Luo verkkokauppa Shopify-ohjelmalla WordPressille

Kun ajattelet WordPressiä ja verkkokauppaa, voit luultavasti löytää vain muutamia vaihtoehtoja. WooCommerce on annettu, koska se on ollut markkinoilla vallitseva ilmainen laajennus, joka hallitsee melko paljon ikuisesti. Ilmaiset laajennukset, kuten Easy Digital Downloads ja iThemes Exchange, ovat tulossa toiselle ja kolmannelle sijalle. Mutta vaikka ne ovat aluksi ilmaisia, kaikki nämä kolme laajennusta vaativat joukon premium-lisäosia, jos haluat käyttää heidän täydellistä luetteloa ominaisuuksista.


Jos suhtautut tosissaan verkkoon, sinulla ei ehkä ole aikaa tai kärsivällisyyttä ostaa, asentaa ja määrittää kaikkia näitä lisäosia. Muut ammattilaiset, kuten Daymond John of FUBU ja Tina Roth Eisenberg, Tattly sillä ei ole myöskään aikaa. Siksi he luottavat Shopifyn luomaan verkkokauppojaan.

Shopify – Tehokas verkkokauppa, yksinkertaistettu

Shopify on yksi suosituimmista verkkokaupan vaihtoehdoista Internetissä, ei vain suurille nimille, kuten FUBU, mutta myös pienille tyypeille. Miksi? Koska se ei ole vain erittäin ladattu tapa myydä tuotteitasi verkossa, se on myös uskomattoman helppoa työskennellä ja kohtuuhintaisella käynnistyksellä, minkä vuoksi lähes neljännes miljoona verkkosivustoa käyttää aktiivisesti Shopifea juuri tällä hetkellä..

Tehokkaat myyntivaihtoehdot

Shopify: Tehokkaat verkkokaupan vaihtoehdot

Shopify on loistava vaihtoehto myydä verkossa. Miksi? Tätä alustaa ei näytä olevan mitään, mitä se ei voi tehdä. Voit helposti rakentaa verkkokauppa Rajoittamaton määrä tuotteita. Voit mainostaa ja myydä tuotteitasi sosiaalisessa mediassa kiitos Shopifyn tuesta Facebookille, Pinterestin ostettaville nastaille ja Twitterille. Voit lisätä mitä tahansa tuotteitasi mihin tahansa verkkosivustoon Shopifyn avulla Osta-painike, ja voit jopa viedä verkkokauppasi tiili-ja laastin myymälään Shopify POS tehdä myynti kasvokkain.

Yksinkertainen asennus

Shopify tekee myös aloittamisen helpoksi. Tuotteiden lisääminen on helppoa. Lisää vain kuvaukset, kuvat tai jopa lataa tiedostot (digitaalisia tuotteita varten). Ja taivas on raja – Shopify ei rajoita lisättävien tuotteiden määrää. Lisäksi on sisäänrakennettuja lisäysvaihtoehtoja SEO tunnisteet, tuoteryhmät, myynti, hinnat, toimittajat, tuotevaihtoehdot jne.

Koska kaikki tuotteesi isännöidään Shopify-palvelimilla, sinun ei tarvitse huolehtia tietyistä verkkoturvaprotokollisista tai asiakastietojen hallinnasta. Tämä sisältää tärkeitä tekijöitä, kuten varmuuskopiot, SSL-sertifiointi, luottokorttiturva (Taso 1 PCI noudattaminen), hyvityksen käsittely, asiakastilit ja paljon muuta. Shopify tekee kaiken puolestasi.

Shopify + WordPress

Shopify eCommerce WordPress -laajennus

Jos et ole kuullut Shopifesta tai jos olet huomannut sen puuttuvan aiemmin WPExplorer-artikkeleistamme, se johtuu todennäköisesti siitä, että tähän asti ei ollut selkeää tapaa integroida tehokas ostosalusta rakkaaseemme WordPressiin. Mutta nyt on – tavata WordPressin tehokas Shopify-verkkokaupan laajennus.

Tämän hienon työkalun avulla on helppo integroida Shopify-tuotteesi WordPress-käyttöiseen verkkosivustoosi! Nyt sinulla voi olla kaikki tunnetut ja rakastamasi WordPressin mahtavat ominaisuudet (kuten täydellinen hallinta itse isännöimällä verkkosivustolla, tonnia teemoja ja laajennuksia ja enemmän) ja Shopifen voima! Plus Shopify lisäsi tuotteiden lisäämistä niin yksinkertaisesti kuin napin napsauttaminen, kirjaimellisesti.

Laajennuksen asentamisen jälkeen uusi Shopify-osio lisätään WordPress-kojelautaan. Täältä voit luoda nopeasti WordPress Buy Buttons -painikkeitasi, joilla WordPress muodostaa yhteyden Shopify-tuotteisiisi. Kun olet luonut Osta-painikkeet, voit aloittaa niiden lisäämisen viesteihin ja sivuihin helpon Lisää tuote -painikkeen avulla:

Tuotteiden lisääminen Shopify-ohjelmalla

Tarvitset tietysti edelleen Shopify-jäsenyyttä, koska kaikkia tuotteitasi hallitaan ja ylläpidetään heidän palvelimillaan, mutta tämä laajennus tekee Shopify-myymälän integroimisesta mihin tahansa tai kaikkiin WordPress-verkkosivustoihisi niin helppoa. Tämä on erityisen hienoa, jos käytät useita aloitussivuja yhden tuotteen mainostamiseen tai jos sinulla on jo Shopify-myymälä ja haluat esitellä tuotteitasi verkkosivustossasi tai blogiviestissä (joten et ohjaa asiakkaita kaikkialle verkkoon) ).

Lisätietoja ja hanki Shopify

Käärimistä

Olemme innostuneita näkemään, kuinka teemakehittäjät ja WordPress-käyttäjät integroivat Shopifyn malleihin ja verkkosivustoihin tulevina kuukausina. Shopify on loistava vaihtoehto niin pienille kuin suurillekin yrityksille. Mutta haluamme kuulla sinusta! Oletko käyttänyt Shopifea aiemmin? Oletko innostunut kokeilemaan Shopifyia WordPressille? Luuletko WPExplorerin julkaisevan WordPress-teeman Shopifylle? Kerro meille ajatuksesi alla!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map