Paras johtava sukupolven ohjelmisto WordPressille – OptinMonster Review & Guide

OptinMonster Review & Asennusopas

Suorittaessasi menestyvää blogia tai online-yritystä WordPressin (tai minkä tahansa asiaan liittyvän Web-alustan) kanssa, tarvitset säännöllisen lukijapohjan ja jatkuvan uusien lukijavirtojen kasvaa. SEO on pitkä matka verkkosivustosi löytämiseksi hakukoneissa, mutta kun sinulla on uusi kävijä sivustossasi, haluat pitää heidän tulevan takaisin. Yksi suosituimmista ja tehokkaimmista tavoista pitää kiinni uusista lukijoista on toteuttaa lyijy sukupolven ohjelmisto WordPressiin. Tänään kattaa lyijy sukupolven ohjelmistojen tarkoitus sekä katsaus suosikkiimme – OptinMonsteriin.


Mikä on Lead Generation -ohjelmisto?

johtaa on uusi potentiaalinen tilaaja tai asiakas. Johtava sukupolvi on prosessi, jolla saadaan asiakkaan kiinnostus siihen, mitä sinun on tarjottava. Ja lyijy sukupolven ohjelmistot on ohjelma tai laajennus, joka auttaa sinua viljelyyn ja sieppaamaan nämä liidit.

WordPressille erityisesti lyijyn sukupolven ohjelmistoja käytetään tyypillisesti ponnahdusikkunoiden, kelluvien palkkien ja online-optiinoiden luomiseen uutiskirjeiden tilauslistojen kasvattamiseksi. Näitä luetteloita voidaan sitten hyödyntää blogin lukijakunnan lisäämiseksi tai mainostaa kaikkia tarjoamiasi tavaroita tai palveluita verkkosivustosi kautta. Tämä puolestaan ​​auttaa sinua muuttamaan WordPress-verkkosivustosi kerran vierailijat paluukävijöiksi.

Lyijyn sukupolven vaihtoehtojen suhteen käyttäjien mielestä on melko selkeä linja – rakastatko heitä tai vihaat heitä. Mutta riippumatta siitä, miltä sinusta tuntuu optiineista, et voi sivuuttaa sitä tosiasiaa, että ne ovat erittäin tehokkaita ja että niiden on dokumentoitu kaksinkertaiseksi ja kolminkertaiseksi (ja joissain tapauksissa jopa enemmän) – kuten kuinka Nikki, pistoissa käyttänyt opt-in-sovelluksia lisätäkseen tilaajia 1375%).

Paras johtava sukupolven ohjelmisto WordPressille: OptinMonster

OptinMonster Lead Generation -ohjelmisto WordPressille

Olemme kokeillut monia WordPressin opt-in-laajennuksia ja -ratkaisuja. OptinMonster on meille erittäin vaikuttunut ja uskomme, että se on paras saatavilla oleva lead-sukupolven ohjelmisto. Mukautusvaihtoehtojen, sisäänrakennetun raportoinnin ja edistyneiden tekniikoiden avulla poistumistarkoitusten seurantaa ja jaettua testausta varten sinun on oltava kova painos löytää yhtä sopiva opt-in-luoja. Annamme sille 5 tähteä helppoutta, tehokkuutta ja selkeyttä.

Ensinnäkin OptinMonster on uskomattoman hyvä helppokäyttöinen. Kehittäjät ovat selvästi panostaneet paljon ajatuksia ja vaivaa intuitiivisen käyttöliittymän luomiseen optiinoiden luomiseksi. Luovassa opt-in -loittajassa on helppokäyttöiset värivalinnat, tekstimuodot, toimintojen valinta -pudotusvalikot ja paljon muuta. Tällä tavoin, vaikka et ole itse kehittäjä, voit silti luoda räätälöityjä ja monipuolisia opt-in-lomakkeita kirjoittamatta yhtä koodiriviä.

OptinMonster on myös erittäin tehokas. Opt-in-lomakkeiden tarkoituksena on kasvattaa luetteloitasi, ja monilla opt-in-tyyleillä, -muodoilla ja -vaihtoehdoilla voit luoda lomakkeen, joka muuntuu lukijakunnan kanssa. Lisättyjä ominaisuuksia on vierityskäynnistys, poistumistarkoitus, lukittu sisältö, ostoskorista luopuminen ja paljon muuta. Koska käytettävissä on niin paljon asetuksia, voit luoda opt-in-sovelluksia jokaiselle skenaarialle suurimman mahdollisen liidien saamiseksi.

Selkeä raportointi on toinen tärkeä ominaisuus, joka tekee OptinMonsterista niin tehokkaan. Voit nähdä ja vertailla opt-in-ohjelmien menestystä (kävijämäärä, tulokset ja napsautussuhteet) OptinMonster-hallintapaneelista. Lisäksi voit integroida opt-in-liitokset Google Analytics -seurantaan saadaksesi entistä paremman kuvan siitä, kuka, mitä, milloin ja missä ihmiset napsauttavat.

OptinMonster -jäsenyys

Vaikka et halua käyttää käteistä heti, voit silti aloittaa OptinMonsterin käytön 0 dollarilla. Tässä on nopea esittelyvideo, jos sinua ei vieläkään myydä:

OptinMonster tarjoaa tällä hetkellä 14 päivän riskittömän rahat takaisin -takuun, jotta voit kokeilla olematta täysin sitoutunut. Joten jos haluat antaa sille mahdollisuuden, jatka lukemista ja seuraa aloittamisen helppoa vaiheittaista opastamme.

Kuinka asentaa OptinMonster ensimmäistä kertaa

OptinMonster on erittäin helppo käyttää ja yllättävän nopea asentaa. On vain muutama askel, ja sinun ei pitäisi kestää kauempaa kuin lounastauko, jotta ensimmäinen käyttöönotto olisi luotu ja valmis lähtemään.

Luo OptinMonster-tili

Ensimmäiset asiat ensin – sinun on kirjauduttava suunnitelmaan. Tämän osan pitäisi kestää vain muutama minuutti. Joten siirry OptinMonster-verkkosivustoon, tarkista heidän 3 suunnitelmavaihtoehtoa ja valitse sinulle sopiva vaihtoehto (vaikka suosittelemme valitsemaan vuosittaisen hinnoittelun, koska säästät heti mahtava 40%).

OptinMonster Hinnoittelu 2016

Jos olet bloggaaja, niin perustiedot suunnitelma todennäköisesti riittää tarpeisiisi. Ehkä jopa Plus suunnitelma toimisi myös, jos haluat muutama vaihtoehto. Mutta jos haluat käyttää kaikkia OptinMonsterin mahtavia ominaisuuksia tai jos haluat käyttää sitä useissa sivustoissa, suosittelemme ammattilainen suunnitelma. Se on kallein, mutta todella 29 dollaria kuukaudessa, jos sinulla on pääsy tehokkaisiin ominaisuuksiin, kuten mobiililaitteille tarkoitettua opt-in-optimointia, räätälöityjä verkkokaupan ponnahdusikkunoita, lisättyjä CSS-tehosteita, exit-aikotekniikkaa, reaaliaikaisen käyttäytymisen automatisointia ja paljon muuta.

Suunnitelmasi valinnan jälkeen seuraa vain muuta rekisteröintiprosessia (sähköposti, nimi, salasana, maksu jne.).

Luo ja räätälöi opt-in

OptinMonster-tilin kirjautuminen

Kun olet luonut tilin, voit kirjautua tilillesi. Sinun pitäisi nähdä samanlainen näyttö kuin yllä. Napsauta isoa vihreää ”Luo ​​uusi optiini” -painiketta.

OptinMonster -kampanjan nimi

Seuraava vaihe on antaa kampanjalle nimi ja lisätä sitten verkkosivuston URL-osoite, jossa käytät opt-in-lomaketta.

OptinMonster Lisää verkkosivusto

Napsauta sinistä linkkiä “Lisää uusi verkkosivusto” avataksesi modaalikkunan, lisää sivustosi lempinimi ja verkkotunnus ja tallenna sitten.

OptinMonster Optin -muotovalinta

Nyt voit aloittaa todellisen opt-in-lomakkeen luomisen. Perussuunnitelmissa on pääsy vain valopöytä ponnahdusikkunoihin, ja Plus-suunnitelmiin sisältyy valopalkkeja, kelluvia palkkeja, sivupalkkeja ja post / in-line -vaihtoehtoja. Mutta jos haluat vaihtoehtoja, kuten yllä oleva tilannekuva, sinun on siirryttävä Pro-suunnitelma. Tämä lisää lisävaihtoehtoja dia-in-, mobiili- ja koko näytön opt-in-tyyleille sekä mukautetulle sähköiselle kaupankäynnille, sosiaaliselle medialle ja älykkäille kankaalle ponnahdusikkunoille. Valitse vain käytettävä asettelu ja malli (huomautus: CSS-animaatioasetuksissa sinun on valittava kangasmalli). Tätä opasta varten olemme valinneet ”Sisäänkäynti” koko näytön vaihtoehdon.

OptinMonster-vaihtoehdon mukautukset

Kun olet valinnut tyylin, sinut ohjataan live-editoriin, jossa voit alkaa muokata optiiniiasi. Perus- ja Plus-suunnitelmat tarjoavat samanlaisia ​​suunnitteluominaisuuksia, joihin kuuluu helppokäyttöinen OptinMonster osoita ja napsauta mallinmuodostaja, mukautettu fonttivaihtoehdot, mukautettu CSS-tuki ja mahdollisuus lisätä oma menestysviesti ja vahvistussivu. Pro-suunnitelmalla sinulla on myös pääsy Kyllä / Ei malleja sekä MonsterEffects jonka avulla voit lisätä herättäviä CSS-animaatioita valintasi eri osiin.

Editorin ensimmäinen Asetukset-välilehti sisältää kampanjasi perusasetukset, mukaan lukien vakio- ja menestyskeksejen kestot. Niitä käytetään määrittämään, milloin lukijasi näkevät opt-in-vaihtoehdon uudelleen nähtyäänsi sen tai suorittamalla opt-in-prosessin. Jos haluat, että valintasi näkyy aina, aseta evästeet arvoon 0.

OptinMonster Optin -tyylimääritykset

Seuraava Optin-merkitty välilehti tarjoaa väri- ja fonttien mukautusvaihtoehdot, mahdollisuuden lisätä linkin tietosuojakäytäntöihisi ja mukautetun CSS-editorin. Jos haluat muuttaa näytöllä näkyvää tekstiä, osoita ja napsauta. Kun aloitat tekstin muokkaamisen, näet myös pienoistekstieditorin, jossa on perusvaihtoehdot tekstin koristeluun ja linkit sekä hymiöiden ja mukautettujen kappaletyylien lisäämisvaihtoehdot.

OptinMonster Kyllä / Ei Optin

Jos päätät Pro-suunnitelmasta OptinMonsterilta, näet myös välilehden lisäämistä varten Kyllä / Ei-painikkeissa. Mukana oli vaihtoehtoja kunkin painikkeen muotoilemiseksi ja toimintojen lisäämiseksi lukijoiden napsauttaessa.

OptinMonster-menestysviesti

Siirtyessäsi Menestys-osioon voit mukauttaa mitä tapahtuu, kun lukija valitsee sisäänkirjautumisen onnistuneesti. Jos päätät näyttää menestysteeman, Pro-suunnitelmaan sisältyy kolme.

OptinMonster-näytön säännöt

Kun opt-in on täysin suunniteltu ja valmis käyttämään, sinun on määritettävä näytön säännöt. Ne määrittävät, näkyykö ja milloin ilmoituksesi lukijoillesi. Kampanjoihin on paljon oletussääntöjä, mutta voit myös halutessasi lisätä omia räätälöityjä sääntöjä.

Lopeta aikomus on tehokas opt-in-asetus, joka on yksinomainen Pro-jäsenille. Tämän kampanjasäännön avulla käyttöönotto käynnistyy, kun OptinMonster havaitsee, että lukija aikoo poistua verkkosivustoltasi. Tämä ominaisuus on erittäin hyödyllinen kiinnittämällä olisi kertaluonteisia kävijöitä ja kiinnittämällä heidät takaisin.

OptinMonster Lisää sähköpostin tarjoaja

Integrointi-välilehti on tärkeä – täältä yhdistät opt-in-lomakkeen sähköpostiluetteloosi. OptinMonster integroituu tällä hetkellä 24 eri sähköpostipalveluntarjoajaan (ActiveCampaignista Webhookiin). Valitse palveluntarjoaja ja rekisteröi tilisi noudattamalla vaadittavia ohjeita. Olemme valinneet MailChimp, joka vaatii API-avaimen.

MailChimp Hanki API-avain

Luo uusi MailChimp-sovellusliittymäavain kirjautumalla vain MailChimp-tiliisi ja siirtymällä profiiliin. Siirrä täältä ylimääräinen napsauta sitten valikkokohta API-avaimet.

MailChimp luo API-avain

Napsauta vain Luo avain -painiketta luodaksesi uuden sovellusliittymäavaimen heti. Kopioi API-avaimesi ja palaa takaisin OptinMonster -vaihtoehtoeditoriin.

OptinMonster Lisää MailChimp-sovellusliittymän avain

Liitä API-avain ja lisää tilitunniste (tämä on tarkoitettu vain sinulle, joten sinun ei tarvitse ajatella sitä liikaa). Kun tilisi on vahvistanut, että näet ylimääräisen pudotusvalinnan, valitse Luettelo, vaihtoehtona tervetuliaisviesti uusille tilaajille ja mahdollisuus kaksinkertaisen opt-in -vahvistuksen käyttöön.

OptinMonster Google Analytics

Viimeinen osio opt-in-editorissa on Analyticsin ottaminen käyttöön opt-in-lomakkeellasi. Täältä voit lisätä seurannan nähdäksesi kuinka muodosi muuntuu ja kaikki muut mahtavat tiedot, joita Google voi tarjota (kuten käyttäytyminen, hankkiminen jne.).

Kun olet tehnyt kaikki opt-in-vaihtoehdot, tallenna lomake.

Ota käyttöön ja upota opt-in

Kun opt-in-lomake on valmis menemään, kaikki mitä jäljellä on on sallia kampanjasi ja upottaa opt-in verkkosivustollesi..

OptinMonster jatkaa kampanjaa

Aktivoi kampanjasi napsauttamalla sivun yläreunassa olevaa Kampanja (keskeytetty) -valikkokohtaa. Napsauta jatkaaksesi kampanjaa.

OptinMonster Upota -kampanja

HTML- ja muille verkkosivustoille OptinMonster tarjoaa upotuskoodeja, jotka voidaan kopioida ja liittää, mutta WordPressille ei tarvita upotuskoodia. Sen sijaan sinun on asennettava OptinMonster WordPress -laajennus.

Asenna OptinMonster WordPress -laajennus

Jos haluat lisätä opt-in -sovelluksen laajennuksella, kirjaudu ensin sen sivuston WordPress-hallintapaneeliin, johon haluat lisätä opt-in (tämän pitäisi olla sama verkkosivun URL-osoite, jonka alun perin lisäsit luomalla opt-in -sovelluksen). Siirry sitten kohtaan Laajennukset> Lisää uusi ja selaa ”OptinMonster”.

Asenna OptinMonster-laajennus

Aivan ensimmäisessä tuloksessa pitäisi olla pieni vihreä hirviö. Napsauta painiketta ”Asenna nyt” ja napsauta sitten ”Aktivoi”.

OptinMonster Connect -tili

Sinun pitäisi nähdä aloitusnäyttö, kun plugin on aktivoitu. Seuraava vaihe on “muodostaa yhteys” OptinMonster-tiliisi. Napsauttamisen jälkeen sinun tulee viedä näytölle, niin kirjoitat OptinMonster API -sovellustiedot. Saadaksesi tämän sinun täytyy palata takaisin OptinMonster-tiliisi.

OptinMonster luo API-avain

Siirry hallintapaneeliin OptinMonsterissa ja napsauta sitten “API” -vaihtoehtoa. Luo vain sovellusliittymän käyttäjänimi ja avain napsauttamalla vihreää painiketta. Kopioi nämä ja palaa takaisin plugin-yhteysnäyttöön.

OptinMonster Save API

Liitä sovellusliittymäsi tiedot ja tallenna. Kun tallennat, sinun pitäisi nähdä vaihtoehto Optin-laitteillesi.

OptinMonster Näytä optiinit

Napsauta Optins-välilehteä nähdäksesi OptinMonster-verkkosivustolla luomasi opt-in-lomakkeet. Näet, että käyttöönotto on oletusarvoisesti poistettu käytöstä. Ota se käyttöön napsauttamalla opt-in ja napsauttamalla “Edit Output Settings” -vaihtoehtoa.

OptinMonster-lähtöasetukset

Valitse ensimmäisen vaihtoehdon ”Ota optin käyttöön paikan päällä” ruutu. Voit myös käydä läpi ja tehdä muita asetusvalintoja opt-inin lataamiseksi tietyille sivuille, luokille tai tunnisteille. Kun olet valmis, napsauta Tallenna-painiketta, ja käyttöönotto tulisi ottaa käyttöön ja näkyä helposti verkkosivustosi käyttöliittymässä – siinä kaikki!

Nyt voit palata takaisin ja luoda lisää opt-in-sovelluksia jaettuun testaukseen, luoda erilaisia ​​tyylejä, joita käytetään eri viesteissä tai aloitussivuilla, ja yrittää luoda opt-in-sovelluksia erilaisilla kannustimilla (ilmaiset e-kirjat, yksinoikeudet jne.). Joten mene luovaksi ja aloita luetteloidesi kasvattaminen!

Käärimistä

Kuten huomaat, OptinMonster ei ole vain yksinkertainen ponnahdusikkunan laajennus – se on täydellinen lyijynmuodostusohjelma, jonka avulla voit kasvattaa blogiisi ja yritystäsi. Olemme osoittaneet sinulle, kuinka helppo on aloittaa, joten kaikki jäljellä oleva on, jos haluat ottaa mahdollisuuden ja kokeilla sitä. Epäilemme varmasti pettyneisyyttäsi, ja OptinMonster on tuotteissaan riittävän varma siitä, että he tarjoavat 14 riskittömän rahojen palautustakuun.

Hanki OptinMonster

Jos sinulla on kysyttävää kokemuksestamme OptinMonsterista, tai jos sinulla on omia vinkkejä tai suosituksia, jätä meille kommentti. Toivotamme erityisen hienoa kuulla, jos olet onnistuneesti käyttänyt OptinMonsteria kasvattaaksesi asiakkaitasi!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map