WordPressin asentaminen Macille paikallisesti MAMP: n avulla

WordPressin asentaminen Mac-tietokoneeseen MAMP: n avulla
 1. 1. Luettu tällä hetkellä: WordPressin asentaminen Macille paikallisesti MAMP: n avulla
 2. 2. WordPressin asentaminen Windowsiin paikallisesti WAMP: n avulla
 3. 3. Asenna WordPress Ubuntuun paikallisesti LAMP: n avulla

Koska opin edelleen WordPress-teeman kehittämistä, halusin kertoa kokemuksistani kaikille. Tiedän, että siellä on paljon muita ihmisiä vasta alkamassaan WordPress-matkaansa ja ajattelin, että sinulla voi olla joitain minulla olevista kysymyksistä (tai joudut muutamiin ongelmiin).


Tämä on ensimmäinen viestisarjasta, joka kattaa WordPress-teeman kehittämisen alusta loppuun. Toivon, että pystyt oppimaan jotain näistä viesteistä – vaikka se olisi jotain pientä.

WordPressin asentaminen Mac-tietokoneeseen

Julkisin äskettäin ensimmäisen WordPress-teemani, mutta ennen kuin voin aloittaa koodauksen, piti saada paikallinen isäntäni käynnissä.

Alla on vaiheet, joita käytin WordPressin paikalliseen asennukseen Maciin. Miksi kirjoitan vain paikallisesta asennuksesta Maciin? Koska se minulla on. Jos asennan WordPressin koskaan tietokoneelle, päivitän varmasti tämän viestin. Joten niille teistä, joilla on Mac – aloittakaamme!

Lataa ja asenna MAMP

Suosittelen käyttöä MAMP paikallisille WordPress-asennuksille Macilla. Ensinnäkin, sinun on ladattava MAMP (Mac Apache MySQL PHP), jonka voit saada ilmaiseksi heidän verkkosivustoltaan napsauttamalla alla olevaa hienoa painiketta..

Kun olet ladannut sen, asenna MAMP kuten mikä tahansa muu ohjelma vetämällä kansio sovellus kansioon.

Lataa MAMP

MAMP-asetukset

Nyt kun olet asentanut Mamp -sovelluksen tietokoneellesi, sinun on mukautettava MAMP-oletusasetuksia.

 1. Ensin haluat avata MAMP: n ja sinun pitäisi aloittaa toiminta (katso kuva alla -vasen)
 2. Napsauta ”Preferences” -painiketta.
 3. Tämän pitäisi avata toinen näyttö (katso kuva alla – oikea)
 4. Napsauta “Portit” -painiketta päivittääksesi valitut arvot.
 5. On suositeltavaa käyttää 80 Apache-portissa ja 330 MySQL-portissa.

Mamp-asetukset

Porttien säädöt antavat sinun poissulkea porttinumeron localhost URL-osoitteesta ja suojata vastaavasti paikallista isäntää. Jopa ajatus portin 80 käyttämisestä edellyttää, että syötät järjestelmänvalvojan salasanan joka kerta, kun käynnistät palvelimet, se ei todellakaan häiritse minua ja saa minut tuntemaan olonsa turvallisemmaksi salaisiin teemaluomioihini..

Asetuksissasi ollessasi haluat myös asettaa PHP: n uusimpaan versioon ja valita dokumentin juuripaikan Apachelle (100% valintasi – tein uuden kansion asiakirjoihini vain pitääkseni asiat järjestetyinä)..

Palvelimet / Database

Nyt on aika käynnistää palvelimet ja lisätä tietokanta.

 1. > Avaa Mamp
 2. Napsauta Käynnistä palvelimet
 3. Näet tervetulonäytön, kuten alla
 4. Klikkaa phpMyAdmin
 5. Sinut pitäisi viedä uudelle näytölle, jossa sinulle annetaan mahdollisuus luoda uusi tietokanta. Ajattele mitä haluat nimetä tietokannallesi. Testi, WordPress, wp, wpdev – mikä tahansa toimii sinulle (muista nimi vain, koska joudut käyttämään sitä myöhemmin vielä toiseen vaiheeseen).
 6. Kirjoita nimi ja napsauta luoda.

Luo Mamp-tietokannan käyttäjä

Bam! Olet nyt valmis asentamaan WordPressin paikallisesti! Katsokaa sinua – koska olet kaikki tekniikan taitava.

Lataa WordPress

WordPress on kuuluisa helposta asennuksestaan. Aloittaminen – lataa uusin WordPress-versio heidän sivustoltaan napsauttamalla alla olevaa painiketta.

Hanki WordPress

Kun olet ladannut, kaksoisnapsauta kansiota. Avaa ”WordPress” -kansio ja vedä kaikki muu sisältö Applications / MAMP / htdocs-kansioon.

Asenna WordPress

Vaihe 1: Muokkaa isäntätiedostoa

pääteTämä on tärkeä askel Voit olla varma, että voit myöhemmin ottaa käyttöön useita sivuja. Jotta mutlisite toimisi, sinun on poistettava viestin numero localhost URL-osoitteesta. Joten aiomme kartoittaa aivan uuden URL-osoitteen paikallismajoituksellemme. Avaa ensin Terminaali ja kirjoita seuraava:

sudo nano / yksityiset / etc / hosts

Muokkaa Hosts FIle -päätelaitetta

Sinulta saatetaan pyytää järjestelmänvalvojan salasanaa, joten kirjoita se ja paina Enter. Sitten sinut ohjataan alla olevaan ruutuun. Siirry luettelon alaosaan alaspäin osoittavan nuolen avulla ja lisää (välilehden ollessa välillä ja missä “testi” on nimi, jonka annoit MAMP-tietokannalle):

127.0.0.1-testi

Lisää tietokanta terminaalin Hosts FIle -sovellukseen

Paina “control + x” poistuaksesi valikosta. Muista kirjoittaa ”Y”, kun sinua pyydetään tallentamaan muutokset.

Vaihe 2: Muokkaa wp-config-sample.php

Siirry kohtaan MAMP / htdocs ja nimeä ”wp-config-sample.php” tiedostoksi ”wp-config.php” ja avaa se. Muokkaa tiedostoja käyttämällä nyt luomaasi tietokannan nimeä samoin kuin “root”.

Muokkaa WP-Config-tiedostoa

Tallenna tiedosto. Siirry nyt kotihakemistoon (jonka pitäisi olla http: // mikä tahansa-tietokanta-nimi-on) ja seuraa ohjeita asennuksen loppuun saattamiseksi.

Vaihe 3: Suorita WordPress-asennus loppuun

Kun paikallinen isäntä-URL-osoite näkyy, alla olevan kaltainen näyttö tulee näkyviin, jossa syötät tärkeimmät tietosi WordPress-asennusta varten. Täytä lomake ja paina ”Asenna WordPress”.

WordPress Asenna tervetuloa

Nyt WordPressin pitäisi olla asennettuna paikallisesti!

WordPress-asennuksen onnistuminen

Asenna monisivusto WordPress -asennus

Monisivusto on loistava toiminto, jota haluat käyttää paikallisen hengen palvelimesi kanssa WordPress-teemoja kehitettäessä. Tällä tavoin voit luoda monia testiympäristöjä, joissa voit heti nähdä teemoihin tekemäsi muutokset joutumatta käyttämään suoraa sivustoa. Monisivuston asentamiseen ei ole nykyisen kaltaista aikaa, ja koska sinulla on tuore WordPress-asennus yllä olevista vaiheista, varmuuskopioinnista ei ole mitään (mutta jos päätät ottaa useita sivustoja käyttöön myöhemmin, sinun tulee varmuuskopioida sivustosi ennen tämän vaiheen aloittamista. ).

Näytä piilotetut tiedostot – Tärkeää!

Osa Multisite-ohjelmasta sisältää .htaccess-tiedoston muokkaamisen, joka sattuu olemaan piilotettu tiedosto. Vietin hetken etsimään sitä, tunsin oloni täydelliseksi noobiksi, kun tajusin lopulta, että se oli piilotettu. Avaa Terminaali uudelleen ja kirjoita seuraava koodi näyttääksesi kaikki piilotetut tiedostot:

oletusasetukset kirjoita com.apple.Finder AppleShowAllFiles true

killall Finder

Tämä nollaa Finderin näyttääksesi kaikki tuhma piilotetut tiedostosi, ja antaa sinulle vähemmän päänsärkyä, kun siirrymme myöhempiin vaiheisiin.

Muokkaa wp-config.php

Avaa wp-config.php-tiedosto uudelleen. Nyt lisäämme seuraavan koodin käynnistääksesi WordPressin vaiheittaiset ohjeet monisivuston lisäämiseksi:

WordPress Salli monisivusto

WP Asenna verkkoasetukset

Varmista, että MAMP-palvelimet ovat käynnissä. Kirjaudu nyt lokalisivustoosi. Työkaluissa tulisi olla verkkovaihtoehto. Täällä voit valita, käytetäänkö alihakemistoja tai aliverkkotunnuksia (käytin alihakemistoja, mutta se on vain minun valintani) ja jatkaa verkkoasetusten määrittämistä. Seuraavalla sivulla pitäisi pyytää sinua lisäämään sivuston nimi ja järjestelmänvalvojan sähköpostiosoite.

Luo verkko

Napsauta sitten asentaa ja anna WordPressin toimia sen taikuutta.

Muokkaa .htaccess- ja wp-config.php-tiedostoja

Seuraavaksi sinulle tulisi näyttää tämän kaltainen näyttö:

Luo WordPress-verkkokoodi

Seuraa vain ohjeita. Aikaisemmin sinun oli luotava /blogs.dir-tiedosto wp-content -kansioon, mutta näyttää siltä, ​​että WordPress 3.5: n kanssa sinun ei enää tarvitse tehdä tätä vaihetta (en tehnyt sitä, ja et ole joutunut ongelmiin vielä ;-). Avaa wp-config.php-tiedosto ja liitä siihen liittyvä koodi:

Muokkaa WP-Config -sovellusta

Ja tee sama .htaccess-tiedoston kanssa (jonka teit näkyväksi aiemmassa vaiheessa):

Muokkaa .htaccess -sovellusta

Lisää sivustoja monisivustoosi

Nyt sinun on kirjauduttava takaisin WordPress-hallintapaneeliin ja siirry ”Omat sivustot” -verkon järjestelmänvalvojaan ja sitten sivustoihin lisätäksesi uusia..

Lisää uusi verkon SIte

Täältä voit lisätä haluamasi sivuston nimen, otsikon ja järjestelmänvalvojan sähköpostiosoitteen.

Lisää uusi verkkosivusto

Menestys! Voit nyt asentaa minkä tahansa verkkoyhteydessä olevat teemat uuteen sivustoosi testattavaksi. Luo niin monta tai niin harvaa sivustoa kuin haluat ja kehitä!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map