WPTouch: nopea ja helppo tapa tehdä WordPress-verkkosivustostasi mobiiliystävällinen

On olemassa muutamia tapoja, joilla voit käsitellä matkaviestinnän vierailijoita. Yksi tapa on käyttää reagoivaa mallia, joka käyttää samaa HTML-muotoa kuin työpöydän malli, mutta muuttaa tapaa, jolla sivu näytetään CSS: n avulla. Tätä menetelmää suosivat hakukoneet, kuten Google, koska se varmistaa, että sivua on vain yksi URL.


Vaihtoehtoinen tapa on luoda mobiilisovellus kävijöillesi. Tämän avulla voit mukauttaa sisältösi näyttötapaa kävijöille, mutta se tarkoittaa, että vierailijat eivät katso sisältöäsi samalla URL-osoitteella kuin työpöydällä..

Tänään haluaisin puhua WordPress-laajennuksesta WPtouch. Laajennus havaitsee, kun matkaviestinnän vierailijat katsovat sivua, ja näyttää heille tyylikkään käyttäjäystävällisen mobiiliteeman.

WPtouchin yllättävyys on se, että se tarjoaa samanlaisen käyttöliittymän, jota voit odottaa omalta mobiilisovellukseltasi. plugin näyttää kuitenkin mukautetun teeman vain kävijöille. Siksi se tarjoaa parannetun käyttökokemuksen, joka liittyy enemmän omistettuihin mobiilisovelluksiin, ja SEO-edut liittyvät paremmin säännöllisiin reagoiviin malleihin.

Laajennus antaa kävijöille myös mahdollisuuden poistaa WPtouch käytöstä ja katsella verkkosivustosi työpöydän suunnittelua älypuhelimellaan. Tämä on hyödyllinen ominaisuus, koska monissa älypuhelimissa on halkaisijaltaan vähintään 5 tuumaa olevia näyttöjä, joten kävijät saattavat mieluummin katsoa normaalia suunnittelua.

WPtouch toimii loistavasti heti laatikosta, mutta laajennus antaa sinulle valtavan määrän hallintaa mobiililaitteesi suunnittelusta. Katsotaanpa syvällisempää, mitä laajennus voi tehdä.

Ydinasetukset

Mobiilisuunnitelmasi nimi on oletusarvoisesti verkkosivustosi otsikko, mutta se antaa sinulle mahdollisuuden muuttaa sitä. Järjestelmänvalvojille on myös esikatselutila ja ruutu Google Analyticsin ja muun mukautetun koodin lisäämistä varten.

WPtouch-ydinasetusten yhteensopivuus

Plugin antaa sinun poistaa käytöstä styling-lyhytkoodit, kun mobiilirakennetta käytetään. Tämä on hyödyllistä, jos käytät lyhyitä koodeja, jotka eivät näytä hyvältä mobiili-teeman pienemmissä mitoissa.

Voit myös poistaa WPtouchin käytöstä tietyillä URL-osoitteilla ja määrittää, millä laitteilla WPtouchia käytetään. Suurin osa käyttäjän edustajista on jo määritelty, mukaan lukien iOS-laitteet, Android, Blackberry ja webOS.

WPtouch-ydinasetukset

Teemat ja laajennukset

WPtouch on ladattavissa ilmaiseksi, mutta premium-versio on saatavana hintaan 49 dollaria. Ilmainen versio on pakattu malliin nimeltä Bauhaus. WPtouch Pro sisältää neljä lisäsuunnittelua.

WPtouch-teemat

WPtouch Pro tarjoaa myös kolme laajennusta, jotka parantavat laajennuksen toimivuutta. Tähän sisältyy välimuistimoduuli, moduuli, joka pienentää mobiilikäyttäjien kuvien kokoa, ja moduuli, jonka avulla voit näyttää tietyn sisällön matkapuhelimen käyttäjille.

WPtouch-laajennukset

Teeman asetukset

Pääsivustollasi käytettäviä asetuksia, kuten näytettävien blogiviestien lukumäärää, voidaan muuttaa myös mobiilisuunnitelmasi mukaan. Voit myös valita, näytetäänkö kategoriat, tekijän tiedot ja kommentit.

Teemaliukusäädin voi näyttää viimeisimmät blogiviestisi, tietyn tunnisteen sisältämät viestit tai tietyn luokan viestit (esim. Uutiset). Voit myös valita tarkat viestit ja sivut, jotka tulisi näyttää, käyttämällä viestin ja sivun tunnusta.

WPtouch-teeman asetukset

Teeman kirjasimet ja värit voidaan helposti muuttaa tuotemerkkiosion kautta. Voit myös lähettää verkkosivustosi logon, näyttää sosiaalisen median linkkejä ja luoda oman mukautetun HTML-alatunnisteen.

WPtouch-tuotemerkin asetukset

WPtouchin avulla voit myös muuttaa kuvakkeita, jotka näkyvät Android- ja iOS-käyttäjille, kun he lisäävät kirjanmerkkejä verkkosivustollesi.

WPtouch-teeman kirjanmerkkikuvakkeet

valikot

Laajennus käyttää WordPress-valikkojärjestelmää. Siksi ylävalikkoa on helppo mukauttaa. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on luoda uusi valikko ja määrittää se sitten asetusalueelle.

WPtouch-valikot

Kuvakkeet voidaan liittää jokaiseen valikkokohteeseen. Sinun tarvitsee vain vetää ja pudottaa haluamasi kuvake vastaavaan valikkokohtaan.

WPtouch-valikon asetukset

Laajennuksen mukana on 12 kuvakesarjaa. Kaikki sarjat sisältyvät laajennuksen ilmaiseen versioon, joten sinun ei tarvitse päivittää käytettäviä kuvakkeita. On myös mahdollisuus ladata omat kuvakkeet.

WPtouch-valikon kuvakkeet

Mobiili suunnittelu

Kaikki maailman kokoonpanovaihtoehdot eivät tarkoita mitään, jos mobiilirakenne ei olisi hyvä. Onneksi näin ei ole. Kuten mainitsin alussa, suunnittelulla on ulkoasu ja tuntuma, jonka tavallisesti liität omistettuihin mobiilisovelluksiin. Ammattimainen muotoilu näyttää hyvältä ja sisältöä on helppo navigoida.

WPtouch-mobiilisuunnittelu

Vierailijat voivat navigoida muihin viesteihin ja julkaista kommentteja kuten työpöydän suunnitteluun.

WPtouch-mobiilisuunnittelu

Yleiskatsaus

WPtouch on yksi suosikki WordPress-laajennuksista. Se on ylivoimaisesti helpoin ja halvin tapa luoda verkkosivustoosi mobiiliystävällinen versio. Tämä tekee siitä loistavan valinnan niille, jotka eivät vielä käytä reagoivaa teemaa.

Jopa ne, joilla on reagoiva suunnittelu, saattavat haluta vaihtaa vaihtoa. Kehittäjät väittävät, että heidän mobiili suunnittelunsa latautuu kaksi tai kolme kertaa nopeammin kuin useimmat reagoivat mallit. En ole testannut tätä itse, vaikka onkin järkevää, että minimaalinen malli latautuu nopeammin.

Laajennuksen ilmaisessa versiossa on kaikki tarvitsemasi, kuitenkin sinun kannattaa harkita WPtouch Prota laajennusten hyödyntämiseksi. Erityisesti välimuistin laajennus näyttää siltä, ​​että se voisi parantaa latausaikoja huomattavasti, koska se muotoilee lennossa olevat kuvat uudelleen optimoidaksesi sen eri laitteille. Laajennuksen premium-versio antaa sinulle pääsyn myös johonkin yhdestä lipunmyyntitukijärjestelmästä.

Kannustan sinua antamaan ilmainen versio WPtouch kokeile ensin. Jos pidät siitä, mitä se tekee, voit tarkistaa, kannattaako päivittää.

Toivottavasti olet nauttinut tästä arvostelusta. Jos niin, kehotan sinua tilaamaan WPExplorer-ohjelmiston päivityksiä uusimpiin artikkeleihimme ��

Kevin

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map