Online-portfolion luominen WordPressin avulla (ja kokonaisteema)

Portfolio-verkkosivusto on täydellinen alusta esittelemään mitä tahansa. Se voi olla myytäviä tuotteita, suorittamasi projektit, saamasi palkinnot, valokuvat, jotka inspiroivat tai taidetta, josta olet ylpeä. Portfolio-sivusto markkinoi tuotteitasi, palveluitasi ja taitojasi kohderyhmällesi. Lisäksi se voi olla hyödyllinen luotaessa. Jos olet luova ammattilainen (web-suunnittelija, taiteilija, maalari, kirjoittaja, graafinen kuvittaja), hyvin suunniteltu verkkosivusto on erityisen tärkeä asiakasta houkuttelemaan ja kasvattamaan yritystäsi.


Tässä viestissä käydään läpi vaiheet verkkosivuston verkkosivuston rakentamiseen WordPressin avulla Total-teeman avulla. Aluksi sinun pitäisi tietää, että Kokonaisteema sisältää sisäänrakennetun mukautetun postityypin salkkuun. Joten on helpompaa luoda salkku ja lisätä kohde-esineitä. Ja jos tiedät kuinka työskennellä vakioviestien kanssa, salkun luominen on sinulle paljon yksinkertaisempaa.

Aloitetaan!

Vaihe 1: Valitse verkkoisäntä

Isännöinnin yhteydessä on olemassa suuri määrä hosting-vaihtoehtoja, jotka sopivat jokaiseen taskuun. Mutta jos et ole valinnut sellaista, tutustu WordPress-hosting-ratkaisuihin, joita WPExplorer suosittelee.

Paras WordPress-hosting

Bluehost on loistava vaihtoehto, jos olet vasta aloittamassa, koska se tarjoaa runsaasti resursseja edulliseen hintaan – joka on vielä alhaisempi, kun käytät linkkiämme. Voit hankkia Bluehostin vain 2,95 dollarilla ensimmäisen vuoden aikana!

Mutta jos haluat käyttää helppoa hosting-palvelua, Flywheel ja WP Engine ovat kaikkein parhaiten hallinnoituja WordPress-hosting-yrityksiä. Molemmat tarjoavat hienoja ominaisuuksia kohtuulliseen hintaan, ja mikä parasta, sinun ei tarvitse koskaan ajatella palvelintasi, koska he huolehtivat kaikesta puolestasi.

Vaihe 2: Valitse verkkotunnus

Kun kirjaudut palvelimen tilaa varten isäntään, sinun on oltava verkkotunnuksesi kätevä. Verkkotunnuksesi nimi on ainutlaatuinen verkkosivustollesi, ja voit hankkia nämä nimet rekisterinpitäjiltä, ​​kuten NameCheap ja GoDaddy. Valitse nimi huolellisesti, koska sen muuttaminen myöhemmin voi olla melko sotkuista.

Vaihe 3: Asenna WordPress

WordPressin asentaminen on helppoa! Hallittujen isäntien kanssa WordPress-asennus on jo asennettu. Jos valitset Bluehostin, noudata vain yhden napsautuksen asennusprosessia ja WordPressin pitäisi olla valmis muutamassa minuutissa.

Kun saavut kirjautumisnäytön, kirjoita käyttäjänimi ja salasana, jotka loit WordPressin asennuksen aikana, ja kirjoita verkkosivustosi. Siellä pääset luomaan varsinaisen portfoliosivustosi.

Vaihe 4: Valitse ja aktivoi teema

Tämä vaihe on meille helppo, koska valitsemme Total. Mielestämme se on yksi parhaista teemoista, jonka voit valita mihin tahansa projektiin, koska teemassa on paljon ominaisuuksia ja vaihtoehtoja, joita voit käyttää yrityksille, hyväntekeväisyysjärjestöille, salkkuille ja muulle. Ja helpon esittelytuonnin avulla voit luoda kauniita portfolio-verkkosivustoja Totalilla vain muutamalla napsautuksella, kuten tämä alla:

Kun olet asentanut Total-teeman, aktivoi se kojelaudassa napsauttamalla Ulkonäkö> Teemat> Lisää uusi.

Tässä vaiheessa voit tehdä valinnan – voit yksinkertaisesti tuoda minkä tahansa demon verkkosivuston Totalista käyttämällä Esittelytuoja.  Totalilla on yli 40 valmiiksi rakennettua verkkosivustoa, mukaan lukien esittely portfolioista. Voit valita minkä tahansa demon, tuoda sen ja lisätä siihen omaa sisältöä.

Valitse vain haluamasi esittely ja seuraa näytöllä näkyviä ohjeita asentaaksesi, aktivoi tarvittavat liitännäiset ja tuo näytteen sisältö (viestit, postityypit, widgetit, valikot jne.).

Vaihe 5: Luo ja muokkaa portfolion kohteita ja luo luettelo portfolion kohteista

Tietysti sinun ei tarvitse tuoda esittelyä aloittaaksesi, voit aina luoda oman verkkosivustosi alusta alkaen. Kun käytät Total-teemaa, on helppo luoda oma portfolio.

Mutta ennen kuin pystymme luomaan portfoliosivumme, meidän on luotava portfellikokoelmat, jotka siihen menevät. Totalilla sinulla on kaksi vaihtoehtoa portfolioesineiden luomiseen.

Vaihtoehto 1: Totalin salkun mukautetun postityypin käyttäminen sellaisenaan

Ensimmäinen vaihtoehto on käyttää salkun postityyppiä, kun se on salkun luominen. Napsauta WordPress-hallintapaneelissa Portfolio> Lisää uusi.

Salkun postitustyyppien kokonaismäärä

Lisää portfolio-nimike, tunnisteet, luokat ja mikä tahansa tekstisisältö. Yhteensä tukee erilaisia ​​sisältötyyppejä – lisää a Esitelty kuva Jos haluat näyttää yhden kuvan, lisää useita kuvia kuvagalleria -osiossa voit luoda liukusäätimen tai lisätä linkin ääni- tai videotiedostoon Portfolio-kohde osiossa. Mutta kaikissa näissä tapauksissa haluat todennäköisesti valita myös sivun asettelun pääasetuksista (vasen, oikea tai ei sivupalkkia) ja asettaa viestillesi esitellyn kuvan käytettäväksi portfolion ruudukkoissa, karuselleissa ja niihin liittyvissä viesteissä. Kun olet valmis, tallenna viesti.

Portfolion postitustyypin kokonaisasetukset

Seuraava askel on mennä Ulkonäkö> Mukauta> Portfolio räätälöidä portfolio-arkistosivusi (pää, tunnisteet ja luokat) sekä yksittäisen portfolio-kohteesi sivut. Täältä voit valita sivupalkin asettelun, siihen liittyvien viestien määrän ja ottaa käyttöön erilaisia ​​sivuelementtejä ja vetää ja pudottaa ne haluamaasi järjestykseen.

Se siitä! Lisää vain lisää kohteita täyttääksesi salkun.

Vaihtoehto 2: Luo oma portfolion malli visuaalisen säveltäjän kanssa

Jos haluat olla enemmän käytännöllinen, voit olla oma suunnittelijasi Totalin ominaisuuksien ja Visual Composer -sivun rakentajan avulla. Visual Composer on visuaalinen sivujen rakentaja, joka auttaa luomaan kauniita asetteluja vedä ja pudota -menetelmällä. Käyttäjänä se tarkoittaa, että sinun ei tarvitse tuntea mitään koodausta ja voit todella nauttia web-rakennusprosessista. Se on ilmainen Total-sovelluksen kanssa, ja sinun pitäisi nähdä kehote asentaa laajennus verkkosivustollesi, kun aktivoit teema. Muista myös aktivoida se.

Asenna plugin valitsemalla hallintapaneelin Visual Composer -asetukset. Klikkaa Visuaalinen säveltäjä> Role Manager ja säädä asetukset. Tärkeintä on, että säveltäjä sallitaan viestityypeille, joissa haluat käyttää sitä. Oletusarvoisesti Visual Composer on käytössä vain sivuilla. Ota se käyttöön myös Portfolio-postityypeillä, jotta pystyt rakentamaan portfolio-kohteita Visual Composerin avulla.

Aivan kuten viimeinen vaihtoehto, sinun on luotava uusi viesti napsauttamalla Portfolio> Lisää uusi. Anna viestille nimi, valitse luokat tai tunnisteet, valitse sivupalkin asettelu pääasetuksista ja aseta esitelty kuva. Tallenna viestiluonnos. Nyt voit aloittaa rakentamisen!

Sinulla on mahdollisuus käyttää käyttöliittymän (visuaalinen) tai taustaohjelman (lohko) -editoria Visual Composer -ohjelman aloituksen muokkaamiseen. Suosimme etusivun toimittajaa, koska näet sivuelementtejä, mukautettuja värejä, pehmusteita / reunuksia ja paljon muuta. Mutta riippumatta siitä, minkä valitset käyttää, valitse Visuaalinen säveltäjä Lisää elementti -painiketta aloittaaksesi.

Portfoliosivun rakentaja yhteensä

Näet kaikki käytettävissä olevat elementit elementtikirjastossa. Totalilla on kirjastossa joukko erityisesti suunniteltuja elementtejä tavallisten Visual Composer -elementtien lisäksi. Voit nähdä, että yllä oleva tilannekuva käyttää Kuvasäädin ja a Tekstilaatikko luoda salkun kohde. Voit kuitenkin käyttää melkein mitä tahansa muuta elementtiä kirjastosta.

Kun olet valmis muokkaamaan, tallenna portfolion viesti ja napsauta Julkaista. Jos aiot luoda monia samanlaisia ​​esineitä, voit jopa tallenna malli toistuvaan käyttöön. Jos haluat tallentaa asettelun mallina, palaa taustaohjelmaan.

Portfoliosivumallin kokonaismäärä

Napsauta Templatera-painiketta (joka näyttää pieneltä harmaata asettelukuvaketta).

Portfoliosivumalli yhteensä

Anna sitten mallille nimi ja tallenna se. Jos haluat käyttää mallia uudessa viestissä, napsauta Templatera-kuvaketta lisätäksesi tallentamasi asettelun. Vaihtoehtoisesti voit asettaa mallin oletusarvoksi kaikille tietylle viestityypin uusille viesteille.

Portfolio-sivumallin oletusarvot yhteensä

Voit tehdä tämän siirtymällä kohtaan Visuaalinen säveltäjä> Yleiset asetukset ja aseta haluamasi malli kullekin viestityypille. Jos aiot lisätä useita kohteita portfolioosi, henkilökuntasi jne., Tämä säästää todellakin aikaa, koska kaikki tavalliset sivuelementit asetetaan automaattisesti ja muotoillaan sinulle.

Vaihe 6: Portfolisivun luominen

Nyt kun meillä on luettelo kohdetuotteista, jotka haluamme näyttää portfoliossamme, on aika luoda sivu, jolla nämä portfolion kohteet pidetään. Luo sivu samalla tavalla kuin tavallisesti WordPressin kanssa. Mene Sivut> Lisää uusi. Otsikko uudelle sivulle ja tallenna se.

Napsauta seuraavaksi Visual Composer -vaihtoehtoa, jonka kanssa haluat työskennellä – jälleen kerran sinulla on mahdollisuus käyttää käyttöliittymäeditoria tai taustaohjelmaeditoria. Tämä avaa reaaliaikaisen vedä ja pudota -editorin. Napsauta sinistä Lisää elementti painiketta. Käytämme Portfolio Grid -elementtiä rakentaaksemme salkusivumme. Valitse Portfolio Grid. Jos kyseessä on karuselli, jonka haluat salkku-sivulta, valitse Portfolio-karuselli-elementti.

Voit säätää Portfolio Grid -elementin asetuksia hienosäätääksesi portfoliosivusi tapaa. Voit valita kuvien koon, lisätä reunoja, nimetä ne, specifioi kategoriat, valitse järjestys, sarakkeet ja viestit sivua kohden, ota käyttöön sivutus, valitse ruudukkotyyli, lisää katkelmia ja paljon muuta. Tallentaa Portfolio-sivulle, kun olet täyttänyt tekstieditorin alla olevat asetusvaihtoehdot.

On mahdollista tarkastella muutoksia, kun teet ne. Näin portfoliosivuni näyttää etupaneelissa, kun olen tallentanut Portfolio Grid -elementin muutokset.

Vaihe 7: mukauta salkkuasi

Voit käyttää elävän WordPress Customizer -sovelluksen asetuksia asettaaksesi leivänrivien, arkistojen asettelun, yksittäisen viestin tyylin, kuvan rajaamisen ja muun vaihtoehdon..

Jos haluat tehdä muutoksia järjestelmänvalvojan kuvakkeeseen, käytä postityypin nimeä, etikettiä ja taksonomiaa Portfolio Post Type Editor.

Vaihe 8: Portfolion lisääminen valikkoon

Portfolio-verkkosivustolla on järkevää, että portfoliosivu ilmestyy päävalikkoon, jotta kävijät voivat käyttää Portfolio-sivua heti ja tarkastella portfoliosivuja. Lisää uusi portfoliosivu siirtymällä Ulkonäkö> Valikko, Valitse Portfolio-sivu ja napsauta Lisää valikkoon.

Nyt Portfolio näkyy helposti käytettävissä olevana valikkokohteena kotisivulla (ja muilla sivuilla, joissa päävalikko on käytössä).

Jos haluat portfoliosivusi olevan kotisivusi, siirry vain Asetukset> Lukeminen, aseta etusivunäytöksi staattinen sivu ja valitse sitten salkku. Helppo nakki!

Viimeistellä

Verkkosivustosi Portfolio-osion ollessa paikallaan, kannattaa ehkä jatkaa ja lisätä uusia sivuja verkkosivustollesi. Harkitse yhteystietoa, tietoja tai palveluita, jotka ovat uskomattoman hyödyllisiä ja ovat välttämätön osa salkun verkkosivustolle. Luo niin monta sivua kuin haluat tai tarvitset. Muista sisällyttää tärkeät sivut valikkoon, jotta sinulla olisi täysimittainen portfoliosivusto.

Kun olet valmis salkkuasi, voit siirtyä tuottamaan liikennettä salkkuosi, optimoida kuviasi tai jopa ansaita rahaa verkkosivustollesi. Mitä muita vinkkejä sinulla on salkkusi rakentamiseksi verkossa?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector