Luo yksinkertainen blogi ilmaisella nolla WordPress-teemalla

Kuinka aloittaa blogi

Jos olet harkinnut blogin perustaminen olemme täällä sanomalla, että vain tee se. Parempi vielä, tee se tänään. Mitä odotat? WordPress on täydellinen tapa rakentaa blogia, ja koska rakastamme teitä niin paljon, palkkio Zero WordPress -teemamme on nyt ILMAINEN! Joten blogiisi näyttää miljoona taalaa, kun todella kulutat vain pari taalaa kuukaudessa. Joten aloitetaan!


Vaihe 1: Valitse hosting-paketti

Ennen kuin voit luoda kauniita viestejäsi ja sivusi, tarvitset jonnekin blogin isännöintiin. Siellä on paljon isännöintivaihtoehtoja, mutta jaamme muutaman suosikkimme kanssanne auttaaksemme kapeuttamaan kenttää.

Paras WordPress-hosting

Ensinnäkin, jos olet budjettitietoinen, yksi edullisimmista hosting-vaihtoehdoista on Bluehostin jaettu suunnitelma. Alkaen vain 2,95 dollaria kuukaudessa, jaettu suunnitelma on täydellinen upouusille blogeille, jotka eivät tarvitse tonnia resursseja. Mikä parasta, tämä suunnitelma sisältää ilmaisen verkkotunnuksen (joten sinun ei tarvitse vaivautua ostamaan sitä muualta) ja 50 dollaria mainosmarkkinointitarjouksissa uuden blogin julkaisemisen helpottamiseksi..

Lisätietoja Bluehostista

Seuraavaksi, jos sinulla on vielä muutama dollaria säästää, Flywheel tarjoaa erinomaisen hallitun hosting-suunnitelman WordPress-blogeille. Saat 14 dollaria kuukaudessa, ja saat täysin hallinnoitua WordPress-hosting-palvelua (eli se hallitsee palvelintasi ja WordPress-asennusta), ilmaisia ​​esittelysivustoja, sisäänrakennettua välimuistia nopeuttaaksesi sivujen latausaikaa, automaattisia verkkosivustojen varmuuskopioita ja paljon muuta. Tutustu koko Flywheel WordPress Hosting-arvosteluamme, jos haluat lisätietoja.

Lisätietoja vauhtipyörästä

Viimeinen on WPEngine, me olemme mitä käytämme ja ehdottomasti rakastamme täällä WPExplorerissa. WPEngine alkaa hinnasta 29 dollaria kuukaudessa, mikä saattaa kuulostaa aluksi paljon, mutta kokemuksesta voidaan puhua, että se on hyvin käytetty rahaa. Tuki ja isännöinti ovat molemmat erittäin nopeita ja tehokkaita, ja koska WPEngine hallinnoi WordPress-asennusta, voit levätä helposti tietäen, että verkkosivustosi on ajan tasalla. Tutustu WPEngine-hosting-arvosteluomme nähdäksesi mitä muuta tällä huippuluokan isäntällä on tarjota.

Lisätietoja WPEngine-koneesta

Vaihe 2: Asenna WordPress

Ok, se on todellakin vain askel, jos olet mennyt jaetun hosting-suunnitelman kanssa. Ylläpitämä WordPress-isäntä esiasentaa WordPressin puolestasi, joten siirry eteenpäin ja siirry vaiheeseen 3, jossa olet onnekas ankka. Niille teistä, jotka ovat jaetussa isännässä, sinun on kirjauduttava sisään ja käytettävä 1 napsautuksen WordPress-asennusta, jota käytännössä kaikki jaetut isäntä käyttävät nyt. Seuraa vain isäntäsi näytöllä näkyviä ohjeita, odota muutama minuutti, kun palvelin asettaa itsensä, ja olet sitten valmis lähtemään! Tarvitsetko lisäapua? Tässä aloittamisessa blogging-oppaassa on tarkempia ohjeita Bluehostin asettamiseen. Nyt hauskaa osaa!

Vaihe 3: Lataa ilmainen nolla WordPress-teema

Zero Paras blogin ilmainen WordPress-teema

No, luulen, että voisit käyttää mitä tahansa ilmaista tai premium-teemaa, mutta hämmästyttävä Zero-teema on tehokas blogiteema, jolla on mukautetut widgetit, ihana vasemmalla sivupalkissa navigointi, tonnia mukautettuja postimuotoja, rajattomat värivaihtoehdot teemamuokkaimen kautta, RTL-tuki, käännöstiedostot ja muut – kaikki ILMAISEKSI!

Joten Zero-teeman lisäämiseksi sinun on ensin ladattava se teemasivulta. Nyt kun sinulla on zip-tiedosto, kirjaudu WordPress-hallintapaneeliin ja siirry kohtaan Ulkoasu> Teemat> Lisää uusi. Valitse nolla zip-tiedosto ja aktivoi se. Voi hei, nyt verkkosivustosi näyttää mahtavalta, eikä se edes maksanut sinulle senttiäkään.

Iskevät kompastuskivi, kun saat asennuksen? Zero on helppo seurata online-dokumentaatiota, johon voit viitata milloin tahansa tarvitset apua matkan varrella.

Vaihe 4: Muotoilu, laajennukset ja sisältö

Zero WordPress Theme Customizer

Nollon mukauttaminen on helppoa, koska se käyttää WordPress Customizer -sovellusta kaikkiin sen vaihtoehtoihin. Avaa vain Customizer (joka sijaitsee WordPress-hallintapaneelin Appearance-osiossa) ja luo Muotoilut-välilehden vaihtoehdoista mukautetun näköinen sivusto. Tämän jälkeen älä unohda asettaa valikoita, lisätä widgettejä ja aloittaa sisällön luominen!

Ennen kuin julkaiset blogin virallisesti, kannattaa harkita myös joitain laajennuksia. Tietysti haluat todennäköisesti kuuluisan “kaiken paitsi keittiön pesualtaan” Jetpack-laajennuksen, joka voi tehdä tonnia hauskoja asioita, kuten niihin liittyvät viestit, sosiaalinen jakaminen, verkkosivustojen tilastot, rajoittaa kirjautumisyrityksiä, kuvankaruselleja, ylimääräisiä widgettejä ja tonnia muuta. Mutta lisäksi sen joukossa on kirjaimellisesti tuhansia laajennuksia, joista valita (ilmainen ja premium), mutta tässä on muutama blogimme viesti ja suosituksia, jotka auttavat sinua pääsemään alkuun:

 • 10 uutta laajennusta aloittelijoille
 • Symple Shortcodes 2.0: Ensiluokkaiset lyhytkoodit ilmaiseksi
 • 10+ parasta roskapostin torjuntaa WordPress 2015: lle
 • Paras Aiheeseen liittyviä viestejä Plugins for WordPress
 • 20 mahtavaa sosiaalisen median laajennusta WordPressille
 • Kuinka lisätä mainoksia WordPressiin
 • 8 parasta WordPress-portfolio- ja gallerialaajennusta
 • Ja tonnia enemmän WordPress-blogissamme!

Se on se, niin onnittelut, sinulla pitäisi olla jo kaunis blogi jo nyt! Eikäkö sinä ole iloinen, että olet vihdoin ottanut aseman? Voi, ja olen varma, että rakastat Freemium WordPress -teemasi, joten muista levittää sana ja napsauttaa yhtä (tai kaikkia) näistä jakamispainikkeista. Etkö halua, että ystäväsi saavat myös mahtavia blogeja?

Over You You – Näytä meille blogisi!

Osoitamme sinulle

Jos olet seurannut ja käytät nolla-teemaa, jaa alla oleva linkki blogiisi! Haluamme nähdä, mitä olet luonut, ja näyttää muille uusille bloggaajille, mikä on mahdollista WordPressillä ja nolla-nolla-teemalla.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map