Luo edistyneitä muotoja ilmaiseksi Visual Form Builder WordPress -laajennuksella

Visual Form Builder on WordPress-laajennus, jonka avulla voit rakentaa räätälöityjä lomakkeita, joiden avulla vierailijat voivat ottaa sinuun yhteyttä ja lähettää sinulle tietoja. Sen lisäksi, että Visual Form Builder antaa sinun luoda verkkosivustollesi vakiolomakkeita, siinä on myös joukko ominaisuuksia, jotka tekevät siitä helpon rakentaa paljon edistyneempiä muotoja moniin tarkoituksiin. Tässä oppaassa opit, mitä voit tehdä Visual Form Builder -sovelluksen kanssa ja kuinka tämän WordPress-lomakkeen laajennuksella voit luoda melkein minkä tahansa tyyppisiä lomakkeita verkkosivustollesi.


Mitä voit tehdä Visual Form Builder -sovelluksella

Joitakin syitä, joiden vuoksi haluat lisätä lomakkeen verkkosivustollesi, ovat se, että vierailijoiden on helppo lähettää sinulle viesti, varata tapaamisia, lähettää tiedostoja, lähettää kysymyksiä ja jopa palkata sinut..

Visual Form Builder -laajennus on kahdenlaisia: vapaa ja palkkio. Tässä oppaassa näytämme sinulle, mitä voit tehdä ilmaisen version kanssa ja miten voi nopeasti luoda mukautetun muodon saada oikean tyyppisiä viestejä ja tietoja kävijöiltä Visual Form Builder -sovelluksen ilmaisella versiolla voit valita vaikuttavasta valikoimasta kenttätyyppejä, joita haluat lisätä lomakkeisiisi, mukaan lukien:

 • Teksti: sopii yhden tekstirivin syöttämiseen
 • Tekstialue: käytetään pidemmän viestin kirjoittamiseen
 • Valintaruutu: tarkista useita vaihtoehtoja luettelosta
 • Valintanappi: valitse vain yksi vaihtoehto luettelosta
 • Valitse luettelo: valitse kohteita luettelosta
 • Osoite: fyysinen sijainti, mukaan lukien katu, kaupunki jne.
 • Päivämäärä: päivämäärävalitsimella
 • Sähköposti: lähettäjien sähköpostiosoite
 • URL: verkkosivuston osoite
 • Valuutta: rahallinen arvo
 • Määrä
 • Aika: 12 tai 24 tuntia
 • Puhelin: Yhdysvaltain ja kansainväliset muodot
 • HTML
 • Tiedoston lataus
 • Ohjeet: teksti tai HTML-muotoinen

Visual Form Builder on myös helppo varmistaa, että kävijät kirjoittavat oikeat tiedot jokaiselle lomakekentälle validoi ne automaattisesti.

Kenttävalidoija

Toinen erittäin hyödyllinen ominaisuus tässä WordPress-muodonmuodostaja-laajennuksessa on, että se lisää roskapostin torjunta lomakkeisiisi. Tämä kenttä pyytää käyttäjiä suorittamaan yksinkertaisen, joka heidän on täytettävä oikein ennen lomakkeen lähettämistä.

Roskapostin torjunta

Tämä auttaa estämään sitä, että roskapostittajat väärinkäyttävät lomakeasi, ja toivovat tulvavan postilaatikkoosi roskapostit, mikä tapahtuu nopeasti, jos et sisällyttänyt jonkinlaista ihmisen vahvistusta. Muita Visual Form Builder -version ilmaisen version hyödyllisiä ominaisuuksia ovat:

 • Tallenna lähetykset WordPress-tietokantaan
 • Vie lähetykset CSV-tiedostona
 • Lähetä kommentteja useille sähköpostiosoitteille
 • Ohjaa käyttäjät sivulle tai URL-osoitteeseen lähettämisen yhteydessä
 • Lähetä vahvistuskuitit käyttäjille
 • Monista lomakkeita säästää aikaa
 • Järjestä kentät sarakkeisiin
 • Muokkaa lomaketta CSS: llä

Kuten näette, Visual Form Builder -sovelluksella voit tehdä paljon muuta kuin yhteystiedot-muodon peruslaajennuksen vakioominaisuudet..

Opas Visual Form Builder -sovelluksen käyttämiseen

Koska tarkastelemme Visual Form Builder -sovelluksen ilmaista versiota, se voidaan asentaa sivustoosi suoraan WordPress-hallinta-alueen kautta. Kirjaudu vain hallintapaneeliin ja siirry kohtaan Laajennukset> Lisää uusi.

Lisää laajennus

Kun olet siellä, etsi Visual Form Builder ja napsauta sitten Asenna nyt -painiketta ja sen jälkeen Aktivoi nyt -linkkiä lisätäksesi se verkkosivustollesi. Aktivoinnin jälkeen näet sivupalkkivalikossa uuden kohteen Visual Form Builder. Sieltä voit määrittää laajennuksen, viedä lomakkeesi, tarkastella lomakkeiden lähetyksiä ja lisätä uuden lomakkeen. Koska Visual Form Builder -sovelluksessa ei ole valmiita lomakkeita, ensimmäinen vaihe on luoda uusi napsauttamalla Lisää uusi lomake -valikkokohta..

Uuden lomakkeen luominen

Uuden lomakkeen luomisen ensimmäinen vaihe on antaa sille nimi, kirjoittaa nimesi, asettaa vastaus sähköpostiin, lähetettävän sähköpostin aihe ja mikä sähköpostiosoite lähettää lomakkeen lähetys.

Lisää uusi lomake

Kun olennainen osa on annettu, voit siirtyä lomakkeen luomiseen. Seuraava vaihe on napsauttaa asetuspainiketta lomakkeen rakennussivun yläosassa.

Visual Form Builder -asetukset

Täältä voit määrittää, kuka saa kopion lähetyksestä, mitä käyttäjälle tapahtuu lomakkeen lähettämisen jälkeen ja myös lähetä käyttäjälle ilmoitusviesti vahvistaa heidän esittämistään.

Vaihe 1

Kun lomake on asennettu, kentät voidaan lisätä. Eri tyyppisten kenttien lisääminen lomakkeeseesi on yhtä helppoa kuin napsauttamalla yhtä vasemmalla olevista käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Kun kenttä on lisätty muotoon, se voi sitten olla vedettiin ja pudotettiin paikoilleen. Lomakekentät voidaan myös mukauttaa tarpeitasi vastaavaksi napsauttamalla laajennuskuvaketta.

Vaihe 2

Tämän avulla voit lisää mukautetut tunnisteet ohjeita käyttäjiä syöttämään jokainen kenttä. Jos haluat milloin tahansa nähdä miltä lomake näyttää, kun se julkaistaan ​​sivustossasi, sinun on ensin tallennettava sitten lomake ja lisättävä sitten viestiin tai sivulle.

Lomakkeiden julkaiseminen

Visual Form Builder -sovelluksen avulla lomakkeen lisääminen viestiin tai sivulle on mahdollisimman helppoa WordPress-postieditoriin lisättävän painikkeen avulla.

Vaihe 3

Kun olet napsauttanut Lisää lomake -painiketta, voit valita kaikista olemassa olevista lomakkeista ja lisätä sen sitten viestiin tai sivulle. Jos sinun on vaihdettava lomakkeen sijainti, voit tehdä sen yksinkertaisesti leikkaa ja liitä lyhytkoodi. Voit tarkistaa uuden lomakkeen napsauttamalla Esikatsele viesti -painiketta nähdäksesi sen toiminnassa.

Esimerkki muoto

Jos lomake ei näytä aivan oikealta, voit vaihtaa lomakkeenmuodostajan takaisin ja tehdä tarvittavat muutokset.

Tarkastele lomakkeen lähetyksiä

Sen lisäksi, että lähetät lomakkeen lähetykset valittuihin sähköpostiosoitteisiin, myös Visual Form Builder tallentaa lähetykset WordPress-tietokantaan. Tämä tarkoittaa, että voit helposti palata takaisin ja tarkastella kaikkia lomakkeiden merkintöjä samassa paikassa WordPress-järjestelmänvalvonta-alueella, sen sijaan, että haet postilaatikossasi. Kun tarkastelet yksittäisiä lähetyksiä, voit myös tulostaa ne.

Näytä tallennetut lähetykset

Voit myös vie tallennetut lomakkeet CSV-tiedostona katseltavaksi sovelluksessa, kuten Excel. Tämän ansiosta kommenttien suodattaminen, jakaminen kollegoiden kanssa tai varmuuskopiointi turvattavaksi on erittäin helppoa.

Vie lomakkeen lähetys

Tämä ominaisuus voi olla erittäin hyödyllinen freelancereille ja palveluntarjoajille jotka voivat käyttää sitä nopeasti luettelon luomiseen historiallisista kyselyistä potentiaalisilta asiakkailta, joihin he voivat sitten ottaa yhteyttä tuottaa enemmän yrityksiä.

johtopäätös

Visual Form Builder on ihanteellinen valinta jokaiselle, joka haluaa rakentaa edistyneempiä muotoja kuin perussivustonsa. Kuitenkin sellaisena kuin se on niin helppo käyttää, jopa ne, jotka etsivät yksinkertaista yhteyslomakeratkaisua, löytävät sopivan valinnan, joka antaa heille mahdollisuuden rakentaa monimutkaisempia muotoja heidän tarpeidensa kasvaessa.

Niille, jotka tarvitsevat vielä enemmän ominaisuuksia, pro-versio ja sen lisäosat tekevät jo hyödyllisestä laajennuksesta entistä hyödyllisemmän ja ovat tutustumisen arvoisia.

Hanki Visual Form Builder ilmainen WordPress-laajennus

Mihin aiot käyttää edistynyttä lomaketta? Ole kiltti jaa ajatuksesi kommentteihin alla.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector