WordPress taiteilijoille: Yksinkertaiset tavat luoda online-portfolio

Verkkosivuston rakentaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Saatavilla olevien työkalujen avulla siitä on tullut jotain mitä kuka tahansa voi tehdä.


Aikaisemmin joutit palkkaamaan kehittäjän, jotta voit luoda jotain, joka näytti hyvältä ja antoi sinun näyttää teoksia tyylikkäästi. Jokin palkkaaminen rakentamaan sinulle räätälöity verkkosivusto voi olla erittäin kallista, eikä se välttämättä ole kaikkien käytettävissä oleva vaihtoehto.

Onneksi niille taiteilijoille, joilla on budjetti, WordPress on kasvanut viimeisen kymmenen vuoden aikana. Se ei ole enää jotain, jota käytetään yksinkertaisesti luomaan blogeja kirjoittajille esittelemään työtä. Muutamalla liitännällä tai erityisesti suunnitellulla teemalla WordPress voidaan helposti muuttaa upeaksi verkkokansioon mille tahansa kuvataiteilijalle.

Medianhallinnasta on tullut suuri osa WordPressin uusimpia versioita. Kehittäjät ja suunnittelijat hyödyntävät näitä saavutuksia luodakseen upeita teemoja ja laajennuksia, joita taiteilijat voivat käyttää.

Katsotaanpa joitain niistä luomuksista, joiden avulla voit rakentaa oman kauniin portfoliosivustosi.

Teemat

Olemme jo kuratoineet koko valikoiman WordPress-portfolion teemoja, joita voit selata. Olemme onnistuneet löytämään valtavan määrän heitä, joten katsotaanpa joitain suosikki teemani jo löydetyistä.

Photocrati

Photocrati

Photocrati on luotu erityisesti valokuvaajille esittelemään työtä.

Sen sijaan, että se olisi yksinkertainen teema, Photocrati on kehys, jonka avulla voit käyttää 60 sisäänrakennettua tyyliä luodaksesi sivuston, joka näyttää täsmälleen haluamallasi tavalla. Kehys ei sisällä vain tehokasta galleriahallintaa, siinä on myös sisäänrakennettu verkkokauppajärjestelmä, jotta voit myydä työsi suoraan sivustoltasi.

Koska pääsy yli 17 000 valokuvaajan yhteisöön, tämä premium-teema on edullinen 89 dollarilla.

WordPress-teema yhteensä

WordPress-teeman esittelyt yhteensä

Kun valittavana on paljon demoja ja sisäänrakennetut vaihtoehdot, et voi mennä pieleen Total WordPress -teeman kanssa. Se on monikäyttöinen teema, jossa on sisäänrakennettu tuki vetämällä ja pudottamalla -sivun luomiseen, WooCommerce-integraatio kaupan luomiseen, tuki suositulle tapahtumakalenterin laajennukselle tapahtumien näyttämiseen ja tonnia hyödyllisiä mukautusasetuksia, jotta teema näyttää parhaiten tarpeitasi vastaavalle.

valaista

valaista

Illustrate on hieno premium-portfolion teema, jonka WPExplorer-ryhmä on luonut Blaz-suunnittelutoimistolla osoitteessa Blazrobar.com.

Teema on puhdas, yksinkertainen ja rakennettu tarkoituksenaan antaa sinun jakaa työsi helposti verkossa. Teeman avulla voit luoda rajoittamattomia luokkia ja tunnisteita portfolion järjestämiseen. Sen mukana tulee ainutlaatuinen portfolioväripeittokuva ja kuvanvärivalintaominaisuus, joka lisää hieman tyyliä ja tietoa portfolion kappaleisiin.

liitännäiset

Jos sinulla on jo WordPress-verkkosivusto, jossa on haluamasi teema, sen muuttaminen ei ehkä ole paras vaihtoehto. Sen sijaan, että suunnittelisit koko sivuston uudelleen uuden teeman ympärille, sinun tulisi käyttää yhtä monista siellä olevista portfolion laajennuksista.

Näiden laajennusten avulla voit muuntaa sivustosi osan fantastiseksi portfolioksi, joka integroituu helposti nykyiseen sivustosuunnitteluusi. Katsotaanpa valikoima laajennuksia, joita voit käyttää.

Mahtava suodatettava salkku

Mahtava suodatettava salkku

Tällä laajennuksella ei ole vain loistava nimi, vaan se toimittaa tarkalleen sen, mitä sanotaan. Tämän laajennuksen avulla voit luoda puhtaan ja tehokkaan salkun verkkosivustollesi.

Mahtava suodatettavissa oleva salkku antaa sinun luoda useita luokkia kohdetuotteillesi ja suodattaa sitten salkusivun näiden luokkien avulla. Suodatus tapahtuu erittäin sujuvalla ja ammattimaisella animaatiolla, ja sillä on loistava kuvan hover-vaikutus, joka todella tekee kustakin tuotteesta erottuvan.

Tämä on fantastinen laajennus, joka on juuri sitä mitä valtaosa taiteilijoista etsii. Se on ilmainen ja saatavana WordPress-laajennusten arkistosta.

Mediaverkko

Mediaruudukko

Media Grid on premium-laajennus, jonka avulla voit luoda rajoittamattoman salkun ruudukkoja. Nämä ruudukot muuttavat automaattisesti kunkin kohteen näyttökokoa sopimaan mihin tahansa asettamaasi ruudukokoon. Tämä tarkoittaa, että kun lisäät lisää kohteita kuhunkin ruudukkoon, näyttö muuttuu niiden mukauttamiseksi.

Plugin mukana tulee visuaalinen ruudukkorakentaja, jonka avulla voit mukauttaa kunkin ruudukon ulkoasua manuaalisesti. Jokainen ruudukko voidaan sitten lisätä sivuille käyttämällä laajennukseen sisäänrakennettua ohjattua kooditoimintoa. Jokaiselle ruudukolle on useita mukautusvaihtoehtoja, mukaan lukien kohteiden lisääminen luokkiin suodattamista varten ja useiden peittovärejen lisääminen ruudukkoelementeille, jotta voit tehdä ruudukonäytön täsmälleen haluamallasi tavalla..

ZoomFolio

ZoomFolio

ZoomFolio on erittäin tyylikäs salkun laajennus. Kuten muutkin, sen avulla voit luokitella jokaisen kohteen ja suodattaa sitten nämä sivun kohteet. ZoomFolio erottaa sen, miten sen avulla voit mukauttaa sivun suunnittelua.

Luotulla portfoliosivullasi on Quick Config -valikko, jonka avulla voit muuttaa taustan, tekstilinkkien väriä ja hover väriä lennossa. Tämä asetusvalikko antaa sinun muuttaa myös ruudukkon tyyliä ja oletusalkioiden leveyttä sivulla.

Jokainen portfolion kohde näkyy valopöydässä, kun sitä napsautetaan, ja sitä voidaan sitten laajentaa edelleen koko näytön kuvaksi. Tämä on loistava tapa näyttää korkeamman resoluution versioita työstäsi. Laajennuksessa on myös sosiaalinen jakaminen rakennettu jokaiseen portfolio-kohteeseen.

OnePage-salkku

OnePage-salkku

OnePage Portfolio -laajennus on erittäin yksinkertainen laajennus portfolio-sivujen luomiseen. Laajennus antaa sinun lisätä kaikki portfolion osat yhdeksi luokkaksi ja suodattaa sitten sivun kohteita tunnisteiden avulla.

Plugin näyttää portfolion kohteesi Pinterest-tyylisellä, erittäin puhtaalla tyylillä. Jokainen kohde voi näyttää kuvauksen napsautettaessa. Kohteet lisätään ryhmään luomalla uusi viesti ja osoittamalla se valitsemasi salkun luokkaan.

Se on hyvin yksinkertainen, minimalistinen laajennus, joka houkuttelee niitä, jotka eivät halua tehdä sivuistaan ​​liian monimutkaisia. Sen voi ladata ilmaiseksi WordPress-arkistosta.

Onko sinulla online-salkkua?

Kuten huomaat, siellä on valtava määrä vaihtoehtoja, joiden avulla voit rakentaa upea salkku. Olen vain raaputtanut pinta-alaa siitä, mitä voit käyttää oman portfoliosivustosi luomiseen.

Kehittäjät ja suunnittelijat lisäävät päivittäin markkinoille erinomaisia ​​uusia teemoja ja laajennuksia valokuvaajien ja muiden kuvataiteilijoiden mielessä. Jos ne, joista olen puhunut täällä, eivät vastaa tarpeitasi, voin taata, että siellä on jokin teema tai laajennus.

Onko sinulla teemoja tai laajennuksia koskevia ehdotuksia upeiden portfolioiden luomiseksi? Jos näin on, haluaisimme kuulla heistä alla olevissa kommenteissa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map