Kuinka varmuuskopioida WooCommerce-kauppa

Kuinka varmuuskopioida WooCommerce-kauppa

Kesäkuussa 1995 oli yhteensä alle 25 000 verkkosivustoa. Siirry eteenpäin vuoteen 2019, ja tämä määrä on kerrottu 12 681 kertaa. Tällä hetkellä on lähes 2 miljardia verkkosivustoa. Verkkosivustoista on tullut tärkeä esitystapa ja väline, jolla esitellä taitojaan.


Kuvittele nyt, jos verkkosivustosi kaatui yhtäkkiä. Voit menettää kaikki verkkosivustosi tiedot ja jos käytät verkkokauppaa, menetät jopa asiakastiedot. Tällä ei ole vain taloudellisia vaikutuksia, vaan se vaatii myös henkistä tietämystä. Ajaton ratkaisu tähän on sivustosi varmuuskopiointi ja turvatoimenpiteiden toteuttaminen. Se on erityisen tärkeä WooCommerce-sivustoille.

Miksi varmuuskopioida WooCommerce-sivustoa

Paitsi, että sinun pitäisi jo ottaa täysimääräiset sivuston varmuuskopiot osana sivustosi tietoturvaa, on olemassa pari WooCommerce-erityistä syytä:.

WooCommerce-päivitykset

WooCommerce -tiimi julkaisee säännöllisesti päivityksiä suojauskorjauksilla ja uusilla ominaisuuksilla. Esimerkiksi WooCommerce 3.5 oli parantanut transaktiosähköpostikopiota ja uutta ominaisuutta viedä tuotteita CSV-tiedostoon. Ryhmä itse suosittelee, että koko sivustosi varmuuskopioidaan ennen päivittämistä.

Päivitettäessä voi kohdata ristiriidat laajennusten ja laajennusten välillä ja jopa mukautettuja koodiongelmia. Varmuuskopio varmistaa, että voit aina palata viimeiseen versioon. Voit myös ryhtyä tiettyihin suositeltuihin varotoimenpiteisiin ennen päivittämistä.

Siellä enemmän Stakessa

Seisokit jopa tavalliselle verkkosivustolle voivat merkitä tuhansien dollarien menetystä. Mitä sitten olisi WooCommerce-sivustossasi? Ilman varmuuskopiota laskemisen seuraukset voivat olla vakavat.

Kaikki negatiiviset vahvistetaan – et vain menetä tietojasi, voit menettää luottamukselliset asiakastiedot. Joka minuutti voit menettää tilaukset, maksut ja mikä tärkeintä, asiakkaat luottavat. Lopulta menetät asiakkaita ja rahaa – tekijät, jotka määräävät koko liiketoimintamallisi. WooCommerce-tietokannan varmuuskopiointi on vähäinen, jonka voit tehdä varmistaaksesi, että yrityksesi pysyy vauhdissa.

Millaista varmuuskopiointiratkaisua WooCommerce vaatii?

Ensimmäinen asia on ymmärrettävä, että WooCommerce-sivustoa ei aina voida varmuuskopioida kuten tavallista sivustoa. Kaikilla verkkosivustoilla on Tiedostot ja Tietokanta. Normaali tietokanta koostuisi 11 taulukosta. Kun olet asentanut WooCommerce-laajennuksen, se lisää kuitenkin mukautetun taulukon. Tämä sisältää kriittisiä tietoja tilauksista, verokannoista, kuljetustiedoista ja tapahtumista.

WooCommerce mukautettu taulukko

Monia varmuuskopioratkaisuja ei ole rakennettu tämän ylimääräisen taulukon havaitsemiseksi. He voivat varmuuskopioida tiedostojasi ja tietokantasi, mutta mahdollisesti kaipaamaan WooCommerce-mukautetun taulukon tietoja. Viime kädessä suoritat puutteellisen varmuuskopion, josta ei ole paljon hyötyä myymälässäsi.

Tarvitset siis varmuuskopioratkaisun, joka on räätälöity WooCommerce-palveluun.

Toiseksi WooCommerce-sivusto toimii jatkuvasti sivustolla. Missä tahansa vaiheessa kävijät saattavat suorittaa maksuja, selata tuotteita, kirjoittaa tietoja jne. Jos sinulla on ajoitettu tunnin varmuuskopioita, onnettomuuden sattuessa voit menettää jopa tunnin verran asiakastilaustietoja. Joten jos joku teki tilauksen viimeisen tunnin aikana, sinulla ei olisi aavistustakaan. Voit kadottaa heidän henkilökohtaiset tietonsa, toimitusosoitteensa ja mikä pahempaa, heidän maksutietonsa.

WooCommerce-sivusto tarvitsee reaaliaikaisen varmuuskopioratkaisun, joka tallentaa ja varmuuskopioi tietoja milloin tahansa muutosten tapahtuessa.

Kuinka varmuuskopioit WooCommerce-sivustoa?

WordPressin varmuuskopioinnissa on kolme tapaa (joita käsitelimme yksityiskohtaisesti aiemmin). Joten ei pitäisi olla liikaa yllätystä siitä, että nämä koskevat myös WooCommerce-kauppoja.

1. Manuaaliset varmuuskopiot

Manuaalinen varmuuskopiointimenetelmä ei ole liian monimutkainen, mutta se voi olla vaarallinen. Pienimmälläkin virheellä voi olla rajuja vaikutuksia. Se on myös aikaa vievä tehtävä. Se sisältää tyypillisesti seuraavat vaiheet:

 1. Lataa WordPress-verkkosivustotiedostot paikalliseen järjestelmään (tietokoneellesi tai kannettavalle tietokoneelle). Voit tehdä tämän läpi
  1. FTP-työkalu, kuten FileZilla
  2. Tiedostonhallintaohjelma Web-isäntätilisi cPanelissa
 2. Seuraavaksi sinun on varmuuskopioitava tietokanta. Käytä isäntäsi tietokannan hallintapaneelin kautta phpMyAdminia.
 3. Valitse tietokanta wp-config.php-tiedostosta. Tietokannan taulukot näkyvät näytöllä.
 4. Valitse kaikki taulukot ja napsauta Vie.

Tämä prosessi ei ole ihanteellinen suorittaa säännöllisesti, puhumattakaan reaaliajassa. Vaikka annat henkilön sille, se ei vain ole mahdollista. Ja tietysti, se ei todellakaan ole sopiva valinta WooCommerce-sivuston varmuuskopiointiin.

2. Varmuuskopiot Web-isäntäsi kautta

Palveluntarjoajan hallinnoimat varmuuskopiot

Useimmat WordPress-palveluntarjoajat tarjoavat varmuuskopioita joko suunnitelmassaan tai lisämaksullisena ominaisuutena. Ne tarjoavat kuitenkin yleensä päivittäisiä varmuuskopioita. Olisi uskomattoman vaikea löytää isäntä, joka tarjoaa reaaliaikaisia ​​varmuuskopioita. Mutta jos joudut ehdottomasti ottamaan varmuuskopion isäntien kautta, toimi seuraavasti.

 • Ota yhteyttä palveluntarjoajaasi ja lataa viimeinen varmuuskopio. Jos sinulla on mahdollisuus tilata varmuuskopioita, aloita uusi varmuuskopio ja lataa se sitten.
 • Vie ja varmuuskopioi tietokanta manuaalisella menetelmällä. Vaihtoehtoisesti voit viedä tietokannan paikalliseen kansioon MySQL-hallintaohjelman avulla.

Isäntävarmuuskopiot tunnetaan yleensä tunnetuin epäluotettavuuksin. Jos palautat, voit menettää tärkeät tiedot. Lisäksi he eivät varmuuskopioi WooCommerce-mukautettua taulukkoa, joten myös siellä tallennetut tiedot menettäisivät.

Olemme jo korostaneet reaaliaikaisen varmuuskopion tarvetta WooCommerce-sivustojen suhteen. Tutkittuaan näitä kahta menetelmää on selvää, että kumpikaan niistä ei ole sopiva.

3. Varmuuskopiot WordPress-laajennuksen avulla

Automaattisen varmuuskopiolaajennuksen käyttö on helpoin tapa varmuuskopioida WordPress-sivustoja. Asennus ja käyttö on kätevää ja nopeampaa. Monet laajennukset, kuten BlogVault, UpdraftPlus ja BackupBuddy ovat yksinkertaistaneet varmuuskopiointiprosessia ja helpottaneet varmuuskopioiden suorittamista ja hallintaa.

Vaikka WooCommerce-ohjelmasta on saatavana useita vaihtoehtoja, kaikkia varmuuskopiolaajennuksia ei ole räätälöity kauppoihin. Kuten keskusteltiin, joudut valitsemaan laajennuksen, joka varmuuskopioi WooCommerce-tiedot sekä kaikki muut verkkosivustotiedot. Lisäksi sinun on valittava sellainen, jonka varmuuskopiot ovat luotettavia ja toimivat tehokkaasti palautettaessa. Sinun on myös voitava testata sivuston varmuuskopiot ennen palauttamista. Yksi ratkaisu, joka täyttää nämä kriteerit ja tekee enemmän, on BlogVault. Katsotaanpa miksi.

Miksi hallita varmuuskopioita BlogVaultilla?

BlogVaults-reaaliaikaiset varmuuskopiot käyttävät prosessia, jossa pienimmätkin sivuston toiminnan muutokset laukaisevat välittömästi varmuuskopion. Tämä sisältää muutokset, jotka on tehty WooCommerce-mukautettuun taulukkoon.

Raskaat varmuuskopioprosessit voivat ylikuormittaa palvelinta ja hidastaa verkkosivustoasi. WooCommerce-varmuuskopiolaajennus eliminoida tämä riski kahdella tavalla:

 • Heidän koko varmuuskopiointiprosessi tapahtuu omistautuneilla palvelimilla. Tämä itse asiassa vapauttaa palvelinresursseja käyttöösi.
 • He käyttävät lisävarmuuskopiointimoduulia, jossa asennuksen jälkeen plugin ottaa ensin varmuuskopion koko sivustosta. Seuraavat muutokset lisätään yksinkertaisesti tähän alkuperäiseen varmuuskopioon pieninä palasina. Tämä varmistaa, että palvelimesi ja verkkosivustosi pysyvät ennallaan ja toimivat optimaalisesti.

Kuinka varmuuskopioida WooCommerce-sivustoasi BlogVaultilla

 1. Rekisteröidy ja luo tili BlogVaultilla. Lisää sivustosi ilmestyvään kojelautaan.
 2. Vaikka voit asentaa ja aktivoida laajennuksen manuaalisesti, BlogVaults tarjoaa helpon ja automatisoidun vaihtoehdon kojetaulun sisällä. Aktivoinnin jälkeen laajennus vie alkuperäisen täydellisen varmuuskopion sivustosta.
 3. Siirry seuraavaksi kojetaulun “Varmuuskopiot” -osaan. Napsauta kytkentäpalkkia ”Reaaliaikaiset päivitykset” -kohdan vieressä aktivoidaksesi tämän toiminnon.

BlogVault varmuuskopioimaan WooCommerce

Lisätietoja BlogVaultista →

Ja sinä menet! Olet onnistuneesti aktivoinut reaaliaikaiset varmuuskopiot sivustollesi. Jatkossa kaikki sivustosi muutokset laukaisevat välittömästi varmuuskopion.

Vaikka useimmat ratkaisut pitävät BlogVault ovat plug-it- ja left-it-malleja, on aina parempi toteuttaa kaikki mahdolliset varotoimet varmistaaksesi, että sivustosi ei menetä tietoja. Verkkosivun varmuuskopioinnin ja tietoturvan suhteen sinun asenteesi varotoimenpiteisiin tulisi olla “jos se on olemassa, teen sen”.

Vinkkejä tietojen menettämisen nollaksi

 1. Testaa varmuuskopiosi aina vaiheiden välityksellä ennen palauttamista. Voit käyttää vaiheittaista laajennusta, kuten WP-lavastus tai monistuskone tehdä niin (jos käytät BlogVaultia, heillä on sisäänrakennettu lavastustoiminto).
 2. Jos olet huolissasi menetettyjen tilausten tietojen menettämisestä varmuuskopion palauttamisen aikana, voit käyttää ylläpitotilan laajennusta. Tällä tavalla voit estää sivustosi ottamasta väliaikaisesti vastaan ​​uusia tilauksia. Voit aktivoida tämän toiminnon ja palauttaa sitten uusimman varmuuskopion.
 3. Etsi kellonaika, jolloin sivustosi saa vähiten liikennettä / tilauksia Google Analyticsin kautta. Jos joudut palauttamaan varmuuskopion, yritä tehdä se kyseisessä määräajassa. Jos käytät säännöllisiä varmuuskopioita, ajoita ne kyseisen ajanjakson aikana.
 4. Varmista, että sinulla on useita kopioita varmuuskopioistasi ja että ne ovat saatavissa ja ladattavissa. Ja mieluiten, säilytä kopio ulkopuolella.
 5. Jos käytät varmuuskopiolaajennusta, varmista, että käytät sellaista, joka tarjoaa hyvää asiakastukea. Jos sinulla on ongelmia, sinulla on oltava pääsy heidän ryhmänsä apuun.

WooCommerce-sivustosi varmuuden varmistamisen tulisi olla osa verkkosivustosi perushallintaa. Tietojen menetyksellä on paljon suurempi vaikutus verkkokauppaan kuin tavallisella verkkosivustolla.

Tämä johtuu siitä tosiseikasta, että:

 • WooCommerce-sivustoilla on enemmän toimintoja ja useita prosesseja käynnissä milloin tahansa.
 • WooCommerce-sivuston omistaja on velvollinen pitämään asiakkaidensa tiedot turvallisina. Asiakkaiden henkilökohtaisten tietojen menettämisellä tai väärinkäytöllä voi olla oikeudellisia vaikutuksia.
 • Verkkokaupan on toimittava useiden myyjien kanssa tuotteiden hankkimisesta, toimittamisesta ja maksuista. Kyseessä olevan tiedon suuruus on huomattavasti suurempi.
 • WooCommerce-myymälä on huomattavasti suurempi sijoitus kuin tavallinen blogisivusto, yksinkertaisesti monien perustettujen prosessien takia.

Jotta voit luoda tehokkaan varmuuskopiointistrategian WooCommerce-kauppaan, suosittelemme käyttämään reaaliaikaista WordPress-varmuuskopiolaajennusta, joka varmuuskopioi kaikki sivuston toiminnot, mukaan lukien muutokset WooCommerce-mukautettuun taulukkoon. Automaattinen prosessi on helppo, mutta kattava tapa seurata sivuston suorituskykyä ja minimoida seisokit. Tämä on lähin, jolla voit menettää tietojen menetyksen.

Toivomme, että tämä artikkeli auttaa sinua varmuuskopioimaan WooCommerce-kauppaan tehokkaasti. Jos sinulla on ehdotuksia tai kysymyksiä, jätä kommentti! Hyvää varmuutta!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map