Luo WordPress-tuote-esittelysivuja Ninja Demon avulla

Jos et käytä Ninja-demo WordPress-tuotteellesi demonsivusto todennäköisesti imee ja menetät sen takia myyntiä. En yritä valita taistelua; Sanon vain kylmät kovat tosiasiat. Kuinka tiedän? Koska vain muutama viikko sitten, esittelisivuni myös imeytyi.


Suurin osa meistä, jotka myyvät WordPress-tuotteita, saa tonnia pyyntöjä kokeilla sitä ennen ostamista. Demosivusto on täydellinen ratkaisu tähän, mutta vain jos se on tehty oikein. Ongelmana on, että kukaan meistä ei ole toiminut oikein. Meillä kaikilla on omat lähestymistapamme, mutta päivän lopussa meillä kaikilla on samat puutteet.

Kuinka me kaikki teemme esittelysivuja tällä hetkellä

Saanen yrittää kuvailla hyvin nopeasti, mitä me kaikki tällä hetkellä teemme. Jos kaipaan merkkiä kokonaan, ota rohkeasti yhteyttä kommentteihin, mutta mielestäni tämä on melko lähellä ainakin 99 prosenttia nykyisistä demonsivustoista..

 1. Luomme sisältömme, käyttäjät ja suunnittelemme tapaa, jolla haluamme esittelysivustomme esittelyn.
 2. Luomme varmuuskopion tietokannasta.
 3. Me kirjoitamme cronin, joka päivittää tietokannan joka tunti tai jollain muulla aikavälillä.
 4. Hakkeroimme yhdessä sarjan koodinpätkiä ja laajennuksia rajoittaaksemme, mihin järjestelmänvalvojan osiin pääsee ja mitä toimia voidaan suorittaa.

Jotkut meistä automatisoivat tämän prosessin paremmin kuin toiset, mutta päivän päätteeksi kaikilla ratkaisuillamme on suuria puutteita.

Miksi esittelysivustot tällä hetkellä imevät

On monia syitä, miksi ne imevät, mutta sallikaa minun kattaa vain kaksi. Lupaan, että he ovat ainoat kaksi, mitä tarvitset.

the-ongelmien kanssa-demoja

1. Käyttäjän sisällön vioittuminen

Kaikki käyttäjät yrittävät testata samat tiedot samanaikaisesti.

Cron, joka palauttaa tietokannan varmuuskopion joka tunti, ei ratkaise tätä. Itse asiassa se aiheuttaa vain enemmän sekaannusta. Käyttäjä testaa jotain useita minuutteja ja sitten yhtäkkiä heidän tekemänsä työ on kokonaan poissa.

Nykyiset esittelyratkaisut asettavat kaikki käyttäjät samaan WordPress-asennukseen, muokkaamaan samaa sisältöä ja muuttamaan samoja asetuksia. Jos sinulla on useita käyttäjiä, jotka testaavat samoja asioita samanaikaisesti, voin luvata sinulle vain yhden asian: se ei tule toimimaan kenellekään. “Tuotemaailmassa” se tarkoittaa, että suurin osa käyttäjistä olettaa vain, että tuotteesi on rikki ja jatkaa.

2. Työlästä sisältöpäivitystä

Meidän on siirryttävä useiden kehien läpi päivittääksesi demosisältöä.

Riippumatta siitä, kuinka hyvä demosivustosi on, sitä on päivitettävä usein. WordPress ja laajennukset on pidettävä ajan tasalla. Tuotteesi kypsyessä sisältö tulee epäilemättä vanhentuneeksi ja tarvitsee hienosäätöä. Tarkastellaan sen perusteella, kuinka me kaikki tällä hetkellä luomme esittelysivustoja, harkitaan kuinka haastavaa on tosiasiallisesti päivittää esittelysivusto.

 • Emme voi vain tehdä muutoksia sisältöön, koska käyttäjät ovat ehkä muokanneet esittelyä. Emme todellakaan halua kaikkea mahdollista sotkua uuteen varmuuskopioihimme.
 • Meidän on karkotettava nykyiset käyttäjät pois ja estettävä heitä muuttamasta mitään päivityksiä tekeessään.
 • Meidän on palautettava demo puhtaaseen varmuuskopioihimme, jotta meillä on uusi lähtökohta muutosten tekemiseen.
 • Kun muutokset on tehty, meidän on tehtävä uusi varmuuskopio.
 • Meidän on vapautettava käyttäjärajoitukset, jotta esittelysivusto on jälleen maailman käytettävissä.

Se ei vaikuta kovinkaan hienolta ja siistiltä listalta, mutta jos joudut tekemään sen omalla demonsivustollasi useita kertoja, tiedät, että kyseessä on valtava buzz-tappaja. Demosivustosi tulisi olla leikkipaikka, jossa ihmiset voivat nähdä kuinka mahtava tuotteesi se on. Tätä ei tapahdu, jos näet sen jonkinlaisena työnä. Ajan myötä demosivustosi todennäköisesti laiminlyödään.

WordPress-esittelysivustojen tulevaisuus

Sen ei tarvitse olla tulevaisuutesi. Se voi todella olla läsnäolosi Ninja Demon kanssa.

Rakensimme Ninja Demon ratkaisemaan kaksi suurta haastetta, joista juuri keskustelimme, ja joukko muita. Näkemyksestämme, kunnes niihin puututtiin, esittelymme luultavasti teki enemmän haittaa kuin hyötyä.

1. Kaikki käyttäjät testaavat tuotetta omassa hiekkalaatikossa

Tämä oli avain. Haluan käyttäjän saavan kokea tuotteemme ikään kuin he työskentelisivät omalla WordPress-sivustollaan.

ninja-demo-sivusto

Kun käyttäjä päättää kokeilla demoa WordPress-monisivuston avulla, luodaan heille uusi upouusi hiekkalaatikko. Sillä on kaikki sama sisältö ja asetukset kuin demosivustolla, mutta se on näkyvissä vain heille. Tämän avulla he voivat tehdä haluamansa muutokset ja testata tuotteen perusteellisesti vaikuttamatta kenenkään muuhun. Samoin kukaan muu ei vaikuta heihin.

Toinen hieno asia on, että nämä hiekkalaatikot eivät vain räjähtää tietyin väliajoin. Ne pysyvät aktiivisina niin kauan kuin käyttäjä pitää demosivuston auki selaimessa. Tällä tavalla he voivat testata tuotetta 10 minuutin tai 10 tunnin ajan ja kaikki heidän ainutlaatuiset muutoksensa säilyvät.

Kun käyttäjä on valmis ja sulkenut esittelyn, se laukaisee hiekkalaatikon puhdistuksen tunnin sisällä. Sinulla ei ole mitään häiriötä, koska hiekkalaatikot poistetaan kokonaan ilman jälkeä, kun niitä ei enää käytetä.

2. Verkon pääpaikka on varmuuskopio

Varmuuskopiointi ei todennäköisesti ole oikea termi. Verkostosi pääsivusto on kaikki demosisältösi. Kun hiekkalaatikko luodaan, se yksinkertaisesti kopioi kyseinen sivusto missä tahansa tilassa se on. Tällä tavalla, kun haluat tehdä muutoksen, sinun tarvitsee vain kirjautua pääsivustoosi ja tehdä haluamasi muutokset. Kaikki uudet hiekkalaatikot saavat nämä muutokset automaattisesti.

Rakastan tätä, koska olen yleensä se, joka ylläpitää esittelysivustoamme. Olen todella innostunut unelmoimaan uusista tavoista mainostaa tuotteitamme esittelyssä, koska näiden muutosten tekeminen on niin helppoa ja ne ovat heti saatavissa.

3. Käyttäjä voi käyttää vain sitä mitä annat heille

ninja-demo-hiekkalaatikko

Turvallisuus ja pääsy ovat aina esittelysivuston ongelmia. Testaaksesi tuotteesi oikein, käyttäjien on usein kyettävä pääsemään WordPress-järjestelmänvalvojaan. Emme halua, että käyttäjät voivat tehdä kaiken auringon alla; haluamme vain heidän testaavan tuotteen täysin.

Ninja Demossa on täydellinen sallittujen luettelojen asetusosasto, jossa voit valita, mitä järjestelmänvalvojan käyttäjiä voi käyttää. Tämä ei muuta esittelykäyttäjän ominaisuuksia, joten edes sallitussa luettelossa olevassa osiossa käyttäjä voi vain suorittaa kyseisen roolin toiminnot.

Hienoa tässä on, että voit antaa eri demokäyttäjille pääsyn samoihin osioihin, mutta heillä on silti vain ominaisuudet, jotka kyseiset roolit sallivat.

Toinen hieno asia Ninja Demossa on, että vain päähallinnoijalla on pääsy verkon pääsivulle. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että demo-järjestelmänvalvojasi sekoittaa oletussisältösi. Se tekee myös esittelyn turvallisemmaksi, koska monet ominaisuuksista, joita järjestelmänvalvojalla yleensä saattaa olla, eivät ole mahdolli sia verkkoasennuksessa.

Tuotteen esittelyn ei tarvitse olla vain tuotteen kokeilua

Jos Ninja Demo vain aikoo ratkaista ”demo” -ongelman, mielestämme se olisi aika fantastinen tuote. Asennus on helppoa. Päivitys on helppoa. Ja mikä parasta, se vain tekee sen, minkä sen on tarkoitus tehdä. Uskomme silti, että demasi voi tehdä enemmän.

Tässä on vain muutama asia, jonka mielestämme demonsivustosi voisi auttaa parantamaan tuotteitasi ja kasvattamaan myyntiäsi:

 1. Kerää tietoja siitä, kuinka käyttäjät testaavat tuotettasi, ja eniten tarkastellut sivuja ja ominaisuuksia.
 2. Saa palautetta käyttäjiltä tuotteesi tietyistä osista.
 3. Esittele tuotteesi eri versioita käyttäjille (A / B-testaus) nähdäksesi, mitkä he haluavat.
 4. Käytä demoasi koulutusvälineenä antamalla käyttäjille opastettu kierros tuotteestasi.

Kaikki nämä asiat ja muut tulevat Ninja Demoon. Kiitos, että pääset läpi tämän tekstin seinän, ja toivomme antavasi Ninja-demo mahdollisuus saada demo imeä vähemmän ja tuotteesi entistäkin paremmat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map