Lopullinen WordPress DNS -opas

Äärimmäinen WordPress DNS -opas

DNS tarkoittaa verkkotunnusjärjestelmää, joka arvasit sen olevan järjestelmä, jota käytetään verkkotunnusten hallintaan.


Minun pitäisi tietää, että DNS voi olla pelottava aihe, jos et ole kehittäjä, vuosia sitten pelkäsin, että minun oli tehtävä muutoksia DNS: ään! Tietueita on paljon eri numeroilla, nimillä ja arvoilla, ja järjestelmä voi olla hiukan ylivoimainen, jos olet uusi.

Mutta älä koskaan pelkää, DNS-mies on täällä! Täällä voit määrittää A-tietueiden, nimipalvelimien ja MX-arvojen loputon sekavuus, joka voi aiheuttaa päänsärkyä niin monille teistä.

Mikä on DNS?

Tiedän, että sanoin, että se tarkoittaa verkkotunnusjärjestelmää, mutta tämä ei todennäköisesti vielä tarkoita paljon aloittelijalle, joten tässä on yksinkertainen analogia. DNS on kuin Internetin puhelinluettelo. Verkkotunnukset tallennetaan puhelinmuistioon ja muunnetaan IP-osoitteiksi DNS-järjestelmän avulla palvellakseen verkkosivustoja niille vieraileville.

Sikäli kuin WordPressin kanssa työskentelee, DNS: tä käytetään yleensä viittaamaan siihen, mitä verkkotunnuksesi näkyy, kun joku käy siellä, ja miten se toimii eri palveluiden kanssa. Esimerkiksi A-tietueesi määrittää, missä verkkosivustoasi ylläpidetään ja MX-tietueet hallita sähköpostiasi.

Jos A-tietue osoittaa WP Engine -tilin IP-osoitteesi (ja verkkosivustosi tiedostot ja tietokanta ovat olemassa), verkkotunnuksesi näyttää WP Engine -verkkosivustosi käydessäsi, jollei muita sääntöjä ole olemassa.

Verkkotunnuksen rekisteröinti

DNS: n hallitsemiseksi on ensin oltava verkkotunnus, joten aloitetaan verkkotunnuksen rekisteröintiprosessilla, joka on erittäin yksinkertainen.

Verkkotunnuksen rekisteröiminen edellyttää vierailua joku, joka myy niitä, kuten Namecheap. Namecheap tarjoaa ilmaisen yksityisyyden suojan kaikilla verkkotunnuksilla, joten se on luonnollinen valinta, jos et pidä verkkotunnuksesi erillään isännöinnistä.

Namecheap-verkkotunnuksen rekisteröinti

Verkkotunnusten rekisteröinnin yhteydessä voit tehdä yhden kahdesta:

 1. Rekisteröi verkkotunnuksesi jonkun kuten Namecheapin kanssa ja isännöi verkkosivustoasi muualla.
 2. Rekisteröi verkkotunnuksesi samassa paikassa, josta ostit isännöinnin.

Jotkut ihmiset suosittelevat, että ylläpidät verkkosivustosi yhdessä paikassa ja tallennat verkkotunnuksesi muualle turvallisuussyistä. Sitten jonkun olisi teoriassa vaikea saada hallitsemaan sekä verkkosivustoasi että verkkotunnusta samanaikaisesti.

Minulla on asiakkaita, jotka haluavat pitää kaiken katon alla käytön helpottamiseksi. Se todella riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistä, ja mitkä tietoturvatasot ovat välttämättömiä riippuen siitä, kuinka monta ihmistä pääsevät tilillesi ja missä ominaisuudessa.

DNS: n hallinta

DNS-hallinta hoidetaan mistä tahansa nimipalvelimet oleskella. Jos nimipalvelimesi asuvat verkkotunnuksen rekisteröijän kanssa, kirjaudu sisään ja siirry Verkkotunnukset-osioon tai muokkaa tietyn verkkotunnuksen DNS-osoitetta.

Jos et tiedä mitä nimipalvelimia on vielä etkä ole muokannut niitä, voit kirjautua sisään mihin rekisteröit verkkotunnuksesi ja muokata DNS: tä.

Minne tahansa ostaa verkkotunnuksesi, varmista, että sinulla on täydellinen verkkotunnuksen hallinta. Jotkut markkinoiden halvemmista tarjoajista eivät tarjoa täydellistä verkkotunnuksen hallintaa, joten et pysty hallitsemaan kaikkia DNS-elementtejä. Tämä on jotain, joka selvennetään tuella ennen oston tekemistä, jos et voi varmistaa tätä myyntisivustolta.

WordPress DNS: n hallinnassa on 4 ensisijaista tietuetta, joiden kanssa todennäköisesti työskentelet.

DNS-tietueiden tyypit

A-tietueet

Tietueiden hallinta, johon verkkosivustosi osoitetaan. Verkkotunnuksen osoittaminen käskee verkkotunnuksen näyttämään verkkosivuston, joka löytyy paikasta IP-osoite. Voit käyttää A-tietuetta osoittaaksesi verkkotunnuksesi muualla isännöityyn verkkosivustoon muuttamatta muita tietueita.

nimipalvelimet

Nimipalvelimet hallitsevat, mikä palveluntarjoaja vastaa verkkotunnuksen DNS: stä. Toisin sanoen, jos vaihdat nimipalvelimia, annat toisen palveluntarjoajan hallita DNS: tä. Nimipalvelimien vaihtaminen antaa toisen palveluntarjoajan hallita kaikkia niihin liittyviä tietueita.

Jotkin DNS-tietueesi voivat rikkoutua nimipalvelimien vaihtotavasta riippuen, mutta on mahdollista pitää tietueesi samana vaihtaessasi nimipalvelimia toiseen palveluntarjoajaan. Ole aina varovainen vaihtaessasi nimipalvelimia tästä syystä ja jos olet edelleen epävarma, kysy apua.

CNAME-tietueet

CNAME-tietueita käytetään yleisesti valaisemaan yksi IP-osoite toiseen, esimerkiksi kun haluat WWW-tietueesi osoittavan @ A-tietueesi. Toisin sanoen, tee verkkosivustosi.com osoittamaan verkkosivustollesi.com.

MX-levyt

MX-tietueet hallitsevat verkkotunnusten sähköpostiosoitteita, mistä ne tulevat ja miten ne vastaanotetaan. G Suite -sovelluksen käyttäminen sähköpostissa on esimerkiksi suosittu sähköpostisuuntaus, joka edellyttää, että asetat MX-tietueesi G Suite -sovellukseen tarvittaviin.

Osoitealueet

Verkkotunnuksen osoittaminen on yleisin DNS-liittyvä tehtävä, jonka suoritan. Tämä edellyttää verkkotunnuksen muuttamista Ennätys toiseen IP-osoitteeseen, jotta verkkotunnus lataa muualle tallennetun verkkosivuston.

Joitakin esimerkkejä siitä, milloin sinun on ehkä osoitettava verkkotunnus, ovat:

 • Verkkotunnuksesi nimi on tallennettu eri paikkaan kuin verkkosivustosi
 • Haluat siirtää verkkosivustosi toiselle palveluntarjoajalle
 • Sinulla on useita verkkotunnuksia, jotka kaikki haluat osoittaa yhteen paikkaan

Kuinka osoittaa verkkotunnusta

A ja CNAME

Tässä on vaiheittaiset ohjeet verkkotunnuksen osoittamiseksi:

 1. Ensinnäkin ymmärrä, mitä tapahtuu, jos muutat A-tietueesi IP-osoitetta, joka osoittaa verkkotunnuksesi. Nykyinen verkkosivustosi lakkaa näyttämästä käyttäjille, ja kun DNS on levinnyt (päivitetty), uudessa IP-osoitteessa oleva verkkosivusto näkyy käyttäjillesi.
 2. Tarvitset IP-osoitteen tai jaetun IP-osoitteen kohteen isäntätililtä. Tähän pääsee kirjautumalla sisään cPaneliin ja tarkistamalla tyypillisesti vasemmalla näkyvät tilastotiedot.
 3. Uuteen isäntätilille on määritettävä oikein määritetyt WordPress-verkkosivustot, ja tiedostot on tallennettava verkkotunnuksesi alakansiona tai public_html, jos se on vain tilin verkkotunnus.
 4. Käytä osoitettavan verkkotunnuksen DNS: ää ja muuta A- tai @-WWW-tietueita. Aseta arvo @: lle ja WWW: lle jaetulle IP-osoitteelle, jonka sait hosting-cPanelilta. Vaihtoehtoisesti, jos WWW: llä on CNAME-alias ja sen arvo on yhtä suuri kuin @, muuta vain @-tietuetta ja WWW päivittyy automaattisesti.

Verkkotunnuksen uudelleenohjaus

DNS-uudelleenohjauksen hallinta

Aivan samalla tavalla kuin osoittamalla verkkotunnusta, verkkotunnuksen uudelleen ohjaaminen tarkoittaa 301-pysyvän uudelleenohjausasetuksen käyttöä cPanelissa.

DNS-uudelleenohjaukset

Vaikutus on sama, sillä jos käyttäjä käy vanhassa verkkotunnuksessa.com, hänet lähetetään uudelle verkkotunnukselle.com, mutta ero on siinä, miten tämä saavutetaan.

Tästä on keskusteltava SEO-asiantuntijan kanssa, jos SEO on huolenaihe ohjaamalla uudelleenohjauksia.

Lisädomeenien hallinta

Tiesitkö, että voit isännöidä useita verkkosivustoja yhdellä isännöintisuunnitelmalla? Jos et ole, olet tekemässä hoitoon!

Lisäverkkotunnus on mikä tahansa verkkotunnus, joka on lisätty isännöintisuunnitelmaan, joka ei ole ensisijainen verkkotunnus, joka on verkkotunnus, jolla avasit tilin.

Lisädomeeneillä on omat alikansiot hosting-tililläsi, joten ne ovat erillään ensisijaisesta verkkosivustostasi, jonka tiedostot ovat tilisi juuressa public_html.

Jotta voit hallita lisäverkkotunnuksen DNS: ää, sinun on suoritettava nämä vaiheet

 1. Verkkotunnuksen lisäys isännöintisuunnitelmaan. Tämä voidaan tehdä avaamalla cPanel -sovellus ja napsauttamalla sitten Lisäosa-verkkotunnukset -osaa. Jos et aliverkkotunnuksessa aio käyttää sitä, aseta se testiksi tai vastaavaksi.
  DNS-lisäosa-verkkotunnukset
 2. Aseta A-tuki lisäalueelle siten, että sen arvo on yhtä suuri kuin jaettu IP-osoite palvelusuunnitelmastasi
 3. Varmista, että WWW-tietueella on paikallaan CNAME-alias, tai luo A-tietue WWW: lle ja tee tämä arvo yhtä suureksi kuin hosting-suunnitelmasi jaettu IP-osoite

Mukava ja yksinkertainen eikö? Muista aiemmin, että keskustelimme eri tavoista muuttaa DNS-tietueita. Tietue hallitsee sitä, mitä näkyy, kun verkkotunnuksesi käydään, joten tämä on yksinkertainen tapa ylläpitää verkkosivustoa lisäverkkotunnuksena, kun verkkotunnusta hallitaan muualla.

Nimipalvelimien vaihtaminen

Kuten aiemmin selvisimme, nimipalvelimet määrittävät DNS: n hallinnan palveluntarjoajalle. Verkkotunnuksen nimipalvelimien muuttaminen antaa toiselle palveluntarjoajalle mahdollisuuden hallita DNS: ää.

Joten siirrytään läpi verkkotunnuksen nimipalvelimien vaihtamisen vaiheet, jos haluat tehdä tämän.

 1. Käytä verkkotunnuksesi DNS-palvelua kirjautumalla sisään missä tahansa verkkotunnus on tallennettu ja napsauttamalla “hallita verkkotunnusta / hallita DNS” tai napsauttamalla verkkotunnusta, jos se on verkkotunnusluettelossa
 2. Etsi nimipalvelimet-osio.
 3. Syötä kohdepalvelun tarjoajan nimipalvelimet ja napsauta sitten Päivitä.
  Nimipalvelimen hallinta

Jos mahdollista, valitse vaihtoehto, jonka avulla voit pitää DNS: n samalla, kun vaihdat nimipalvelimia, niin että kaikki tapahtuu tässä tapauksessa, jos annat toiselle palveluntarjoajalle mahdollisuuden tehdä DNS-muutoksia tulevaisuudessa.

Huomaa, että nimipalvelimien vaihtaminen voi kestää jopa 24 tuntia joissakin tapauksissa, ja tällöin DNS: täsi ei voi hallita.

DNS-leviäminen

Kun soitat ensimmäistä kertaa isäntään, kun sivustosi sammuu, kuulet todennäköisesti sanan “levittää” tai “levittäminen”, kun he ehdottavat ratkaisuja tai korjauksia miksi verkkosivustosi on pudonnut..

Leviäminen on tekninen sana päivitykselle. Isännöintipalveluntarjoajasi sanoo, että DNS päivitetään, koska DNS: ään tehtiin muutos (jos ongelma liittyy DNS: ään, mikä se usein on).

Jotta Internet-palveluntarjoajat heijastavat DNS-muutosta ympäri maailmaa, “levittäminen” vie aikaa. Kestää aikaa, että Internet-palveluntarjoajat “kirjautuvat” sisään verkkosivustollesi ja päivittävät sitten solmunsa päivittääksesi verkkosivustosi uuden version sitä käyttäville ihmisille, huuhtelemalla välimuistin, joka sisältää sivustosi vanhan version.

Isännöintiyritykset kertovat, että DNS-levitys voi kestää jopa 48 tuntia. Todellinen tarina on, että se melkein koskaan vie niin kauan. Kokemukseni mukaan DNS-leviäminen on yleensä joko välitöntä tai tapahtuu muutamassa minuutissa. Joskus DNS: n päivittäminen kaikkialle maailmaan voi viedä tunteja, mutta prosessi alkaa yleensä tapahtua muutamassa minuutissa useimmissa paikoissa.

Nyrkkisääntönä, jos muutat DNS: tä etkä näe mitään DNS-levitystyökalulla tunnin sisällä, suosittelen, että tarkistat palveluntarjoajaltasi vielä kerran, onko ongelmaa.

DNS-leviäminen

Mutta älä koskaan pelkää, on olemassa yksinkertainen työkalu nimeltään Mikä on minun DNS voit tarkistaa DNS-leviämisen tilan milloin tahansa. Kirjoita vain verkkotunnuksesi nimi ja valitse tarkistettava tietue avattavasta valikosta.

Joten jos halusit tarkistaa verkkotunnuksesi A-tietueen, kirjoitit sivustosi.com ja napsautat sitten Etsi, koska A-tietue on valittu oletuksena.

Tämän työkalun avulla voit tarkistaa A-tietueet, MX-tietueet, nimipalvelimet, joille nimeksi.

Verkkotunnusten ja sähköpostin välinen suhde

Selitin aikaisemmin MX-tietueet hallita verkkotunnuksen sähköpostiosoitetta, joka on riittävän yksinkertainen.

Yksi asia, jota ihmiset usein unohtaa, on kuitenkin se, että MX-tietueesi voidaan korvata nimipalvelimien muutoksella, joka voi rikkoa sähköpostisi.

MX-tietueen rikkoutuminen tapahtuu yleisimmin vaihdettaessa nimipalvelimia tai siirtäessäsi verkkotunnusta. Kun teet jompaakumpaa edellä mainituista, on välttämätöntä varmistaa, että verkkotunnuksesi DNS pysyy samana, erityisesti MX-tietueet, jos katselet sähköposteja. Monissa tapauksissa vaihdettaessa nimipalvelinta tai tehdessäsi verkkotunnuksen siirtoa sinulle annetaan mahdollisuus ylläpitää DNS siirtotililtä.

Varotoimenpiteenä, aina ota kuvakaappaus verkkotunnuksen DNS: stä vaihdettaessa nimipalvelimia tai siirtäessäsi verkkotunnusta, jotta voit palauttaa sen manuaalisesti, jos jokin rikkoutuu tai ei toimi tarkoitetulla tavalla.

Kun muutat nimipalvelimia, DNS voi siirtyä isäntäyrityksen oletus-DNS: ään. Esimerkiksi äskettäin käsittelin asiaa, jossa verkkotunnuksen nimipalvelimia hallittiin isäntäyrityksen kautta, mutta se oli rekisteröity GoDaddyssa. Jouduimme vaihtamaan nimipalvelimet takaisin GoDaddylle, jotta DNS voidaan hallita jälleen sieltä..

Koska minulla oli aikaisempaa kokemusta tästä prosessista, tiesin, että DNS asetetaan GoDaddyn oletus-DNS: ksi, kun nimipalvelimet päivitetään käyttämään GoDaddys-nimipalvelimia. Tiesin, että tämä käytännössä vähentäisi verkkosivustoa ja rikkoisi sähköpostit, koska A-tietue asetetaan pysäköityyn ja MX-tietueet asetetaan oletus GoDaddy-tietueille G Suite -sovelluksen sijasta. Joten jouduin luomaan manuaalisesti vanhasta isännästä kopioimani A- ja MX-tietueet. Onneksi tämä on erittäin nopea prosessi, ja se voidaan yleensä tehdä ennen kuin DNS levittää, jos olet palloilla.

Välimuistin ja DNS: n välinen suhde

Välimuisti on kaksiteräinen miekka, se voi tuottaa nopeita nousuja verkkosivustollesi, mutta myös aiheuttaa turhautumista, kun kyse on DNS: stä ja verkkosivustosi ‘todellisen live-version’ tarkastelusta..

WordPress-välimuisti tallentaa version verkkosivustostasi ja näyttää sen kävijöillesi, nopeuttaen prosessia, koska sillä on jo valmiiksi ladattu sivustosi versio näytettäväksi.

Tämän ongelma on, kun teet verkkosivustollesi muutoksia, jotka eivät ole välimuistissa olevan version mukaisia, näytät lopulta verkkosivustosi vanhan version..

Tämä voi olla turhauttavaa käsitellessäsi DNS: ää tapauksissa, joissa sinun on nähdä, miltä verkkosivustosi näyttää, kun se ladataan eri paikasta, ts. Uudesta isännästä.

Oletetaan, että olet juuri vaihtanut A-tietueesi ja osoittanut verkkosivustosi uudelle isännälle. Vaikuttaa siltä, ​​että kaikki on hyvin, mutta voit tarkastella verkkosivustosi välimuistiversiota, ja näyttöön voi tulla virheitä käyttäjille, jotka eivät ole aiemmin käyneet verkkosivustollasi, koska he eivät ole päässeet välimuistiversioon..

Siksi on tärkeää ymmärtää välimuisti ja miten huuhtele välimuisti. Välimuistin tyhjennys tarkoittaa välimuistin tyhjentämistä, joten verkkosivustosi uusi nykyinen versio voidaan tallentaa välimuistiin (esitäytetty) ja palvella kävijöille. Tämän pitäisi johtaa siihen, että verkkosivustosi uusi nykyinen versio näkyy sekä sinulle että kaikille sitä käyville.

Välimuistin tyhjentäminen edellyttää seuraavia vaiheita:

 1. Selvitä, kuinka monta välimuistia sinun on tyhjennettävä. Jos sinulla on välimuistin laajennus, se on yksi välimuisti. Saatat olla palvelimen välimuisti, esimerkiksi monet isäntävälimuistit palvelintasolla. Siellä voi olla myös CDN-välimuisti kautta Cloudflare, jos verkkosivustosi käyttää Cloudflare. Katso lisätietoja täydellisestä oppaastamme WordPress-välimuistin tyhjentämiseen.
  Puhdista laajennuksen välimuisti
  Välimuistin tyhjennys
 2. Huuhtele jokainen välimuisti. Jos käytät laajennusta, CMS-sovelluksessa on vaihtoehto Asetukset / Työkalut tai WordPress-hallintapaneelissa. kyseisen laajennuksen kohta. Suorita tämä palvelinvälimuistissa cPanelissa ja Cloudflare-sovelluksessa välimuisti-osion kautta..
  Pilvipalkkien välimuisti
 3. Kova päivitys verkkosivustollesi. Kova päivitys Google Chromelle tehdään pitämällä CTRL-painiketta painettuna sitten päivityspainiketta. Tämä lataa verkkosivustosi ilman välimuistia, ja sen pitäisi useimmiten näyttää verkkosivustosi nykyinen tila. Jos se on erityisen tärkeä DNS-muutos, jota yrität seurata, suosittelen myös tyhjentämään välimuistisi ja evästeet ja ehkä yrittämään katsella verkkosivustoa laitteella, jota ei ole koskaan ennen katsottu, jotta se olisi vain turvallinen, kaikkien vaiheiden lisäksi edellä.

DNS: n hallinta CDN: n kautta

Sisällönjakeluverkko tai lyhyt CDN on ympäri maailmaa sijaitseva palvelimien ja tietokeskusten verkko, joka palvelee vierailijoita verkkosivustosi versiosta heille lähimmästä datakeskuksesta.

Anna minun selittää. Oletetaan esimerkiksi, että verkkosivustosi isännöi Lontoossa sijaitsevaa palvelinta. Jos vierailija Yhdysvalloista laskeutuu verkkosivustollesi, hänen on käytettävä Lontoossa sijaitsevaa palvelinta, joka lähettää heille takaisin verkkosivustosi lataamiseen tarvittavat tiedot..

Jos verkkosivustosi käyttää CDN-tyyppiä kuten Cloudflare, tämä kävijä ohjataan sen sijaan palvelimelle, joka sijaitsee heitä lähemmäs Yhdysvalloissa sijaitsevaa palvelinta. Tämä tarkoittaa sitä, että verkkosivustosi latautuu nopeammin, ja heidän ei tarvitse odottaa, että tiedot saavat ne Lontoosta.

Tämä kuulostaa loistavalta, ja pääasiassa se on, mutta lisää DNS-järjestelmän hallintaan ylimääräisen monimutkaisuuskerroksen. Koska Cloudflare-kaltaisista palveluista on tullut erittäin suosittuja, huomaan usein, että autan asiakkaitasi navigoimaan DNS-asioissa, joissa Cloudflare on kyse. Siksi olen sisällyttänyt tämän osion sinulle, jotta voit ratkaista CDN-liittyviä DNS-päänsärkyjäsi..

Kuinka se toimii?

Pohjimmiltaan, jotta Cloudflare toimisi, sinun on annettava heidän hallita nimipalvelimiasi. Muista aiemmin, että puhuimme nimipalvelimista, jotka määrittävät kuka hallinnoi verkkotunnuksen DNS: ää?

Tämä tarkoittaa, että jos teet muutoksia DNS: ään Cloudflaren ulkopuolella, ne eivät tule voimaan. Tämä on monien päänsärkyjen syy niille, jotka eivät voi kääriä päätään nimipalvelimien toimintaan.

Koska Cloudflare vastaa DNS: stäsi, kun käytät sitä, sinun on muokattava DNS Cloudflaressa, jotta muutokset tulevat voimaan.

Cloudflare DNS -asetukset

Jos vaihdat nimipalvelimesi takaisin isäntä- tai verkkotunnusrekisteriksi, Cloudflare lakkaa toimimasta ja voit tehdä uudelleen DNS-muutoksia jompaakummasta näistä sijainneista.

Jos et ole varma siitä, mitä nimepalvelimiesi kanssa tapahtuu, voit käyttää Mikä on minun DNS tarkistaa. Valitse vain NS alla olevassa kuvassa näkyvästä pudotusvalikosta.

Cloudflare-nimipalvelimet

Pro-vinkki: Esikatsele DNS-muutoksia

Ja nyt on aika ammattimaiselle kärjelle, josta kehittäjät ja hosting-yritykset tietävät, mutta eivät usein jaa kanssasi.

Hosts-tiedoston avulla voit esikatsella DNS-muutoksia ennen niiden tekemistä. Tämä on erityisen hyödyllistä, kun siirrät verkkosivustosi uudelle isäntälle.

hosts.cx

Isäntätiedostosi kartoittaa isäntä IP-osoitteisiin. Sitä voidaan käyttää saamaan tietokoneesi katsomaan verkkosivustoa ikään kuin sen A-tietue olisi asetettu johonkin muuhun kuin se. Hosts.tiedosto voi kuitenkin olla hieman hämmentävä / kännissä, joten on olemassa verkkotyökalu, jota voit käyttää vielä helpommin hosts.cx

Hosts.cx: n käyttö päivitetyn DNS: n esikatseluun

Tämän työkalun avulla voit katsella ja muokata verkkosivustoasi eri isäntänä päivittämättä A-tietueesi. Se tekee kaiken .hosts-tiedoston ilman vaivaa.

Jos haluat käyttää hosts.cx: tä, toimi seuraavasti:

 1. Kopioi verkkosivustosi uudelle isäntällesi. Varmista, että tiedostot ja tietokanta on viety ja asennettu oikein ja noudata vaiheita, jotka tarvitaan tiedostojen ja tietokannan yhdistämiseen (.wp-config jne. Muokkaaminen).
 2. Avaa hosts.cx
 3. Kun verkkosivustosi on asennettu uuteen isäntään, hanki jaettu IP-osoite uuden isäntäsi cPanel-tililtä.
 4. Jos se pyytää palvelimen osoitetta hosts.cx, liitä jaettu IP-osoite
 5. Kirjoita verkkosivustolle verkkotunnuksen nimi hosts.cx-sivustossa
 6. Napsauta Hanki testaus-URL-osoitetta ja voit esikatsella verkkosivustosi, koska se näyttää uuden isäntäsi avulla

Upea tässä työkalussa on, että sen avulla voit korjata virheitä ja tehdä muutoksia verkkosivustollesi uudessa isäntässä osoittamatta siihen.

Voit kirjautua WordPress-hallintapaneeliin käyttämällä hosts.cx-URL-osoitetta, ja kaikki tekemäsi tiedot tallennetaan tiedostoihin / tietokantaan ikään kuin verkkosivustosi olisi jo uudessa isännässä. Tämä on ehdottoman välttämätöntä herkille WordPress-siirroille ja on työkalu, jota käytän säännöllisesti.

DNS yhdellä silmäyksellä

Yhteenvetona voidaan todeta, että tässä on tärkeimmät kohdat, jotka on poistettava tästä artikkelista ja joita on sovellettava työskennellessäsi WordPress DNS: n kanssa.

 1. Tietuetta käytetään yleisimmin osoittamaan verkkosivustosi palveluntarjoajalle näyttämään verkkosivustoa siellä.
 2. Jos olet epävarma DNS: n vaihtamisen yhteydessä, että et näe odotettua tulosta, tyhjennä välimuisti palvelimella, laajennuksella ja CDN-tasolla (jos sinulla on sellainen).
 3. Suurin osa DNS-leviämisestä tapahtuu minuutista tuntiin. Ohjeiden mukaan se voi viedä jopa 24 tuntia, mutta jos et ole nähnyt mitään muutoksia tunnin sisällä, huuhtele kaikki välimuistit ja tarkista isäntätuellasi, että kaikki toimii tarkoitetulla tavalla ja mikään ei estä prosessia.
 4. Käytä aina hosts.cx-tiedostoa DNS-muutosten esikatseluun ennen niiden suorittamista suorassa verkkosivustossa / verkkotunnuksessa. Voit käyttää hosts.cx-tiedostoa virheiden virheenkorjaamiseen / korjaamiseen sen sijaan, että sinun pitäisi suorittaa palontorjunta live-verkkosivustolla.
 5. Älä unohda myöntää uudelleen SSL-varmenteita Let’s Encrypt -sovelluksen avulla, kun vaihdat uuteen isäntään.

Onko sinulla kysymyksiä DNS: n vaihtamisesta tai hallinnasta? Tai ehkä sinulla on muutamia vinkkejä lisätä? Jätä kommentti alle!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map