Plesk – WordPress Toolkit – nopea ja kattava opas

Plesk - WordPress Toolkit - nopea ja kattava opas

WordPress on uskomattoman uskomaton, ja se tuo useita etuja, joita et ehkä odota sisällönhallintajärjestelmältä (CMS). Kaikkea WordPressissä on erittäin helppo hallita uudesta blogista uutisjulkaisuun. Siksi se on niin suosittu monilla eri kanavilla. Lisäksi helppokäyttöisten laajennusten ja työkalujen avulla on lisätty ominaisuuksia jokaiselle markkinaraolle.


Kun kyse on WordPressin käyttämisestä verkkosivustollasi, sinulla on muutama vaihtoehto. Hallinnoidut hosting-yritykset, kuten WP Engine, tekevät asioista helppoa ja asenna WordPress sinulle. Mutta niille, jotka käyttävät jaettua hosting-palvelua, sinulla on usein mahdollisuus valita cPanel, Ubuntu tai Plesk.

Plesk on web-hosting-ohjauspaneeli, joka voidaan asentaa sekä Linux- että Windows-palvelimille. Jos käytät Media Temple VPS: ää, olet ehkä nähnyt sen aiemmin. Voit myös asentaa sen itse ja hallita WordPress-asennuksia omalla palvelimellasi itse.

Plesk 17 WordPress Toolkit on laajennus Pleskille lisätäkseen joukon WordPress-toimintoja. Se on hyödyllinen (ja helppo) vaihtoehto hallita WordPress-teemoja, laajennuksia, tietoturvaa, päivityksiä ja paljon muuta helposti.

WordPress Toolkit Pleskissä

Plesk on täydellinen, monipuolinen ja turvallinen WordPress-työkalupakki, joka tarjoaa yhden kojetaulun hallita useita WordPress-ilmentymiä helposti. Pleskin avulla on erittäin helppo testata uusia laajennuksia, ominaisuuksia ja suunnitteluideoita hiekkalaatikossa ennen julkaisemista verkkosivustollasi. Tätä varten et tarvitse mitään lisälaajennuksia tai erillistä palvelinta – Pleskin WordPress-työkalupakki hallitsee kaikkea.

Voit myös käyttää WordPress Toolkit -sovellusta poistaaksesi jonkin verran WordPress-verkkosivustojen hallinnan monimutkaisuudesta. Staging, kloonaus, synkronointi, päivitys, siirtäminen ja muut monimutkaiset tehtävät – se on helppo saada aikaan yhdellä napsautuksella.

WordPress Toolkit Pleskissä

WordPress Toolkit tarjoaa yhden hallintarajapinnan, jonka avulla WordPress voidaan helposti asentaa (yhden napsautuksen asennusohjelma), määrittää ja hallita. Sinun on asennettava WordPress Toolkit -laajennus Plesk-sovellukseen ja voit aloittaa työskentelyn sen kanssa.

WordPress Toolkit vaatii tietysti Pleskin sekä palvelimen PHP-version 5.3 tai uudemman version. Jos palvelimesi käyttää edelleen tämän alla olevaa PHP-versiota, sinun on lisättävä mukautettu PHP-käsittelijä. Tämän käyttöönottamiseksi sinun on määritettävä polku PHP-binaariin ja vaihdettava tilaus WordPress Toolkit -sovelluksella mukautettuun PHP-käsittelijään.

Lisäksi WordPress Toolkit on ilmainen Plesk Web Host- ja Plesk Web Pro -versioiden omistajille. Plesk Web Admin -käyttäjille tarjotaan erilainen SE-versio, jossa on vähemmän ominaisuuksia.

Katsotaan nyt, kuinka voit käyttää WordPress Toolkit -sovellusta Pleskissä.

WordPress-asennus Plesk-ohjelmalla

Ensin sinun on kirjauduttava Plesk-paneeliin. Täältä sinulla pitäisi olla seuraavat asennusvaihtoehdot käytettävissä:

 • Verkkosivustot ja verkkotunnukset> WordPress> Asenna
 • Sovellukset> WordPress> Asenna
 • Tilaaminen> WordPress> Asenna

Asenna WordPress Plesk-ohjelmalla

Klikkaa Verkkosivustot ja verkkotunnukset -välilehteä ja sinun pitäisi nähdä WordPress-kuvake Plesk-kojelaudan oikeassa yläkulmassa. Klikkaa WordPress-kuvake ja napsauta Asentaa -painikkeen avulla WordPress asennetaan Plesk-paneeliin.

Hallitse WordPress-asennuksia

Asennuksen jälkeen WordPress Plesk -sovelluksella (tai sivuston tuominen Verkkosivustot ja verkkotunnukset> WordPress> Tuo), seuraava askel on siirtyä WordPress Toolkit -hallintapaneeliin saadaksesi laajan kuvan palvelimellasi olevista WordPress-verkkosivustoista. Tällä pääsivulla voit tarkastella kaikkia asennuksiasi yhdellä silmäyksellä.

Voit helposti vaihtaa korttien, luetteloiden tai laattojen välillä visuaalisen mieltymyksesi mukaan.

Hallitse WordPress-asennuksia Plesk-ohjelmassa

Alkaen Tiedot ja työkalut korttivälilehti, jolla on pääsy sivustosi hallintalaitteisiin ja työkaluihin. Käytä kytkimiä poistaaksesi hakukoneiden indeksoinnin nopeasti, ottaa käyttöön ylläpitotilan ja virheenkorjauksen, ottaa välimuistin käyttöön tai rajoittaa julkista pääsyä salasanasuojauksen avulla.

Löydät myös nopeita linkkejä synkronointiin, kloonaamiseen, tiedostojen hallintaan ja tiedostojen varmuuskopiointiin / palauttamiseen.

Vihje: Käytä Klooni -painike, jonka avulla esityspaikka saadaan nopeasti testausta varten.

Hallitse WordPress-laajennuksia

Pleskin WordPress Toolkit -sovelluksen avulla pluginien hallinta on myös helppoa. Voit asentaa, aktivoida ja poistaa laajennuksia kaikki hallintapaneelista.

Hallitse WordPress-laajennuksia Plesk-ohjelmassa

Asenna laajennukset

pluginien asentamiseen on kaksi vaihtoehtoa. Lisää laajennus tiettyyn sivustoon, siirry: WordPress> sivuston Plugins-välilehti> Install

Tai jos haluat asentaa uuden laajennuksen kaikille WordPress-sivustoillesi, siirry yleisempiin: WordPress> Lisäosat> Asenna

Napsauta kummassakin tapauksessa hakukuvaketta ja etsi laajennus. Oletusarvon mukaan, kun asennat laajennuksen WordPress Toolkit -sovelluksella, se aktivoituu automaattisesti.

Voit myös ladata kolmannen osapuolen liitännäisen (kuten yhden, jonka olet ostanut CodeCanyonissa, tai uuden laajennuksen WooCommerce-palvelusta). Mene vain: WordPress> Lisäosat> Lataa laajennus

Valitse sitten plugin-zip-tiedostosi ja napsauta Lataa. Asenna ja aktivoi laajennus siirtymällä osoitteeseen: WordPress> Lisäosat

Asenna uusi laajennus napsauttamalla tätä ja valitse sitten WordPress-sivustot, joihin haluat lisätä sen.

Poista laajennukset

Voit kuitenkin valita poistettavat laajennukset WordPressistä valitsemalla ja napsauttamalla Poista-kuvaketta poistaaksesi sen valitusta asennuksesta.

Valitse nyt WordPress-asennus, jonka haluat aktivoida, ja poista käytöstä kaikki asennetut laajennukset.

Siirry Palvelimen hallinta> WordPress> Laajennukset -välilehti ja valitse laajennus, jonka haluat aktivoida tai poistaa käytöstä.

Hallitse WordPress-teemoja

Plesk-sovelluksen avulla WordPress-teeman lisääminen, poistaminen, aktivoiminen tai poistaminen käytöstä on erittäin helppoa.

Hallitse WordPress-teemoja Plesk-ohjelmassa

Asenna teemat

Mene WordPress> Teemat-välilehti> Asenna lisätäksesi uuden teeman. Etsi teema etsimällä ja valitse lisättävän teeman valintaruutu.

Aivan kuten lisäosien kanssa, voit lisätä saman teeman kaikkiin WP-esiintymiin tai lisätä tietyn teeman vain yhteen tiettyyn ilmentymään (tai useampaan). Voit tehdä niin napsauttamalla avattavaa valintaa ja valitsemalla sitten tapaukset, jotka haluat lisätä tai poistaa teeman.

Lisää WordPress-teemat Plesk-ohjelmaan

Lisäksi voit helposti päivittää mitä tahansa teemaa WordPress> Teemat välilehti. Valitse vain teema, jonka haluat päivittää asennuksillesi (vaikka suosittelemme aina päivittämistä tietoturvan vuoksi – jos käytät WordPress-lapsitemaa mukautuksiin, sinun ei tarvitse murehtia).

WordPress-tietoturva

Voit suorittaa verkkosivustosi tietoturvatarkistuksen Pleskin WordPress Toolkit -sovelluksella. Voit nähdä, ovatko kaikki / readme.html / tiedostot tyhjät. Voit myös helposti muuttaa suojausasetuksia ja tarkastella suojaustilaa. Sitä varten sinun on siirryttävä osion S-sarakkeeseen Verkkosivustot ja verkkotunnus> WordPress.

Plesk WordPress -turvallisuus

Napsauta “tarkista suojaus” -linkkiä nähdäksesi kaikkien WordPress-asennusten tilan. Valitse valintaruudut suojausparannuksella, jonka haluat suorittaa, ja napsauta sitten suojauspainiketta.

Plesk WordPress -turvallisuustarkistus

Näin voit vähentää huomattavasti jonkun mahdollisuuksia tunkeutua sivustoosi varmistamalla WordPress-verkkosivuston korkeimman tason tietoturva.

Varmuuskopio

Pleskissä olevaa WordPress Toolkit -sovellusta voidaan käyttää myös WordPress-sivuston yleisen tietoturvan ohella myös sivustosi varmuuskopiointiin.

Plesk Toolkit for WordPress -sovelluksen avulla on helppo luoda ajoitettuja varmuuskopioita verkkosivustollesi. Noudata vaiheita varmistaaksesi, että sinulla on päivitetyt tiedot palautettavaksi sieltä, josta voit tarvittaessa ottaa varmuuskopion:

 • Kirjaudu ensin Plesk-kojelautaan
 • Napsauta Verkkotunnukset
 • Napsauta sitten Hallitse verkkotunnusta tai Hallinnoi isännöintiä
 • Napsauta nyt Verkkosivustot ja verkkotunnukset
 • Napsauta Backup Manager
 • Napsauta Ajoitetut varmuuskopiointiasetukset

Plesk Backup Manager

Täällä voit valita vaihtoehdot varmuuskopiointiasetuksista, jotka sisältävät etuliitteen lisäämisen varmuuskopionimeesi, valita monivolyyttisen varmuuskopion, varmuuskopion tallennuspaikan ja asettaa varmuuskopion rajan. (varmuuskopion kopioiden määrä) palvelimellasi. Voit jopa asettaa ilmoitushälytyksen.

Jos menet Ajoittaa -osiossa voit myös aktivoida ja automatisoida varmuuskopiotehtävän. Valitse verkkosivustollesi varmuuskopio, sinulla on säännölliset sivuston varmuuskopiot. Valitse vain aika aloittaa varmuuskopiointi ja tallentaa.

Muokkaa yleisiä asetuksia

Lopuksi Yleiset asetukset alue, jolla voit määrittää ylläpidosivusi, ja kloonaamista varten oletetun aliverkkotunnuksen etuliitteen, jonka avulla voit muuttaa vaiheittaisen sivuston URL-osoitetta.

Pleskin globaalit asetukset

johtopäätös

WordPress-sivustojen hallinta manuaalisesti voi olla melko monimutkaista. Pleskin kaltainen tehokas ohjauspaneeli helpottaa, ja Pleskissä olevan WordPress Toolkit -sovelluksen avulla voit hallita kaikkia sivustoja yhdestä kojetaulusta.

Jos olet virasto, joka ylläpitää useita asiakassivustoja, tai innokas kirjailija, jolla on blogi jokaisessa markkinaradassa, Pleskin WordPress-työkalupakki on yksi parhaimmista vaihtoehdoista hallita kaikkia sivustoitasi. Työskentele älykkäämmin, ei kovemmin, ja hallitse WordPress-sivustojasi tehokkaasti ilman häiriöitä.

Mitä ajattelet WordPress Toolkit -sovelluksesta Pleskissä? Vai onko sinulla kysyttävää aloittamisesta? Jätä meille kommentti alla!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector