Luo RSS-uutisten keräysportaali WordPressin avulla

Luo RSS-uutisten keräysportaali WordPressin avulla

Vuonna 2013 Google lopetti RSS-tuen ja tappoi heidän suositun palvelunsa, Google lukija. Se oli siirto, joka aiheutti suuren iskun vuotamisen blogosfääristä. Kaikkialla verkkosivustot yrittivät koota luetteloita vaihtoehtoisista palveluista RSS-uutisia varten, ja monet ihmiset pitivät tätä RSS: n lopuna..


Vaikka Google päätti, että he eivät enää halua viettää aikaa tai resursseja RSS-muotoa hyödyntäen, sille on edelleen monia käyttötapoja, eikä se varmasti ole mennyt mihinkään viime vuosina.

WordPress-sivustot, kirjoittanut oletusarvo, Luo RSS-syötteitä asennuksen aikana. Näitä syötteitä voidaan käyttää kertaluonteisten lukijoiden muuttamiseen tavallisiksi tilaajiksi, mutta niitä voidaan käyttää myös aggregoimaan sisältöä muilta verkkosivustoilta ja lähettämään ne omaan sivustoosi. RSS-palvelun käyttäminen tällä tavoin vastuullisesti antaa sinun luoda sivuston, joka voi olla keskusportaali, joka näyttää sisältöä monilla niche-sivustoltasi.

Tämä voidaan tehdä useilla tavoilla.

Vaihtoehtoihisi sisältyy:

 1. Luo yksinkertainen luettelo viesteistä, jotka linkittävät takaisin alkuperäiseen artikkeliin.
 2. Näytä kukin kohde katkelmana sisällöstä linkillä takaisin alkuperäiseen lähteeseen.
 3. Näytä koko viesti sivustollasi hyvittämällä alkuperäinen lähde.

minä aina suosittelemme hyvittämään alkuperäisen lähteen aina, kun tuodaan sisältöä, ja tuota mahdollisuuksien mukaan vain alkuperäisen artikkelin katkelmia, ei kaikkia niitä (ellei sinulla ole alkuperäisen kirjoittajan lupaa tehdä niin).

Helpoin tapa luoda oma RSS-uutissivustosivusto on käyttää WordPress-laajennusta. Siellä on muutama vaihtoehto. Tarkastellaan tällä hetkellä käytettävissä olevaa tehokkainta: WP RSS-aggregaattori.

WP RSS -kokoamislaajennus

WP RSS -kokoamislaajennus

WP RSS-aggregaattori on suosituin RSS-tuontilaajennus, jonka avulla voit yhdistää useita verkkosivustojen syötteitä ja näyttää ne sivustollasi kahdella eri tavalla. Nämä näyttöasetukset ovat:

 1. Käytä lyhyitä koodeja, kun haluat näyttää kohteita luettelossa viesti / sivu / widgetissä.
 2. Luo WordPress-viestejä syötteistä (syöttä postitse).

Jokainen vaihtoehto on hyödyllinen omalla tavallaan.

Esimerkiksi, kun käytät lyhytkoodia, voit luoda uuden (tai lisätä olemassa olevaan) sivun tai viestin, joka näyttää luettelon aiheesi aiheeseen liittyvistä artikkeleista. Lyhytkoodivalinnalla on lukuisia parametreja, jotka voidaan yhdistää luettelon luomiseksi, joka sisältää tiedot, joita lukijasi tarvitsevat. Se voidaan myös muotoilla monin eri tavoin.

Syötä postille -vaihtoehto luo blogiviestit heijastamaan kaikkia RSS-syötteen kautta vetämiäsi. Tämän vaihtoehdon avulla voit sanoa, onko kyse vain otsikosta, eripituisesta otteesta vai kokonaisesta viestistä, joka tuodaan. En voi ajatella mitään perusteltua syytä julkaista toisen sivuston koko sisältö, ellei se ole oma. Suosittelen välttämään tätä vaihtoehtoa kokonaan, jos sinulla ei ole omistajan selkeää lupaa.

Katsotaanpa tarkemmin kutakin vaihtoehtoa.

Vaihtoehto 1: Lyhytkoodin käyttäminen

WP RSS-aggregaattorin lyhytkoodi

Lyhytkoodi antaa sinun koota yhtä monta viestiä tai verkkosivustosi sivua kuin haluat. Joissakin teemoissa on myös widget-alueita, joilla voit käyttää lyhykoodia. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos julkaiset omia blogiviestisi sekä yhdistämällä verkkosivustojen syötteitä muualle.

Lyhytkoodi sallii useiden parametrien käytön hallita, mitä ja miten tietyt elementit näytetään. Voit rajoittaa näytettävien syötteiden määrää, lisätä sivutusta luetteloon ja paljon muuta.

Käyttämällä otteita ja pikkukuvia ja Luokat-lisäosia, voit viedä lyhytkoodinäytön askeleen pidemmälle. Ensimmäisen vaihtoehdon avulla voit käyttää RSS-syötteissä olevaa sisältöä näytön parantamiseksi lyhyillä katkelmilla ja pikkukuvilla, kun taas jälkimmäinen antaa sinun järjestää syötteen lähteitä paremmin.

WP RSS -kokoelman otteet ja pikkukuvat

Lyhytkoodiparametrit ulottuvat myös näihin kahteen lisäosaan, jolloin voit päättää, mikä lyhytkoodinäyttö sisältää kuvia, otteita tai molempia.

Tämä voi olla hyödyllinen tapa näyttää sisältöä muilta sivustoilta, mutta se ei ole paras vaihtoehto, jos sivustosi tarkoitus on joko yksinomaan sisällön yhdistäminen tai keskittynyt antamaan lukijallesi parempi kokemus.

Vaihtoehto 2: Syötteen käyttäminen postittamiseen

WP RSS-aggregaattori: WPNewsDesk RSS News Aggregation

Syötteen lähettäminen -lisäosan käyttö on hyödyllisin ja kattavin tapa yhdistää useita verkkosivustojen syötteitä yhdeksi sivustoksi riippumatta siitä, mikä niche se on tai missä muodossa sisältö on; oli se tekstiä, kuvia tai videoita.

Tämän lisäyksen avulla jokainen syötekohta luodaan omana viestinä sivustossasi. Oletuksena se käyttää WordPress-viestejä, mutta voit asettaa sen tuomaan mihin tahansa mukautettuun viestityyppiin. Nämä viestit voidaan asettaa näyttämään niin suuri osa alkuperäisestä sisällöstä kuin pidät tarpeellisena. 100 sanan ote välittää yleensä tarpeeksi alkuperäisestä viestistä kiinnittääksesi lukijoidesi kiinnostuksen.

Hyvittääksesi alkuperäistä lähdettä, voit käyttää yleistä asetusta, joka lisää saman yleisen viestin kuhunkin viestiin, tai lisätä Liitä / Lisää sisältöön -ominaisuuden avulla lisätäksesi jokaiselle lähteelle mukautetun linkin..

WP RSS-aggregaattorisyöte postittamiseen

Tämän yhdistämismenetelmän avulla sinulla on valtava määrä vaihtoehtoja. Voit asettaa viestit julkaistavaksi tai luomiksi luonnoksiksi, jotta voit päättää manuaalisesti, mitkä haluat lähettää sivustollesi. Voit ottaa katkelmien kommentit käyttöön, muuttaa kuvien näyttötapaa, jos päätät näyttää niitä lainkaan, määrittää nykyiset käyttäjät tekijöiksi tai tuoda alkuperäiset tekijän tiedot ja paljon muuta.

Tällä menetelmällä luotuilla viesteillä on lisähallintavaihtoehtoja, joita hallitaan plugin-asetusvalikossa. Näihin hallintavaihtoehtoihin kuuluu mahdollisuus poistaa nopeasti ja helposti kaikki syötekohteiden luomat viestit, määrittää milloin viestit poistetaan sivustoltasi (jos ollenkaan), ja monet muut.

Viimeiset sanat RSS-uutisten keräysportaalin luomisesta

Sivustojen kokoelman sisältöä voidaan yhdistää yhteen sijaintiin useilla tavoilla, ja tämä laajennus tekee prosessista yksinkertaisen.

Saatat olla kiinnostunut rakentamaan keskus omille verkkosivustoillesi, yhden portaalin kaikille nichellesi luotuille viesteille tai jopa yhden sijainnin skannaamaan useiden seuraavien sivustojen sisältöotteita..

Esimerkiksi WP RSS-aggregaattoritiimi rakensi WP News Desk – uutisportaali kaikelle WordPressille, keräämällä viestejä yli 100 parhaasta lähteestä. Jokainen viesti linkittää suoraan alkuperäiseen lähteeseen antaen heille ansaitsemansa arvon. Tällaisia ​​sivustoja voidaan ansaita myös mainoksilla, tytäryhtiölinkkeillä ja muilla.

Tämä laajennus mahdollistaa useiden menetelmien saavuttamisen näiden tavoitteiden saavuttamiseksi ja on paras ja suosituin RSS-aggregaattori WordPress.org-laajennusten arkisto.

Oletko jo luonut RSS-uutisia yhdistävä portaali WordPressin kanssa aiemmin tai oletko miettinyt sen luomista? Käytätkö RSS: tä muilla tavoilla lisätäksesi sisältöä sivustoosi? Haluaisimme kuulla ajatuksesi alla olevissa kommenteissa.

Ja jos olet kiinnostunut oppimaan lisää, saatat ehkä pitää myös oppaamme sosiaalisen syötteen luomiseen WordPressin avulla.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map