Kuinka upottaa PDF-tiedostoja WordPressiin

Kuinka upottaa PDF-tiedostoja WordPressiin

Joskus haluaa upottaa PDF-tiedoston viestiin tai sivulle:


 • Kirjantekijä saattaa haluta antaa lukijoille ilmaisen kopion.
 • Voit lisätä tuoteluetteloita verkkosivustollesi.
 • Voit jakaa malleja PDF-muodossa asiakkaiden kanssa.
 • Saatat johtaa matkatoimistoa ja haluat näyttää matkapakettien reitin.

Mutta siinä on ongelma!

Vaikka WordPressin avulla voit upottaa ääniä, videoita ja tietenkin kuvia, PDF-tiedostoja ei voida upottaa viesteihisi ja sivuillesi. Tämä ominaisuus ei ole toistaiseksi käytettävissä, ehkä se lisätään tulevaisuudessa.

Jos haluat lisätä PDF-tiedoston, voit lähettää tiedoston käyttämällä Lisää media -vaihtoehto, lisää se, ja linkki tiedostoon lisätään sivullesi. Ja kävijät voivat joko ladata sen tai katsella tiedostoa selaimessa poistumalla verkkosivustoltasi.

Entä jos haluat upottaa PDF-tiedostoja viesteihisi ja antaa kävijöillesi katsella sitä poistumatta verkkosivustoltasi? Onko tähän ratkaisua? Lyhyt vastaus on KYLLÄ.

Joten tässä viestissä esitän kuinka voit upottaa PDF-tiedoston WordPress-viestiin tai -sivulle. Ennen aloittamista haluat todennäköisesti luoda hyvin muotoilun, siisti PDF-dokumentin käyttämällä PDF-editori. Sitten voit lisätä sen viesteihisi joko pluginilla tai ilman sitä. Aloitetaan.

Kuinka upottaa PDF-tiedosto laajennuksella

On olemassa monia laajennuksia, joiden avulla voit lisätä PDF-tiedoston WordPress-viestiin.

Käytämme kuitenkin laajennusta nimeltään PDF-upotus. Se on ilmainen laajennus, joka on saatavana WordPress-laajennushakemistossa. Parasta tässä laajennuksessa on se, että se käyttää JavaScriptiä suorittaakseen työnsä, eikä joitain kolmansien osapuolien palveluita tai iframe-kehyksiä.

Vaihe 1: Asenna PDF Embedder -laajennus

Kirjaudu WordPress-hallintapaneeliin ja siirry Laajennukset> Lisää uusi. Nyt etsi PDF-upotus hakukenttään. Kun olet löytänyt laajennuksen, asenna ja aktivoi vain se. Yksinkertainen, eikö olekin?

Asenna PDF Embedder -laajennus

Vaihe 2: Asenna laajennus

Vaikka voit aloittaa PDF-tiedostojen upottamisen, kun olet asentanut tämän laajennuksen, voit ensin muokata asetuksia, jotta sulautetut tiedostot näyttävät paremmalta. Avaa tämän laajennuksen asetussivu siirtymällä kohtaan Asetukset> PDF-upotus WordPress-hallintapaneelin vasemmasta sivupalkista.

PDF-upottajan asetukset

Tämän laajennuksen ilmaisen version avulla voit muuttaa seuraavia:

 • Leveys ja korkeus – Voit muokata PDF-katseluohjelman leveyttä ja korkeutta. Se hyväksyy kokonaislukuarvot (pikseleinä) tai max (100% leveys).
 • Työkalurivin sijainti – Tämän PDF-katseluohjelman työkalurivin avulla yleisö voi lähentää tai loitontaa ja siirtyä seuraavalle tai edelliselle sivulle. Työkalurivi voi olla ylä-, ala- tai molemmissa.
 • Työkalurivin kursori – Voit valita, haluatko työkalurivin näkyvän vain hiiren osoittimen päällä asiakirjan päällä vai ei.

Nämä ovat nyt yleisiä asetuksia. Mutta entä jos haluat muuttaa tietyn tiedoston asetuksia? Voit tehdä sen lyhytkoodien avulla. Tässä on esimerkki:

[pdf-embedder url = ”http://yoursite.com/wp-content/uploads/2019/01/April.pdf” width = ”500 ″ toolbar =” top ”toolbarfixed =” on ”]

Yllä olevassa esimerkissä leveys on asetettu 500px, työkalurivin sijainti on asetettu yläosaan ja työkalurivi on kiinteä. Voit myös asettaa työkalurivin alaosaan ja kiinnitetyn työkalurivin pois päältä.

Tällä liitännällä on myös premium-versio, joka tarjoaa ominaisuuksia, kuten latauspainike, raitojen katselu ja lataus, jatkuva sivu vierittäminen ja linkkien avaaminen uudessa ikkunassa.

Vaihe 3: Upota PDF-tiedosto viestiin tai sivulle

Kun asetukset on tehty, voit aloittaa likaisen työn. Nyt riippumatta siitä, käytätkö Classic Editoria vai Gutenberg Editoria, voit käyttää tätä laajennusta helposti saadaksesi halutun tuloksen.

Jos käytät Klassinen toimittaja, PDF-tiedoston upottaminen on samanlainen kuin mitä tekisit kuvalle tai videolle.

Ensinnäkin, luo uusi viesti tai avaa olemassa oleva ja napsauta sitten Lisää media painiketta. Lataa nyt PDF-tiedosto ja napsauta Lisää viestiin -painiketta, ja viestiin lisätään lyhyt koodi.

Upota PDF-tiedosto Classic Editor

Siinäpä – nyt voit esikatsella viestiäsi tarkistaaksesi, toimiiko se oikein.

Entä Gutenberg-toimittaja? No, PDF Embedder -laajennus sisältää tietyn lohkon. Joten luo uusi viesti ja napsauta Lisää esto -kuvaketta. Seuraavaksi etsi PDF-upotus estä ja valitse se.

Upota PDF-tiedosto Gutenberg Editor

Napsauta lopuksi lohkoa valitaksesi (tai lähettää) PDF-tiedostosi ja työsi on valmis.

Tässä on lopputulos riippumatta käyttämästäsi editorista:

Upotetun PDF-tiedoston lopullinen

Suositut PDF Viewer -laajennukset

Vaikka PDF Embedder -laajennus tekee hyvää työtä, on aina hyvä, että sinulla on joitain vaihtoehtoja. Joten haluan jakaa nyt joitain ilmaisia ​​ja huippuluokan PDF-katseluohjelman laajennuksia ilman erityistä järjestystä:

PDF-katseluohjelma WordPressille

PDF-katseluohjelma WordPress-laajennukselle

Tiedot ja lataa

WordPressin PDF-katseluohjelma, jolla on yli 3900 myyntiä, on CodeCanyonissa myyvä PDF-katseluohjelmistolaajennus. Se on täysin reagoiva ja selaimien kanssa yhteensopiva laajennus. Tämän laajennuksen avulla voit ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä vaihtoehtoja, kuten tulostamisen, lataamisen, zoomauksen, sivun selaamisen ja sosiaalisen jakamisen. Voit myös käyttää Google Analyticsia WordPressin kanssa seurataksesi kävijöiden määrää PDF-tiedostojasi.

Google Drive Embedder

Google Drive Embedder -laajennus

Google Drive Embedder on ilmainen laajennus, jonka avulla voit käyttää Google Drivea WordPress-hallintapaneelista ja upottaa PDF-tiedostoja, Word-asiakirjoja tai laskentataulukoita viestiin tai sivulle. Jotta voit käyttää tätä laajennusta, sinun on kuitenkin asennettava Google Appsin kirjautuminen samoin – tämän laajennuksen tarkoituksena on yhdistää Google Drive WordPress -sivustoosi.

Algori PDF Viewer

Algori PDF Viewer -laajennus

Etsitkö Gutenbergin lohkon laajennusta PDF-tiedostojen upottamiseen? Voit kokeilla Algori PDF Viewer -laajennusta. Tämä ilmainen laajennus on yhteensopiva kaikkien selainten, kuten Google Chromen, Firefoxin, Safarin, Operan ja Internet Explorer 11: n kanssa. Sen avulla voit ladata useita tiedostoja yhdelle sivulle ja tukee esitystilaa..

Real3D FlipBook WordPress -laajennus

Real3D FlipBook WordPress -laajennus

Tiedot ja lataa

Kuten nimestä voi päätellä, Real3D FlipBook on reagoiva ja kosketusystävällinen 3D-flipbook-laajennus PDF-tiedostojen ja kuvien näyttämiseen. Se on kehitetty HTML5: llä, eikä se vaadi Flashin käyttöä. Voit mukauttaa asetuksia, kuten kääntönopeus, kääntöääni, zoomaustaso ja kamerakulma. Tämä laajennus tukee myös lightbox- ja koko näytön tilaa.

Upota mikä tahansa asiakirja Plus

Upota mikä tahansa asiakirja Plus

Tiedot ja lataa

Upota mikä tahansa dokumentti Plus on yhden tyyppinen laajennus, jonka avulla voit helposti ladata ja upottaa dokumentitiedostoja (PDF, Word, PPT, Excel jne.) Helposti WordPress-verkkosivustoille. Laajennus lisää “Lisää asiakirja” -painikkeen visuaalisen editorin yläpuolelle. Tämä avaa EAD Plus-ponnahdusikkunan, josta voit valita asiakirjan lähteen. Se on myös tiiviisti integroitu Google Drive-, Dropbox- ja Box.com-pilvipalveluihin. Voit pysyä WordPress-sivustossasi ja ladata tiedostoja pilvipalveluihin ja upottaa sieltä suoraan.

Kun olet lähettänyt tai valinnut asiakirjan, haluat upottaa, saat myös mahdollisuuden valita, minkä asiakirjapalvelun haluat upottaa tiedostosi. Laajennus tunnistaa tiedostomuodon automaattisesti ja ehdottaa sinulle katsojaa. Katsojat voivat käsitellä tiedostoa, jonka koko on enintään 5–8 Mt. Suurempia tiedostoja varten kehittäjät suosittelevat niiden lähettämistä Google Driveen ja upottamista sieltä.

Kuinka upottaa PDF-tiedosto ilman laajennusta

No, jos olet yksi niistä, joka etsii jatkuvasti ratkaisuja ilman laajennusta, tämä osa on sinua varten. Voimme varmasti upottaa PDF-tiedoston WordPress-viesteihin ja -sivuihin asentamatta uutta laajennusta.

Idea on yksinkertainen – joudut lataamaan PDF-tiedostosi Google Drive -tilillesi ja upottamaan sen sitten sivustoosi iframe-koodilla. Vaikka tämä menetelmä on turvallinen, ainoa ongelma on se, että se käyttää iframe-kehyksiä.

Vaihe 1: Mene Google asema ja kirjaudu sisään tiliisi.

Vaihe 2: Lataa PDF-tiedosto, jonka haluat upottaa WordPress-viestiin täällä. Napsauta -painiketta Uusi valitse Google Drive -tilisi vasemmasta sivupalkista Tiedoston lataus, ja lähetä tiedosto paikalliselta tietokoneeltasi.

Google Drive -tiedoston lataus

Vaihe 3: Kun tiedosto on ladattu asemaan, kaksoisnapsauta sitä esikatsella tiedostoa. Napsauta nyt oikeassa yläkulmassa olevia 3 pystysuuntaista pistettä (Lisää toimintoja) ja valitse Avaa uudessa ikkunassa.

Vaihe 4: Napsauta uudessa ikkunassa Lisää toimintoja (3 pystysuuntaista pistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse Jaa.

Google Driven PDF-osuus

Vaihe 5: Näkyviin tulee ponnahdusikkuna nimeltä “Jaa muiden kanssa”. Napsauta tätä Hanki jaettava linkki – mitä tämä tekee, se varmistaa, että kuka tahansa PDF-tiedostolinkin voi nähdä sen. Jos et tee tätä, tiedosto pysyy yksityisenä eikä sitä näy verkkosivustosi yleisölle.

Hanki jaettava linkki

Vaihe 6: Jos et halua vierailijoidesi lataamaan tai tulostamaan tiedostoa ja poistamaan myös tekstitekstin kopioinnin käytöstä, napsauta sitten Pitkälle kehittynyt samassa ponnahdusikkunassa. Valitse vaihtoehto, joka sanoo – ”Poista käytöstä lataus-, tulostus- ja kopiointivaihtoehdot kommentoijille ja katsojille” ja napsauta Tehty.

Poista tulostustiedoston lataus käytöstä Google Drive PDF -sovelluksessa

Vaihe 7: Nyt on aika saada upotuskoodi, jota käytämme viestissämme. Saat sen napsauttamalla uudelleen Lisää toimintoja, valitsemalla Upota kohde, ja kopioi iframe-koodi.

Google Drive -kopion upotuskoodi

Vaihe 8: Siirry WordPress-hallintapaneeliin ja luo tai muokkaa viestiä tai sivua, johon haluat upottaa PDF-tiedoston. Nyt, jos käytät Klassinen toimittaja, mene vain Teksti-välilehteen ja liitä koodi:

Klassinen editori -teksti-välilehti

varten Gutenberg-toimittaja, sinun on lisättävä uusi lohko, haettava mukautettu HTML ja lopuksi lisättävä iframe-koodi mukautettuun HTML-lohkoon:

Mukautettu HTML-esto

Vaihe 9: Se on se – esikatsele nyt viestiäsi tai sivusi tarkistaaksesi upotetun PDF-tiedostosi.

Loppuhuomautus PDF-tiedostojen upottamisesta WordPressiin

WordPress antaa sinun linkittää PDF-tiedostoihisi – mutta ei upottaa niitä. Tämä opas ratkaisee kuitenkin ongelman. Se osoittaa, kuinka voit upottaa PDF-tiedostoja viesteihisi tai sivuillesi, kuten kuviasi ja videoitasi, pluginilla tai ilman sitä.

Oletko koskaan upottanut PDF-tiedostoa verkkosivustollesi jollain kahdesta menetelmästä? Onko sinulla vaihtoehtoinen laajennus mielessä ja uskot, että se on parempi kuin tässä artikkelissa mainitut? Kerro minulle ajatuksesi kommenttiosassa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map