Lisää Q&A -keskustelutaulu sivustollesi CM Answers WordPress -laajennuksella

Sosiaaliseen keskusteluun osallistuminen on niin tärkeä osa verkossa olemista nykyään. Se on käytännössä pakollinen. Tämän mielessä, jos sinä Todella haluat edistää keskustelua alastasi tai brändistäsi, miksi et sisällyttäisi keskustelufoorumia suoraan sivustoosi? CM Pluginsin CM Answers -laajennuksen ansiosta voit tehdä juuri sen.


Tämän WordPress-laajennuksen avulla kävijät voivat lähettää kysymyksiä ja vastauksia a Pino ylivuoto tyyli ja sisäänkirjautuminen heidän sosiaalisen median tileillä (Facebook, Google+ tai LinkedIn) saumattoman kokemuksen saamiseksi.

Mitä CM Answers -laajennus tekee?

Tämä WordPress-laajennus tarjoaa kevyen tavan lisätä keskustelufoorumi sivustoosi. Toisin kuin perinteinen kommentointijärjestelmä, CM Answers kannustaa aidosti yhteisörakentamista minkä tahansa valitsemasi aiheen ympärille. Voit kysyä erityisiä kysymyksiä pyytääksesi palautetta kävijöiltäsi tai voit antaa vierailijoiden kysyä omia kysymyksiä ja aloittaa omat keskustelut. Se on sinusta kiinni.

Keskustelufoorumi voi palvella monenlaisia ​​tarkoituksia, perinteisestä keskustelusta kysymyksiin ja vastauksiin, käyttäjän tai asiakastukeen. Se on todella monipuolinen, eikä se haittaa sivustoasi toisin kuin jotkut muut keskustelun laajennukset.

Tästä laajennuksesta on saatavana ilmainen ja Pro-versio. Tarkastellaan kussakin hetkessä jokaisessa käytettävissä olevia ominaisuuksia.

Vapaa

Ilmainen versio Tämän laajennuksen avulla voit lisätä peruskeskustelufoorumin. Voit moderoida kysymyksiä ja vastauksia ja vastaanottaa sähköposti-ilmoituksia, kun uusia lähetetään. Käyttäjät voivat myös valita ilmoituksen vastaanottamisen (ja pois käytöstä). Voit myös nähdä näyttökertojen määrän ja vastausten määrän. Mallin muokkaamiseksi käyttäjän tarpeiden mukaan on myös melko vähän muokkausvaihtoehtoja. Kysymyksiä voidaan äänestää myös niiden listan sijoituksen muuttamiseksi. Laajennusta voi käyttää hallintapaneelin valikossa:

CM Vastaa kojelautaan

Se on helppo kohtalainen. Lisää kysymyksiä ja vastauksia ja / tai malli käyttäjien lisäämiä kysymyksiä ja vastauksia. Huomaa: Alla olevassa kuvassa on Pro-versio.

CM vastaa kysymyksiin

ammattilainen

Pro-lisensoitu CM Answers -versio on versio, jolla minulla oli jonkin verran käytännöllistä aikaa, joten siitä puhun tänään eniten. Pro-versio maksaa 29 dollaria ja sisältää kaiken, joka on saatavilla ilmaisessa versiossa, sekä monia lisäominaisuuksia. First up on aivan uusi kulunvalvontaominaisuus, jonka avulla järjestelmänvalvojat voivat määrittää, kuka voi kysyä ja vastata kysymyksiin. Vaihtoehtoihin sisältyy jokainen, Kirjautuneet käyttäjät, ja Roolin mukaan:

CM vastaa kulunvalvontaan

Se sisältää myös lyhytkooditoiminnon, jonka avulla voit lisätä kysymysluettelon lyhytkoodilla CMA-kysymykset. Voit lisätä siihen jopa parametreja, jotta luettelossa näkyy tietyn kirjoittajan tietyt kysymykset, jotka ovat suosituimpia jne..

Pro-versio mahdollistaa sosiaalisen median integroinnin useiden suosittujen sivustojen, kuten Twitterin, Facebookin, Google+: n, LinkedIn: n ja Microsoft Liven, kanssa. Jokaiselle kävijälle annetaan myös pääsy yksilölliseen hallintapaneeliin, jossa luetellaan ”Kysymykseni” ja “Vastaukseni”. Ne voidaan lisätä käyttäjän profiilisivuille lyhytkoodeilla.

Widget-integroinnin avulla voit näyttää vain haluamasi kysymykset ja vastaukset millä tahansa valitsemasi teeman alueella, joka tukee widgettejä, kuten sivupalkissa. Sivupalkille on asetukset, joihin pääsee plugin-valikossa:

CM vastaa sivupalkkiin

Voit myös asettaa tietyt moderointiasetukset Pro-versiossa. Näiden asetusten avulla voit määrittää luettelon ihmisistä, jotka voivat lähettää kysymyksiä ja / tai vastauksia ilman, että sinun tarvitsee käydä läpi moderointiprosessia. Tämä voi nopeuttaa keskustelua sivustollasi huomattavasti. Varmista tietenkin, että annat nämä poikkeukset vain niille, jotka ovat osoittaneet olevansa luotettavia ja kykeneviä:

CM vastaa moderaattoriin

Tässä on muutama Pro-lisenssin yksityiskohta, josta sinun pitäisi tietää:

 • Usean sivuston tuki
 • Kyky näyttää tai piilottaa näkymiä tiettyihin kysymyksiin
 • Jokainen käyttäjä saa automaattisesti luodun julkisen profiilisivun, jolla on mahdollisuus lisätä linkki sosiaalisen median profiiliin.
 • Gravatarin integrointi
 • Mahdollistaa liitteet
 • Kyky muuttaa vastausten esittämisjärjestystä.
 • Ajax-tuki
 • Tag-tuki
 • Mahdollisuus lisätä ”tarttuvia” kysymyksiä, jotka näkyvät kaikkien kysymysten ja / tai vastausten yläosassa ja joita korostaa määrittämäsi taustaväri.
 • Tuki koodinpätkille.
 • Permalink räätälöinti
 • Mahdollisuus tehdä CM-vastauksia sivustosi kotisivuksi.
 • Sosiaalisen jakamisen widget kysymyssivuille.
 • CM Answers-kiitollisuusviesti poistetaan alatunnisteesta
 • Mahdollisuus muokata kysymyksiä ja vastauksia niiden lähettämisen jälkeen sivustolle.

Voit myös lisätä vastuuvapauslausekkeen, jonka sivustosi käyttäjät näkevät ensimmäistä kertaa. Jokaista käyttäjää voidaan kehottaa hyväksymään sivustosi ehdot:

CM vastaa vastuuvapauslausekkeesta

Keskustelulautakunnan perustaminen

Tutkittuaani CM Answers -ominaisuudet, asennusprosessi oli huomattavasti yksinkertainen. Kojelaudan asetukset ovat intuitiivisia ja helppo seurata. Napsauta vain jokaista välilehteä siirtyäksesi seuraavaan mukautusvaihtoehtojen näyttöön:

CM-vastausasetukset

Voit helposti säätää, kuinka kysymykset ja vastaukset etsivät loppukäyttäjää. Napsauta vain Ulkonäkö-välilehteä:

CM vastaa ulkoasusta

Sinulle annetaan monia vaihtoehtoja, kuten kysymysten tunnistamistavan muuttamisesta, jokaisella sivulla olevien kysymysten lukumäärästä, näyttökertojen näyttämisestä ja muusta.

Jos käyttäjät haluavat vastaanottaa ilmoituksia, kun sivustollesi on lähetetty uusia kysymyksiä tai vastauksia, voit varmistaa, että ilmoitussähköposti heijastaa tuotemerkkiäsi oikein:

CM-vastaukset -ilmoitukset

Löysin toimivan parhaiten napsauttamalla jokaista välilehteä ja nähdäksesi mitä vaihtoehtoja on käytettävissä. Käytännöllinen lähestymistapa antaa sinulle paremman kuvan siitä, mitä voit tehdä tällä laajennuksella ja miten voit mukauttaa sitä sivustosi erityistarpeisiin.

Sisällön lisäämisessä se ei voisi olla yksinkertaisempaa. Kysymykset-linkki laajennukselle, jota voidaan tarkastella WordPress-kojelaudan vasemmalla puolella, vie seuraavaan ruutuun:

CM vastaa kysymyksiin

Täältä kaikki, mitä sinun tarvitsee tehdä, on napsauttaa “Lisää kysymys” ja voit syöttää kysymyksesi, luokitella se ja lisätä tunnisteita. Lopputulos näyttää noin tältä. Huomaa yläreunan tarttuvan kysymyksen erilainen taustaväri:

Question_image

Vastaukset-valikossa on samanlainen käyttöliittymä. Vastaussivu näyttää samanlaiselta loppukäyttäjien kannalta, missä heitä pyydetään osallistumaan:

firstQ_image

Takaisin Asetukset-osiossa, “Ketju” -välilehdessä, voit muokata kysymysten ja vastausten näyttötapaa:

CM-vastaukset ketju

Kuten näet, voit ottaa liitteet käyttöön tai poistaa ne käytöstä, asettaa tiedoston enimmäiskoko, ottaa arvosanat käyttöön ja niin edelleen.

Mukauttamalla kysymyksesi ja vastausten, keskustelufoorumien tai tukifoorumien ulkoasua ja toimintoja on selkeä ja yksinkertainen tällä liitännällä.


Vaikka monia keskustelulaajennuksia on olemassa, CM Answers -laajennus integroituu hyvin WordPressiin ja antaa sekä järjestelmänvalvojille että käyttäjille yksinkertaisen tavan olla vuorovaikutuksessa. Järjestelmänvalvojat löytävät foorumin räätälöinnistä yksinkertaisen prosessin, jota voidaan muokata mielijohteen perusteella. Käyttäjien mielestä loppukokemus on miellyttävä katsoa ja siihen on helppo osallistua. Koska suuri osa online-sitoutumisesta kannustaa nykyään kävijöiden osallistumista, tämä laajennus näyttää sopivalta tapana keskustelun vauhdittamiseen, vaikka et olisikaan lähellä keskustelemassa.

Tämä laajennus pariutuu hyvin CM Tooltips Sanasto -laajennuksen kanssa, josta puhuimme jonkin aikaa sitten. Molemmat ovat helppokäyttöisiä ja tekevät siitä pisteen tekemällä WordPress-sivustoista toiminnallisempia lisäämättä paisumista.

Oletko kokeillut CM-vastauksia? Mitä mieltä olet? Kerro meille, kuinka se toimii sinulle kommenteissa.

Lataa CM-vastaukset vapaa tai pro nyt!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map