Paranna WordPress-verkkosivuston hallintaa tulemalla löysäksi

Paranna WordPress-verkkosivuston hallintaa Slackilla

WordPress on erittäin joustava ja helppokäyttöinen alusta, joten ei pitäisi olla yllättävää, että yhä useammat kehittäjät ovat hakeutuneet siihen asiakastyötä varten. Ja helppokäyttöisyyden vuoksi monet itse tekevät yrittäjät rakastavat myös WordPressiä.


Aika on rahaa riippumatta siitä, oletko osa massiivista suunnitteluyritystä vai pienen tiimin jäsen, joka aloittaa ensimmäisen online-liiketoimintasi. Aina kun voit optimoida prosessin, sinun pitäisi, ja yksi tehokkuuden työkalu on harkittava löysä.

Mikä on löysä

Hienous on tapa yhdistää kaikki online-yhteisöt, organisaatiot, ryhmät ja mediatilit, jotta voit tehdä yhteistyötä tiimisi kanssa yhdestä lähteestä (vaikka voit käyttää sitä ohjaamaan viestejä muille ryhmäsi jäsenille). Tällä tavoin voit parantaa tuottavuutta uhraamatta jo käyttämiäsi viestintävälineitä. Tietolähteiden virtaviivaistamiseksi lisää ne vain Slack-tiimin tiliisi sovellusten kautta. Sitten kaikki ryhmäsi jäsenet näkevät kaikki eri viestit ja mediat kanavasyötteen kautta.

Saatavana on valtava määrä sovelluksia integroimaan suosikkityökalut Slackiin. Katsokaa vain Hieno sovellushakemisto. Löydät integroinnit suosituille sosiaalinen media käyttöympäristöt, kuten Twitter ja Dribbble, voivat lähettää sinulle uusimmat tweetit tietylle kahvalle / tietystä kahvasta tai nähdä Dribbble-kuvia tietyllä hakutermällä. On myös runsaasti sovelluksia analytiikka työkaluja, joilla voit seurata verkkosivustosi Google Analytics -suorituskykyä tai Uptrend-sivustosi käyttöaikahälytyksiä. Ja tonnia enemmän. Lisäksi voit lisätä mukautettuja integraatioita (kuten WordPress).

Löysä WordPressille

WordPress ja löysä

Löysä ja WordPress ovat kuin maapähkinävoi ja hyytelö. Molemmat ovat täysin mahtavia yksinään, mutta myös ehdottomasti toimivat hienosti. Etkö usko meitä? Jopa Tee WordPress joukkue käyttää Slackia viestinnän tehostamiseen. En voi vahingoittaa sitä kokeilla – ja ilmaiset Slack-laajennukset WordPressille tekevät toteutuksesta nopeaa ja helppoa.

Löysä avulla on helppo määrittää mukautettuja ilmoituksia tietyille WordPress-tapahtumille. Kun integroituminen on mahdollista, näet tarkalleen, milloin kirjailijatiimisi julkaisevat uuden blogitekstin tai kun ylläpito- ja tietoturvatiimi ryhtyy teeman tai laajennuksen päivitykseen. Tämä säästää aikaa esimiehenä tai pienyrityksen omistajana (et enää tarkista WordPress-sivustosi kaikkia puolia), joten voit keskittyä muuhun yritykseesi.

Slack -sovelluksella voit myös määrittää erityiset ilmoitussyötteet eri ryhmän jäsenille. Voit esimerkiksi määrittää integraatiosi myös markkinointitiimisi pingille, kun viesti julkaistaan ​​heidän tietävänsä aloittaakseen sosiaalisen myynninedistämisen. Joten samalla kun parannat omaa tuottavuuttasi, voit virtaviivaistaa viestintää myös koko tiimisi kanssa. Ja lisäsovellukset tiedostojen jakamiseen, live chattiin, tauluihin ja muuhun tekevät ryhmästäsi entistä helpomman työskennellä yhdessä häiritsemättä.

Miksi kannattaa kokeilla Slackia joukkueellesi? Koska WordPress-sovellusta (ei ainakaan niin paljon kuin voimme nähdä) ei ole, nyt sinun on käytettävä Tuleva Webhooks-sovellus lisätäksesi WordPress-ilmoituksesi. Näytämme sinulle kuinka tehdä kaikki tämä vähän. Ennen kuin pääsemme siihen, tarvitset ensin Slack-tilin!

Vaihe 1: Ilmoittaudu ilmaiseksi Slack-tiliksi

Rekisteröinti on nopeaa, helppoa ja alkaa 0 dollarista. Ilmainen tili antaa sinulle mahdollisuuden integroida 10 palvelua Slack-tiimiisi, tarkistaa viimeiset 10 000 viestiäsi, lisätä Slack laitteisiisi kätevästi sovellusten (iOS, Android, Mac ja Windows työpöytä) kautta ja soittaa yksi-yhdelle -puhelut ( vaikka tämä viimeinen on vielä betatestauksessa).

Useimmille joukkueille vapaa taso toimii täydellisesti. Jos kuitenkin tarvitset / haluat enemmän (kuten rajaton palveluintegraatio, haettavat arkistot, 2-kertainen todennus jne.), Käyttäjätilit alkavat vain 6,67 dollaria / kuukausi.

Joten aloittaaksesi siirry Hieno verkkosivusto, valitse palvelutaso (jälleen – ilmainen tili on todennäköisesti järkevin uusille joukkueille) ja napsauta painiketta Luo uusi joukkue. Kirjoita vain sähköpostiosoitteesi ja napsauta sitten Seuraava.

Hidas ilmoittautuminen

Nyt voit antaa joukkueelle nimen. Mitä haluat – vaikka onkin järkevää valita jotain, joka liittyy tiimiisi.

Löysä joukkue

Kun olet valinnut joukkueen nimen, sinulla on mahdollisuus asettaa Slack-verkko-osoitteesi. Jos joukkueesi nimeä käyttää jo toinen Slack-joukkue, luetellaan jotkut ehdotetut vaihtoehdot. Joko jatka valitsemalla jokin vaihtoehdoista tai kirjoittamalla toinen nimi.

Hieno verkko-osoite

Seuraava vaihe on vahvistaa tietosi ja joukkueen nimi / URL. Tarkista vielä kerran, että se kaikki näyttää hyvältä, ja paina sitten painiketta viimeistelläksesi joukkueesi.

Löysä vahvistus

Nyt voit kutsua joukkueesi (tai voit pitää tämän askeleen, kunnes olet saanut kaiken haluamallasi tavalla).

Hieno kutsu

Slack-tiimisi on nyt asennettu! Ensimmäinen näkemäsi näyttö on tervetulosivu. Jos se on ensimmäinen tie, joka käyttää Slack-painiketta, napsauta painiketta aloittaaksesi yhden minuutin opetusohjelman, josta näet, mistä löydät kaikki vaihtoehtosi.

Hieno opetusohjelma

Ennen kuin siirryt seuraavaan vaiheeseen, suosittelemme luomaan muutama avain löysä kanava, jota käytät kommunikoimaan joukkueesi kanssa. Kanavat ovat ryhmäsyötteitä ryhmässäsi jota voit käyttää järjestämään Slack-viestejä.

Kanavilla voit luoda julkinen syötteitä, joihin koko tiimisi voi päästä (upea projektin päivityksiin, kokousmuistiinpanoihin, sosiaaliseen mediaan jne.) samoin yksityinen kanavia tiedon leviämisen rajoittamiseksi (kuten Zendesk-ilmoitukset tukitiimillesi, MailChimp- tai Google Analytics -raportit markkinointitiimillesi tai WordPress-päivitykset verkkoryhmällesi).

Löysät kanavat

Jotta voit integroida WordPressin Slackiin, sinun on myös asennettava yksi tärkeä sovellus – Tulevat verkkohookit. Tätä sovellusta tarvitaan mukautettujen tietojen vetämiseen ulkoisista lähteistä (kuten WordPress). Napsauta siis Slack-kojetaulusta joukkueesi nimeä vasemmassa yläkulmassa ja valitse sitten vaihtoehto Sovellukset ja integraatiot.

Hieno asentaa sovelluksia

Nyt vain etsiä ”saapuvat webhooksit” ja napsauta sovellusta, jossa on vaaleanpunainen ja harmaa kolmion logo (katso alla). Napsauta sitten Asentaa nappi.

Hieno saapuva Webhooks-sovellus

Valitse kanava, jonka haluat siirtää WordPress-sivustosi ilmoituksia, ja napsauta sitten painiketta lisätäksesi integraation.

Löysä saapuva Webhooks-kanava

Tämä luo useita webhook-vaihtoehtoja, mutta tarvitset myöhemmin Webhook URL, sen pitäisi olla aivan ensimmäinen vaihtoehto.

Löysä saapuvien Webhooksien URL-osoite

Nyt kun sinulla on kaikki valmis menemään, voit alkaa käyttää Slackia WordPress-sivustosi parempaan hallintaan. Helpoin tapa integroida Slack WordPressiin on tietysti plugin.

Vaihe 2: Asenna Free Rock The Slackbot -laajennus

Rock Slackbot Free WordPress -laajennus

Useimmille käyttäjille ilmainen Rock the Slackbot -laajennus on mahtava vaihtoehto. Slackbot on ystävällinen pieni auttajasi Slackissa auttaaksesi sinua ja tiimiäsi pitämään yhteyttä. Sen avulla voit automatisoida sinulle ja joukkueellesi lähetettäviä viestejä aina, kun jotain tapahtuu WordPress-sivustossasi.

Slackin käyttäminen WordPressin kanssa on loistava tapa pysyä useiden kirjoittajien päällä, päivittää sivustoasi ja jopa SEO murskata 404 -virheitä. Rock the Slackbot -sovellukseen on rakennettu joukko ilmoituksia käynnistäviä toimia, joiden avulla voit seurata tapahtuvaa, mukaan lukien:

 • Viesti julkaistu, julkaisematon, päivitetty, poistettu tai roskakorissa
 • 404 virhe
 • Valikkokohta poistettu
 • Media lisätty, muokattu tai poistettu
 • Käyttäjä lisäsi, osoitti uuden roolin tai poisti
 • WordPress-, teema- tai laajennuspäivitykset ovat saatavilla tai päivitys on asennettu

Lisäksi plugin-kirjailija työskentelee parhaillaan lisäämällä ilmoituksia valikkokohtien lisäyksistä, uusista kommentteista sekä uusista teemoista ja pluginien asentamisesta tai aktivoinnista. Jokainen ilmoitus voidaan räätälöidä varoittamaan tiettyä Slack-kanavaa tai lähettää suorana viestinä tilillesi.

Asenna vain laajennus WordPress-hallintapaneelista alla Laajennukset> Lisää uusi. Kun olet asentanut ja aktivoinut, siirry kohtaan Työkalut> Rock the Slackbot ja napsauta “aloita juhlat” -linkkiä.

Rock the Slackbot -asennus

Lisää täältä webhook-nimesi, liitä aiemmin luomasi webhook-URL-osoitteeseen Saapuva Webhooks -sovelluksella ja viimeistele sitten tapahtumailmoitusten valinnat.

Rock the Slackbot Setup

Kun olet valmis, tallenna verkkohaku tai luo niin monta muuta kuin tarvitset. Helppo oikein?

Vaihe 2 kehittäjille: Asenna Slack Free WordPress -laajennus

Hieno, ilmainen WordPress-laajennus

Jos olet kehittäjä, joka etsii jotain muokattavissa  ilmainen Slack-laajennus WordPressille on hieno vaihtoehto. Oletusarvon mukaan WordPress-asennukseen on vain muutama sisäänrakennettu ilmoitus: kun viesti on valmis tarkistettavaksi, kun viesti julkaistaan ​​ja kun on uusi kommentti. Mutta tämän laajennuksen kauneus ei ole mitä sisältyy siihen – se mitä voit lisätä slack_get_events -suodattimella.

Slack-laajennussuodattimella voit luoda mukautettuja ilmoituksia melkein jokaiselle WordPress-toiminta. Jos haluat tietää, kun käyttäjä nollaa salasanansa, sivustosi teema vaihdetaan tai jos kommentti on roskakorissa, se on yhtä helppoa mainosta, joka lisää uuden tapahtuman suodattimen kautta.

Tämän kevyen laajennuksen kirjoittaja tarjoaa myös laajennuksia integroidaksesi muita suosittuja laajennuksia Slack-ilmoitusasetuksesi. Verkkokauppasivustoilla ilmoitukset verkkotunnuksille EDD ja WooCommerce tee tilauksien tai maksujen seuraaminen helposti. Ja kirjailija loi myös laajennuksia Yhteydenottolomake 7 ja Painovoimamuodot varoittaa sinua uusista lähetyksistä.

Asennus on aivan kuten mikä tahansa muu ilmainen laajennus – mene WordPress-hallintapaneeliin ja siirry kohtaan Laajennukset> Lisää uusi ja etsiä ”löysä”. Sen pitäisi näkyä ensimmäisenä vaihtoehtona. Kun olet asentanut ja aktivoinut, napsauta uutta valikkokohta Löysä> Lisää uusi.

Slakan laajennuksen asennus

Täältä voit luoda ilmoituksia antamalla integraatiolle nimen, liittämällä webhook-URL-osoitteeseen ja valitsemalla kanavan ilmoituksille, joihin haluat lähettää. Jos lisäsit mukautettuja tapahtumia, niiden pitäisi näkyä Ilmoitettavat tapahtumat -osiossa yhdessä kolmen oletusasetuksen kanssa. Varmista vain, että tallennat, kun olet valmis, ja olet kaikki valmiina vastaanottamaan mukautettuja ilmoituksia suoraan Slack-kanavillesi!

Suositellut löysät sovellukset tehokkuuden parantamiseksi

Hieno sovellushakemisto

Jos valitsit ilmaisen Slack-tilin, kuten yllä mainitsimme, sinulla on vain 10 palveluintegraatiota joukkueellesi. Se ei ehkä kuulosta tonnilta, mutta WordPress-verkkosivustosi tai pienyrityksen toiminnan hoitaminen riittää. Tässä on joitain hakemistossa olevia sovelluksia, joita suosittelemme harkitsemaan (vaadittavan lisäksi Tulevat verkkohookit sovellus tietysti).

Dropbox: Jossain vaiheessa sinun on todennäköisesti jaettava resurssi joukkueesi kanssa. Dropbox on erinomainen vaihtoehto jakaa tiedostoille pääsy tiimisi kanssa, ja Slack-integroinnin avulla voit helposti lisätä tiedostoja suoraan Dropboxista Slack-viesteihin joukkueellesi..

GitHub: Hallitsemme ryhmäprojekteja rakastamme Githubia (käytämme sitä täällä WPExplorerissa monissa projekteissa sekä teemaominaisuuspyyntöissä ja virheraporteissa) ja integroimalla se Slackiin tarkoittaa, että näet tarkalleen, milloin gits on sitoutunut, vetää pyyntöjä tai antaa aktiviteetteja tiimi.

HootSuite tai Viserrys: Jos kaikki sosiaalitilisi ovat tiivistetty Hootsuite-sovellukseen tai jos luotat yhteen sosiaaliseen sivustoon, kuten Twitteriin, integrointi Slackiin on hieno idea olla varma, ettei kukaan ohita viestiä. Asenna sovelluksesi ohjaamaan sosiaalisia viestejä tietylle Slack-kanavalle, jotta mediagurut voivat hallita paremmin tavoitettasi.

MailChimp: Jos yrityksesi käyttää MailChimp-ohjelmaa viestintään kuluttajien kanssa, sinun kannattaa ehkä harkita integrointia Slackiin nähdäksesi, milloin saat tilaajan (tai menetät). Tällä tavalla voit nähdä, milloin sinun on ehkä tehtävä joitain parannuksia opt-in-tekniikoihisi.

Pingdom: Seuraa verkkosivustosi käytettävyyttä ja seisokkeja. Plasma-Pingdom-sovelluksen avulla joukkueesi tietää ensimmäisenä, kun jokin Pingdom-käytäntöistäsi käynnistyy.

skype: Pysy yhteydessä joukkueesi kanssa ja aloita live-keskusteluja tai -puheluita Slack-Skype-sovelluksen kautta. Tämä on nopea tapa kutsua ekspromttitapaaminen tai jakaa tärkeitä uutisia koko ryhmällesi kerralla.

Statsbot: Seuraa verkkosivustosi analysointia Slackin kautta Statsbotin avulla. Tämä hyödyllinen pieni robotti voi kertoa sinulle kaikki sivustosi tiedot, koska se integroituu Google Analyticsin kanssa.

Wunderlist tai Trello: Valitse mieluummin nämä kaksi (ei tarvitse kumpaakaan), mutta joukkueellesi luotava tehtäväluettelo on loistava valinta. Molemmat sovellusintegraatiot lähettävät ilmoitukset Slack-kanavallesi, kun tehtäviä lisätään, päivitetään tai täydennetään, jotta näet kuka tekee mitä tehdään.

Zendesk tai HelpScout (jos käytät niitä): Jos tiimisi tarjoaa asiakastukea, saattaa olla syytä harkita yhtä näistä sovelluksista integroidaksesi lipunmyyntijärjestelmäsi Slack-tiliisi. Tällä tavoin voit seurata uusia lippuja ja joukkueesi tehokkuutta päivittäessäsi avoimia lippuja ja vastaamalla niihin.

Valitsemasi sovellukset riippuvat tietysti ryhmäsi tarpeista. Ehkä et ole niin huolestunut käytettävyydestäsi kuin pakettitoimitusten suhteen (kyllä ​​- on seurantasovellus sen vuoksi). Siellä on sovelluksia lähes kaikesta mitä ajattelet – Google Hangouts, laskutus, tavoitteiden seuranta, työhakemukset, ajastimet, kalenterit, käyttöaika, osakemarkkinat ja paljon muuta. Joten katso tätä kokonaan Sovellushakemisto nähdäksesi, mitkä muut sivustot tai prosessit ovat järkeviä joukkueellesi integroida Slackiin.

Eteenpäin

Toivottavasti kokeilet Slackia. Se on loistava tapa pitää WordPress-verkkosivustosi tai yrityksesi järjestäytyneenä ja sujuvana. Lisäksi, koska se on ilmainen siellä, ei todellakaan ole hyvä syy olla antamatta sitä mennä. Jos sinulla on muita kysymyksiä Slack for WordPress -sovelluksesta, kysy alla olevista kommenttiosista. Tai jos käytät jo Slackia, haluaisimme kuulla, kuinka pidit tämän virtaviivaistustyökalun käyttämisestä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map