Lisää tapahtumia WordPressiin kuten ammattilainen Tapahtumakalenterilla

Kuinka lisätä tapahtumia WordPressiin tapahtumakalenterin avulla

Huolimatta siitä, minkä tyyppistä WordPress-sivustoa hallitset, voit jakaa tapahtumia lukijoidesi kanssa. Ja se on mahtavaa! Käytätpä sitten blogia musiikista, yhteisöryhmän verkkosivustoa, hallinnoit ammatillisen yhdistyksen sivua tai kirjoitatte WordPressistä – joka viikko tapahtuu aiheeseen liittyviä tapahtumia. Joten miksi et jaa niitä lukijoillesi?


Kuinka lisätä tapahtumia WordPressiin

Earth-tapahtumakalenteri

WordPress on tehokas alusta, ja teidän onnekas teema- ja laajennuskehittäjät ovat jo tehneet kaiken vaikean työn tapahtumien jakamisen mahdollistamiseksi WordPressin kautta. Ensimmäinen vaihtoehto on Asenna teema, joka sisältää tapahtumien mukautetun viestityypin (kuten yllä kuvattu Earth-teema). Tämä on kätevää, koska sinulla ei ole yhteensopivuusongelmia – tapahtumat ovat sisäänrakennettuja. Mutta saatat joutua joihinkin ongelmiin myöhemmin, jos haluat vaihtaa teemoja, koska niillä voi olla erilaisia ​​tapahtumavaihtoehtoja (tekemällä kuoppaisesta teemansiirrosta).

Toinen vaihtoehto on pitää nykyinen teema (tai ehkä päivittää jotain tuoretta ja uutta) ja asenna tapahtumalaajennus. Tämä on loistava tapa hallita tapahtumiasi, koska riippumatta siitä, mitä teemaa käytät, kaikki tapahtumaviestit ovat turvallisia ja moitteettomia laajennuksen avulla. Varmista vain ennen aloittamista, että laajennus on yhteensopiva WordPress-teeman kanssa, ja yritä valita laadukas laajennus, jota tiedät tuettavan..

Tapahtumakalenterin asennusopas

Tapahtumakalenteri ilmainen WordPress-laajennus

Oletko valmis lisäämään tapahtumia WordPress-sivustoosi? Jos olet päättänyt siirtyä teemareitille, asenna vain teema ja aloita tapahtumien lisääminen käyttämällä muokattua postityyppiä.

Jos haluat käyttää laajennusta, suosittelemme ilmainen tapahtumakalenterin laajennus kirjoittanut Modern Tribe. Tämä laajennus ei ole vain ilmainen, vaan siinä on myös reagoiva suunnittelu, sisäänrakennetut työkaluvihjeet, tunnisteiden ja luokkien tuki, tarkennettu haku, Google Maps -integraatio ja mukautettu widget tulevia tapahtumiasi varten. Lisäksi se on käännösvalmis, joten voit käyttää laajennusta helposti mihin tahansa sijaintiin.

Ja mikä parasta, tämä mahtava ilmainen laajennus toimii täydellisesti tehokkaan Total WordPress -teeman kanssa. Nyt kun tiedät miksi tapahtumakalenteri on niin mahtava, aloitetaan. Ensin sinun on asennettava laajennus.

Asenna tapahtumakalenterin ilmainen WordPress-laajennus

Avaa WordPress-hallintapaneeli ja siirry sitten kohtaan Laajennukset> Lisää uusi.

Tapahtumakalenterin laajennus: Lisää uusi

Seuraava haku haulle “tapahtumakalenteri”. Aivan ensimmäisen tuloksen tulisi olla sininen esikatselu Modern Tribe -tapahtumien kalenterista.

Tapahtumakalenterin laajennus: Asenna

Mene eteenpäin ja napsauta Asentaa -painiketta, sitten aktivoi linkki, kun asennus on valmis.

Tapahtumakalenterin laajennus: Aktiivinen

Jos kaikki meni hyvin, sinun pitäisi nähdä valmistumisnäyttö, kuten yllä. Viimeinen on luoda uusi sivu ja antaa sille nimi ”Tapahtumat”.

Tapahtumakalenterin laajennus: Tapahtumasivu

Näet varoituksen siitä, että / events-etikettiä käyttävä sivu korvataan tapahtumakalenterilla. Minkä pitäisi olla mitä haluat. Älä kuitenkaan huolestu, jos haluat kalenterisi toisella URL-osoitteella, voit muokata tätä asetuksissa (joita käsittelemme myöhemmin).

Sen jälkeen voit aloittaa tapahtumien asettamisen! Voit harkita yksittäisten tapahtumien lisäämistä heti, mutta suosittelemme, että suoritat asetukset läpi, jotta säädöt tehdään ensin.

Määritä tapahtumakalenterin laajennuksen asetukset

Aloita asetusvaihtoehtosi siirtymällä kohtaan Tapahtumat> Asetukset. Välilehtiä on neljä – Yleinen, Näyttö, Sovellusliittymät ja Ohje. Viimeinen välilehti voi olla hyödyllinen, jos osut tietä kohtaan lisääessäsi tapahtumia tai jos sinulla on ongelmia teema- tai laajennusristiriitojen kanssa. Ja API-välilehti on valinnainen suuren liikenteen sivustoille, jotka haluavat lisätä Google Maps -sovellusliittymän avaimen. Suurin osa tapahtumasivustoista kiinnostaa vain kahta ensimmäistä välilehteä.

Tapahtumakalenterin laajennus: Yleiset asetukset

Päällä yleinen -välilehdessä löydät vaihtoehdot tapahtumien lukumäärästä sivua kohden, vaihtoehdon yhdistää ja näyttää tapahtumasi pääblogisivullasi sekä pari vaihtoehtoa aikavyöhykeasetuksille. Voit myös käyttää Goggle-karttoja, valuuttoja ja mukautettuja URL-vaihtoehtoja, jos tarvitset niitä (tätä käytetään vain, jos haluat kalenterisi näkyvän jollakin muulla sivulla kuin / events URL).

Tapahtumakalenterin laajennus: Näyttöasetukset

Näyttö -välilehti on täsmälleen miltä se kuulostaa – näyttöasetukset tapahtumasivuillesi. Tärkein vaihtoehto tällä sivulla on Tapahtumamalli – haluat todennäköisesti valita Oletussivumallin, jos haluat, että tapahtumasivusi näyttää tapahtumakalenterisi. Mutta jos WordPress-teemasi sisältää mukautetut sivuvaihtoehdot (kuten kuinka kokonaisuus sisältää oletustapahtumasivumallin), varmista, että valitset sen sijaan.

Täältä voit muuttaa tapahtumien ulkoasua ja asettelua. Valitse perusmuoto (suosittelemme käyttämään Tribe-tapahtumien oletustyyliä) ja aseta päivämäärän muotoilu. Jos olet kehittäjä, myös kenttiä, joilla voit lisätä mukautetun HTML-koodin tapahtumasisällön ylä- ja alapuolelle (mutta suosittelemme ohittamaan tämän osan, jos et halua koodata).

Tapahtumien lisääminen WordPressiin tapahtumakalenterilla

Kun olet asettanut yleiset asetukset, voit alkaa lisätä tapahtumia. Aivan kuten mikä tahansa WordPress-viestityyppi, siirry kohtaan Tapahtumat> Lisää uusi.

Tapahtumakalenterin laajennus: Lisää tapahtuma

Näytön tulisi näyttää hieman tutulta. Lisää tapahtuman otsikko, kuvaus, luokka ja tunnisteet samalla tavalla kuin normaalissa blogiviestissä. Mikä tulee olemaan erilainen on Tapahtumavaihtoehdot ruutu näytön oikealla puolella samoin kuin Tapahtumakalenteri-ruutu (ja mahdolliset lisätapahtuma-asetukset teemasi mukaan – kuvakaappaukseemme näyttää lisätyt teemavaihtoehdot).

Tapahtumavaihtoehdot -ruutu sisältää vaihtoehdon piilottaa tapahtuma päätapahtumalistat-sivulta, samoin kuin vaihtoehdon tehdä tapahtumastasi tahmea kalenterissasi (tällä tavalla käyttäjät voivat silti nähdä tapahtuman kalenterissasi tapahtuman päättymisen jälkeen).

Tapahtumakalenteri pääsisältösi alla oleva osio, johon voit lisätä tapahtumapaikan ja järjestäjän tiedot (joita voit käyttää uudelleen tulevia tapahtumia varten) sekä tapahtuman kustannukset ja linkin erilliseen tapahtumaan tai lippujen verkkosivustoon.

Tapahtumakalenterin laajennus: Näyttöasetukset

Jos et näe tapahtumavaihtoehtoja ja tapahtumakalenterimoduuleja, napsauta Näyttöasetukset -välilehteä kojetaulun oikeassa yläkulmassa ja varmista, että vaihtoehdot ovat käytössä.

Tapahtumakalenterin lisäosa: Tapahtumaviesti

Kun olet lisännyt kaikki tietosi, julkaise tapahtuma. Napsauta nähdäksesi tapahtuman. Tapahtumasi lisättyjen tietojen ja käyttämäsi teeman mukaan tapahtuman tulisi näyttää jonkinlaiselta kuin yllä oleva kuva.

Tapahtumakalenterin laajennus: Tapahtumasivu

Ja jos navigoit päätapahtumasivullesi (ja käytät oletustapahtumamallia), sinun pitäisi nähdä mahtava tapahtumakalenteri tulevien tapahtumiesi ja mahdollisten tarttuvien aiempien tapahtumiesi kanssa. Kalenteri näyttää myös päivämäärähaun, katseluvaihtoehdot ja tapahtuman katkelmat leijuessa.

Ensisijaiset lisäosat ja laajennukset

Tapahtumakalenterin ilmainen versio on aika mahtava, mutta ehkä tarvitset hieman lisää? Tapahtumakalenteriin on saatavana kourallinen lisäosia (mukaan lukien Pro-päivitys), joita kaikkia voi käyttää suoraan WordPressin kojetaulusta kohdasta Tapahtumat> Tapahtumien lisäosat. Jos olet tosissasi tapahtumien mainostamisesta, sinun tulisi harkita sitä Tapahtumakalenteri Pro joka lisää ominaisuuksia, kuten muokattavissa olevat toistuvat tapahtumat, valokuva- ja karttanäkymät, sijaintihaku, edistyneet widgetit, lisäkentät ja premium-laajennuksen tuki pääsy.

Pron lisäksi voit lisätä edistyneitä tapahtumasuodattimia, jotta käyttäjät löytävät juuri sen, mitä he etsivät Suodatinpalkki lisäosalla. Tai voit antaa käyttäjien lisätä omia tapahtumia Yhteisötapahtumat laajennus. Niitä on jopa useita lipunmyyntilaajennukset mukaan lukien Eventbrite-liput, yhteisöliput ja tapahtumaliput Plus, jotta voit myydä omat liput omiin tapahtumiisi.

Käärimistä

Kestävä teematapahtumakalenteri

Tapahtumakalenterisi on varmasti loistava vaihtoehto tapahtumien myynninedistämistä varten. Ja jos tarvitset edistyneempiä ominaisuuksia, osta vain lisäosa tai kaksi laajentaaksesi kalenteriasi. Olemme rakastaneet työskennellä Modern Tribe -tapahtumakalenterin kanssa niin paljon, että olemme varmistaneet täydellisen yhteensopivuuden Total WordPress -teemamme kanssa, jonka voit nähdä ja testata Kestävä esittely -teoksessa.

Näytä kestävien tapahtumien kalenteri

Oletko jo kokeillut tapahtumakalenteria? Kerro meille, mitä mieltä olet laajennuksesta alla olevissa kommenteissa. Tai jos sinulla on vinkkejä muille käyttäjille, älä jaa niitä!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map