Kuinka viedä ja tuoda Gutenbergin lohkoja WordPressiin

Kuinka viedä ja tuoda Gutenbergin lohkoja WordPressiin

Aluksi WordPress-käyttäjillä oli katkeramakea suhde WordPress-lohkoon perustuvaan rakennusohjelmaan. Sitten, kun löysimme Gutenbergin oppaasta, uudessa toimittajassa on uskomattomia ominaisuuksia, jotka tekevät kauniin sisällön luomisesta helppoa ja hauskaa. Nyt jotkut eivät voi saada tarpeeksi editoria.


Gutenberg tarjoaa sinulle tarpeeksi ominaisuuksia merkittävien sivujen ja viestien luomiseen kirjoittamatta koodia. Lisättävästä sisällöstä riippumatta Gutenbergillä on vain lohko.

Haluatko muokata ja tyyliä jokaista sisältölohkoa laajasti? Gutenbergillä on selkänsä monien mukautusvaihtoehtojen ansiosta. Haluatko vielä enemmän lohkoja kuin mitä oletuseditorissa on käytettävissä? Siellä on tonni Gutenbergin lisäosa-laajennuksia.

Siksi on surullista, että monet käyttäjät eivät tiedä Uudelleen käytettävät lohkot, yksi Gutenbergin loistavista ominaisuuksista. Jos sinulla ei ole aavistustakaan siitä, mistä puhumme, uudelleenkäytettävät lohkot ovat yksinkertaisesti sisältö estää luomasi, tallennettavat ja uudelleenkäytettävissä olevat tahot.

Oletetaan, että haluat lisätä toimintakehotuksen, kiitosilmoituksen, allekirjoituksen, lomakkeen tai kaiken muun jokaisen viestin tai sivun loppuun..

Aikaisemmin sinun oli tallennettava ominaisuus tietokoneesi tekstitiedostoon. Kun tarvitsit sitä, kopioit ja liitä se sitten viestiin tai sivulle. Gutenberg on helpottanut tätä ongelmaa. Nyt sinun ei tarvitse käyttää tekstitiedostoja tai luoda samoja lohkoja tyhjästä joka kerta.

Voit luoda yhden uudelleenkäytettävän lohkon ja käyttää sitä paitsi viesteissäsi ja sivuillasi myös muilla WordPress-verkkosivustoilla.

Luodaksesi useita verkkosivustoja tai joudutko lisäämään erityistä sisältöä jokaiselle viestille / sivulle, Gutenbergin uudelleenkäytettävät lohkot voivat säästää paljon aikaa.

Ja tämänpäiväisessä viestissä osoitamme sinulle tarkalleen kuinka luoda ja viedä uudelleenkäytettäviä Gutenbergin lohkoja WordPressiin. Tavoitteenamme on auttaa siirtämään ja käyttämään uudelleen mukautettuja sisältölohkoja useilla viesteillä / sivuilla / WordPress-verkkosivustoilla helposti.

syrjään: Jos luot lohkon esimerkiksi laajennuksella, kuten Getwid, sinun on asennettava laajennus muihin WordPress-sivustoihin, joita haluat käyttää uudelleen. Huomaa myös, että lohkosi voivat näyttää hiukan erilaisilta teemoittain, mutta se on kaikki hyvää, koska Gutenberg tarjoaa sinulle paljon räätälöintitehoa.

Ota pois tieltä, ota muki kahvia ja nauti lukemisesta.

Ensinnäkin, tarvitset uudelleenkäytettäviä lohkoja

Valitettavasti et voi viedä tai tuoda säännöllinen lohkot. Jos haluat viedä ja tuoda Gutenbergin lohkoja, sinun on ensin luotava uudelleen käytettävä lohkot.

Havainnollistamiseksi luon a kiitos huomautus jonka haluaisin lisätä jokaisen julkaisemani viestin loppuun. Tiedätkö, kirjoittamatta seteliä joka kerta, kun minun on lisättävä se viestiin ��

Minun kiitos huomautus ei ole mitään monimutkaista; vain yksinkertainen kappaleloke, jolla on linkit Twitteriin ja Facebookiin. Muista, että esto voi olla mikä tahansa – bannerimainos, kuvan liukusäädin, tarjous, luettelo, uusimmat viestit, MailChimp-lomake jne..

Myöhemmin näytän sinulle, kuinka viedä muistiinpano (lukea, estää) toiseen WordPress-verkkosivustoon. Kuulostaa hyvältä? Upea, aloitetaan.

Kuinka luoda uudelleenkäytettävä lohko

Uudelleenkäytettävän lohkon luominen on uskomattoman helppoa. Navigoida johonkin Viestit> Lisää uusi käynnistää Gutenbergin toimittajan:

lisäämällä uuden WordPress-viestin

Napsauta seuraavaksi Lisää estä (+) ja valitse sitten sisältölohkosi. Lisäsimme tapauksessamme kappalelohkon seuraavan kuvan mukaisesti.

lisäämällä gutenberg-lohko WordPressiin

Sen jälkeen räätälöi ja tyyli lohkoasi tarpeidesi mukaan. Lisäsin tekstiä, sosiaalisen median linkkejä ja taustaväriä. Näin uusi blokkimme eli eli kiitos huomautus näyttää Gutenbergin toimittajani:

Erittäin mukava John Doe. Erittäin kiva. Nyt seuraan todennäköisesti blogiasi sosiaalisessa mediassa �� Etenen nopeasti.

Yllä oleva huomautus on tällä hetkellä a säännöllinen lohko. Meidän on muutettava se uudelleen käytettävä estää, että voimme viedä ja tuoda. Napsauta Lisää vaihtoehtoja -kuvaketta ja sitten Lisää uudelleenkäytettäviin lohkoihin, kuten alla.

Seuraavaksi nimeä uudelleen käytettävä lohko ja paina Tallentaa -painike, kuten alla.

nimeämällä uudelleen käytettävä gutenbergin lohko

Ja siinä kaikki, olet juuri luonut ensimmäisen uudelleenkäytettävän lohkon. Tapa mennä amigo.

Kuinka käyttää uudelleenkäytettäviä lohkoja

Äskettäin luomamme uudelleenkäytettävän lohkon lisääminen viesteihisi tai sivuillesi on erittäin helppoa. Kun olet lisännyt vaaditun sisällön viestiisi tai sivullesi, napsauta Lisää estä (+) vieritä kohtaan Uudelleen käytettävät lohkot -välilehti ja valitse esto (tapauksessamme kiitos huomautus) alla olevan kuvan mukaisesti.

gutenbergin uudelleenkäytettävä lohko

Kun olet lisännyt uudelleenkäytettävän lohkon viestiisi tai sivulle, paina esikatselu /Julkaista -painikkeella voit tarkastella tuloksia käyttöliittymässä. Tässä on mitä sain:

Testisivustollani toimii Twenty Twenty -teema.

Parasta on, että voin käyttää uudelleen kiitos huomautus estää milloin tahansa, ilman, että sinun täytyy luoda sitä tyhjästä. Voin lisätä sen kaikkiin postityyppeihin, jotka tukevat Gutenbergin lohkoja.

Nyt kun osaat luoda uudelleenkäytettäviä lohkoja ja käyttää niitä, kerro meille lisätietoja näiden lohkojen viemisestä toiseen WordPress-verkkosivustoon. Sekaannusten välttämiseksi aion käyttää samaa lohkoa, jonka juuri loimme.

Kuinka viedä Gutenberg-lohkoja WordPressiin

Uudelleen käytettävän Gutenberg-lohkon vieminen on neljännen luokan luokkien tavaraa, joka tehdään nopeasti.

Mitä tehdä?

Napsauta Gutenberg-editorissa Lisää työkaluja ja vaihtoehtoja -kuvaketta ja sitten Hallitse kaikkia uudelleen käytettäviä lohkoja, kuten korostamme alla:

hallita kaikkia uudelleen käytettäviä lohkoja

Näin tekeminen johtaa lohkot näyttö, jossa voit tarkastella ja hallita kaikkia uudelleen käytettäviä lohkoja:

Meillä on vain Kiitos huomautus estää, mutta yllä oleva näyttö täyttyy, kun luot enemmän. Vie viedä hiiri otsikon päällä ja napsauta Vie nimellä JSON ilmestyvä linkki. Katso alla oleva kuva.

Tallenna seuraavaksi JSON-tiedosto tietokoneellesi:

Nyt kun JSON-tiedosto on tietokoneellasi, on aika tuoda lohko toiseen testisivustoomme.

Kuinka tuoda Gutenberg-lohkoja WordPressiin

Uudelleen käytettävien lohkojen tuominen on yhtä helppoa kuin A, B, C. Ensin avaa Gutenberg-editori. Toiseksi napsauta Lisää työkaluja ja vaihtoehtoja -kuvaketta ja sitten Hallitse kaikkia uudelleen käytettäviä lohkoja, kuten alla.

Päällä lohkot napsauta seuraavaa näyttöä Tuo JSON: sta, Valitse aiemmin lataamasi tiedosto ja napsauta sitten Tuonti painike tässä järjestyksessä:

Ja siinä kaikki! Aivan kuten olet tuonut onnistuneesti uudelleenkäytettävän Gutenberg-lohkon toiseen WordPress-sivustoosi:

Eikö se ollut niin helppoa? Jälkeenpäin voit käyttää ja käyttää uudelleen Gutenberg-lohkoa toisella verkkosivustolla niin monta kertaa kuin haluat.

Onko Gutenbergin lohkojen viemiseksi tarkoitettu laajennuksia?

Voi kyllä, ja löysin ThemeIslen, hyvämaineisen WordPress-kehittäjän, yhden. Se on ilmainen laajennus, joka tunnetaan nimellä Estää viennin tuonnin. Pohjimmiltaan plugin antaa sinun ohittaa koko opetusohjelma. Joo niin on; sinun ei tarvitse edes luoda uudelleenkäytettäviä lohkoja.

Asenna ja aktivoi laajennus ja avaa sitten Gutenberg-editori. Suunnittele lohkosi haluamallasi tavalla ja napsauta sitten Lisää vaihtoehtoja kuvaketta. Seuraavaksi paina Vie JSON, kuten alla. Tässä on kuvakaappaus:

Lataa näin JSON-tiedosto tietokoneellesi. Tuo JSON-tiedosto laajennuksen avulla avaamalla Gutenberg-editori. Napsauta seuraavaksi Lisää estä -kuvaketta ja sitten Tuo lohkoja JSON: sta alla widgetit välilehti:

Napsauta sen jälkeen Valitse tiedosto valitaksesi tiedoston tietokoneeltasi ja napsauttamalla upload painike:

Ainoa plugin-menetelmän ongelma on, että estimiäsi ei tallenneta WordPress-sivustoosi. Tallentaaksesi lohkot WordPress-tietokantaan sinun on käytettävä manuaalista menetelmää. Ehkä se muuttuu tulevaisuudessa.

Valitettavasti en löytänyt uutta laajennusta. Laajennus voi silti säästää paljon aikaa, jos et välitä uudelleenkäytettävien lohkojen tallentamisesta verkkosivustollesi. Sinulla on lohkot JSON-tiedostoina tietokoneellasi.


Uudelleen käytettävät Gutenberg-lohkot ovat hengenpelastaja. Niiden avulla voit replikoida malleja ja ominaisuuksia nopeasti, koska et aloita tyhjästä. Jos luot paljon viestejä / sivuja ja / tai verkkosivustoja, Gutenbergin lohkojen viennin oppiminen on hyödyllistä.

Onko sinulla kysymyksiä tai ehdotuksia Gutenbergin lohkoista? Kerro meille alla olevissa kommenteissa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map