Seuraa streamin avulla kuka tekee mitä WordPress-sivustossasi?

Suoratoistolaajennus

Äskettäisessä jaksossa Käytä suodattimia, Pippin ja Brad puhuivat X-Teamin kehittäjien Frankie Jarrettin ja Japh Thomsonin kanssa ja keskustelivat heidän uusimmasta projektistaan, virta josta toistaiseksi en ollut tiennyt.


Olen työskennellyt aktiviteettilokintalaajennusten kanssa aiemmin, mutta ne yleensä kohdistuvat tiettyyn toimintojoukkoon (kuten sisäänkirjautumiset), tai ne eivät ole liian harkittuja, tai ovat todella sotkuisia.

Stream on raikas ja jännittävä uusi laajennus tällä areenalla. Se seuraa kaikki mitä tapahtuu WordPress-sivustossasi ja tallentaa sen. Tästä voi olla hyötyä monista syistä. Mielestäni tärkein on, että voit vianmäärityksessä selvittää ongelmien syntymistä, etenkin asiakkaan sivustoissa..

Esimerkiksi (ja tämä voi olla hyvin tuttu muille WordPress-kehittäjille), saatat saada sähköpostin asiakkaalta, jossa sanotaan, että jotain on mennyt pieleen heidän sivustossaan, eikä heidän tiedä tapahtuneen. He ovat todennäköisesti totta siinä, että joko tekivät jotain eivätkä tiedä, että se rikkoi jotain, tai toinen heidän sivuston käyttäjä teki jotain, haitallista tai hyvänlaatuista, mikä aiheutti ongelman.

Siitä huolimatta sinun on nyt tehtävä tehtävä yrittää selvittää, mikä voi aiheuttaa ongelman. Tähän voisi kuulua vähän kyselyjä ja vastauksia asiakkaan kanssa sen selvittämiseksi, mitä äskettäin tehtiin, mitä laajennuksia on ehkä asennettu ja mitä he ovat ehkä yrittäneet muuttaa viime aikoina. Sitten se voi vaatia sivuston tarkastelemista ja asiantuntemuksesi käyttämistä tulkitsemaan näkemääsi sen kanssa, mikä saattaa aiheuttaa sen.

Tämä on kaikki hyvin ja hyvää, ja hyville kehittäjille sen pitäisi riittää ongelman ratkaisemiseen, mutta suuri osa tästä ongelmasta voidaan ohittaa virta. Kuten viittasin, Stream kirjaa kaiken, mitä sivustollasi tapahtuu, joko sisään kirjautuneen käyttäjän tai laajennuksen avulla, joten näet nopeasti yhdellä silmäyksellä, mikä on muuttunut viime aikoina (tai entisemmäksi menneisyyteen, jos ongelmalla on olemassa jonkin aikaa). Tässä on poistettu tyypit, joita Stream seuraa:

 • Viestejä
 • sivut
 • Muokatut postityypit
 • käyttäjät
 • Teemat
 • liitännäiset
 • Tunnisteet
 • Luokat
 • Mukautetut taksonomiat
 • asetukset
 • Muokatut taustat
 • Muokatut otsikot
 • valikot
 • Mediakirjasto
 • widgetit
 • Kommentit
 • Teemaeditori
 • WordPress-ydinpäivitykset

Joten, kaikki sitten!

Streamin käyttäminen

Nyt kun tiedät kaikki hyödylliset tiedot, joita se voi seurata, kannattaa ehkä tietää, kuinka se tallentaa ja esittelee kyseiset tiedot. Onneksi käyttöliittymä on upea: yksi parhaimmista, mitä olen nähnyt.

Suoratoisto

Stream tarjoaa sekä kojelaudan widgetin nopeaa katsausta viime aikojen tapahtumiin että oman järjestelmänvalvojan näytön, johon voit kaivaa vähän syvemmälle. Järjestelmänvalvojan näytössä sinulla on mahdollisuus suodattaa ajan, käyttäjän ja kategorian tai suoritetun toiminnan perusteella. Tällä tavoin voit nopeasti nähdä, mitä tietyn ajanjakson aikana on tapahtunut tietyn käyttäjän toimesta tai kuka on ryhtynyt tiettyihin toimiin, kuten esimerkiksi widgetien muokkaamiseen tai sivujen luomiseen.

asetukset

Laajennuksen asetuksissa on muutama hyödyllinen työkalu, kuten mahdollisuus sulkea tiettyjä kohteita nauhoittamatta. Haluan esimerkiksi jättää huomioimatta kaiken, mitä käyttäjätililläni on (koska tunnen minut ja luotan siihen, mitä teen). Tai haluat ehkä sivuuttaa tiedot, jotka eivät ole sinulle merkityksellisiä, kuten kirjautumiset ja kirjautumiset.

Toinen kätevä ominaisuus on kyky rajoittaa kuinka kauan Stream säilyttää tietonsa. Oletusasetus on 90 päivää, mikä on mielestäni täydellistä: tarpeeksi kauan mahdollisten merkityksellisten tietojen kirjaamiseksi, mutta ei liian kauan, että sinulla on massiivinen tietokantapaisutus pitämällä tarpeettomia tietoja ympärillä.

Suoratoistolaajennuslaajennukset

Poimimaan

Tämän laajennuksen avulla voit käydä läpi kaikki Stream-tietueesi ja poistaa sellaiset, jotka eivät ole tärkeitä, joko yksittäin tai irtotavarana.

Tietojen viejä

Jos sinun on vietävä tietosi CSV-, JSON- tai XML-tiedostoon, olet onnekas. Kavenna vain mitä päivämääriä, kirjoittajia, liittimiä, konteksteja tai toimia haluat tietoja, tai mene pähkinöihin ja vie kaikki!

ilmoitukset

Tiedätkö sen ärsyttävän käyttäjän, joka sekoittaa widgettejäsi? Tämän laajennuksen avulla voit asettaa erittäin muokattavia sääntöjä, jotka lähettävät sinulle ilmoituksen, kun jotain erityistä tapahtuu sivustossasi. Parempaa vielä, voit saada ilmoitukset sähköpostitse tai push-ilmoituksena älypuhelimellesi (tuettuja Androidia ja iOS: ää ilmaisen Pushover-sovelluksen kautta).

raportit

Luo reagoivia ja interaktiivisia raportteja, joiden avulla voit analysoida tietojasi helposti luettavassa muodossa. Upea nähdä, kuka on kirjoittanut eniten tai kuka on vastannut kommentteihin.

WooCommerce-liitin

Tämä laajennus liittyy Streamiin suositun sähköisen kaupankäynnin foorumin WooCommerce kanssa, jonka avulla voit seurata kaikkia tilauksiin, kuponkeihin, tuotteisiin tai asetuksiin liittyviä toimia.

Mielestäni laajennukset ovat todella kohtuuhintaisia: yhdestä sivustosta saat kaikki laajennukset vain 5 dollarilla, ja jos olet kehittäjä, sinulla voi olla jopa 25 sivustoa vain 49 dollarilla..

johtopäätös

On hienoa tietää, että laajennus on kehitetty parhaiten koodausstandardien kanssa. X-Teamin kehittäjät ovat erittäin päteviä, ja Pippin mainitsi Apply Filters -jaksossa, että hän oli kokeillut sitä suuremmalla sivustolla, ja sillä ei ollut vaikutusta suorituskykyyn. Ja niin kauan kuin laajennukset ja teemat käyttävät oikeita koukkuja ja suodattimia muutosten tekemiseen sivustoosi, Stream voi tallentaa kaiken, mitä he tekevät, ilman suoritusosumaa. Mahtava!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map