Säädä WordPress-teemakuvasi keltaisella lyijykynällä

Kuinka muokata WordPress-teeman suunnittelua

Jos haluat mukauttaa WordPress-teeman suunnittelun helposti, niin Keltainen kynä WordPress-laajennus voi olla vain lisäys, jota tarvitset sivustoosi. Tämän visuaalisen tyylieditorin avulla voit muuttaa sivustosi ulkoasua joutumatta koskettamaan koodiriviä.


Keltaisen lyijykynän käyttö opettaa sinulle web-suunnittelun ilon ja luo samalla kauniin sivuston, joka vauhdittaa kävijöitäsi. Muokkaa mitä tahansa verkkosivustosi osaa, kaikkia käyttöliittymässä ja reaaliajassa. Ainoat rajoitukset sivustosi suunnittelulle ovat oma mielikuvitus.

Tämä perusteellinen opas keltaisen lyijykynän premium-version käytöstä kattaa sen pääominaisuudet, mukaan lukien sen osoittavien ja napsautettavien CSS-muokkausominaisuuksien sekä sen yhteensopivuuden minkä tahansa WordPress-teeman kanssa. Katsomme sitten tarjottavan käyttökokemuksen, jonka avulla pystyt asettamaan ja suunnittelemaan nopeasti..

Kuka on keltainen lyijykynä?

Keltainen lyijykynä Who

Keltainen lyijykynä voi auttaa sinua riippumatta siitä, etsitkö nopeampaa tapaa mukauttaa sivustoasi tai et tunne CSS: tä. Tämä laajennus sisältää edistyneitä työkaluja ja mukautusvaihtoehtoja, jotka ovat täydellinen ammattilaisille, jotka haluavat luoda uusia sivustoja asiakkaille.

Tarvittavan koodauksen, helppokäyttöisyyden, intuitiivisen käyttöliittymän ja yksityiskohtaisen tukidokumentaation puute tarkoittaa kuitenkin sitä, että jopa niillä, joilla on rajoitettu suunnittelukokemus, voi käyttää tätä laajennusta. Lyhyesti sanottuna, jos haluat mukauttaa WordPress-verkkosivustosi ulkoasua, Yellow Pencil on sinulle visuaalinen tyylieditori.

Lyhyesti sanottuna, jos haluat mukauttaa WordPress-verkkosivustosi ulkoasua, Yellow Pencil on sinulle visuaalinen tyylieditori.

Keltaisen lyijykynän pääpiirteet

Keltainen kynäominaisuudet

Keltainen kynä on todella vaikuttava suunnittelutyökalu. Saatavilla olevat ominaisuudet ja työkalut antavat täyden hallinnan sivustosi ulkoasusta. Sitä voidaan käyttää missä tahansa WordPress-teemassa tai -laajennuksessa, ja sen avulla voit luoda tyylikkäitä ja reagoivia verkkosivuja.

Element Inspector antaa sinun valita ja mukauttaa jokaista WordPress-verkkosivustosi visuaalista elementtiä. Muokkaa värejä, taustoja, reunuksia ja paljon muuta. Kaikki tämä tapahtuu reaaliajassa sivustosi käyttöliittymässä, joten voit tarkastella muutoksia tekeessäsi niitä. Keltainen kynä luo koodin taustalla, joten ellet halua, sinun ei tarvitse tarkastella mitään koodia itse. Muita ominaisuuksia ovat:

 • Vedä ja pudota elementtien sijoitteluun
 • Muuta elementtien kokoa hiiren kosketuksella
 • Valitse yli 600 kirjasinta, yli 300 taustakuviota, yli 50 animaatiota ja paljon muuta
 • Rajoittamaton määrä värejä tai valittavissa keltaisen kynän moderneista väripaleteista
 • Käytä suoraa CSS-editoria

Laaja dokumentaatio ja tuki on myös saatavana, jotta saat kaiken hyödyn irti tästä WordPress-visuaalisen tyylieditorista.

Joten, nyt tiedämme, mitä keltainen lyijykynä tarjoaa. Mutta miten aloitamme, ja onko käyttäjäkokemus yhtä vaikuttava kuin sen tarjoamat ominaisuudet?

Kuinka asentaa keltainen lyijykynä

Keltainen kynä on erittäin nopea ja helppo asentaa. Kun olet ostanut laajennuksen CodeCanyonilta (tai ostanut premium-teeman, kuten New York, joka sisältää laajennuksen ilmaiseksi), lataa ”Vain asennettava WordPress-tiedosto” Envato-lataussivulta (tai voit käyttää ilmaista versiota, joka on saatavana osoitteesta WordPress.org).

Avaa sitten WordPress-hallintapaneeli. Valitse Lisäosat> Lisää uusi.

Keltainen kynä Lisää uusi

Napsauta Lisää laajennuksia -sivulla Lataa laajennus> Valitse tiedosto.

Keltainen lyijykynä

Valitse ‘waspthemes-yellow-pencil.zip’ mistä mistä olet ladannut sen. Napsauta Asenna nyt.

Keltainen kynä Asenna

Kun laajennus on asennettu, napsauta Aktivoi. Kirjoita aktivointikoodi, joka sinulle annettiin ostaessasi laajennusta. Tämä antaa sinulle pääsyn plugin-päivityksiin, kun ne julkaistaan.

Aktivoinnin jälkeen keltaisen sivun tervetulosivu ilmestyy kojelautaan. Resurssit-kohdasta löydät laajennuksen asiakirjat, oppaat ja muut ohjeet ja tuet, joita saatat tarvita aloittaessasi.

Keltainen kynä Tervetuloa

Kun olet valmis, napsauta ‘Aloita’. Tämä vie sinut suoraan muokkaustilaan.

Keltaisen kynän käyttöliittymän ymmärtäminen

Keltaisen kynän käyttöliittymä on erittäin selkeä ja intuitiivinen käyttää. Sivun vasemmalla puolella oleva palkki näyttää käytettävissä olevat työkalut.

Keltainen lyijykynä vasen palkki

Sivun oikealla puolella oleva leiju on paneeli Editor-paneeli. Kun mitään sivun elementtiä ei ole valittu, se näyttää kolme mukauttamistapaa, joita on mahdollista muokata.

Keltainen kynäeditori

Kun napsautat sivulla olevaa elementtiä, Editor-paneeli muuttuu sisältämään tyyliominaisuudet.

Keltainen lyijykynäelementti valittu

Valitun elementin ympärille tulee sininen ruutu, joka näyttää lisämuokkausvaihtoehtoja.

Keltainen lyijykynäelementti valittu

Tärkeitä työkaluja, joita tarvitset

Työkalurivin vasemmassa reunassa on lukuisia työkaluja, mutta harvat ovat heti tärkeitä auttamaan sinua aloittamisessa…

Keltainen kynätyökalurivin työkalut

 • Element Inspector – Tämän avulla voit valita minkä tahansa sivun elementin mukautettavaksi.
 • Kumoa ja Tee uudelleen – Kokeile sivusi erilaisia ​​malleja turvallisesti tietäen, että voit peruuttaa tai tehdä uudelleen muokkauksesi.
 • Koko näyttö – työskentele koko näytössä, jolloin saat selkeän kuvan mukautuksista tekeessäsi niitä.

Toimituspaneelissa on kolme tärkeätä painiketta …

Keltainen kynäeditori-painikkeet

 • Suora esikatselu – Esikatsele muutoksesi ilman mitään keltaista kynäliittymää näytössä.
 • Palauta muutokset – etkö pidä muokkauksistasi? Palauta vain tekemäsi muutokset.
 • Tallenna – Kun olet esikatsellut työtäsi ja olet tyytyväinen tuloksiin, paina vain tallenna-painiketta.

Mukauttamistyypin valitseminen

Keltainen kynä räätälöity tyyppi

Ennen kuin valitset elementin sivulta ja aloitat sen muokkaamisen, sinun on ensin valittava mukautustyyppi. Ne näkyvät Editor-paneelissa, kun mitään elementtiä ei ole valittu. Valittavana on kolme tyyppiä; Globaali mukauttaminen, yhden sivun mukauttaminen ja mallien räätälöinti.

Jokainen tyyppi on suhteellisen itsestään selvä. Globaalin mukautuksen valitseminen tarkoittaa, että tekemäsi muutokset koskevat kaikkia sivustosi sivuja. Jos valitset Mukauta yksi sivu, kaikki muokkaukset vaikuttavat vain sivulle, jolla työskentelet. Mukauta malleja koskee nykyistä viestityyppiä, hyvä vaihtoehto, jos haluat määrittää kaikki tuote- tai blogisivut.

Valitsemasi mukautustyyppi näkyy Editor-paneelin yläosassa. Varmista, että muokkaat oikean tyyppistä tekstiä ennen työn tallentamista.

Mitä voit tehdä keltaisella lyijykynällä?

Kun olet perehtynyt käyttöliittymään, on aika aloittaa. Alla on esimerkki lukuisista mukauttamistyökaluista ja ominaisuuksista, joita tämä laajennus tarjoaa. Ne auttavat sinua luomaan kauniin ja ammattitaitoisen verkkosivuston.

Muuta typografiaa

Keltainen lyijykynä typografia

Verkkosivustollesi sopivan fontin valinta on tärkeä tehtävä. Keltainen lyijykynä tarjoaa erilaisia ​​vaihtoehtoja, joiden avulla voit muotoilla tekstiä tavalla, joka sopii verkkosivustosi suunnitteluun ja kiinnittää lukijasi huomion.

Napsauta muokattavaa tekstiosaa ja valitse sitten Teksti Editor-paneelista. Tämä tuo esiin typografian mukautusvaihtoehdot. Valitse yli 600 kirjasintyyppiä, muuta fontin kokoa, muuta rivikorkeutta, hallitse kirjainten ja sanojen etäisyyttä sekä paljon muuta. Voit myös muuttaa tekstin väriä valitsemalla jonkin keltaisen kynän moderneista väripaketeista tai valita oman värivalintasi.

Lisää reuna

Keltainen lyijykynä reunus

Reunuksen lisääminen tiettyihin sivun kohteisiin voi auttaa korostamaan tärkeitä tietoja ja luomaan tehokkaita visioita. Kun olet valinnut kuvan tai tekstin, johon haluat lisätä reunuksen, valitse editori-paneelista Reunus. On olemassa neljä tyyliä

Kun olet valinnut kuvan tai tekstin, johon haluat lisätä reunuksen, valitse editori-paneelista Reunus. Valittavana on neljä reunustyyliä; vankka, pisteviiva, katkoviiva tai piilotettu. Voit myös muuttaa reunuksen leveyttä, jotta se olisi entistä tarkempi, ja muuttaa väriä.

Vaikuttava ominaisuus on, että voit mukauttaa molemmat reunan puolet erikseen. Tämä tarkoittaa, että jokaiselle neljästä sivusta voidaan antaa erilainen väri, tyyli ja paksuus, mikä antaa ainutlaatuisen ja herättävän ulkonäön.

Muuta taustaa

Keltainen lyijykynä tausta

Huomiota herättävä tausta voi tehdä elementistä popin. Keltaisen kynän avulla voit muuttaa sivustosi jokaisen elementin taustaa.

Napsauta sitten valittua kohdetta ja valitse editori-paneelista Tausta.

Täällä voit muuttaa taustan väriä, valita jonkin keltaisista Pencils 300+ -kuvioista tai valita CSS-gradientin. Voit myös lähettää omia mukautettuja kuviasi. Kun olet päättänyt taustasta, voit säätää taustan kokoa, sijaintia ja, jos olet lisännyt kuvan, valita, onko se staattinen vai vierittääkö se muun sivun kanssa.

Käytä animaatioita

Keltainen kynä-animaatio

Animaatioiden käyttö on toinen hieno tapa auttaa sisältöäsi vaikuttamaan. Voit lisätä Editor-paneelin Animaatio -kohtaan animaatiotehosteen valittuun elementtiin.

Valitse yksi yli 50 animaatiosta live-animaationhallinnassa zoomaamisesta tai häipymisestä, pomppimiseen, kehruuun ja paljon muuta. Voit hallita kestoa ja viivettä sekä ajaa useita animaatioita samanaikaisesti, jos haluat. Tämä antaa sivustollesi omaperäisyyden ja kiinnittää huomion sivusi tärkeisiin osiin. Voit myös siirtyä luomaan omia räätälöityjä animaatioita valitsemalla työkaluriviltä Animaatiogeneraattori.

Muuta minkä tahansa elementin kokoa ja aseta se uudelleen

Minkä tahansa elementin koon muuttaminen ja sijoittaminen on erittäin yksinkertaista keltaisella lyijykynällä.

Jos haluat muuttaa kokoa, napsauta kohdetta suoraan, jotta sininen korostettu ruutu ilmestyy sen ympärille. Sitten vedä sinisen ruudun vaaka- ja pystysuoria viivoja koon muuttamiseksi.

Keltaisen kynän koko

Voit sijoittaa elementin uudelleen napsauttamalla sitä ja pitämällä hiiren painiketta painettuna. Vedä ja pudota se sopivaan kohtaan sivulla.

Keltainen lyijykynä Dragon Drop

Tämän vedä ja pudota -ominaisuuden haittapuoli on, että se voi aiheuttaa ongelmia matkapuhelinten katselussa. Käytä työkaluriviltä löytyvää Responsive Tool -työkalua nähdäksesi, kuinka verkkosivusi näyttää kaikissa näytön kokoissa. Sinun on ehkä muutettava malliasi vastaavasti.

hinnoittelu

Keltainen lyijykynä hinnoittelu

Keltainen Pencil WordPress -laajennus on saatavana CodeCanyonilta 26 dollarilla. Tähän sisältyy 6 kuukauden tuki, mutta sinulla on mahdollisuus maksaa ylimääräistä 7,88 dollaria jatkaaksesi tukea 12 kuukauteen asti.

Lopulliset ajatukset

Keltainen lyijykynä on hieno työkalu käytettäväksi, jos haluat mukauttaa WordPress-sivustosi ulkoasua. Ominaisuudet ja helppokäyttöisyys tarjoavat sinulle kaiken tarvittavan mukautetun WordPress-verkkosivuston luomiseksi. Saat parhaat tulokset varmistamalla, että sinulla on selkeä visio sivustosi ulkoasusta.

Onko keltaisella kynällä ominaisuuksia, joita tarvitset WordPress-verkkosivustosi mukauttamiseen? Kerro ajatuksesi alla …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map