme vietin levottomasti yli 45 minuuttia demojen pelaamiseen. Miksi? Ne ovat erittäin jännittäviä! Olen vuosien ajan kokeillut monia liukusäätimiä, mutta en ole koskaan tavannut niitä yksi.

Olet tekemässä loistavaa hoitoa Slider Hero -sovelluksella, enkä leikkiä, kaverit. Se on epäilemättä hauska WordPress-laajennus, mutta se on myös yksi niistä plugineista, jotka täyttävät toiminnallisen tarpeen.

Slider Hero ei ole tyypillinen liukusäätimen laajennus, ei se ole. Uusien innovatiivisten tehosteiden ja ominaisuuksien ansiosta Slider Hero auttaa sinua parantamaan muuntokurssiasi kaksinkertaisesti. Laajennus on loistava houkuttelemaan kävijöitä WordPress-sivustollesi yrittämättä kovasti. Se keskittyy viestiisi, ei kuvan esitykseen, kuten monet muut liukusäätimen liitännäiset.

Vaikka kävijä vihaa sivustosi aluksi, hän saattaa alkaa nauttia tai napsauttaa liukusäätimiäsi. Kuka tietää? Ehkä vierailijasi lopulta rakastaa tuotteitasi alle 45 minuutissa. Katso mitä tein siellä?

Parhaat liukusankarin ominaisuudet

 • 85+ vaikuttavia tehosteita,
 • elokuvan esittelyrakentaja,
 • 173+ taustakaltevuudet,
 • videotuki,
 • ainutlaatuisia tekstianimaatioita,
 • rajakoristeet,
 • hulluja CSS3- ja JS-animaatioita, joita et löydä muualta,
 • Gutenberg-ready,
 • täysin reagoiva,
 • ja jos kattamme kaikki ominaisuudet, luettelosta tulee pitkä lukemista.

Tärkeintä on Slider Hero on erittäin hauska ja jännittävä WordPress-laajennus, joka parantaa sitoutumista WordPress-sivustollesi.

WordPress.org-sivustossa on saatavana ilmainen Slider Hero -versio, jonka olemme linkittäneet yllä, mutta jos olisin sinä, kertoisin premium-versio ilman varauksia.

Miksi se on niin? Ensiluokkainen versio tarjoaa sinulle enemmän tehosteita ja ominaisuuksia sekä premium-tuen, jos tarvitset apua. Ja me kaikki tiedämme, että premium-tuki on hyödyllinen, varsinkin jos sinulla on ei ole aikaa varautua teknisiin juttuihin.

Joo, olen samaa mieltä kanssasi; aika on rahaa. Slider Hero premium säästää aikaa ja rahaa, joten joo, 30 dollaria taalaa, jonka maksat premium-versiosta, on arvokas sijoitus.

myCRED

hauskat WordPress-lisäosat mycred

Kuinka voit lisätä sitoutumista ja myyntiä WordPress-verkkosivustollasi vähemmällä markkinoinnin vaivalla? Se on yksinkertaista: luot kanta-asiakasohjelman tai pelaat verkkosivustoasi.

Kanta-asiakasohjelman avulla voit palkita pisteitä kävijöillesi, kun he suorittavat tietyt toimenpiteet. Puhumme toiminnoista, kuten kirjautumisesta sisään, viestin lukemiseen, ostoksesi myymälästäsi ja niin edelleen. Myöhemmin käyttäjät voivat ansaittujen pisteiden avulla suorittaa ostoksia, päivittää jäsenyyksiä, käyttää premium-sisältöä ja suorittaa useita muita haluamia toimia.

Pelaaminen puolestaan ​​lisää sitoutumista ja tekee verkkosivustostasi hauskaa lisäämällä pelimaisia ​​ominaisuuksia. Yleensä pelaaminen sisältää kokemuspisteiden myöntämisen, käyttäjien sijoittamisen, esineiden löytämisen, tietokilpailujen, kilpailun ja niin edelleen.

Asia on, että kanta-asiakasohjelmat ja pelaaminen auttavat sinua lisäämään hauskaa verkkosivustollesi. Ja jos olet palkkiojärjestelmän markkinoilla, osoitamme mielellämme myCRED WordPress -laajennukseen.

myCRED on arvostetuin pisteiden hallintajärjestelmä, joka lisää sitoutumista WordPress-järjestelmääsi. Toisin sanoen, se auttaa sinua luomaan kanta-asiakasohjelman ja pelaamaan WordPress-sivustosi napsautuksella.

Tämä hauska WordPress-laajennus on helppo määrittää ja käyttää, ja siinä on vaikuttava ominaisuuspaketti.

Paras osa on myCRED on ilmainen, mutta jos tarvitset enemmän virtaa, kehittäjä tarjoaa sinulle runsaasti halpoja premium-lisäosia. Ensiluokkaisia ​​lisäosia ovat muun muassa arpajaiset, raaputusarvat ja onnenpyörä.

myCRED integroituu saumattomasti suosikkityökaluihisi, kuten WooCommerce, PayPal, BuddyPress, Contact Form 7, AffiliateWP ja niin edelleen. Sinänsä voit luoda täysin integroidun palkitsemisjärjestelmän ja hallita sitä kuten ammattilaista.

H5P-interaktiivinen sisältö

interaktiivinen sisältö h5p hauska WordPress-laajennus

Interaktiivinen sisältö lisää sitoutumista sivustoosi houkuttamalla kävijöitä luomaan yhteyden verkkosivustoosi. Ja mitä kauemmin he pysyvät verkkosivustollasi, sitä paremmat mahdollisuudet muuntaa pelkät vierailijat asiakkaiksi.

Loppujen lopuksi heillä on jotain hauskaa tekemistä verkkosivustollasi, mikä herättää hyviä tunteita verkkosivustollesi. Ja jos he yhdistävät hyvät tunteet verkkosivustoosi, työsi on puolittain valmis.

Nyt H5P-hauskan WordPress-laajennuksen ansiosta sinun on vain selvitettävä, kuinka saat käyttäjät käyttämään CTA-sopimuksia. Niiden pitäminen sivustossasi pidempään ei ole enää ongelma H5P: n kanssa.

H5P toimitetaan runsaalla määrällä interaktiivisia HTML5-elementtejä, kuten:

 • vuorovaikutteiset videot
 • persoonallisuus tai aritmeettinen tietokilpailu
 • muistipeli
 • kaavioita
 • kuvan hotspotit
 • kollaasi
 • ruudukko sanapeli
 • 360 asteen virtuaaliympäristöt
 • flashcards
 • ja niin paljon muuta

H5P: n asettaminen WordPress-verkkosivustoosi on yhtä helppoa kuin piirakka. Laajennus on täysin ilmainen ja avoin tekniikka. Se on myös täysin reagoiva, mikä tarkoittaa, että sisältösi näyttää hyvältä useilla laitteilla.

Lisää kommentteja

kohonneet kommentit

Olemme käsittäneet parhaat WordPress-kommenttilaajennukset aiemmin, mutta luetteloon sisältyi laajennuksia, jotka vain parantavat kommenttialuetta. Emme peittäneet laajennusta, joka herättää viestisi elämään kommenttien avulla.

Nyt kohonnut kommentit on kyseinen laajennus. Koneoppimisen ja kielianalyysin ansiosta voit lisätä automaattisesti osuvaimman ja huomaavaisen kommentin viestin yläosaan.

Lisäksi voit hallita yksinkertaista lyhytkoodia, missä kommentti näkyy viestissäsi. Kummassakin tapauksessa kommentti näkyy kauniin vetolainauksen muodossa. Tarvittaessa voit mukauttaa tyyliä laajasti verkkosivustollesi sopivaksi.

Kommentit ovat merkittävä osa kaikista viesteistä ja pääasiassa missä käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa. Jos haluat lisätä interaktiivisuutta WordPress-sivustossasi, Korotetut kommentit -laajennus on todellinen voittaja.

Laajennus edistää keskustelua näyttämällä paras kommenttisi linkittäessäsi kommenttiosi. Se herättää keskustelun nopeasti katsomalla kaikkia hyvänlaatuisia. Se on kuin se, että kommentissa on kommentti viestissäsi, ei viestin jälkeen.

Tai kehittäjän sanoin:

[Paras] kommentti ei enää viipy sivun alareunassa. Se on vispilä huipulle, missä se todennäköisemmin näytetään, pohditaan ja vastataan. Fantastinen! – Postmatic

Hauska ja toimiva �� Voi joo, täysin ilmaiseksi.

WP käynnistää

wp laukaisee

Ehdollinen logiikka tarjoaa sinulle paljon voimaa parantaa interaktiivisuutta WordPress-sivustossasi. Teknologia toimii kuten: jos teet Tämä, sitten että tapahtuu. Toisin sanoen tietty liipaisin aktivoi tietyn toiminnan.

Voit käyttää ehdollista logiikkaa sivuston kävijöiden hylkäämiseen aktivoidaksesi tietyt toiminnot, mikä lisää sitoutumista. Jos teet työsi hyvin, voit saada vierailijasi CTA-sopimuksiin nopeasti.

Parasta on, että sinun ei tarvitse muokata PHP-tiedostojasi ehdollisen logiikan hyödyntämiseksi. Sen sijaan voit hyödyntää WP Triggers premium -laajennusta ja saada ehdollisen logiikan toimimaan puolestasi napsautuksella..

WP Triggereillä tekemäsi asiat:

 • Johda vierailijat salaiselle sivulle
 • Mainosta vain tiettyjä tuotteita
 • Luo seikkailutarinoita
 • Luo virtuaalisia metsästäjämetsästyksiä
 • Tarjoa postinumero-hakuja sivustossasi
 • Ja suurin osa asioista, joihin liittyy ehdollista logiikkaa verkkosivustolla

Mutta yllä oleva luettelo olisi epämääräinen, jos emme heittäisi pari ominaisuutta. Tässä on muutama ominaisuus, joita voit odottaa WP Triggersiltä:

 • Useita jokerimerkkejä, joten voit luoda vapaasti rajattomia laukauksia
 • Gutenberg-ready
 • Paikkamerkkiteksti
 • Loputtomat tyylit
 • Kuvien, videoiden ja tekstin tuki
 • lyhytkoodit
 • Sähköposti markkinointi
 • Vastuullinen muotoilu
 • Ravista animaatio
 • Ja niin paljon muuta

Tärkeintä on, että WP Triggers auttaa sinua lisäämään interaktiivisuutta WordPress-verkkosivustoosi heti. Sinun ei tarvitse kaivaa koodia saadaksesi laajennuksen toimimaan. Saat intuitiivisen käyttöliittymän, jonka avulla voit luoda käynnistettyjä toimia verkkosivustollesi ennätysajassa.

SVG-hahmojen generaattori

sv avatar-generaattori

Haluatko antaa vierailijoillesi jotain hauskaa tehdä samalla kun verkkosivustosi erottuu kilpailusta? Tarjoamalla kävijöille mahdollisuus luoda mukautettuja avatareja on erinomainen tapa pitää heidät pidempään WordPress-sivustossasi. Lisäksi kävijät rakastavat verkkosivustoasi, kun he luovat ladattavia hahmoja. Ei siinä kaikki; he voivat ladata avatarit Gravatar.com-sivustoon käyttääksesi missä tahansa he haluavat, kuten verkkosivustollasi.

Joten haluat houkutella kävijöitä ja tarjota heille syyn rakastaa sivustoasi? Jos tämä on kovaa kyllä, Dee Themesin SVG Avatars Generator -laajennus on sinun ratkaisusi. Laajennus antaa vierailijoille luoda avatarit SVG- tai PNG-muodossa.

Avatarit näyttävät hämmästyttävältä useilla selaimilla ja laitteilla, mikä sopii erinomaisesti reagoivaan käyttökokemukseen. Tämän lisäksi käyttäjät voivat mukauttaa hahmoja laajasti intuitiivisen käyttöliittymän ansiosta.

SVG Avatar -generaattorin asentaminen on erittäin helppoa, et tarvitse kehittäjää. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on asentaa laajennus. Seuraava, sijoita generaattori mihin tahansa sivustoosi yksinkertaisella lyhytkoodilla. Vain keep mielessä SVG Avatar -generaattori on premium-WordPress-laajennus.

imgMCE

hauskat WordPress-liitännäiset imgmce

Ja kun luulet nähneesi viimeisen hauskan WordPress-laajennuksen, imgMCE tekee upeasta ilmeestä! Kaverit, laajennus on suurempi kuin kuvaeditori; se on tehokas HTML5-sisällön rakentaja, joka räjäyttää. Sinun. mieli.

Sinulla on loistava työkalu elementtien, kuten GIF-tiedostojen, interaktiivisten kuvien, animoitujen lomakkeiden ja niin edelleen, luomiseen. Lisäksi sinun ei tarvitse muokata kuvia Photoshopissa ennen lähettämistä. ImgMCE: n ansiosta voit muokata kuvia lennossa kirjoittaessasi.

Laajennuksessa on fantastinen luettelo ominaisuuksista, mukaan lukien:

 • vedä ja pudota -editori (mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse koodaustietoa yllättävien HTML5-elementtien rakentamiseksi),
 • kyky luoda vaikuttavia animaatioita,
 • kaltevuusvärinvalitsin,
 • Yli 600 Google-fonttia,
 • integrointi suosikkityökaluihisi, kuten WooCommerce, bbPress, BuddyPress, WPBakery Page Builder, TinyMCE, Elementor ja niin edelleen,
 • täysin reagoiva muotoilu,
 • API-integrointi Unsplash, Giphy, Flaticon ja Font Awesome kanssa,
 • Mahdollisuus luoda animoituja HTML5-mainoksia,
 • kerroksia
 • ja niin paljon muuta

imgMCE muuttaa tapaa, jolla työskentelet kuvien kanssa WordPressissä. Laajennus auttaa sinua lisäämään interaktiivisuutta ja lisäämään sitoutumista WordPress-sivustollesi 10X. Ainoa raja on vain mielikuvitus.

Image Hotspotter

image hotspotter hauska wordpress -laajennus

Onko sinulla valokuvaussivusto? Jos näin on, Image Hotspotter auttaa sinua “… parantamaan WordPress-viestejäsi tyylikkäällä kuvakeskeisellä, reagoivalla käyttöliittymällä”.

Miten? Laajennuksen avulla voit luoda kauniin, käyttäjäystävällisen ja interaktiivisen kuvakartan, jonka avulla valokuvien ja kuvien jakaminen on uskomattoman helppoa ja hauskaa..

Parasta on, että sinun ei tarvitse kirjoittaa yhtä koodiriviä; voit luoda kuvakartta vetämällä ja pudottamalla -tyylin. Joissakin napsautuksissa voit luoda napsautettavissa olevia pisteitä grafiikkaasi, mikä avaa paljon mahdollisuuksia paitsi valokuvaajille, myös muille verkkosivustojen omistajille.

Napsautettavat hotspotit ovat paikallaan, voit muokata kuvakarttojasi, kunnes pudotat. Voit esimerkiksi lisätä mukautetun HTML-kuvan kuvakarttaan, jolloin voit linkittää kuvat millä tahansa sivustosi sivulla.

Lisäksi voit mukauttaa kuvakarttasi laajasti esitelläksesi grafiikkaasi tyylillä. Kun käytettävissäsi ovat sellaiset vaihtoehdot (ja enemmän), voit käyttää Image Hotspotteria tarinoiden luomiseen, jotka lisäävät sitoutumista WordPress-sivustollesi. Laajennus on helppo määrittää, emmekä usko, että törmäät mihinkään ongelmaan.

Kehittäjä tarjoaa kolme hintapakettia: Yhden sivuston lisenssi 29,95 dollarilla, kolmen sivuston lupa 59,95 dollarilla ja rajoittamaton käyttö sivustolla 129,95 dollaria. Valitse mikä sopii sinulle.

Laskurinumero

hauska WordPress-teemojen laskurinumero

Etsitkö kaunista tapaa esitellä tärkeitä tilastoja WordPress-sivustossasi? Jos näin on, pidät Counter Number Showcase -laajennuksesta, joka on WPShopmartin suositus.

Erinomaisten tilastojen laatiminen pääsivullesi innostaa kävijöitä toimimaan. Mikä vielä parempaa, voit näyttää hauskoja tilastoja; tiedät esimerkiksi toimistosi lemmikkien määrän, kahvikupit joivat ja niin edelleen.

Koska olet luova, Counter Number Showcase -laajennus on hauska laajennus, joka houkuttelee ja muuntaa vierailijat asiakkaiksi. Se on merkittävä tapa osoittaa vaikutusvaltaa. Voit helposti näyttää vyön alla olevien projektien määrän. Lisäksi voit näyttää joukkueesi koon, palkinnot, lataukset jne.

Counter-laajennus toimitetaan ominaisuuksilla, kuten täysin reagoiva ja puhdas muotoilu, muokattavat tyylit, rajoittamaton laskurit, vetämällä ja pudottamalla, lyhytkoodit, liukas käyttöliittymä – nimeä kaikki.

Plugin tarjoaa premium-maun, joka toimitetaan tyylikkäällä taustalla, yli 20 suunnittelumallilla, widget-vaihtoehdolla, parallaksilla jne..

KommenttiPaina

commentpress-core

CommentPress Core on ihanteellinen ratkaisu verkko-opiskeluun, kursseihin, projektiyhteistyöhön ja koulutussivustoihin. Se tarjoaa sinulle kaikki työkalut, joita tarvitset keskustelun aloittamiseen kurssimateriaalissasi kuluttamatta rahaa kehittäjille tai kirjoittamatta aikaa mukautettujen koodien kirjoittamiseen.

Kuinka laajennus toimii? Kehittäjän Christian Wachin mukaan CommentPress Core “… antaa lukijoille mahdollisuuden kommentoida tekstin reunuksissa. Lukijat voivat kommentoida kohtaa kappaleittain, rivi riviltä, ​​lohko kerrallaan tai valitsemalla tekstin. ” Jotain tällaista:

commentpress-ydin-esimerkki

CommentPress Core on täydellinen laajennus luomaan sitoutuneita yhteisöjä blogiisi tai asiakirjoihin. Muuten, kun muodostat parin laajennuksen BuddyPressin kanssa, se on erittäin hyödyllinen. Lisäksi CommentPress Core antaa sinun …

… Huomautus, kiilto, työpaja, keskustelu: CommentPress Core -sovelluksella voit tehdä kaikki nämä asiat hienommalla tasolla muuttamalla asiakirjan keskusteluksi. – Christian Wach

CommentPress Core on upea laajennus, jolla keskustelu käynnistyy WordPress-verkkosivustollasi. Laajennus toimitetaan kuitenkin teeman kanssa.

Ei kuitenkaan hätää; plugin sisältää kolme oletusteemaa, jos haluat vaihtaa asettelua ylöspäin. Lisäksi tarvittavalla koodauksella voit mukauttaa mallia.

Tietokilpailu kissa

WordPress-tietokilpailu-kissa

Haluat varmasti Quiz Cat -verkkosivustosi, jos haluat saada tietokilpailujen ystävistä verkkosivustosi säännöllisiä kävijöitä. Sinulla voi olla mikä tahansa määrä tietokilpailuja ja monia vastauksia monivalinnoina.

Kysymyksiin vastaaminen vaatii sivuston järjestelmänvalvojalta hieman luovuutta. Mutta lähes kaikki muu hoidetaan laajennuksella. Luo mukautettuja viestejä, jotka vilkkuvat tietokilpailun päätyttyä. Eri viesti voi välähtää, jos vierailija ei pysty antamaan oikeaa vastausta.

Quiz-kissa

Lisäosan premium-versio auttaa rakentamaan parempia tietokilpailuja. Persoonallisuuskilpailuja ja kuvapohjaisia ​​tietokilpailuja tukee premium-versio. Se huolehtii myös sähköpostien kaappaamisesta ja oikeuttaa ensisijaiseen tukeen sähköpostitse.

Jalkapallo-allas

WordPress-jalkapallo-allas

Football Pool palkitsee verkkosivustoosi kirjautuneet käyttäjät pelataksesi fantasiajalkapalloa muiden käyttäjien kanssa. He ennustavat tulokset ja ansaitsevat pisteitä. Bonuskysymyksistä annetaan ylimääräisiä pisteitä. Vuorovaikutustaso on korostunut, koska jokainen pelaaja voi nähdä kilpailijoiden tulokset ja taulukot.

Tietokannassa on tietoja UEFA: n mestaruudesta Ranskassa, mutta sitä voidaan muuttaa erittäin hyvin muihin otteluihin.

jalkapallo-allas

Joukkueiden luominen, bonuskysymysten lisääminen, poolin sijoitusten ja joukkueen pysyvän laskennan automaattinen laskeminen, määritettävät pisteytysvaihtoehdot, lisäsivut joukkueille tiedoista tekevät pelaamisesta hauskan harrastuksen.


Toivomme, että löysit tänään hauskan ja hyödyllisen WordPress-laajennuksen täältä. Pienellä luovuudella voit lisätä interaktiivisuutta WordPress-verkkosivustollasi onnistuneesti.

Mikä on suosikkisi hauskan WordPress-laajennus? Ole hyvä ja jaa alla.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map