Kuvien muokkaaminen helposti WordPressissä

Kuvien muokkaaminen WordPressissä

Ehkä olet aiemmin lähettänyt kuvan viestiin tai sivulle WordPressissä vain ymmärtääksesi, että se tarvitsee muutama tai muutama. Älä huoli – voit muokata kuvia WordPressissä, ja se on erittäin helppoa. Lisäksi mitään lisäosaa ei tarvita.


Juuri niin sattuu olemaan sisäänrakennettu loistava kuvankäsittelyohjelma, josta useimmat käyttäjät eivät tiedä, joten he eivät yleensä hyödynnä WordPressin helppoja vaihtoehtoja kuvien muokkaamiseen. Kuvankäsittelyohjelma on loistava työkalu kuvien koon muuttamiseen, rajaamiseen ja muuten käsittelemiseen, kun olet jo lähettänyt ne mediakirjastoon. Seuraa vain alla olevia ohjeita ja opi muokkaamaan kuvia WordPressissä suoraan hallintapaneelista!

Vaihe 1: Valitse kuvasi

Ensin ensin – tarvitset kuvan. Lataa uusi kuva siirtymällä kohtaan Media> Lisää uusi, sitten joko vetämällä ja pudottamalla kuvaa tai napsauttamalla “Valitse tiedosto” -painiketta valitaksesi kuva.

Lataa kuvasi muokataksesi WordPressissä

Vaihtoehtoisesti voit käyttää jo olemassa olevaa kuvaa siirtymällä Media> Kirjasto ja valitsemalla kuvan sieltä. Napsauta kuvan otsikkoa avataksesi sen.

Vaihe 2: Avaa editori

Kun olet valinnut kuvan ja avannut sen, sinun pitäisi nähdä tämän kaltainen sivu.

Avaa WordPress Image Editor

Täältä voit antaa kuvallesi otsikon, kuvatekstit, altin ja kuvauksen. Mutta meitä kiinnostaa vain kuvan esikatselun alapuolella oleva “Muokkaa kuvaa” -painike, jotta voit alkaa muokata kuvia WordPressissä.

Vaihe 3: Muokkaa kuvaa

Kun editori avautuu, näet muutama vaihtoehto kuvan muuttamiseen.

Rajaa ja muokkaa kuvia WordPressissä

sato

Rajaa kuva yksinkertaisesti hiiren osoittimella asettaaksesi rajausvalintasi. Voit säätää rajauskokoa vetämällä ja pudottamalla valitsemasi reunat. Kun olet tyytyväinen rajausreunukseen, napsauta vain kuvaketta, kun haluat rajata kuvan uuteen kokoon.

Kierrä vastapäivään

Käytä tätä kääntääksesi kuvaa vastapäivään. Jokainen napsautus kääntää kuvaa 90 astetta (tai neljäsosa käännöstä) vasemmalle.

Kiertää myötäpäivään

Käytä tätä kääntääksesi kuvaa myötäpäivään. Jokainen napsautus kääntää kuvaa 90 astetta (tai neljäsosa käännöstä) oikealle.

Käännä pystysuoraan

Käännä kuvaa pystysuunnassa, joten kuvan alaosa on nyt yläreunassa.

Kiepauta vaakasuunnassa

Käännä kuvaa vaakatasossa, joten kuvan vasen puoli on nyt oikealla.

Kumoa muokkaus

Napsauta peruuttaaksesi tekemäsi muutokset. Napsauta takaisin muutosta kerrallaan.

Tee uudelleen Muokkaa

Napsauta, kun haluat tehdä uudelleen muutoksen, jonka olet peruuttanut. Napsauta eteenpäin yhtä muutosta kerrallaan.

Skaalakuva

Käytä mittakaavan kuvavaihtoehtoa kuvan koon muuttamiseen suhteellisesti. Tämä on hieno työkalu, jos pidät kuvasta, mutta tarvitset vain sen, että sen on oltava tietty määrä pikseliä tai leveä tai pitkä. Kirjoita vain haluamasi pikselit (leveys x korkeus) ja napsauta “Skaala” -painiketta koon muuttamiseksi.

Rajaa kuvaa

Vedä ja pudota -katkaisutyökalun lisäksi voit myös käyttää tätä osaa rajataksesi kuvan tiettyyn mittaan. Syötä rajausaste (leveys korkeuden mukaan). Pidä sitten Shift painettuna napsauttamalla ja vetämällä tehdäksesi rajausvalinnan. Kun vedät kohdistinta, raja-arvon koko pikseleinä näkyy asettamasi suhteen alapuolella. Voit myös asettaa kuvasuhteen, kun olet jo tehnyt rajausvalinnan.

Pikkukuvien asetukset

Viimeinen kuvanmuokkausvaihtoehto on pikkukuvan asetukset. Voit halutessasi soveltaa muutoksia kaikkiin kuvan muunnelmiin, vain pikkukuviin tai kaikkeen, paitsi pikkukuviin.

Tallenna muutokset

Älä unohda säästää! Kun muokkaat kuvia WordPressissä, sinun on tallennettava, muuten kadotat muutokset. Sinun ei tarvitse palata takaisin ja tehdä uudelleen kaikki tekemäsi muutokset?

Palauttaa

Vain siinä tapauksessa, että olet päättämätön henkilö tai jos olet muokannut vahingossa väärää kuvaa, WordPress-turvaverkkoon on asennettu. Kun olet tallentanut muutokset, sinut palautetaan mediasivun sivulle. Napsauta vain muokkauspainiketta uudelleen.

WordPress palauttaa alkuperäisen kuvan

Huomaat nyt uuden vaihtoehdon ”Palauta kuva” vain kuvan esikatselun oikealla puolella. Napsauta tätä painiketta ja kuva (ja sen pikkukuva) palautetaan alkuperäisen kaltaiseksi.

Kuvanmuokkauksen lisäasetukset

WP PRO Image Editor WordPress -laajennus

Haluatko edistyneempiä vaihtoehtoja kuvien muokkaamiseen WordPressissä? Kuten muotopeittokuvat, lisätyt teksti- tai kuvasuodattimet? Sitten WP Pro Image Editor -laajennus on juuri oikea. Asenna tämä premium-laajennus vain lisätäksesi kojelautaan Canvan tai Photoshopin kaltaisia ​​kuvanmuokkausvaihtoehtoja.

Käärimistä

Nyt kun osaat käyttää kaikkia WordPress-kuvanmuokkausominaisuuksia ja -vaihtoehtoja, kokeile! Se on erittäin kätevä ja hyödyllinen työkalu, kun lisäät kuvia viesteihin tai sivuille, ja voi jopa säästää muutaman sekunnin (verrattuna kuvankäsittelyohjelman / sovellusten avaamiseen tietokoneellasi). Ja kun olet valmis, kokeile joitain näistä kuvan optimointivihjeistä.

Onko sinulla muita vinkkejä kuvien muokkaamiseen WordPressissä? Vai onko kysyttävää? Jätä kommentti alle – haluaisimme kuulla sinusta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map