Paranna WordPress-sivustosi suorituskykyä Hummingbirdin avulla

Paranna WordPress-sivustosi suorituskykyä Hummingbirdin avulla

Riippumatta käyttämästäsi verkkosivustosta on erittäin tärkeää pitää sen sivut käynnissä nopeasti. Tutkimukset osoittavat, että kävijät voivat hylätä sivuston, jos se vie kauemmin kuin kolme sekuntia latautua. Sivuston suuren nopeuden ylläpitämiseksi tarvitaan kuitenkin tiettyjä tehtäviä, ja kaiken ylläpitäminen voi olla aikaa vievää.


Onneksi Hummingbird (a ilmainen nopeuden optimoinnin laajennus WordPressille) tarjoaa kokonaisuuden suorituskykyyn keskittyneitä työkaluja yhdessä kätevässä paketissa. Voit käyttää sitä esimerkiksi ominaisuuksien, kuten välimuistin ja GZIP-pakkaamisen, käyttöön ottamiseen, jotka voivat parantaa WordPress-sivuston suorituskykyä huomattavasti.

Tässä artikkelissa selitetään lyhyesti verkkosivuston nopeuden merkitys. Sitten menemme neljä tapaa, jolla Hummingbird parantaa WordPress-sivustosi suorituskykyä. Mennään!

Nopean verkkosivuston merkitys

Sivun lataussuoritustesti

Sivun latausajat vaikuttavat melkein kaikkiin sivustosi suorituskyvyn näkökohtiin, mukaan lukien kävijöiden tyytyväisyys ja hakukoneoptimointi (SEO). Jos esimerkiksi sivut viivästyvät, kävijät poistuvat todennäköisemmin sivustostasi. Tämä pätee erityisesti matkapuhelinkäyttäjiin, jotka yleensä odottavat huippunopeutta.

Lisäksi hakukoneet ota huomioon sivuston nopeus kun päätetään kuinka verkkosivut sijoitetaan. SEO-optimointi on ratkaisevan tärkeää, koska tutkimukset osoittavat, että kolme parasta hakutulosta saavat melkein kaksi kolmasosaa orgaanisen haun liikenteestä. Toisin sanoen, mitä korkeammalle sivustosi näkyy hakutuloksissa, sitä suurempi määrä ihmisiä näkee sen ja napsauttaa sitä.

Tekijät, jotka pitävät sivustosi nopeasti käynnissä

Ei ole epäilystäkään siitä, että WordPress-sivustosi suorituskyvyn seuraaminen on välttämätöntä. Voit tarkistaa sen sivunopeudet helposti käyttämällä online-ratkaisua, kuten Pingdom-työkalut. Jos se ei ole niin nopea kuin se voisi olla, saatat joutua ihmettelemään miksi.

Monet tekijät voivat vaikuttaa WordPress-sivustosi nopeuteen. Muutamia tärkeimpiä elementtejä ovat:

 • Web-isäntäsi. Jokainen verkkoisäntä ei ole rakennettu samalle. On ratkaisevan tärkeää valita huolellisesti ja käyttää palveluntarjoajaa, joka ottaa turvallisuuden ja nopeuden optimoinnin vakavasti.
 • Muisti. Sivuston muistilla on merkitys nopeuksilla, joita se voi saavuttaa. Mitä enemmän muistia ja muita resursseja on käytettävissä, sitä epätodennäköisemmäksi sivustosi ylikuormittuu (varsinkin kun liikenne on korkea).
 • Sivustosi teema. Teema voi rajoittaa myös sivustosi nopeutta. Mitä raskaampi teema on tai mitä tarpeettomampaa koodia sillä on, sitä hitaammin se todennäköisesti suoritetaan. Kun rakennat tai päivität sivustoasi, haluat löytää teeman, joka on optimoitu suorituskykyä varten.
 • Laajennuksesi. On yleinen myytti, että jos sivustossasi on paljon lisäosia, se voi saada sen toimimaan hitaasti. Tämä ei välttämättä ole totta. Huonosti koodatut laajennukset tai ne, jotka sisältävät vain paljon toimintoja, voivat kuitenkin olla haitallisia latausaikoillesi.

Teemiesi, laajennusten ja hosting-suunnitelmien tarkistaminen voi auttaa paljon varmistamaan, että WordPress-sivustosi suorituskyky on huippukunnossa. Vaikka kaikki nämä tekijät otetaan huomioon, sivustosi ei kuitenkaan välttämättä toimi niin sujuvasti kuin haluat. Onneksi on paljon muita tapoja parantaa nopeutta millä tahansa WordPress-verkkosivustolla.

4 tapaa parantaa sivustosi Hummingbird-laajennuksella

On paljon työkaluja, joita voit käyttää sivustosi nopeuttamiseen. Useimmat ratkaisut kohdistuvat tiettyyn optimointistrategiaan, joka voi olla hyödyllinen, mutta johtaa myös asentamaan paljon ylimääräisiä laajennuksia sivustoosi, jos haluat saavuttaa parhaan mahdollisen nopeuden..

Sen sijaan voit valita ratkaisun, joka tarjoaa joukon suorituskyvyn optimointityökaluja, kuten Kolibri – ilmainen nopeuden optimoinnin laajennus.

Kolibrin sivunopeuden optimointi

Tämän laajennuksen avulla voit parantaa sivustosi nopeutta monilla helpoilla tavoilla ilman, että tarvitset lisätyökaluja tai paljon teknistä tietoa. Katsotaanpa neljää optimointia, jotka voivat auttaa sinua saavuttamaan.

1. Välimuisti

Aina kun joku vierailee sivustossasi, hänen selaimensa on lähetettävä pyyntö sivustosi palvelimelle. Palvelin lähettää sitten takaisin kaikki tarvitsemasi tiedot sivuillesi. Jos mukana on paljon tietoja, palvelin saa liian monta pyyntöä tai kyseinen vierailija sijaitsee kaukana, tämä prosessi voi viedä pidempään kuin pitäisi.

WordPress-välimuisti on tapa ratkaista ongelma tallentamalla osa sivustosi tiedoista helpompaan sijaintiin. Tällä tavalla sitä voidaan käyttää ja noutaa nopeammin. Kaiken kaikkiaan välimuistin salliminen sivustollasi on fiksu tapa parantaa suorituskykyä.

Hummingbird-laajennuksen avulla voit hyödyntää tätä tarjoamalla erityyppisiä välimuistityyppejä:

Kolibrin plugin-välimuisti

Voit ottaa sivun välimuistion, selaimen välimuistion ja muut käyttöön asianmukaisella nimellä välimuistia -välilehti WordPress-takaosan sisällä. Katso lisätietoja siitä, mitkä nämä vaihtoehdot ovat ja miten ne toimivat tämä hyödyllinen opas voit lukea välimuistin asetusten määrittämisestä laajennuksessa.

2. GZIP-pakkaus

Olet todennäköisesti perehtynyt .postinumero laajennus, joka on tapa pakata suuret tiedostot niin, että niitä on helpompi tallentaa ja siirtää. GZIP on samanlainen, mutta tehokkaampi pakkausmenetelmä. Se voi tehdä sivustosi tiedostoista pienempiä ja nopeammin ladattavia menettämättä tarvittavia tietoja prosessissa.

GZIP-pakkauksen yksityiskohdat ovat hieman monimutkaisia. Onneksi, kuten monille nopeuden optimointitekniikoille, ei ole välttämätöntä ymmärtää kaikkia teknisiä yksityiskohtia, jotta niitä voidaan käyttää sivustossasi..

Hummingbird-laajennuksen avulla voit siirtyä Kolibri> GZIP-pakkaus ottaa käyttöön kolme erityyppiä:

Kolibri-lisäosa GZIP

Valitse vain palvelintyyppi, jota sivustosi isännöi, ja napsauta Käytä sääntöjä painiketta. Lisäosa hoitaa loput. Voit myös tehdä joitain manuaalisia säätöjä, jos haluat.

3. Minimointi

Tavallaan minitointi on samanlainen kuin GZIP-pakkaus. Se on toinen tapa auttaa sivustosi toimivuutta nopeammin poistamalla tarpeettomat tiedot koodistasi. Mitä vähemmän tietoja on siirrettävä palvelimen ja selaimen välillä, sitä vähemmän aikaa vie sivujen lataaminen.

Hummingbirdissä voit käyttää minimointi moottori läpi Omaisuuden optimointi välilehti WordPressissä:

Kolibrin omaisuuden optimointi

Laajennus tarkistaa sivustosi tiedostot ja antaa sinun optimoida haluamasi tiedostot. Voit jopa siirtää tiettyjä kulissien takana olevia kooditiedostoja sivustosi alatunnisteeseen täällä, jos olet perehtynyt CSS: ään. Tämä voi auttaa nopeuttamaan WordPress-sivuja vielä enemmän.

4. Suoritustarkistukset

Riippumatta siitä, mitä suorituskyvyn optimointitekniikoita otat käyttöön, haluat seurata sivustoasi ja muuttaa sitä ajan mittaan. Yksi tapa tehdä tämä on suorittaa määräajoin suoritettavia tarkistuksia, jotka voit tehdä Hummingbird-hallintapaneelissa:

Kolibrin suorituskyvyn tarkistus

Näiden tarkistusten tulokset voivat auttaa sinua tunnistamaan tiedostoja, jotka saattavat hidastaa sivustosi toimintaa. Lisäksi voit napsauttaa Parantaa jokaisen keltaisesta tai punaisesta arvosanan vieressä olevan tuotteen vieressä, ja saat vinkkejä siitä, miten pistemäärä voidaan tuoda esiin.

Viimeiset ajatukset WordPress-sivuston suorituskyvystä

Vaikka sivustosi toiminnan jatkaminen on tärkeää, voi olla vaikea hallita kutakin niistä monista tekniikoista, joita tarvitaan tapahtumaan. “All-in-one” -sovelluksen käyttö ilmainen nopeuden optimoinnin laajennus voi auttaa sinua toteuttamaan tärkeimmät vaiheet nopeasti ja helposti.

Esimerkiksi kolibri antaa sinun optimoida sivustosi suorituskyvyn seuraavilla tavoilla:

 1. välimuistia.
 2. GZIP-pakkaus.
 3. kutistaminen.
 4. Suorituskyky skannaa.

Onko sinulla kysyttävää siitä, kuinka ylläpitää huippunopeutta WordPress-sivustossasi? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map