LearnDash for WordPress: Kuinka luoda ensimmäinen online-oppimiskurssi

LearnDash for WordPress: Kuinka luoda ensimmäinen online-oppimiskurssi

Jos harkitset verkko oppimiskurssin luomista, LearnDash voi olla ratkaisu sinulle. LearnDash on WordPress Learning Management System (LMS) -laajennus, jonka avulla voit suunnitella, mainostaa ja myydä verkkokurssejasi aiheista riippumatta..


Tässä artikkelissa keskustelemme yksityiskohtaisesti LearnDashin tärkeimmistä ominaisuuksista ja siitä, kuinka sitä voidaan käyttää projektin onnistumisen varmistamiseen. Tämän jälkeen tarkastelemme kuinka asentaa LearnDash WordPress-verkkosivustoosi ja luoda, markkinoida ja myydä kurssi. Aloitetaan siis …

Mikä on LearnDash ja kenelle se on tarkoitettu?

LearnDash

LearnDash on palkkio WordPress LMS -laajennus joka toimii minkä tahansa WordPress-teeman ja monisivustojen kanssa. Sen kursseja voidaan järjestää eri tyyleinä ja käyttää erilaisia ​​työkaluja. Tämä varmistaa, että jokainen luomasi kurssi on dynaamista, mielenkiintoista ja varmistaa, että oppiminen on edelleen hauskaa.

LearnDash on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat muuttaa verkkosivustonsa oppimisen hallintajärjestelmäksi. Ihanteellinen oppilaitoksille, yrityksille, jotka näkevät koulutuksen, tai WordPress-kehittäjille asiakkaiden kanssa, jotka tarvitsevat verkkokursseja. Tämä monipuolinen laajennus palvelee erilaisia ​​LMS-tarpeita.

LearnDashin tärkeimmät ominaisuudet

Joten nyt tiedämme vähän siitä, mitä LearnDash tekee ja kenen pitäisi käyttää sitä, katsotaanpa tarkemmin sen tärkeimmät ominaisuudet

Kurssien luominen

LearnDashin avulla voit luoda rajattomia kursseja. Jokaiselle kurssille on valittavana lukuisia vaihtoehtoja, jotka auttavat sinua suunnittelemaan kursseja, jotka sisältävät erilaisia ​​tehtäviä ja oppimistyylejä. Niihin kuuluu monitasoisten kurssien luominen, oppimisen jakaminen valikoimaksi oppitunteja, aiheita ja luokkia sekä minkä tahansa tyyppisen median käyttö videoista ääniin ja paljon muuta. Voit lisätä tietokilpailuja, arvosanakirjoja, oppituntien ajastimia ja foorumeita luodaksesi summan jokaisen kurssin ympärille. Ja tiputa rehun sisältöä asetetun aikataulun mukaisesti. Voit myös antaa todistuksia kurssin suorittaneille.

Kurssien myynti

LearnDash tekee kurssien myynnistä erittäin helpon. Voit valita omat hinnat jokaiselle kurssille, asettaa maksuaikataulun ja myydä suoraan verkkosivustoltasi. Lisää ostoskori sivustoosi ja valitse monista maksuyhdyskäytävistä. Sitten veloita kertamaksu kurssin tai toistuvan tilauksen ostamisesta, luo jäsenyyssuunnitelmia, myy kursseja nippuina ja paljon muuta.

Hallinnoi järjestelmänvalvoja

LearnDash antaa sinulle täyden hallinnan kursseillasi ja opiskelijoillasi ja varmistaa, että LMS: n järjestelmänvalvojan hallinta on helppoa ja päänsärkymätöntä. Anna opiskelijoiden luoda online-profiili ja seurata omaa oppimistaan ​​käyttöliittymässä. Voit myös lähettää automaattisia sähköposti-ilmoituksia, jotka auttavat lisäämään käyttäjien sitoutumista, sijoittamaan ihmisiä ryhmiin ja antamaan muille mahdollisuuden hallita niitä, sekä paljon muuta.

Laajennusten lisääminen

LearnDashin tarjoamien ydinominaisuuksien lisäksi voit myös asentaa ylimääräiset laajennukset lisätäksesi kehittyneitä toimintoja LMS: ään. LearnDash tarjoaa valikoiman ilmaisia, premium- ja kolmannen osapuolen lisäosia, mukaan lukien WooCommerce, BuddyPress ja MemberPress -integraatio.

Kuten huomaat, LearnDashilla on paljon tarjottavaa ja se on vaikuttava työkalu. Seuraavaksi käydään läpi kuinka käyttää sitä peruskurssin luomiseen, jotta näet miten se toimii ja miten pääset alkuun eLearning-matkallesi…

Aloittaminen LearnDashilla

LearnDashin asentaminen on nopea ja helppo prosessi. Ensin sinun on ostettava laajennus suoraan LearnDash-verkkosivustolta. Kun olet ostanut, lataa laajennus ja lähetä se WordPress-verkkosivustoosi.

Asentaa

Aktivoinnin jälkeen löydät, että LearnDash LMS -valikko on lisätty WordPress-valikkoosi.

Uuden LearnDash-kurssin luominen

Kurssiesimerkki

Lisää uusi verkko-oppimiskurssi valitsemalla LearnDash LMS> Kurssit> Lisää uusi WordPress-valikosta.

Lisää uusi kurssi 1

Tällä sivulla voit luoda kurssin johdannon ja valita kurssien asetukset. Sinun on avattava muita LearnDash-sivuja tuottaaksesi muita kurssin elementtejä, kuten oppitunteja, tietokilpailuja, varmenteita ja muuta. Tämä on kuitenkin tärkein kotisivu, jos haluat kurssille, jota aiot kehittää.

Lisää uusi kurssi

Aloita lisäämällä kurssisi otsikko ja kirjoittamalla sitten johtava kurssiteksti WordPress-postieditoriin.

Esitelty kuva

Sinun tulisi myös antaa kurssillesi pääkuva. Lataa kuva alla Esitelty kuva.

Kurssin URL-osoite

Valmiina pysyvä linkki

Napsauta kohtaa, jos haluat muuttaa kurssien URL-osoitetta, jotta se olisi mieleenpainuvampi opiskelijoillesi Asetukset> Permalinks WordPress-valikosta.

permalinks

Valitse sitten Viestin nimi> Tallenna muutokset.

postname

Takaisin kurssisivullesi näet kurssien URL-osoitteen nyt oikein.

Kurssin asetukset

Kurssiasetukset voidaan mukauttaa kurssisivullesi. Tähän sisältyy vaihtoehtoja kurssimateriaalin lisäämiseen, kurssin hinnan luomiseen, kurssin oppien hallintaan, kurssin edellytysten tai voimassaolopäivän valitsemiseen ja kurssitodistuksen lisäämiseen muutaman vaihtoehdon nimeämiseksi.

Kurssin asetukset

Luo maksettu kurssi vierittämällä kohtaan kurssi ja valitse Kurssin hintatyyppi. Täällä voit valita onko kurssi…

 • Avoin – kaikkien saatavissa
 • Ilmainen – ilmainen, mutta käyttäjien on rekisteröitävä
 • Osta nyt – maksettu kurssi
 • Toistuva – toistuva maksu pääsystä kurssille

Kun olet valinnut maksetun vaihtoehdon, lisää hinta ja luo tarvittaessa laskutusjakso.

Kurssin asetukset 1

Alla Lajittele oppitunti sinun tulee myös valita Valikkotila ja Nouseva ala-kohdasta Lajittele oppitunnin suunta. Tämä varmistaa, että kun olet luonut oppitunnit kurssille (katettu seuraava), voit valita järjestyksen, jossa oppitunnit näytetään.

Lyhyt koodi

Viimeisenä sivun yläosassa on välilehti Kurssin lyhyet koodit. Täältä löydät luettelon lyhytkoodeista, joiden avulla voit lisätä asiaankuuluvia käyttäjätietoja kursseillesi, oppitunteihisi tai tietokilpailuihin..

Kun olet tyytyväinen tähän mennessä lisäämääsi sisältöön ja valitsemasi asetukset, valitse Julkaise.

Bonus: Salli käyttäjien luoda etukäteen kursseja. Jos johtat kouluttajien ryhmää, mutta et halua antaa heille täydellistä pääsyä WordPress-verkkosivustosi tausta-alueelle, harkitse lisäosan, kuten esimerkiksi Kurssin luominen. Tämän LearnDash-laajennuksen avulla on helppo luoda ”Kurssin kirjoittaja” -rooli, jotta kyseisillä ihmisillä on pääsy luoda ja hallita kursseja, oppitunteja tai tietokilpailuja verkkosivustosi käyttöliittymästä..

Luodaan LearnDash-oppitunteja

Oppitunnin esimerkki

Jokainen LearnDashilla luoma online-oppimiskurssi voidaan jakaa oppitunteihin. Tämä auttaa oppilaitasi pääsemään kurssin sisältöön pureman kokoisina kappaleina ja varmistaa, että he eivät menetä kiinnostustaan ​​tai uppoutuvat tarjotun tiedon määrään..

Luo oppitunti

Luo kurssien ensimmäinen oppitunti valitsemalla LearnDash LMS> Oppitunnit> Lisää uusi. Anna oppitunnille otsikko ja lisää tarvittava sisältö, jonka haluat sisällyttää. Täällä voit myös ladata kaikki tarvitsemasi mediat tai jos haluat näyttää YouTube-videon, kopioi URL ja liitä se postieditoriin oikeaan paikkaan.

Oppitunnin asetukset

Oppitunnin asetukset

Vieritä sivua kohtaan Oppitunti mukauttaa asetuksia. Tässä sinun on valittava kurssi, johon oppitunti liittyy. Voit sitten lisätä oppitunnin ajastimen tai tehdä siitä pakollisen, että opiskelijat lähettävät tehtävän osana oppituntia. Voit myös valita tiputtaaksesi syötteen sisältöä tekemällä sen näkyväksi tietynä päivänä tai tietyn ajan kuluttua siitä, kun käyttäjä ilmoittautuu kurssille. Älä unohda julkaista oppituntiasi, kun olet tyytyväinen siihen.

Tietokilpailun lisääminen LearnDashiin

Tietokilpailuesimerkki

Tietokilpailun lisääminen kurssille on tehokas tapa auttaa oppilaita vakiinnuttamaan tietämystään. Luo tietokilpailu valitsemalla LearnDash LMS> Tietovisat> Lisää uusi.

Lisää tietokilpailu

Anna tietokilpailulle otsikko ja jos haluat kirjoittaa esityksen tietovisaasi, lisää se viestin muokkausohjelmaan.

Tietokilpailuasetukset

Vieritä sivua kohtaan Tietokilpailu ja liitä sitten uusi tietokilpailu sopivaan kurssiin ja oppituntiin.

Tietokilpailuasetukset

Jos luot vakavan läpäisy- tai epäonnistuneen testin, voit kirjoittaa kuinka monta kertaa opiskelijoiden sallitaan toistaa kysymykset ja asettaa läpäisymerkki.

Tietokilpailuasetukset 2

Valittavana on lukuisia muita asetuksia, kuten ajastimen lisääminen tietokilpailuun, automaattisen käynnistyksen mahdollistaminen heti, kun tietokilpailu latautuu, tulostaulun näyttäminen, jotta opiskelijat voivat vertailla pisteitään, tai automaattisen sähköposti-ilmoituksen aktivoiminen käyttäjille tiedottamiseksi tulokset.

Testitulokset

Voit myös lisätä ylimääräistä tekstiä, joka näytetään opiskelijoillesi tietokilpailun lopussa. Kun olet muokannut tietokilpailuasetuksesi vastaamaan kurssien tarpeita, valitse Julkaise.

Luo tietokilpailukysymykset

Näet, että ylimääräisiä välilehtiä on nyt lisätty sivun yläosaan. Luo kyselyä koskevat kysymykset valitsemalla Kysymykset> Lisää kysymys.

Uusi kysymys

Täällä voit luoda jokaisen kysymyksen ja vastauksen, sekä valita erilaisista kyselytyypeistä, mukaan lukien monivalinta, lomakkeiden täyttäminen ja vastausten lajittelu oikeaan järjestykseen. Voit myös sisällyttää Vihje auttamaan oppilaitasi, jos he juuttuvat.

Olemme nyt käsitellyt verkko-oppimiskurssin luomisen perusteet. Nyt on sinun vuorosi suunnitella oma kurssi ja tuottaa tarvittavat oppitunnit, tietokilpailut ja lisäsisältö.

Bonus: Haluat viedä tietokilpailujen tulokset? Lisäämällä plugin kuten Tietokilpailuraportointi voit helposti analysoida tietokilpailuvastauksia, seurata käyttäjän pisteitä ja muuta.

LearnDash-maksuasetukset

Kun olet luonut kurssin, joudut perustamaan verkkomaksujärjestelmän verkkosivustollesi. Tämän avulla opiskelijat voivat nopeasti ostaa ja aloittaa kurssin käytön.

Paypal

LearnDashin mukana tulee Paypal-integraatio. Voit kuitenkin asentaa yhden monista LearnDash-laajennuksista lisätäksesi muita maksujärjestelmiä, mukaan lukien Raita, 2checkout, Zapier, ja enemmän, kaikki ilmaiseksi. Asenna maksuyhdyskäytävä Paypalilla valitsemalla LearnDash LMS> Asetukset WordPress-valikosta. Suorita sitten Paypal-asetukset. Kun sivustosi on vahvistettu Paypalilla, sivustosi asennetaan myymään uusi kurssi.

Viimeiset ajatukset verkkooppimiskurssin luomisesta LearnDashin avulla

LearnDashilla on laaja valikoima ominaisuuksia ja toimintoja, joita emme edes koskeneet tässä artikkelissa. Kun olet ostanut tämän premium-laajennuksen, laaja tukidokumentaatio ja lukuisat YouTube-opetusvideot auttavat sinua oppimaan tämän edistyneen työkalun käyttöä edelleen ja kehittämään mielenkiintoisia ja monipuolisia kursseja, jotka houkuttelevat yleisöäsi.

Oletko valmis aloittamaan online-oppimiskurssin luomisen LearnDashin avulla? Jaa ajatuksesi projektistasi alla olevissa kommenteissa …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map