Varmuuskopioi WordPress pilveen BackWPup-ohjelmalla – kattava opas

Olemme puhuneet verkkosivuston varmuuskopion tärkeydestä äskettäisessä viestisarjoissani – Yleiset WordPress-virheet, joita vältetään. Itse asiassa kysymys on listan kärjessä! Mutta monilla meistä on väärä käsitys, että WordPress-sivuston varmuuskopiointi on vaikeaa tai jopa aikaa vievää. Tämän päivän viestissä yritämme kääntää kyseisen käsityksen.


Tänään opimme kuinka määrittää ilmainen BackWPup-laajennus että automaattisesti varmuuskopioida WordPress-sivustosi pilveen. Kun olet valmis tämän oppaan kanssa, pystyt ajoittamaan automatisoidut varmuuskopiot mihin tahansa lähetyskohteeseen yhdessä useiden asetusvaihtoehtojen kanssa. Sinun ei tarvitse viettää enää aikaa varmuuskopioiden määrittämiseen tai ylläpitämiseen – kaikki tämä tehdään automaattisesti.

Olemme päättäneet käyttää Dropboxia pilvipalvelujen tarjoajana, koska se on yksi alan parhaista ilmaisten pilvien tallennuspalveluiden tarjoajista. Jos haluat käyttää maksettua pilvitallennuspalveluiden tarjoajaa, voit kokeilla Amazon AWS -sovellusta. Jos sinulla ei ole Dropbox-tili, Suosittelen, että saat yhden tänään. PS: Tarvitsemme myös sellaisen, jota käytetään opetusohjelmassa.

Kuinka asentaa BackWPup WordPress -laajennus

Asenna varmuuskopiointilaajennus WordPressiin

Plugin asennus on kävely puistossa. Mene vain:

 • WordPress-hallintapaneeli> Laajennukset> Lisää uusi
 • vuonna Etsi laajennuksia -ruutu, kirjoita “BackWPup”. Ensimmäisen tuloksen tulisi olla etsimäsi laajennus.
 • Napsauta vain Asentaa ja sitten Aktivoida plugin.

Tehty? Hyvä. Avaa nyt uusi välilehti selaimessa ja kirjaudu sisään Dropbox-tiliisi. Voit sulkea välilehden, jos haluat. Yhdistämme Dropbox-tilimme lähiaikoina BackWPup-laajennukseen.

Alustavat esitykset

backwpup-hero1

Ensin tarkistamme muutamia palvelinpuolen riippuvuuksia varmistaaksemme, että varmuuskopiointi tapahtuu sujuvasti.

 • Siirry BackWPup-järjestelmänvalvojan paneelin kohdalle WP-kojetaulu> BackWPup> Kojelauta.
 • Valitse kohta # 1 Tarkista asennus.
 • BackWPup tarkistaa isäntäpalvelinympäristösi mahdollisten ristiriitojen tai tyydyttämättömien riippuvuuksien varalta.
 • Kerätyt tiedot näytetään Tiedot -välilehti asetukset paneeli BackWPup. (Palaamme uudelleen tähän välilehteen myöhemmin saadaksesi ylimääräisiä virityksiä.)
 • Useimmissa tapauksissa ei ilmoiteta ongelmista.
 • Jos kuitenkin, kysymys On löytyi (esimerkiksi cURL-versiota ei löydy) sinun tulee ottaa yhteyttä palveluntarjoajaan saadaksesi korjauksen.
 • Kun olet valmis, lyö Tallenna muutokset.

Kuinka luoda uusi ajoitettu varmuuskopiointityö BackWPupissa

backwpup-proc-01

Nyt luomme uuden aikataulun varmuuskopion BackWPupilla. Se on helppoa, kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä se noudata näitä yksinkertaisia ​​vaiheita:

 • Siirry kohtaan WP-hallintapaneeli> BackWPup> Lisää uusi työ
 • Alla Työn nimi, anna merkityksellinen nimi, johon voit myöhemmin liittyä.
 • Olemme käyttäneet First_Backup_Job_WPExplorer
 • Jätä Työtehtävät pelkästään välilehdessä, koska emme tarvitse tarkistamattomia ominaisuuksia
 • Alla Varmuuskopiotiedoston luominen, aseta Arkiston nimi että backwpup_trial1_% Y-% m-% D_% H% i-% s
 • Lopuksi Työpaikka välilehti, tarkista Dropbox.
 • Uusi välilehti nimeltään Vastaanottaja: Dropbox pitäisi näkyä ylävalikossa. Valitse se.

Dropboxin yhdistäminen BackWPup-laajennukseen

Nyt olemme Vastaanottaja: Dropbox -välilehti, kuten viimeisessä vaiheessa on kuvattu. Avaa uusi välilehti selaimessa ja kirjaudu Dropbox-tiliisi, jos et ole vielä tehnyt niin.

Connect-dropbpx-backwpup-1

Alla Vastaanottaja: Dropbox -välilehti, jota seuraa Kirjaudu sisään> Sovelluksen käyttö Dropboxiin, Klikkaa Hanki Dropbox App -auth-koodi nappi.

Connect-dropbpx-backwpup-2

Tämä avaa uuden välilehden ja pyytää lupaa. Klikkaa Sallia ja Dropbox luo rajoitettu pääsy koodi sinulle. Tämä tarkoittaa, että BackWPup-laajennuksella on pääsy vain Apps / BackWPup -kansio Dropboxissa. Tämä on ihanteellinen koska laajennus ei tarvitse pääsyä koko Dropbox-tiliisi.

Connect-dropbpx-backwpup-3

Kopioi ja liitä koodi Sovelluksen käyttö Dropboxiin ala.

Connect-dropbpx-backwpup-4

Klikkaa Tallenna muutokset testata integraatio.

Connect-dropbpx-backwpup-5-menestyksestä

Kun olet valmis, sinun pitäisi saada vahvistusviesti sanomalla “Vahvistetut”. Tämä saa päätökseen Dropbox-integraatiomme.

Varmuuskopion suorittaminen ensimmäistä kertaa

Jatkamme nyt varmuuskopioinnin suorittamista. Voit suorittaa varmuuskopiointityön yhdellä neljästä tapaa:

 1. Työn aloittaminen manuaalisesti WordPress-hallintapaneelista
 2. Työn aloittaminen määritetystä URL-osoitteesta
 3. WordPress CLI: n kautta
 4. Ajoittamalla työ WordPress Cronin kautta

Kaksi ensimmäistä vaihtoehtoa sopivat parhaiten koko yleisölle. Käytämme manuaalista menetelmää varmuuskopioinnin loppumiseen ensimmäistä kertaa.

Tässä on kuvakaappaus varmuuskopioinnista –

varmuuskopioinnin varmuuskopioinnin eteneminen cmd

Ja yksi varmuuskopio –

backwpup-työ-1.-run

Kun olet valmis, sinun pitäisi nähdä Dropbox-tiliisi ladattu arkisto. Jos olet asentanut sen kuten minä, löydät myös työpöytäilmoituksen.

WordPress-varmuuskopion ajoittaminen

Varmuuskopioinnin ajoittaminen on tehtävä huolellisesti. Jos olet jaetussa isännöintipalvelimessa ja ajoitat yhden tai useamman varmuuskopion, on todennäköistä, että lopulta joudut ilmoittamaan resurssien liiallisesta käytöstä. Olemme laatineet pienen pöydän, jossa keskustellaan siitä, kuinka usein sinun tulisi ajoittaa varmuuskopioita. Siirrytään vaiheisiin:

 • Mene WP-hallintapaneeli> BackWPup> Työpaikat
 • Avaa viimeksi luomasi varmuuskopiointityö, mikä meidän tapauksessamme oli First_Backup_Job_WPExplorer
 • Valitse Ajoittaa kieleke
 • Navigoida johonkin Työn aikataulu> Aloita työ ja valitse WordPress cron -sovelluksella vaihtoehto

Määritetään nyt aikataulu. Käytämme perussuunnitelman tyyppi ja valitse a Päivittäin varataajuus alkaen keskiyöstä.

varmuuskopiointiaikataulu ajastin

Osuma Tallenna muutokset päivittääksesi aikataulun onnistuneesti. Kun se on valmis, tämä on mitä meidän Työpaikat paneelin tulisi näyttää –

varmuuskopioitu aikataulu

Olet tehnyt sen amigo! Onnittelut!

Tämä päättää perusopetusohjelman. Jos sinulla on epäilyksiä tai kysyttävää tai suosituksia tämän opetusohjelman parantamiseksi, anna minulle huutaa osoitteessa @Souravify tai kysy alla olevasta kommenttiosasta.

Nyt kun olemme oppineet määrittelemään ja ajoittamaan automatisoidut WordPress-varmuuskopiot pilveen, haluan jakaa muutaman varmuuskopiointivinkin kanssasi.

Leikkii BackWPup-asetuksilla

Tässä osiossa käyn nopeasti BackWPup-laajennuksen lisäasetuksissa. Nämä ovat hienoja vaihtoehtoja, jotka sisäänrakennetun laajennuksen luojat auttavat hallitsemaan varmuuskopioitasi paremmin.

Työpaikat-välilehti

Ensinnäkin haluaisin keskustella vaihtoehdoista Työpaikat välilehti alla BackWPup> Asetukset.

backwpup-asetus-02

Säädä tätä asetusta saadaksesi kaiken irti pluginista.

 • Vähennä palvelimen kuormitusta vaihtoehto on erinomainen resurssien käytön valvomiseksi jaetussa isännöintiympäristössä. Tämän avulla voit ajoittaa päivittäiset varmuuskopiot ilman resurssien ylikuormituslippuja.
 • Suurin skriptin suoritusaika -vaihtoehdon tulisi olla nollassa, koska se riippuu palvelimen prosessointikapasiteetista. Jos kuitenkin huomaat, että varmuuskopiot eivät onnistu, voit asettaa sen rajalliseksi arvoksi virheenkorjausta varten.

Verkko-välilehti

backwpup-asetus-04

verkko välilehti on toinen asetus, josta haluan keskustella. Jos bloginsi hallintoalue eli. wp-admin kansio on suojattu HTTP-todennus .htaccess-yhteyden kautta, sinun on kirjoitettava sisäänkirjautumistiedot tähän välilehteen. Esimerkiksi DigitalOceenen Cloud WordPress -pisaroissa tämä ominaisuus on oletuksena käytössä. Siksi kirjautumistiedot on annettava, jotta laajennus toimisi oikein.

Mikä on Differential Backup ja miksi minun pitäisi käyttää sitä?

Kun varmuuskopioit samaa sivua yhä uudelleen, a suurin osa tiedostoista säilyy ennallaan. Itse asiassa nämä tiedostot osoittautuvat suuriksi – ne, jotka muodostavat suurimman osan varmuuskopion koosta. Ajattele mediatiedostoja, kuten kuvia ja asiakirjoja. Ne eivät muutu, kun ne on ladattu. Niitä kutsutaan staattiseksi sisällöksi.

Entä jos voisit varmuuskopioida vain tiedostot tehdä muuttaa? Tällaiset tiedostot sisältävät uusia tai päivitettyjä teemoja ja laajennuksia, ja tietysti WordPress-tietokannan. Onneksi kehittäjillä on älykäs ratkaisu – sitä kutsutaan differentiaalinen varmuuskopio.

Lyhyesti sanottuna – se säästää tilaa

Se tarkoittaa varmuuskopiointia vain tiedostot, joita on muokattu, muodostavat viimeisen varmuuskopion. Tärkein etu on, että varmuuskopion koko on merkittävästi vähenee. Tarkastellaanpa – tila ei ole rajoittamaton, joten miksi et optimoisi tallennustilan tarpeitasi?

Differential Backup on saatavana laajennuksen premium-versiossa – BackWPup Pro, joka alkaa 75 dollarista yhden sivuston lisenssiltä. Voit tutustua MarketPressin laajennuksen mielenkiintoiseen ilmaiseen versioon pro-vertailusta nähdäksesi, onko sinun todella päivitettävä (mutta älä huoli – useimpien bloggaajien ilmaisen version pitäisi saada sinut hienosti).

Kokeile BackWPup tänään

Yli 1,6 miljoonaa ilmaista versiota ladataan WordPress-arkistossa ja 60 000 premium-tilaajaa, BackWPup on yksi hienoimmista WordPress-varmuuskopiolaajennuksista markkinoilla. Kokeile sitä!

Hanki BackWPup

Kuinka usein minun pitäisi varmuuskopioida WordPress-sivustoani?

Kysymyksen, jota monet meistä esittävät, tai pikemminkin, pitäisi kysyä. Ihannetapauksessa varmuuskopiointitiheyden tulisi riippua kolmesta tekijästä:

 • Julkaisutiheys
 • Sivustosi valvoman liikenteen määrä
 • Lähetettyjen kommenttien määrä
 • Hosting-ympäristö

Jos et halua lukea seuraavia kolmea kappaletta, käy nopeasti läpi sinulle valmistamasi taulukko.

Päivittäinen varmuuskopio

Jos julkaiset vähintään 3 viestiä viikossa, valvot vähintään 10 000 kuukausittaista kävijää kuukausittain ja saat jatkuvasti kommentteja, ajoittakaa päivittäin varmuuskopioida. Mitään muuta kuin tätä pitäisi myös olla sama. Avaruustilan säästämiseksi voit myös ajoittaa päivittäisen erillisen varmuuskopion ja viikoittaisen täydellisen varmuuskopion.

Viikoittainen ja joka toinen viikko varmuuskopiointi

Jos julkaista 1-2 viestiä viikossa, valvoa noin 5000 kävijän kuukausittaista liikennettä, sinun kannattaa harkita a viikoittain varmuuskopioida. Jos tilaa sallii, ota täydellinen varmuuskopio tai voit kokeilla erilaista varmuuskopiota kahden viikon välein. Jos julkaiset noin 1-2 viestiä kuukaudessa, voit valita kahden viikon varmuuskopion,

Kuukausittainen varmuuskopio

Tämä varmuuskopiointiaikataulu on ihanteellinen salkku / tuote-verkkosivustolle, jossa tuotetun uuden sisällön määrä on melko pieni, ts. Sisältö on luonteeltaan enimmäkseen staattista. On turvallista olettaa, että et aio ottaa kommentteja käyttöön tuotteen aloitussivulla. Joten miksi ota varmuuskopio joka päivä? Kuukausittaiset varmuuskopiot soveltuvat parhaiten sellaisiin tapauksiin. Lisäksi suosittelen ottamaan täyden varmuuskopion differentiaalisen sijaan.

 Viestejä viikossaKuukausittainen liikenneKommentitIsäntäympäristöVarmuuskopiointitaajuus
3 tai enemmän10 000 tai enemmän10+ päivässäCloud, VPS tai Managed WordPress HostingPäivittäin (differentiaalinen varmuuskopio) ja viikoittain (täydellinen varmuuskopio)
1-2Jopa 500010 viikossaCloud tai VPS tai jaettu hostingViikoittain tai kaksi viikkoa (vastaavasti differentiaalinen ja täydellinen varmuuskopio)
1-2 kuukaudessaAlle 10001-2 kuukaudessaJaettu hostingKuukausittain

Huomaa, että tämä taulukko on tarkoitettu vain viitteellisiin tarkoituksiin. Suosittelen, että etsit varmuuskopion, joka parhaiten vastaa vaatimuksiasi. Jos huomaat, että tilasi loppuu, lue seuraava rivi! ��

PS: Voit turvallisesti poistaa varmuuskopioita, jotka ovat yli kolme kuukautta vanhempia.

Sinulle …

yleisön osallistuminen

Yleisön osallistuminen on hieno asia, ja haluan kiittää jokainen teistä, jotka vievät aikaa ja vaivaa kommentin lähettämiseen. Keskustelu “verkkosivuston varmuuskopiosta” on jotain kaikki verkkovastaavat voivat olla yhteydessä. Ja monilla heistä on oma tarina. Haluaisimme kuulla teidän tarina!

Jos sinulla ei ole sellaista, tässä on muutama kysymys, jotka ajavat mieltäsi – Oletko kokeillut BackWPupia? Mikä on mieluisin varmuuskopiopalvelu? Käytätkö maksullista? Kuinka usein sinä varmuuskopioida? Kerro meille ajatuksesi!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector