Yhteyslomakkeen lisääminen WordPressiin

Yhteyslomakkeen lisääminen WordPressiin Yhteyslomake 7 ja Yhteensä

Yksi verkkosivuston eduista on, että olet aina tavoitettavissa yleisölle, johon yrität muodostaa yhteyden. Eikä mikään aivan muuta temppu kuin lisää yhteystiedot -lomake tai -sivu verkkosivustollesi. Yhteyslomake on yksi tehokkaimmista kehotuksista toimintaan verkkosivustolla ja loistava tapa saada kävijät tavoittamaan sinut. Yksinkertaisesti sanottuna, se on ihanteellinen viestintätyökalu, joka lisää verkkosivustosi tehokkuutta.


Usein yhteyslomake esiintyy monilla yhteystietosivun verkkosivuilla yleisessä muodossa. Mutta se voidaan myös räätälöidä pitämään tyyli verkkosivustosi kanssa. Voit sijoittaa sen myös blogikirjoituksen alle tai erityisten aloitussivujen alareunaan saadaksesi kävijät saamaan tietyn toimenpiteen.

Yhteyslomakkeet ovat aina olleet valtavia verkossa. Annetaan selville miksi:

 • Yhteyslomakkeet tarjoavat 24 × 7 pääsyn: Yhteyslomake tarjoaa nopean, kätevän ja 24/7 pääsyn kaikille vierailijoille.
 • Yhteyslomakkeet tarjoavat paremman käyttökokemuksen: Yleistä asiakaskokemusta parannetaan yhteyslomakkeella. Voit antaa asiakkaalle mahdollisuuden tavoittaa sinut mistä tahansa verkkosivuston kohdasta. Lisäksi yhteyslomake voi synkronoida vierailijan selaimen kanssa. Automaattisen täytön vaihtoehdot voivat sitten poistaa tylsyyden lomakkeen täyttämisestä. Jos kuitenkin käytät sähköpostilinkkiä yhteyslomakkeen sijasta, asiakkaan huomio siirtyy vain toiseen ikkunaan oletussähköpostin asettamiseksi.
 • Yhteyslomakkeet pitävät kirjaa kaikista ilmoituksista ja helpottavat tietojen käsittelyä: Yhteydenottolomake on arvokas tärkeiden tietojen lähde. Asettamalla haluamasi tietotiedot yhteyslomakkeen kenttiin, voit kerätä tarkat tiedot, joita tarvitset. Olet vastaanottanut kaikki tiedot täsmälleen samalla tavalla. Tämän ansiosta vastausten järjestäminen on järkevää.
 • Yhteyslomakkeet auttavat sinua kasvamaan tilaajaluetteloa: Yhteystiedot-muodossa olevat tiedot voidaan kerätä, koota ja analysoida markkinoinnin parantamiseksi ja liidien tuottamiseksi. Lomakkeet voidaan suunnitella keräämään tietoja automaattisesti ja integroimaan niihin Google Analytics järkeä siitä. Yksinkertainen valintaruutu, joka kutsuu lukijan tilaamaan uutiskirjeemme, voi kasvattaa sähköpostiluetteloasi olematta häiritsevä.
 • Yhteyslomakkeet voivat lähettää automaattivastauksia ja parantaa työnkulkua: Asenna lomakkeet siten, että automaattiset vastaukset lähetetään tiimin jäsenille tai asiakkaille. Suunnittele laskentataulukoita ja vie kerätyt tiedot näihin taulukoihin myöhempää käyttöä varten. Näet parannuksen koko työnkulussa WordPress-sovelluksen taustalla. Lisäksi voit integroida lomakkeen palveluihin kuten Trello, Myyntivoima parantaa työnkulkua.
 • Yhteyslomakkeita voidaan käyttää käyttäjien kannustamiseen vastaamaan: Voit tarjota vierailijoille kannustimia yhteydenottolomakkeen käyttämiseen. Tämä on yksi tapa lisätä käyttäjien sitoutumista ja parantaa tiedonkeruua.
 • Yhteyslomakkeet voivat auttaa verkkosivustosi brändäyksessä: Yhteyslomakkeiden ei tarvitse aina näyttää yleisiltä ja tylsiltä. Lomakkeet on myös mahdollista muotoilla sopimaan brändisi tai verkkosivustosi tyyliin. Sen avulla voidaan lisätä tuotemerkkiäsi tunnettuutta ja lisätä verkkosivustosi näkyvyyttä verkossa.
 • Yhteyslomakkeet ovat yleensä turvallisempia: Yhteydenottolomakkeet ovat turvallisempi ja luotettavampi tapa kerätä tietoja asiakkaidestasi.
 • Yhteyslomakkeet suojaavat sähköpostiasi ylikuormitukselta ja roskapostilta: Verkkosivustosi yhteyslomake vähentää automaattisesti postilaatikkoosi osuvien sähköpostien määrää. Samalla voit käyttää lomakkeissa roskapostisuodattimia lomakkeiden roskapostin vähentämiseksi. Paitsi, että yhteyslomakkeet käsitellään palvelimen päässä, jossa sähköpostiosoitteesi ei ole helposti saatavissa.
 • Yhteyslomakkeet auttavat suodattamaan ei-toivottuja yhteystietoja: Pyytämällä joitain tietoja (puhelinnumero tai osoite) yhteyslomakkeessa olevasta henkilöstä, voit pitää pois toivomattomat kontaktit ja varmistaa, että vain todella kiinnostuneet lukijat voivat ottaa sinuun yhteyttä. Tämä voi kuitenkin myös pitää aitoja käyttäjiä poissa, joten käytä tätä vaihtoehtoa harkiten.
 • Yhteyslomakkeet ovat hyödyllisiä myös muihin tarkoituksiin: Voit saada yhteydenottolomakkeen kaksoisvelvollisuudesta, kuten lahjoitusten vastaanottamisesta, varausten tekemisestä ja muusta. Voit käyttää myös yhteyslomakkeita kerätäksesi palautetta kävijöiltä tai rohkaisemalla heitä kysymään lisätietoja tai tiedustelemaan tuotteitasi.

Kuinka lisätä yhteyslomake verkkosivustollesi

Monista syistä teemoihin ei yleensä sisälly sisäänrakennettuja yhteyslomakkeita. Ne yleensä niputtavat laajennuksen, joka käsittelee tätä toimintoa. Tässä viestissä jatkamme vaiheiden asentamista Yhteydenottolomake 7 WordPress-verkkosivustoon Total-teeman avulla.

Total suosittelee kahta laajennusta yhteyslomakkeen lisäämiseen.  Yhteydenottolomake 7, joka on ilmainen ja Gravity Forms, jos et halua palkkiolaajennusta. Voit valita minkä tahansa kahdesta vaihtoehdosta ja lisätä lomakkeita mihin tahansa sivustoosi.

Yhteystietosivun lisääminen Yhteyslomake 7: n ja Kokonaisteeman avulla

Kun asennat Total-teeman, myös Yhteyslomake 7: tä suositellaan asennettavaksi. Jos et asenna ja aktivoi Yhteydenottolomaketta 7 tuotaessa näytedemoa, sinun on muistettava aktivoida se erikseen käyttääksesi sitä verkkosivustollasi.

Kun olet aktivoinut Contact Form 7 -laajennuksen, näet uuden valikkokohteen “Ottaa yhteyttä”Hallintapaneelissa. Aloittelussa pitäisi olla mallin mukainen yhteyslomake. Napsauta avataksesi Yhteyslomake ja muokata lomakkeen sisältöä tarpeitasi vastaavaksi. Kun olet muokannut, tallenna lomake ja kopioi lyhytkoodi myöhempää käyttöä varten.

Katso vaihtoehto Lisäasetukset editorissa? Tämän vaihtoehdon avulla voit lisätä lisäasetuksia jokaiselle yhteyslomakkeelle. Sinun on lisättävä tietyn muodon koodinpätkät sopiviin kenttiin yhteyshenkilön lomakkeen muokkausnäytössä.

Seuraavaksi avata hallintapaneelista a Uusi sivu. Nimeä sivu haluamallasi tavalla, olen nimennyt sivulleni ”Yhteystiedot”. Tallenna sivusi luonnoksena ja napsauta sitten Visual Composer -vaihtoehtoa, joka on mukavampaa. Käytämme Frontend Editor mutta voit käyttää samoja vaiheita taustaohjelmassa, jos haluat.

Luo uusi sivu

Tämä avaa live-käyttöliittymän vedä ja pudota -editorin Total perustuu. Lisää yhteystietolomake napsauttamalla sinistä painiketta + Lisää elementti.

Teema yhteensä: Lisää elementti

Seuraavaksi valitse Muodosta lyhytkoodi moduuli.

Teema yhteensä: Lomakkeen lyhytkoodimoduuli

Liitä sitten aikaisemmin kopioimasi lyhytkoodi ensimmäiseen ruutuun. Tallenna lisätäksesi lomakkeen sivulle.

Teema yhteensä: Lisää lomake

Nyt voit käyttää sisäänrakennettuja lomakevaihtoehtoja, joihin Total on sisällyttänyt, räätälöidäksesi animaatiota, tyyliä, leveyttä ja fonttikokoa. Kun olet valmis, luovuta lomakemoduuli ja napsauta sitten näytön oikeassa yläkulmassa olevaa sinistä painiketta Julkaista sivusi.

Teema yhteensä: Lomakeasetukset

Live-teeman muokkaustyökalussa on lisävaihtoehtoja, joihin pääset WordPress-kojelaudan kautta. Navigoida johonkin Ulkonäkö> Mukauta> Yleiset teema-asetukset> Linkit ja painikkeet muokataksesi teemapainikkeesi tyyliä, jota käytetään yhteystietolomakkeessa.

Teema yhteensä: Lomakepainikkeen väri

Muilla teemoilla, jotka eivät sisällä lomakemoduulia, voit yksinkertaisesti liittää lyhytkoodin WordPress-tekstieditoriin tai tekstikenttään.,

Yhteyslomakkeen lisääminen sivupalkin widgetteihin

Täydellisen yhteystietosivun (tai kenties sen lisäksi) sijasta voit myös lisätä Yhteystietolomake-widgetin kaikkien tai joidenkin sivujen tai viestien sivupalkkiin. Voit myös lisätä sen alatunnisteeseen tai mihin tahansa verkkosivuston alueeseen, jolla voi olla widget. Tämä auttaa käyttäjiä tavoittamaan sinut mistä tahansa verkkosivustosta riippumatta.

Total käyttää alkuperäisiä WordPress-toimintoja. Joten tuntemalla tapa, jolla Customizer näyttää ja toimii, tuo sinulle etuna. Customizer Manager on oletuksena käytössä. Se lisää uuden järjestelmänvalvojan sivun Teemapaneeli> Customizer Manager, jossa voit ottaa osiot käyttöön tai poistaa käytöstä WordPress Customizer -sovelluksesta. Lisätietoja tästä ominaisuudesta on täällä.

Mutta voidaksesi jatkaa tehtävämme lisätä Yhteyswidget-sovellusta, sinun on navigoitava kohtaan Ulkonäkö> Mukauta.

Asetusryhmä tulee näkyviin, napsauta Widgetit> Pääsivupalkki.

Widget Areas -vaihtoehto on oletuksena käytössä. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden luoda mukautettuja widget-alueita sivustollesi. Jos aiot käyttää vain sisäänrakennettuja sivupalkkeja / widget-alueita, voit poistaa tämän toiminnon käytöstä. Täältä löydät lisätietoja mukautettujen widgettyjen alueiden lisäämisestä.

Mukautusohjelmassa avautuu toinen paneeli, joka sisältää kaikki widget-asetukset. valita Teksti-widget, ja se lisätään automaattisesti olemassa oleviin pääsivupalkin widgetteihin. Napsauta sitten vetämällä ja pudottamalla järjestääksesi widgetit ja muuttaa niiden sijaintia sivupalkissa.

Avaa Teksti-widget, lisää otsikko widgetille ja liitä sitten lyhytkoodi, jonka kopioit luotaessa yhteystietosivua.

Nyt voit napsauttaa Valmis> Tallenna ja julkaise.

Ja sinulla on nyt sivupalkissasi perustiedot ja toimiva yhteyslomake (Totalilla on myös hieno yritystieto-widget, jonka voit lisätä osoitteeseesi, yhteystietosi ja sähköpostiosoitteesi). Näin sivupalkin yhteyslomake näkyy lukijoilleni etupaneelissa.

Yhteyslomakkeen tyylin / muodon muuttaminen

Total tukee kaikkia Yhteydenottolomake 7 -kenttiä, mukaan lukien valintaruudut, valintanappi, pudotusvalikot, reCaptcha, piilotetut kentät, paikkamerkkiteksti ja paljon muuta. Tämä tarkoittaa, että voit säätää lomakkeidesi asetuksia, lähettää automatisoituja vastauksia, lisätä aiheen otsikon ja paljon muuta. Katsokaa Ota yhteyttä lomakkeeseen 7 oppia lisää laajennuksesta ja sen sisältämistä mahtavista ominaisuuksista.

Yhteenvetona

Yhteyslomakkeen lisääminen verkkosivustollesi on helppoa, se ei maksa paljon ja parantaa tehokkuutta ja työnkulkua. Ei todellakaan ole mitään syytä, miksi sinun ei pitäisi käyttää tätä yksinkertaista menetelmää käyttökokemuksen lisäämiseksi, samalla kun hankkit tärkeitä viittauksia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map