Pikaopas WordPressin päivittämiseen – miksi ja kuinka päivittää

Pikaopas WordPressin päivittämiseen - miksi ja kuinka päivittää

Me kaikki tiedämme, että WordPress on suosittu sisällönhallintajärjestelmä, joka käyttää avoimen lähdekoodin ohjelmistoja auttaakseen käyttäjiä perustamaan blogeja ja verkkosivustoja helposti. Aivan kuten mitä tahansa muuta ohjelmistoa, sitä päivitetään säännöllisesti käyttäjien kasvavien tarpeiden mukaan. WordPress-tiimi päivittää jatkuvasti WordPressin ydintoimintoja, korjaa säännöllisesti virheitä ja julkaisee tietoturvapäivityksiä. Ja pitääksesi WordPress-verkkosivusi parhaalla mahdollisella tavalla, sinun on myös suoritettava nämä muutokset WordPress-asennuksessa.


Tämä viesti on nopea opas WordPressin päivittämiseen. Selitämme tarkalleen miksi ja mitä sinun pitäisi päivittää säännöllisesti. Aloitetaan!

Miksi sinun pitäisi päivittää WordPress?

On monia syitä, miksi sinun pitäisi päivittää WordPress säännöllisesti.

1. Uudet ominaisuudet: Jos haluat sisällyttää kaikki uudet ominaisuudet, jotka on paketoitu tarkistettuun WordPress-versioon, sinun on päivitettävä. Esimerkiksi WordPress 5.0 esitteli Gutenbergin sisällöntuottajan. Mikä sinun on päivitettävä WordPress-ydin, jos haluat käyttää sitä oletuksena.

Sama koskee uutta oletusteemaa, joka julkaistaan ​​kunkin WordPress-julkaisun yhteydessä. Jos pidät Twenty Nineteenin tarjoamista uusista ominaisuuksista ja haluat lisätä sen sivustoosi, sinun on päivitettävä.

2. Parantaa yhteensopivuutta laajennusten kanssa: Usein käy niin, että monet laajennusten kirjoittajat tarkistavat työnsä nähdäkseen, ovatko laajennukset yhteensopivia WordPress-ytimen kanssa suuren päivityksen jälkeen. He päivittävät laajennukset tarvittaessa. Jotta nämä laajennukset toimisivat ilman konflikteja sivustossasi, saatat joutua päivittämään yhteensopivaan WordPress-versioon.

3. Korjaa virheitä: Monet pienet häiriöt saattavat tulla tunnetuiksi suuren päivityksen jälkeen. Joten WordPress julkaisee pieniä päivityksiä näiden virheiden korjaamiseksi, ja sinun tulisi myös tehdä nämä muutokset.

4. Parantaa suorituskykyä: Päivitys voi myös lisätä toimintoja, jotka säätävät WordPressin suorituskykyä. Se voi lisätä ominaisuuksia ja ominaisuuksia, jotka parantavat suorituskykyä.

5. turvallisuus: Yli 33% kaikista WordPressin ylläpitämistä verkkosivustoista on hakkereille houkutteleva tavoite. WordPressin ja WordPress-yhteisön tiimi on tietoinen tietoturva-aukkoista ja korjaa ne nopeasti. Jotta verkkosivustosi olisi suojattu, sinun on ehdottomasti suoritettava nämä päivitykset myös sivustossasi.

Mitä sinun pitäisi päivittää?

Tässä on mitä sinun on valvottava ja päivitettävä:

 • WordPress-ydin – iso ja pieni
 • Teemat
 • liitännäiset

Samalla tarkista, onko saatavana päivityksiä myös kolmansien osapuolien teemoihin ja laajennuksiin, jos olet asentanut ne. Vanhentuneita laajennuksia ja teemoja on monia vaaroja, joten sinun kannattaa pitää ne kaikki ajan tasalla!

Kuinka päivittää WordPress: Yleiskatsaus

Nämä yksinkertaiset vaiheet auttavat sinua pitämään WordPress-asennuksen ajan tasalla,

1. Yksi tärkeä varotoimenpide ennen WordPressin päivittämistä: Varmuuskopioi aina WordPress-sivustosi ennen suurten muutosten tekemistä. Olen päivittänyt WordPress-asennukseni useita kertoja ilman kiinnitystä. Minuni on kuitenkin todellinen laiha asennus, jossa on muutama teema ja laajennus. Jos verkkosivustolla on useita teemoja ja monia lisäosia, päivitys voi olla vaarallista, jos siinä on yhteensopimattomuutta, joten tee aina varmuuskopio.

2. Katso muutospäiväkirjaa ymmärtääksesi mitä muuttuvat: Jos et tarvitse ominaisuutta, voit halutessasi päivittää WordPressiä.

3. Testaa päivitykset sivustosi vaiheittaisessa versiossa: Tällä tavalla tiedät, onko WordPress-asennuksessa ja päivityksessä, jota yrität tehdä, yhteensopimattomuutta. Ja jos niin tapahtuu, että jokin rikkoutuu, voit aloittaa vianetsinnän ennen muutosten aloittamista.

WP Staging -laajennus voi luoda vaiheittaisen version verkkosivustostasi. Se luo kopion aktiivisesta verkkosivustostasi, mukaan lukien koko tietokanta, nykyisen WordPress-asennuksen alakansiossa. Voit testata päivityksen täällä ennen toistamista päivitetyllä sivustolla. Lisäetuna on, että se voi auttaa sinua välttämään seisokkeja päivityksen aikana. Laajennus ei kuitenkaan tällä hetkellä pysty siirtämään päivitettyä versiota takaisin verkkosivustolle.

4. Asenna haluamasi päivitykset: Muista, että tietoturvapäivitysten suhteen sinulla ei ole paljon valintaa ja joudut joka tapauksessa asentamaan ne.

5. Arvostelu:  Tarkista verkkosivustosi, etenkin päivitetyt ominaisuudet.

Päivitetään WordPressiä

Voit asettaa WordPressin päivittämään automaattisesti pienillä koodibiteillä tai valita yhden napsautuksen päivitykset.

Yhden napsautuksen päivitys

WordPressissä on sisäänrakennettu järjestelmä, joka ilmoittaa sinulle aina, kun päivitys on saatavana. Näet sen kojelaudassa, kun kirjaudut WordPressiin. Tässä on kuvakaappaus WordPress-version 4.7 pelottelusta.

Päivittäminen on yksinkertaisesti yhden napsautuksen prosessi. Kun päivitys on valmis, tämä on näyttö, jonka näet.

Jos sinulla ei ole tapana kirjautua sivustoosi säännöllisesti, et ehkä edes ole tietoinen päivityksistä. Jos näin on, sinun kannattaa seurata WordPressiä Twitterissä tai vaikuttajaa yhteisössä (ahem – WPExplorer).

Tai tee elämästäsi helpompi siirtyä hallittuun WordPress-isännöintiin. On monia syitä, miksi mielestämme se on paras WordPress-isäntä. Yksi tärkeimmistä asioista on, että jos WordPressille on tärkeä tietoturvapäivitys, hallittu isäntä päivittää sivustosi puolestasi. Vaikka tämä voi aiheuttaa muutamia hikkauksia, on paljon turvallisempaa, että sivustossasi on uusin WordPress-versio ja joudut tekemään muutama parannus kuin toipua hakkerosta..

Automaattiset päivitykset

WordPress on oletuksena päivitetty pieniä muutoksia automaattisesti, joten et edes tiedä niistä. Mutta niin ei ole suuret päivitykset.

Kaikki eivät kuitenkaan suosi automaattista päivitystä aina. Aina on vaara, että päivitys ei välttämättä ole yhteensopiva minkään sivustosi laajennuksen tai teeman kanssa. On myös mahdollista, että et halua aktivoida päivityksen lisäämää ominaisuutta tai haluat yksinkertaisesti hallita enemmän asennuksesi sisältöä.

Jos näin on, voit ottaa automaattisen päivityksen käyttöön tai poistaa sen käytöstä tai muuttaa sitä niin, että se koskee vain vähäisiä julkaisuja / suuria päivityksiä tekemällä muutoksia wp-config.php tiedosto.

Lisää seuraava rivi, jos haluat ottaa käyttöön tärkeät automaattiset päivitykset,

define ('WP_AUTO_UPDATE_CORE', tosi);

Kaikkien automaattisten päivitysten (myös pienet päivitykset) poistaminen käytöstä,

define ('AUTOMATIC_UPDATER_DISABLED', tosi);

Jos jostain syystä et halua miettiä wp-config.php tiedosto, voit hallita päivityksiä myös lisäämällä suodattimia functions.php teemasi tai laajennuksesi.

Automaattisen päivityksen poistaminen kokonaan käytöstä,

add_filter ('automatic_updater_disabled', '__return_true');

Automaattisten vähäisten päivitysten poistaminen käytöstä,

add_filter ('salli_minor_auto_core_updates', '__return_false');

Automaattisten suurten päivitysten ottaminen käyttöön

add_filter ('salli_major_auto_core_updates', '__return_true');

Teemat ja laajennukset

Aivan kuten päivität WordPressiä, voit päivittää myös teemoja ja laajennuksia. Jos päivityksiä on saatavana, sinulle ilmoitetaan siitä Hallintapaneeli> Päivitykset. Ja voit päivittää ne yhdellä napsautuksella.

Teemojen ja laajennusten automaattiset päivitykset on poistettu käytöstä oletuksena. Voit ottaa ne käyttöön lisäämällä suodattimia functions.php teeman tai laajennuksen tiedosto. Teema- ja laajennuskirjailijat voivat myös valita automaattisen päivityksen.

Päivitä teemasi ja laajennukset automaattisesti lisäämällä tämä koodinpiste teemasi functions.php tiedosto tai laajennus.

add_filter ('auto_update_plugin', '__return_true');
add_filter ('auto_update_theme', '__return_true');

Päivitykset kolmansien osapuolien teemoihin tai laajennuksiin toimitetaan todennäköisesti kansioon, joka sinun on ladattava. Poista vanha versio käytöstä, lataa uusi versio kansioon ja aktivoi sitten laajennus uudelleen.

Jos kuitenkin käytät premium-teemoja tai laajennuksia Themeforestista tai Codecanyonista, voit automatisoida premium-tuotteiden päivitykset myös Envato Market -laajennuksella. Katso yksityiskohdat Envato Market -laajennusoppaasta.

Jotkut huomioitavat asiat

Lasten teemat: Kun päätät päivittää teeman, kaikki pääteemassa tekemäsi mukautukset menetetään. Näin ei ole, jos käytät lapsi-teemaa räätälöinnin tekemiseen. Jos käytät lapsiteemoja, sinun on kuitenkin seurattava teemalle päivitettäviä päivityksiä ja päivitettävä manuaalisesti.

Plugin-päivityksen tarkistaminen: Jos et ole varma laajennuksen päivityksestä, voit seurata tätä täydellistä opasta Kysy WP Tyttö.

Automaattiset päivitykset laajennusta käyttämällä: Voit myös ottaa automaattisen päivityksen käyttöön tärkeimmissä päivityksissä ytimeen, teemoihin ja laajennuksiin käyttämällä Helppo päivityshallinta kytkeä. Tämä on riskialtista, varsinkin jos et osaa vianetsintää. Useat WordPress-käyttäjät kuitenkin valitsevat laajennuksen aktiivisten asennusten lukumäärän (200 000+) mukaan automaattisen päivitysmenetelmän.

Helppo päivitys Manager

Tämä laajennus ohittaa kaikki päivitykseen liittyvät asetukset. Sen avulla voit hallita kaikkia päivityksiä – tärkeimmät ja pienet päivitykset WordPress-ytimeen, teemat ja laajennukset, kehityspäivitykset, käännöspäivitykset ja jotkut kolmannen osapuolen laajennukset. Se piilottaa myös WordPress-version alatunnisteessa.

Yhteenvetona

Kun seuraavan kerran näet päivitysilmoituksen WordPressissä, älä unohda sitä. Tutustu muutoslokiin ymmärtääksesi mitä muuttuu ja varmista verkkosivustosi turvallisuus ja luotettavuus päivittämällä WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map