Opi tekemään WordPress-teemoja: Kaikki parhaat resurssit

WordPress on hieno. Asennus on helppoa, ja ladattavia on monia ilmaisia ​​ja premium-teemoja. Tai voit aina tehdä teema itse. Etkö tiedä kuinka koodata? Ei hätää, olemme saaneet sinut suojaamaan! Kaikki ovat jossain vaiheessa aloittelijoita, ja mitä WordPressillä enemmän resursseja, sitä parempi. Onneksi on monia paikkoja, joihin voit kääntyä hakemaan apua ja ohjeita koskaan poistumatta työpöydältä. Alla on kirjoja, oppaita, aloitusaiheita ja muutama ylimääräinen esine, jotka mielestämme ovat hyviä oppimaan WordPressin koodaamista. Mene eteenpäin ja aloita – koodaat nopeasti!


Kirjat

Kuinka olla Rockstar WordPress -suunnittelija

Kuinka olla Rockstar WordPress Designer on loistava kirja, jossa on paljon tietoa loistavaksi aloittelijoiden koodaamiseen. Kirja opastaa sinut kolmen WordPress-teeman läpi näyttääksesi kuinka kehittää vankkaa portfolioa, blogia ja yleisiä WordPress-sivustoja. Ja kun käydään läpi kaikki oppitunnit, ne rakentuvat toisiinsa laajentaaksesi koodaustaitojasi vähitellen. Photoshop-, HTML-, CSS- ja WordPress PHP-tiedostot ovat kaikki mukana, joten sinulla on paljon viitemateriaalia, ja ainoa edellytys on, että olet jo altistunut HTML / CSS: lle.

Kaivaminen WordPressiin

Tämä on paikka aloittaa, ja kirjoitimme jopa sen kaivamisen WordPress-arvosteluun. Tämä kirja tarjoaa käytännön tietoja ja vinkkejä WordPress-aloittelijasta koodausmaisteriksi siirtymiseen. Kirja opettaa sinulle asennuksen, asennuksen, teeman anatomian, teeman / laajennuksen kehittämisen, luomiseen liittyvien kommenttien, sivuston turvallisuuden ja terveen blogin pitämisen perusteet. Siellä on paljon hienoja vinkkejä, joita et ehkä löydä muualta, samoin kuin elinikäiset päivitykset. Joten aina kun Digging Into WordPress -sovelluksen uusi versio ilmestyy, sinulla on pääsy kaikkiin uusiin tietoihin ja opetusohjelmiin.

WordPress-teemojen rakentaminen tyhjästä

WordPress-teemojen luominen Scratchista vie sinut läpi WordPressin koodausprosessin. Opintojen läpi opit, kuinka WordPress-teema koodataan HTML / CSS-mallista alkaen, miten luodaan muokattuja viestityyppejä, kehitetään teemavaihtoehtoja ja widgettejä sekä miten rakentaa laajennuksia ja paljon muuta. Tämä kirja vaatii taustan HTML-, CSS-, PHP-, MySQL- ja JavaScript-tiedoissa, joten sanoisin, että tämä on korkeamman asteen aloittelijoille tai niille, joilla on keskitason tieto web-kehityksestä.

Oppaat

Ensimmäisen WordPress-teeman kehittäminen kirjoittanut WP Tuts+

Ensimmäisen WordPress-teeman kehittäminen on kolmiosainen opasarja, joka on hieno aloituspaikka, jos olet uusi WordPress-teemojen kehittämiseen. Vaiheittaiset oppaat opettavat sinulle perustiedot WordPressistä, kehityksestä ja suunnittelusta. Ja kun olet lopettanut sarjan, olet luonut oman kokonaisen WordPress-teeman.

WordPress-teeman kehittämisen koulutuspyörät kirjoittanut WP Tuts+

WordPress Training Wheels -sovelluksella ohjaat useita oppaita sarjan luomaan oma WordPress-teema. Tämä sarja on tarkoitettu aloittelijoille ja vie sinut läpi HTML-mallin muuntamisen toimivaksi WordPress-teemaksi. Oppaat pitävät sen perustana ja ovat helppo seurata – täydellinen kaikille aloittelijoille.

Kuinka luoda reagoiva WordPress-teema Bootstrapilla kirjoittanut Treehouse

Tämä opetusohjelma Kuinka luoda reagoiva WordPress-teema Bootstrapilla hyödyntää Bootstrap-palvelua ja opastaa sinua luomaan reagoivan WordPress-teeman. Bootstrap tarjoaa vahvan perustan reagoivien teemojen luomiseen, ja tämän oppaan ainoa edellytys on, että sinulla on kokemusta viestien lisäämisestä ja laajennusten asentamisesta järjestelmänvalvojana. Aiheita ja teemaominaisuuksia ovat: räätälöity kotisivun suunnittelu, noin sivu, yhteystietosivu, uutisosio, jossa on kommentteja, ja widgetty sivupalkki.

Kuinka luoda WordPress-teema 2. painos kirjoittanut ThemeShaper

Tämä yksityiskohtainen WordPress-teeman opetusohjelma by ThemeShaper näyttää, kuinka WordPress-teema rakennetaan alusta loppuun, ja jopa selittää miksi tietyt menetelmät ovat parempia kuin muut. Yksityiskohtien takia tämä on jatkuva 16-osainen sarja ja se kannattaa aikaa tarkistaa se. Kirjoittaja jopa vakuuttaa, että siihen mennessä, kun suoritat opetusohjelman, sinun pitäisi pystyä tekemään mitä tahansa WordPress-aiheeseen liittyvää, mitä haluat..

Lapsiteeman luominen WordPressille kirjoittanut WP Tuts+

Yksinkertaisen lapsiteeman luominen WordPressille on loistava opetusohjelma, joka opastaa sinua luomaan lapsiteema WordPressille. Koska WordPress antaa sinun erottaa suunnittelun sisällöstä, voit pitää teeman ja muuttaa mallia alateemalla. Ja tämän oppaan suorittamisen jälkeen sinun pitäisi pystyä luomaan oma yksinkertainen lapsiteema.

Aloitusteemat viitteeksi

Kaksikymmentätoista WordPress-teema

Oletusarvo Kaksikymmentätoista WordPress-teema on hieno aloitusteema, josta oppia. Paljaiden luiden muotoilulla, perusrakenteella ja rajallisilla ominaisuuksilla se on hyvä paikka aloittaa, jos haluat valita erikseen hyvin koodatun teeman.

Alaviivojen (_S) teema

Korostaa WordPress-teeman on toinen vahva aloitusteema, jonka on kirjoittanut Automattic. Toisin kuin kaksikymmentäkaksi, tyyliä / mallia ei ole mukana – mukana on vain HTML5-malleja. Tämä teema on tarkoitettu muokattavaksi ja laajennettavaksi oman teeman kehittämiseksi ja koodaustaidon parantamiseksi.

Muut hyödylliset resurssit

WordPress-huijaussivu

Tämä mehukas pieni tidbit on WordPress-huijaussivu, joka tiivistää joukon hyödyllisiä WordPress-toimintoja. Tulosta se ja nauhoita se työpöydällesi tai aseta se työpöydän taustaksi – sinulla on aina nopea ohje, kun tarvitset sitä!

Teeman anatomia huijari

Tämä teemaanatomian huijauslomake on yksinkertainen kaavio teemasta. Tarvitaanko jokaista elementtiä? Ei. Onko muita elementtejä, joita ei ole lueteltu, jotka haluat ehkä sisällyttää teemaan? No joo. Tämä on yksinkertainen huijari, joka näyttää useimpien WordPress-teemojen perusluut, ja se on hieno nopea katsausresurssi, jota voidaan käyttää uuden säveltämisen kirjoittamisessa..

Mallin hierarkiahuijausarkki

Tämä mahtava pieni huijarilehti asettaa visuaalisesti WordPress-mallihierarkian. Hierarkia näyttää teemasi mallitiedostot ja niiden latausjärjestyksen. Tämä on erityisen hyödyllistä suunnitellessasi erilaisten asettelujen luomista erityyppiselle sisältölle teemaissasi.

WordPress Codex

Kuten aina, voit viitata WordPress Codex mille tahansa et löydä muualta. Koodissa on paljon hyödyllisiä vinkkejä ja opetuksia, jotka auttavat sinua jossain toisessa vaiheessa. Ja koska opetusohjelmat tulevat suoraan WordPressistä, tiedät, että ne ovat legit.

Resurssisuositukset

Millä resursseilla sinulla on ollut menestystä? Jos olet käyttänyt jotakin yllä mainituista resursseista tai jos olet löytänyt muita verkosta, kuullaan mielellämme niistä hyödyllisistä asioista. Kerro meille kokemuksistasi alla olevissa kommenteissa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map