Säästä aikaa ja kiinnosta kävijöitä sisältöliukusäätimillä

Sisällön liukusäätimiä on kaikkialla näinä päivinä! Ne voivat myös olla hyvin polarisoivia. Tonnia ihmisiä rakastaa heitä, kun taas toiset halveksivat heitä. Mutta on tärkeää ymmärtää, että liukusäätimet eivät ole parannuskeinoa, ne ovat vain työkalu. Tämä tarkoittaa, että niitä on käytettävä asianmukaisesti ja asutettava suurella sisällöllä, jotta voit ymmärtää niiden tärkeimmät edut.


Älä sekoita työkalun potentiaalia huonoihin tuloksiin, jotka johtuvat epäonnistuneista toteutuksista. Oikein käytettynä sisällön liukusäätimet ovat tehokkaita vuorovaikutuselementtejä, jotka voivat lisätä vierailijoiden sitoutumista, ymmärtämistä ja tiedon säilyttämistä.

Tämä viesti kattaa tärkeimmät syyt, miksi sinun tulisi harkita sisältöliukusäätimen käyttöä, ja milloin ne voivat olla tehokkaimpia parantamaan kävijöiden kokemuksia heidän käydessään. Hyppäämme sisään!

Sisältöliukusäätimien edut

Sisältöliukusäätimen edut

Sisällön liukusäätimien edut vaihtelevat tilan säästämisestä verkkosivustojen kävijöiden parempaan hallintaan. Katsotaanpa alla joitain erityisiä etuja.

TALLENNA TILA

 • Sisällön liukusäätimet yhdistävät useita sisältöpaikkoja pienelle alueelle sivustosi alueella, jolloin mahtuu enemmän ruudulle milloin tahansa.

EDISTÄ KÄYTTÄJÄN SIJOITTAMISTA

 • Hyvin toteutetut ja suunnitellut sisällön liukusäätimet houkuttelevat verkkosivustojen kävijöitä ja rohkaisevat heitä pysymään sivulla pidempään.
 • Ne toimivat kuin pit-stop pitkällä matkalla, jolloin käyttäjät voivat tehdä tauon ennen kuin jatkavat vieritystä.

Hyvä käytettävyys mediarikkailla sivuilla

 • Yhdistämällä media yhteen paikkaan, annat käyttäjälle mahdollisuuden keskittyä.
 • Kuvat häiritsevät tekstiä, joten sijoittamalla visuaalisen sisällön liukusäätimeen, annat käyttäjän valita, milloin hän keskittää huomionsa kuvaan / rikkaaseen sisältöön sen sijaan, että rikkoisi lukemisvirtaansa. Sen avulla käyttäjät voivat keskittyä erillisiin sisältökappaleisiin.

KÄYTTÄJÄN SUUNTAUTTUA (MOSTLY)

 • Suurin osa sisällön liukusäätimistä on käyttäjän hallittavissa, eli ne voivat edistyä sisällön läpi omalla tahdillaan auttamalla ymmärtämään ja säilyttämään antamasi tiedot..

Voiko verkkosivustosi parantaa jollain yllä mainituista eduista??

Milloin sisältöliukusäätimiä käytetään

Mukautetut diatyypit

Sisällön liukusäätimiä voidaan käyttää monilla tavoilla. Kuten useimmissa asioissa, on parasta pitää mielessä tavoite, mihin pääset, ennen kuin aloitat matkasi. Katsele tämän jälkeen joitain alla olevista vaihtoehdoista, milloin on parasta käyttää sisällön liukusäädintä. Jos yksi tai kaksi pistettä erottuu, saattaa olla aika harkita liukusäätimen laajennuksen lisäämistä verkkosivustollesi.

WWW-sivuston esittely

 • Kun käyttäjät saapuvat ensimmäistä kertaa verkkosivustoosi, heidän on tiedettävä, miksi he ovat siellä ja mitä he voivat tehdä. Sisällön liukusäätimet ovat suosittuja kotisivuelementtejä sillä yksinkertaisella tosiasialla, että ne tarjoavat hienon tiivistelmän verkkosivuston tarkoituksesta ja mahdollistavat niiden napsauttamalla saadaksesi lisätietoja.

SISÄLTÖN PÄIVITTÄMINEN dynaamisesti

 • Jos lähetät päivityksiä usein, sinun kannattaa usein korostaa niitä verkkosivustollasi kiinnittääksesi niihin huomiota. Mutta jos päivitysten määrä on suuri, jokaisella niistä on vain rajoitettu näkyvyys verkkosivustosi kävijöille. Dynaamisesti päivitetty sisällön liukusäädin antaa jokaiselle viestillesi mahdollisuuden loistaa.

ERITTÄINEN TYYPPITTÄINEN LÄMPÖTILA

 • Jokainen dia on vain säilytysastia, joten voit saada melko fiksua jokaisen sisällön kanssa. Tämä tarkoittaa, että kuvat, videot, rikas interaktiivinen media, kuten Google Maps, ja ilmoittautumislomakkeet ovat kaikki käytettävissä!

MONIVAIHTEISTEN KUVOJEN TAI VIDEON KOROSTAMINEN GALLERIOSSA

 • Sisällön liukusäätimet suunniteltiin alun perin ryhmittelemään kuvia ja videoita vuorovaikutteisiin gallerioihin. Tämä tehtiin osittain tilan säästämiseksi, mutta pääasiassa median selaamisen kitkan helpottamiseksi.

KATSAUS TARINA

 • Hyvä tarina virtaa ja on katkaisematon. Siksi näemme verkossa pitkään vierittävien sivumallien lisääntymisen. Pelkästään kuvasarjojen upottaminen artikkeliin tai sivulle hajottaa tämän virtauksen ja vaikeuttaa käyttäjien jatkamista sieltä, mihin he jäivät. Hyvän sisällön liukusäädin antaa medialle virtautua yhdenmukaisesti muun sisällön kanssa.

SEURAAVAT SEURAAVAT VAIHEET (E.G. TUOTEKierrokset, WALKTHROUGHS, ohjeet, vastaanotot, jne.)

 • Useimmat ohjelmistoyritykset tietävät, että loistava sisältöliukusäädin voi merkittävästi parantaa kokemusta tuotteen kiertueesta, mikä johtaa viime kädessä myyntiin.
 • Itseohjautuneen ja keskittyneen luonteensa vuoksi liukusäätimet ovat loistava tapa kävittää vierailijoita vierekkäisten vaiheiden läpi.

Sisäliukusäätimien käytön tietäminen voi auttaa niitä tehostamaan verkkosivustosi.

Mitä etsiä liukusäätimestä

Edellä olevien kohtien lisäksi on olemassa joitain avaintekijöitä, jotka sinun tulee ottaa huomioon valittaessa liukusäädintä.

HELPPOKÄYTTÖINEN

 • Sen pitäisi olla asennettavissa missä tahansa sivustosi sivustolla. Liukusäätimen tulisi olla helppo sijoittaa kotisivullesi, yhteysalueellesi tai jopa hämärtämälle sivulle verkkosivustollesi. Päätöstä ei tulisi missään tapauksessa rajoittaa.

RESPONSIVE

 • Sen on kyettävä käsittelemään kaikenlaista sisältöä. Ihanteellisen liukusäätimen tulisi kyetä muuttamaan itsensä koko automaattisesti, jotta se mahtuu siististi sivulle. Olipa kyseessä työpöytä, älypuhelin tai tabletti, koon muuttaminen mihin tahansa näyttöyn tai laitteeseen sopivaksi on valtava askel kohti liukusäätimen tehostamista ja visuaalisen miellyttävyyttä.

APUA TUKI

 • Saatavilla oleva ja tehokas huoltoryhmä, joka tukee tuotetta, on välttämätön. Useimmat tuotteet ovat todella vain yhtä hyviä kuin niiden takana oleva joukkue. Erinomainen tuki auttaa palvelemaan tarpeitasi ja tarjoamaan jatkuvaa tukea ostamallesi tuotteelle.

Käärimistä

Oikein käytetyillä liukusäätimillä voi ehdottomasti olla positiivinen vaikutus verkkosivustosi käyttäjäkokemukseen. Otetaan nopeasti huomioon liukusäätimen käytön edut ja parhaat mahdollisuudet käyttää sitä.

EDUT

 • Säästä tilaa
 • Edistä käyttäjien sitoutumista
 • Soveltuu käytettäväksi mediapohjaisilla sivuilla
 • Käyttäjän ohjaama (enimmäkseen)

PARHAAT AJOT SLIDERIN KÄYTTÖÖN

 • Esittelemme verkkosivustosi
 • Päivitetään sisältöä dynaamisesti
 • Eri mediatyyppien yhdistäminen
 • Useiden kuvien korostaminen videoissa tai gallerioissa
 • Tarinan kertominen
 • Seuraavat peräkkäiset vaiheet

Tarkasteltuaan yllä olevassa viestissä esitettyjä etuja ja liukusäätimen käytön parhaita aikoja, suositukseni sisällön liukusäätimen laajennukselle on SlideDeck. SlideDeck2 osuu kaikkiin muistiinpanoihin, joita vaaditaan laadukkaan liukusäätimen laajennuksella, koska se voi sekoittaa ja sovittaa sisältötyyppejä, helppo WYSIWYG-editori ja vedä ja pudota -toiminto. SlideDeck2 sisältää myös seuraavat ominaisuudet:

 • Objektiivit: erittäin muotoillut esiasetetut tyylit, joiden avulla sisältö näyttää hyvältä. Voit käyttää niitä heti laatikosta tai valita joukosta räätälöitäviä osia, jotka räätälöityvät parhaiten sivustollesi.
 • Diaesitys: Voit valita dynaamisen lähteen (ulkoisen suosikkilähteen sisältö) tai mukautetun sisällön (täydellinen kotisivuille, tuotematkoille ja esityksille) välillä. Molemmat menetelmät ovat helppoja ja tehokkaita käyttää.
 • Mukauttaminen: Sinulla on mahdollisuus muokata merkittävää osaa liukusäätimestä, mukaan lukien tekstisisältö, kirjasin, navigointi, siirtymät ja monet muut elementit.
 • Käyttö: Aseta SlideDecks mistä tahansa. Ne toimivat erinomaisesti täysikokoisissa sovelluksissa, kuten kotisivut, tuoteretket ja portfolionsa pienennetyille alueille, kuten sivupalkki ja alatunniste-widgetit.
 • Tuki ja päivitykset: SlideDeck-tukea saa tiimi, joka sen itse rakensi. Tämä joukkue etsii jatkuvasti lisätä uusia linssejä, lisälähteitä ja ominaisuuksia laajennukseen.

SlideDeck 2 kesän myynti

Meillä on ilo ilmoittaa sinulle SlideDeck2: n erikoistarjouksesta kesällä. Jos olet kiinnostunut ostamaan tämän laajennuksen, voit säästää 50 dollaria rajoitetun ajan. Mitä ajattelet sisällön liukusäätimistä? Ole hyvä ja jaa alla olevaan kommenttiosaan!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map