Opas WordPress-kuvan rajauskokoihin

WordPress 3.9 on saanut aikaan paljon lisävoimaa konepellin alla. Mahtava uusi ominaisuus monien joukossa on lisätty kyky hallita nyt WordPressiin ladattujen kuvien rajaustilaa – tämä on todella liukas!!


Ennen jatkamista iso kiitos Brad Touesnard kuka on tehnyt tämän mahtava panoksen, joka on nyt sisällytetty WordPress-ytimeen! Ajattelin, että tämä on loistava tilaisuus paitsi kehittää, miten hyödyntää tätä uutta ominaisuutta, mutta myös suorittaa läpi ja saada hyvä otteeseen tämän toiminnon koko laajuus.

Alku – Kuvakokojen lisääminen tai mukauttaminen

Oletuksena WordPress luo 3x lisäversioita kuvasta. Pikkukuva, keskisuuri ja iso versio. Alkuperäiseen ladattuun kuvan kokoon viitataan ”täysversiona”.

Oletusasetusten mukauttaminen

Voit korvata kunkin näiden sadonkokojen oletusarvot melko helposti. Voit joko mennä omalle WordPress-hallintapaneeli, Asetukset >> Media ja muuta arvot siellä tai voit tehdä sen teema- tai laajennustoiminnotiedoston kautta seuraavasti:

päivitys_valinta ('pikkukuvan koko_w', 250);
päivitys_valinta ('pikkukuvan koko_h', 250);
päivitys_valinta ('pikkukuvankopio', 1);

Lisäkokojen lisääminen

Voit sijoittaa tämän toiminnon nopeasti ja helposti teema- tai laajennustoimintotiedostoon:

add_image_size ($ nimi, $ leveys, $ korkeus, $ sato);

Se lopulta näyttäisi tältä:

add_image_size ('kotisivun peukalo', 250, 250, tosi);

Normaali kova sato

Kärki: Muista antaa jokaiselle lisäkuvalle oma yksilöllinen nimi ;-).

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää löytyy sivustosta WordPress Codex.

Jotkut WordPress 3.9+ -taikuudet – Rajausaseman hallinta

Parametri $ raja oli aiemmin vain Boolen arvo, tosi tai epätosi. Joten joko pehmeä suhteellinen sato tai kova sato, jos se on tosi (jatka lukemista alempana nähdäksesi ero kovan ja pehmeän satojen välillä). Nyt voit kuitenkin käyttää taulukkoa määrittääksesi raja-alueen sijainnin (x_crop_position, y_crop_position). Pidän kuvista, jotka on leikattu keskustasta, joten esimerkiksi toimintosi voisi näyttää tältä nyt:

add_image_size ('kotisivun peukalo', 250, 250, matriisi ('keskusta', 'keskusta'));

Käyttäjän valitsema kova raja

$ Rajausparametri hyväksyy edelleen tosi / vääriä arvoja ja on Bradin mukaan täysin taaksepäin yhteensopiva. Syntaksi on identtinen CSS: n tausta-asemaominaisuuden kanssa, joten se on tuttu sekä suunnittelijoille että kehittäjille, mutta tässä ne ovat joka tapauksessa selvyyden vuoksi.

vasen yläosa
vasen keskusta
vasen alaosa
oikea yläosa
oikea keskusta
oikea alaosa
keskellä
keskustaan
keskimmäinen alaosa

Joten olen rakentanut sen, miten sitä voin käyttää?

Upea uutinen … se on täsmälleen sama! Katso täydellinen erittely, kuten aina WordPress Codex. Tässä on muistutus joka tapauksessa. Voit kutsua tätä mukautettua kuvaa teemaasi tai laajennukseen. Olemme käyttämässä esimerkissä miten:

the_post_thumbnail ( 'kotisivu-peukalo');

tai…

wp_get_attachment_url (get_post_thumbnail_id ($ post-> ID, 'homepage-thumb'));

Mutta entä kaikki olemassa olevat kuvat?

Kuten todennäköisesti tiedät, satokoot kierrätetään läpi ja luodaan lataamisen yhteydessä. Tämä tarkoittaa nyt, että kun olemme hyödyntäneet tätä uutta ominaisuutta lisäämällä mukautetun rajausasennon tai muuttamalla / lisäämällä uuden satokoon, meillä on nyt jäljellä se, joka luotiin lähetyshetkellä, eikä mikään näistä uusista kuvaversioista ole meille käytettävissä, ei siistiä!

Aaah, mutta odota .. Onneksi heidän joukossaan on paljon älykkäitä ja mahtavia ihmisiä WordPress-yhteisössä pelastamaan päivä, tässä on regeneroida pikkukuvien laajennus. Tämä laajennus on ollut olemassa jo pitkään, se on fantastinen! Se selaa kaikkia olemassa olevia ladattuja kuvia ja palauttaa kaikki uudet lisäämäsi tai mukautetut kuvakoot. Woohooo-ongelma ratkaistu ��

Kova Vs. Pehmeä rajaus – päättelit

Kova sato

Normaali kova sato
Kuva skaalataan ja rajataan sitten määrittämiisi tarkkoihin mittoihin. Riippuen kuvan suhteesta raja-arvoon, todennäköisyys, että kuva leikataan aina.

Pehmeä sato

Pehmeä sato
Pehmeä raja ei koskaan katkaise kuvaa, se pienentää kuvaa, kunnes se mahtuu määriteltyihin mittoihin, säilyttäen alkuperäisen kuvasuhteen.

Jotain tietämisen arvoista …

Jos jokin ladatun kuvan (leveys tai korkeus) on pienempi kuin asetetun rajakoon, se ohitetaan ja sitä kokoa koskevaa versiota ei tehdä! WordPress käy läpi kaikki asetetut kuvakoot ja luo vain niiden kuvien versiot, jotka ovat suurempia kuin sen version, jota se yrittää luoda. Tällaisessa tapauksessa, kun kuvaa haetaan teemasi tai laajennuksesi sisällä ja sitä ei ole, se tulee oletusarvoisesti alkuperäiseen, täyteen kuvaan varakuvana.

Nauti tämän hienon uuden ominaisuuden toteuttamisesta teemoihin ja laajennuksiin. Aika mennä potkaisemaan perse ja rajata kuvia ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map